משחקי הערב

billc

New member
Wow wow wow, איזה אנרגיה לקלבלנד היה במשחק

ההגנה היתה מדהימה מבחינת מאמץ ומלחמה על כל כדור
כולם שיחקו הגנה מעולה ומעל כולם לארי נאנס, יש לתומפסון אחלה מחליף

אני מניח שיהיה להם בעיות בהמשך אם הם לא יתאמנו ביחד ויפתחו יותר מגוון תרגילים
בהמשך , הלילה זה היה בעיקר התלהבות זה לא יספיק בהמשך

rapgamer4ever

New member
שינוי משמעותי מאוד של קליבלנד

בראש ובראשונה אפשר לציין שהם שיחקו עם יותר אנרגיות ממה שראיתי מהם כל השנה. נלחמו בחסימות, זזו בלי כדור, שיחקו אחד בשביל השני, באו לעזרה בהגנה. זה ממש היה קונספט חדשני בקליבלנד- להתאמץ בהגנה.
מעבר לכך ניכר השינוי בסגל. יותר דקות של שחקני הגנה טובים ויותר ריווח בהתקפה שאפשר ללברון להעביר מסירות לקלעים. זה לא הבלוף של קראודר כסטרץ' 4 אלא סוללת קלעים טובים שקלעו אפילו באחוזים יוצאי דופן.
הקאבס קיבלו תרומה יפה מאוד מעמדת הסנטר. טריסטן תומפסון זז בהגנה והורגש בריבאונד התקפה. לארי נאנס היה אחראי לכמה חסימות (screens) נהדרות שתרמו בעקיפין למבטים פנויים לשלשות.
נראה שלברון וג'ורג' היל כבר מפתחים ביניהם two-man game מעניין. קלארקסון נתן בוסט מהספסל שוויד התקשה לתת. בהחלט משחק בכורה מוצלח של כל שחקני הרכש.
&nbsp
בוסטון פתחה טוב והחטיאה לא מעט מבטים טובים ברבע השני אבל ככל שהמשחק התקדם ההירו בול של קיירי פחות הצליח והם התפשרו על שלשות יותר ויותר קשות, מה שהתבטא גם באחוזים נמוכים. אני עדיין מרגיש שחסר לסלטיקס סקורר משני אמין לצד קיירי. יש להם אחלה של פינישרים אבל מרכוס מוריס באחד על אחד זו לא אופציה מספיק טובה, וגם אחרים לא הוכיחו את עצמם. אני מניח שטייטום יכנס למשבצת הזאת בשנים הקרובות אבל בינתיים הוא לא שם. ג'יילן בראון במשחק חלש בשני צדי המגרש.
&nbsp
היה יופי של משחק וקליבלנד נראתה כמו קונטנדרית לראשונה מזה הרבה מאוד זמן.

Cade Foster

New member
סוף רבע שלישי אולדיפו עם 20,8,7,6

הראשון מאז דייויד רובינסון לקוודרופל דאבל?

fatnoam

Active member
דייויס היה קרוב יותר בשנה שעברה

During a 118-111 double-overtime loss to the Denver Nuggets last season, Davis still managed to put together a stat line that included 36 points, 14 rebounds, nine blocks, and seven assists.
&nbsp
בלוק ושלושה אסיסטים רחוק...
&nbsp
אולדיפו סיים את המשחק עם 30-9-8-6 רחוק אסיסט, שני ריבאונדים ו-4 חטיפות.
&nbsp
יש לציין שאת ההישג הזה השיגו חמש פעמיים בהיסטוריה, רובינסון היה האחרון ב-94, אולג׳וואן פעמיים באותו החודש בשנת 90, אלווין רוברטסון (לא אוסקר), שהוא היחידי שעשה זאת עם חטיפות במקום בלוקים, בשנת 86, שנה מדהימה בה אני נולדתי, והראשון שעשה זאת היה נייט ת׳ורמונד הגדול בשנת 74.

היה לו גם 5 חסימות

4 נקודות, 11 ריבאונד, 10 אסיסטים, 10 חטיפות ו-5 חסימות. איזה שורה הזויה.

