משחקי ראשון בלילה

תום116

New member
לא חשבתי אחרת וגם מול הבלייזרס היכולת המזוויע

ה נמשכת. האמת שממש כבר לא אכפת לי מהיכולת כי ברור לחלוטין שכרגע אנחנו פח אשפה, רק שנגרד את הW במשחק הזה ולא נסתבך במשחקים הבאמת לא קשים שנותרו לנו- ונסיים מעל אורלנדו, שמסיימים ויתחילו את הפליאוף פשוט בכושר שיא. אפילו אנדרה מילר האיטי חוגג עלינו. קובי חוזר אבל עדיין לא מזכיר את קובי האורגינל, שוב אחוזים לא טובים ובכל מקרה, הלייקר היחיד שהגיע לעבודה זה לאמאר אודום, עם משחק מעולה ובאמת נראה כמי שאשכרה רוצה לעלות ולנצח...לא משהו שרואים אצל כל השאר. בכל מקרה, כי שאמרתי אנחנו פח כבר תקופה ארוכה ולא ציפיתי לאיזה שינוי פתאומי, אבל מתחילים את הרבע הרביעי לפחות עם יתרון מינימלי אחרי שכבר היינו בפיגור 5 במהלך הרבע ה-3. לא ליפול פה!

Puskas

New member
אני חושב

שהלייקרס הגיעו לנקודה שכבר אי אפשר יותר לדבר בסיסמאות של "בפלייאוף הם יתעלו" או "העונה הסדירה לא חשובה והם כבר הבטיחו מקום ראשון ושומרים כוחות למאני טיים".. עכשיו כבר זה די ברור שהמצב שם ברצפה,הסגל לא מוציא מעצמו אפילו 60 אחוז מהפוטנציאל וכלום שם לא ניראה מחובר.. החומר ניראה עייף,שבע,שחוק ומבוגר..חבל מאוד כי זה סגל שמבחינת גיל היה אמור לתת עוד שנתיים טובות לפחות אם לא 3.. טוב בגלל ההיסטוריה של הלייקרס,אני נוטה לתת להם חסד עד חצי גמר מערב,אם הם יתעלו ופתאום יחזרו לפרק בסיבוב הראשון של הפלייאוף אז נדע שהם באמת 2 קבוצות שונות ברגיולר סיזן ובפלייאופס ואם הם ימשיכו לגמגם (יעלו ב-5 משחקים או יודחו) אז נדע שהסגל הזה אכן גמר את הסוס או שפיל כבר לא מסוגל לגרות אותו ולגרום לו להצליח. בכל מקרה בינתיים 72-71 לבלייזרס 8:52 לסיום.

הת'אנדר מפסידים בגולדן סטייט, קריטי

מחר משחק שיכריע את הכל - אוקלהומה בפורטלנד. הת'אנדר צריכים לנצח אם הם רוצים להימנע מהמקום השמיני ומפגש עם הלייקרס. אם הת'אנדר ינצחו לעומת זאת, בהנחה שהם ינצחו גם את הגריזליס בבית, שפורטלנד תסגור עניין מול גולדן והספרס לא יתקשו לנצח את הוולבס....ביום האחרון יהיה משחק של הספרס בדאלאס. לפי מה שהבנתי אם דאלאס תנצח - הספרס יהיו מקום שמיני והבלייזרס מקום שביעי (הת'אנדר יהיו עם 51 ניצחונות, 2 האחרות עם 50 ופורטלנד זוכה בH2H). אם דאלאס תפסיד, הספרס יהיו מקום 6 (זוכים בH2H מול הת'אנדר), הבלייזרס מקום 8 והמאבריקס יתמודדו עם דוראנט וחבריו בסיבוב הראשון. תקנו אותי אם אני טועה...בכל מקרה, משחק ענק לת'אנדר בפורטלנד הלילה, ניצחון שם והם נמנעים ממפגש עם הלייקרס ואולי אפילו זוכים במקום 6 ומפגש עם הג'אז שלדעתי הם יכולים לעבור.

somone141

New member
טורונטו בלי בוש שווה לתחת

אבל בעצם, למה להם לסיים שמינית??? בוש יחמיץ חלק ניכר מהסידרה, ובלעדיו אני לא רואה שום משחק צמוד מול הקאבס. לעומת זאת, הבולס חוזרים לתלם. דנג, רוז ונואה חזרו מפציעות והקבוצה מתפקדת יפה, נראה לי שעדיף לנו, חובבי הכדורסל הנטראלי, את שיקאגו שם, למרות חיבתי רבת השנים לקנדים המטומטמים. בעטו בדלי כמו שיכורים. אגב, ערב ביזארי להידו - 6 נק', ב-2 מ-12 מהשדה, 19 ריב' ו-9 אס'
ממתי הבנאדם שואף ריב' ככה? איזו עונה זועתית לטורקי.. הוא ואריזה יראו את הפלייאוף מהבית, אחרי פיינלס מצוין של שניהם אשתקד. למה לקלקל? שניהם חמדנים מסריחים ומקבלים את מה שמגיע להם. לגבי דוראנט - 40 נק'! אבל ב-13 מ-29... מלך הסלים או לא? אין ראוי ממנו! מלך!

somone141

New member
מקווה שסטרן

לא יכנע לתקשורת וייתן ל-KD את ה-MVP. כ"כ מגיע לו. לקח קבוצת פח, פשוט פח! סיימה אשתקד עם המאזן השני או השלישי, לא זוכר, הכי גרוע בליגה, והעונה - קבוצת פלייאוף לגיטימית שלא הייתה רחוקה מיתרון ביתיות בסיבוב ראשון. זה פשוט בלתי הגיוני. חייבים לקחת בחשבון את הצוות שיש לו, לעומת אחרים, ואת האיזור בו הוא משחק.. לדוראנט יש את ה-30+ נק' הכי הרבה העונה בליגה, הוא ריב' מצוין ושחקן הגנה טוב מאוד. לכל שחקן יש חלקים פחות טובים במשחק שלו, אבל סך הכל - MVP. בלי שום ספק.

