משחקי חמישי 31/1 ב-NBA

STEVE NASH

New member
שלי

דטרויט-לייקרס. ניצחון לפיסטונס. בוסטון-דאלאס. בוסטון. סיאטל-קליבלנד. קליבלנד. פיניקס-סן אנטוניו. פיניקס.

שלי

לייקרס - דטרויט: דטרויט דאלאס - בוסטון: דאלאס קליבלנד - סיאטל: קליבלנד סאן אנטוניו - פיניקס: פיניקס

משחקים נפלאים

לייקרס-פיסטונס: דטרויט בבית, לייקרס בלי ביינום נראים רע לאחרונה...דטרויט ב6-8 מאבריקס-סלטיקס: משחק קשה מאוד. מקווה שגארנט יחזור, אם כן אז הסלטיקס לוקחים. אם לא...יהיה קשה מאוד, אבל כל מקרה אין "אם"ים אז הסלטיקס לוקחים
לברונס-דוראנטס: קליבלנד אומנם עייפים מהמשחק אתמול והניצחון הדרמטי, אבל הם יצליחו לעשות את העבודה בקושי וינצחו שוב הודות ללברון לברונס (קליבלנד. סאנס-ספרס: עוד משחק מעולה. סאנס בתקופה טובה, ספרס ממש לא. למרות שהם קבוצת החוץ הסאנס יצליחו לנצח.

chaiel

New member
"אם"ים

בלי ספק המצאת מילה חדשה!
מה קרה שהיום יש לך זמן לפרט?!

אופס, טוב שיהיה...אבל אני משנה משהו

בגלל הדיווח שלברון נפצע... הדוראנטים ינצחו את ה...אה...איך קוראים לקבוצה הזאת בלי לברון? אה, קליבלנד.

3 מ4../images/Emo3.gif

הסאנס היו ההימור הכי קל שלי...איזה באסה (גם הייתי בטוח שהם ניצחו כי ראיתי שהם מובילים לפנות בוקר...). טוב נו, בהתחשב בכמויות ה1 ו2 מה4 שאני רואה פה אני אשמח

o f r o n

New member
משחקים קשים

לייקרס - דטרויט: דטרויט בבית לא אמורה להתקשות יותר מדי מול הלייקרס נטולי ביינום, ניצחון לפיסטונס דאלאס - בוסטון: אלן וגרנט בספק למשחק, מצד שני דאלאס תחסר את דווין האריס ואולי גם את סטקהאוס, הימור קשה, אני אלך עם הסלטיקס. קליבלנד - סיאטל: סיאטל עדיין בהיי אחרי הניצחון על הספרס, אתמול עשיתי את הטעות והימרתי נגד לברון, היום אני יותר חכם, ניצחון לקאבס. סאן אנטוניו - פיניקס: ס"א תמשיך את רצף ההפסדים שלה, ניצחון לסאנס.

o f r o n

New member
תיקון קטן

חלק מהחברים רשמו את הבייתיות בצד ימין. אז רק כדי להבהיר: הקבוצות הבייתיות היום הן: דטרויט, בוסטון, סיאטל ופיניקס.

רביעיה קשה

בלי בנקרים, מקווה לתפוס 2 מ-4 דטרויט - לייקרס הביתיות תכריע לכיוון *דטרויט*, אם כי הלייקרס לא יוותרו בקלות בוסטון - דאלאס בוסטון לא כשירה מאה אחוז גם אם כולם ישחקו, *דאלאס* בתקופה טובה ותעשה את זה בחוץ סיאטל - קליבלנד מוקש. כמה פעמים אפשר ללכת נגד קליבלנד וליפול? משנה מקום, *קליבלנד* תמשיך במסע המוצלח. פיניקס - ספרס בלי פרקר יתקשו הספרס, אבל בדיוק משחק כזה הם אמורים לקחת, לא? לא יודע, באמת שלא. מנחש *פיניקס* ומקווה פיניקס

עמית123

New member
ניסיון לאחוז טוב יותר מאמש..

דטרויט-לייקרס: הלייקרס במסע חוץ לא קל. דטרויט אמורים לנצח בבית אבל אני מאמין שיהיה די צמוד. בוסטון-דאלאס: דאלאס ינצלו את החולשה של בוסטון וינחילו להם הפסד ביתי די נדיר. סיאטל-קליבלנד: סיאטל חושבים שהם משהו משהו? לברון ינחיל להם קצף הפסדים חדש. פיניקס-סן אנטוניו: ס.א. באים חבולים מהמשחק נגד סיאטל ומייטי מאוס עדיין לא שם. לס.א. בכל זאת יש כבוד של אלופה שדי נרמס ואני מאמין שהיום הם דווקא ינצחו למרות שהרב בטח ילכו על הסאנס.

עמית123

New member
2מ4

בעצמי הודעתי שלברון לא כשיר ונתתי לקאבס את הנצחון :( סיאטל ניצחו את שתי הפיינלסטיות תוך 3 ימים.. מרשים :)

chaiel

New member
תהמרו הפוך ממני! ../images/Emo13.gif

כי אני דפוק בהימורים
*פיסטונס* - הלייקרס של קובי+ (השנה זה ביינום) יכולים לנצח כל קבוצה, הלייקרס עם קובי בלבד לא. נכון, קובי יכול לנצח קבוצה לבד לפעמים, אבל לא מול דטרויט עם סגל מלא לחלוטין. אצל הלייקרס גם אריזה ומיהם פצועים. *בוסטון* - משחק קשה ביותר. בוסטון ינצחו בגלל הביתיות. האריס לא משחק אצל דטרויט ואצל הסלטיקס אלן וגארנט בספק, אבל אני אם גארנט יבכה לד"ר למרות שהוא כשיר, יהיה מכות אם לא ירשו לו לשחק. ניצחון ראשון של בוסטון על קבוצה "גדולה" מהמערב. מעניין אם פאו ימשיך בכושר המצוין מתחילת השבוע. לא שהסלטיקס ינצחו בטוח עם גארנט אבל בלעדיו נראלי שאין סיכוי, אני בונה עליו! *קליבלנד* - ג'יימס עם 40+ נקודות, אין לסיאטל מי שיעצור אותו. מצחיק, בלי ג'יימס הייתי חושב שזה משחק יורוליג. (לא מתלהב מדוראנט) פבלוביץ' וורז'או פצועים אצל הלברונס. *פיניקס* - אני שונא את פיניקס יותר אבל ס"א עדיין לא קמו מתנומת הקיץ שלהם ופיניקס בכושר סביר ביותר. פארקר לא משחק אצל הספרס, נתון שצריך לקחת בחשבון. לא אתפלא בכלל אם ס"א ינצחו, בכל זאת הם קבוצה. (תרתי משמע) תמיד אני: 1) אם הייתי יודע איך מדגישים הייתי עושה אתזה. בכל מקרה, ראיתי מה אתה אישית עשית ואני יעשה אתזה וגם כתבתי את ההימור שלי במילה הראשונה, מקווה שזה יעזור לך (למרות שנראלי שאני פשוט יכתוב כמה הימרתי נכון ולא תצטרך לספור) 2) איפה הרשימה? מעניין אותי איזה מקום אני אחרי ההשפלה אתמול. בתקווה ל2-4 כי יש שני משחקים מ-מ-ש קשים! בהצלחה לי!

למעלה