Cade Foster

New member
כן, זה נכתב בסוף הרבע השלישי כשזה עוד היה בר השגה

אבל ויק כמו ויק לא משחק בשביל המספרים וברבע הרביעי הוא התרכז בסקורינג ברגע ש(שוב) התברר שאף אחד חוץ ממנו לא יכול לקלוע סל בקבוצה הזאת והניקס נגסו בהפרש עד שהגיעו ל2 פוזשנים בדקות האחרונות.

קורי ג'וזף בחודשיים האחרונים הוא נזק של ממש. לא רק שהוא לא פוגע בשום דבר משום טווח (כולל עונשין) הוא גם עושה ים עבירות מטומטמות ל3 זריקות. אתמול היו לו 2 כאלה. כרגע אני מרגיש הרבה יותר בנוח עם ג'ו יאנג (מצוין ומלא ביטחון בזמן האחרון. צריך לשחק יותר) על הפרקט מאשר איתו. בנוסף מישהו שאב את הכוחות של סאבוניס בפוסט והוא לא מצליח לקלוע מחצי מטר ב2 המשחקים האחרונים. יכול להיות שהזין שהשופטים זורקים עליו כבר מתחיל להשפיע על העצבים והביטחון, אין ביגמן בעסק הזה שזוכה לכזאת התעלמות מעבירות שנעשות עליו בצבע. על טרנר אני כבר לא מדבר, הוא נכון להיום הסנטר הפותח הכי גרוע בליגה. כרגע אל ג'פרסון הוא הסנטר היחיד בקבוצה הזאת שאני מרגיש בנוח לצייר תרגיל עבורו, הוא היה ונשאר מאני בפוסט.

סליחה שיצאה תגובה לא קשורה לנושא, נסחפתי קצת

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם הזיכרון שלי עוד עובד

אז הראשון של אלגו'אן לא נספר בגלל טעות בסטטיסטיקה וכמה משחקים אח"כ הוא עשה עוד אחד רק בשביל הכיף.
&nbsp
כלומר, רשמית יש רק 4 פעמים

Anfield

New member
שוב בלי ווסטברוק וכרמלו אבל הפעם ניצחנו

מוקדם כבר היה הפרש גבוה וממפיס לא חזרו מזה.
המון המון שלשות נכנסו אצלנו, בהתחלה זה היה אחוז לא ריאלי של איזה 12 מ16 או משהו כזה.
ג'ורג' כרגיל מצוין אבל כמו שאמרתי חשוב שגראנט יהיה טוב במשחקים כאלה שחסרים אנשים כי הוא יכול ליצור סלים לעצמו רק שלא תמיד הוא מסיים באחוזים סבירים.
מקווה שיחזרו הפצועים כי משחק הבא זה מול קליבלנד המתחדשת.

אינדיאנה - ניו יורק: בלי 'פורזינגאד' זה צריך להיות קל, לא ?

פרולוג: מרגי
מקשיש בן 109 הפך אותי לילדה בת 12. ליטרלי, ילדה, כלומר אישה, כלומר נקבה, כלומר אני מסתכל בין הרגליים ולא רואה כלום, כלומר כמעט תאונה עשיתי היום כי אני כבר לא יודע לנהוג, כלומר מה זה נבדל, כלומר כל סטריאוטיפ אחר שמעיד על היותי אישה לאחר 109 שנים כגבר. אין לי חשבון 'איסטגראם', לא יודע מה זה-זה, רק יודע שילדים חיים בדבר הזה ומזמן עזבו את ה'פייסבוק' שלכם, ה"קשישים" בני ה-30. אין לי עניין 'אינסטגראם', אבל באמת, בא לי לפתוח חשבון רק כדי שאוכל לפנות לחברה של מרגי ולכתוב לה : "תעזבי אותו הוא שלנו !!!1! שמאעת אותי מטומטמת?? הוא שלנו !!! אימוג'י פרה". ואז, להספים אותו בהצעות חברות, עד שיסכים. #נו_הומו . טוב, אז אחרי שהשפלתי את עצמי [שוב] מול כולם והייתי מוזר כהרגלי, זמן לחזור לענייני כדורסל NBA.