עידו17

New member
שאלה קטנה לגבי דוראנט

השיפור באוקלהומה סיטי מדבר בשביל עצמו, אבל אם אצלך דוראנט MVP, איך זה שגם ברוקס מועמד מוביל למאמן העונה? גם אם הישג מרשים שכזה אמור לזכות את השחקן/מאמן בתואר בקטיגוריה שלו, הרי שחצי הישג בוודאי לא ראוי, אז אם שניהם תרמו במידה שווה לשינוי, אף אחד מהם לא ראוי להבחר, לא ככה? השאלה לא רק אליך כמובן, אלא לאלה שמסיבה לא ברורה תומכים בדוראנט לMVP, וגם שאלה עקרונית שממחישה את הבעייתיות בכל נושא הבחירה למאמן העונה.

somone141

New member
שניהם שותפים להישג, אני לא רואה בעיה

כל אחד בדרכו שלו.. אבל ברור של-KD אחוזים גבוהים בהרבה בהצלחה הכללית.. אגב קראתי כמה פרשנים במהלך משחקים בוחרים במייק בראון למאמן העונה..

עידו17

New member
ברור, להישג כולם שותפים

אבל אם לסקוט ברוקס חלק כל כך גדול כדי שיהיה ראוי למאמן העונה, כנראה שהחלק של דוראנט לא עד כדי כך גדול, שייחשב לשחקן הכי יעיל מכולם.

carmelo

New member
גישה בעייתית מאוד

זו בדיוק הגישה שבגללה מאמן עם כ"כ מעט מעוף התקפי כמו מייק בראון, עדיין בקליבלנד...פשוט שים את הכדור בידיים של השחקן הכי יעיל בליגה, ותן לו לעשות כרצונו. אז מה אם הוא מודח מגמר המזרח, העיקר שהשיג ממוצעי 38, 10-10 ועכשיו אפשר להאשים את הצוות המסייע שלו בהדחה. ברוקס אחראי להפיכת התאנדר לאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה, למרות שאין להם שוט בלוקר ראוי ברחבה. הוא אחראי ליישום סכמה התקפית שאומנם מבוססת על דוראנט, אבל לא בשיטת ה"שים את הכדור בידיים שלו והשאר יפנו מקום", אלא שרטוט מהלכים שמיועדים לשחרר את דוראנט למצבי קליעה יעילים יותר עבורו. דוראנט לא השחקן היעיל מכולם כי יש את לברון שהוא פשוט טוב יותר ובקבוצה טובה יותר, אבל הוא בהחלט מועמד ראוי ואין צורך להיגרר לדיון של "מי קודם למי, מאמן העונה או ה- MVP"

עידו17

New member
מסכים איתך בערך בהכל

העניין הוא שעצם הבחירה במאמן העונה, כתואר, היא בעייתית מטבעה ותלויית-נסיבות. כלפי חוץ, העבודה של מייק בראון היתה סטטית בהרבה מזו של ברוקס, אבל אם אלה היו הנסיבות שנדרשו בפועל בקבוצות שלהם, האם זה הופך אותה לפחות ראויה? קורט רמביס הוא מאמן טכני מאד, שניסה ליישם שיטות הגנתיות ולהריץ ורסיה של המשולש במינסוטה. זה שזה לא עבד זה ברור, אבל קשה לשים את האצבע על הסיבה - האם הוא לא התאים את השיטה לחומר, או שפשוט היה לו חומר גרוע? האם העבודה שברוקס עשה בOKC היתה מצליחה אם הוא היה עומד במקומו של רמביס? אין דרך לדעת. דווקא בגלל זה, אני חושב שאצל מאמנים השורה התחתונה לא יכולה להיות הישגים של הקבוצה, אלא שצריך למצוא דרך להעריך את התהליך ולא את התוצאה. לחילופין, פשוט להעניק את כל התארים האפשריים לקבוצה עם המאזן הכי טוב. כשמנסים להגיע לאיזון בין שתי הגישות האלה, תמיד תהיה חוסר בהירות, ותמיד יהיו בחירות לא ראויות.

webber44

New member
זה היה נראה כאילו פורטלנד ניסו לתת את המשחק ל

לייקרס, עם איזה 4 טעויות רצופות, והלייקרס לא רצו לקחת, אז פורלנד אמרו תודה וניצחו.

DaboR zx6R

New member
קובי מתקשה לקבל תכדור

מי ששומר עליו מקשה על קובי לקבל תכדור וחונק אותו לגמרי ושהכדור מגיע לקובי הוא לא פוגע

Puskas

New member
אני מניח שרוי שומר עליו

בכל מקרה הלייקרס עלובים ברבע האחרון..8 נ"ק ב-7 דקות.. 84-79 לבלייזרס עם 3 וחצי לסיום

carmelo

New member
רוי נפצע ושיחק רק 11 דקות...

זה באטום שבעיקר מקבל את קובי כמטלת שמירה.

webber44

New member
פשוט כואב לראות את הלייקרס בהתקפה

רבע רביעי והם בקושי מצליחים להישאר צמודים, מצד שני מגיעה מילה טובה להגנה של פורטלנד

למעלה