שודר בערוץ ספורט 5 LIVE . פידבק: עבודה טובה של השדרן רן מלובני במשחק הזה. הביא את המספרים, הנתונים, העובדות - ה"סיפורים" שמאחורי שתי הקבוצות. כדורסל NBA זה לא הנישה שלו, הוא לא מרבה להופיע בשידורי NBA, אבל זה לא הפריע לו לשלוט בשמות השחקנים בצורה מלאה ולגלות הבנה למתרחש. השידור היה מאוד מקצועי. זה לא שאכפת לי אם אי-פעם ישדר שוב NBA, כן? זה לא שהוא שילם לי לכתוב בשבחו. אבל הפתעה נעימה. ישר כח!

מפגש שלישי ואחרון העונה בין הקבוצות. במשחק הראשון הניקס הפכו פיגור 19 לניצחון. במשחק השני אינדיאנה טיילה לניצחון קל. הפעם הניקס ללא פורזינגיס שגמר את העונה.

ברבע הראשון, 3 דקות בתוך המשחק, קריס ג'וזף קיבל את העבירה השנייה שלו וירד. זה לא השפיע מדי על משחק ההתקפה, וקיבלנו רבע טוב מבוגדנוביץ' ואולדיפו, כאשר הראשון עם שלושה לייאפים מוקדמים נכנס טוב למשחק, והאחרון הפעיל מסביב את כולם ובעצמו תרם נקודות. הגנתית, לא רבע טוב של אינדיאנה שהתקשתה בריבאונד, ולא עשתה עבודה טובה בהרחקת אנס קאנטר מהסל. 36-37 לניקס. רבע שבו שתי הקבוצות באזור ה-50% מהשדה. 16 שחקנים עלו על הלוח ברבע הראשון [8 בכל צד]. הובילו ויקטור אולדיפו עם 9 נק' באינדיאנה [כולל ההיילייט הזה]. מולו, בניקס, הוביל אנס קאנטר עם 11 נק' ו-6 ריב'. גם אולדיפו וגם קאנטר שיחקו את כל 12 הדקות הראשונות.

ברבע השני, איבוד הכדור הראשון במשחק - כאילו, ממש הראשון, הראשון של שתי הקבוצות - הגיע כ-2 דקות בתוך הרבע ! מתי ראיתם דבר כזה בפעם האחרונה ששתי הקבוצות לא מאבדות כדור ב-14 הדקות הראשונות? ריצת 0-9 של אינדיאנה נתנה יתרון 5. הריצה המשיכה ל-2-12, שנתנה יתרון 6, כולל 2 שלשות של בוגדנוביץ'. הריצה היתה חשובה בדקות האלו, משום שאיפשרה לויקטור מנוחה ארוכה וטובה - נכנס בדיוק באמצע הרבע. ההגנה של אינדיאנה השתפרה, והניקס כפו זריקות מרחוק. הריצה נעצרה ב-2-14, יתרון 8, במהלכן של כמעט 5 דקות. אם היה נדמה שאינדיאנה תברח, אז הניקס הגיבו בריצת 0-8 משלהם, שהשוותה את המשחק ב-53 לכל צד. עד לסיום הרבע אינדיאנה חזרה להוביל, ולקראת סיום המחצית קיבלה את הדאנק העוצמתי הזה בסיבוב של אולדיפו. 62-68 אינדיאנה במחצית. בוגדנוביץ' עם 9 נק' ברבע [3 שלשות] היה חלק מהותי מהדקות הטובות. בניקס, קורטני לי עם רבע של 10 נק'. מחצית תחרותית.

ברבע השלישי, ההפרש הגיע בשיא ל-20. אולדיפו דפק עוד היילייט עם 'פוסטר' על הפרצוף של קייל אוקווין. הניקס לא היו במשחק, אבל בדקות האחרונות במעבר של אינדיאנה למחליפים - עם אולדיפו כחיזוק איתם, חזרו למשחק, וב-2 הדקות האחרונות עשו גם ריצה של 0-7 שאיימה להוריד לחד-ספרתי. 84-94 אינדיאנה. הניקס במרחק סביר, למרות רבע של 30% מהשדה ו-1 מ-9 משלוש.

ברבע הרביעי, 2 דקות בתוך הרבע, שלשה של קייל אוקווין הורידה ל-7 בלבד. בהמשך ההפרש נע סביב ה-10 עד שכדקה לסיום, שלשה של פרנק ניליקינה הורידה ל-6. אולדיפו מיד הגיב בשלשה משלו, העלה ל-9 הפרש וגמר סיפור - אם היה למישהו ספק שיש פה סיפור לגמור. 113-121 לאינדיאנה בסיום. הניקס נופלים למאזן 8-1 כאשר פורזינגיס לא משחק.

השחקן המצטיין: ויקטור אולדיפו. 30 נק' [24-10 מהשדה, 8-2 משלוש, 10-8 מהקו], 8 ריב', 9 אס' [1 איבוד כדור] ו-6 חט' ב-39 דקות משחק. זה עליו, ללא ספק. דרך הגנה חזקה הביא את הבריחה. קלע 10 נק' ברבע האחרון. 6 חט' זה לא שיא עונתי שלו, אבל זה משחק 40 ברציפות שלו עם חטיפה, ובכך משווה את שיא הפייסרס של מטה וורלד פיז;

בויאן בוגדנוביץ' עם עוד משחק טוב. 20 נק' [4 שלשות]; תדאוס יאנג בלט גם הוא כאחד הטובים, היה אקטיבי ומעורב כל המשחק. 18 נק' [2 שלשות], 11 ריב' [8 בהתקפה ! ! !] ו-5 אס' [2 איבודי כדור]; מיילס טרנר סיים עם 13 נק' ו-6 ריב' [2 בהתקפה], ודומאנטס סאבוניס עם 6 נק' [11-2 מהשדה, 2-2 מהקו] ו-8 ריב' [2 בהתקפה] לצד קצת עזרה של אל ג'פרסון עם 6 נק' ב-12 דקות משחק, התקשו מול הגבוהים של הניקס. לא בפעם הראשונה העונה שאנו עדים לקושי של הביג מנים שלנו מול סייז בצבע; ג'ו יאנג, הגיע הזמן שנזכיר גם אותו. 11 נק' באחוזים טובים מהספסל; לנס סטיבנסון נתן את התרומה הרגילה שלו מהספסל והיה טוב. 15 נק' [3 שלשות] ב-21 דקות. קלע 7 ברבע האחרון;

בניקס, 7 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס, אבל זה לא משקף. זה היה משחק מאוד בינוני של הקבוצה מניו-יורק, שלא הרשימה אותי. אנס קאנטר בלט מתחת לסל עם 17 נק' ו-11 ריב' [3 בהתקפה], אבל עשה את רוב הנזק ברבע הראשון ואז נעלם; מייקל ביזלי עם דאבל-דאבל של 16 נק' ו-13 ריב' [4 בהתקפה]; טים הארדווי ג'וניור עם 17 נק' [9 ברבע האחרון] וקורטני לי עם 14 נק'; הספסל של הניקס היה לא רע ברבע האחרון. קייל אוקווין בלט עם 14 נק' [מתוכן 8 ברבע האחרון], 9 ריב' [3 בהתקפה] ו-3 חס' ב-21 דקות. עמונאל מודיאיי, שהגיע מדנבר וערך הופעת בכורה, תרם 14 נק' ו-10 אס' [2 איבודי כדור], ופרנק ניליקינה הוסיף 12 נק' [2 שלשות] ולפחות בכמה זריקות ששיחרר מהיד נראה כמו שחקן ששייך לליגה;

ליין ליף: טי ג'יי לא התלבש.

** Chris Smoove מתקצר.

** חולצת ה'אול סטאר' של ויקטור אולדיפו הוצגה בפני הקהל הביתי.

המשחק הבא -- אינדיאנה תצא לניו-יורק למפגש נגד הקבוצה השנייה של העיר, ברוקלין נטס [ד']. יהיה זה המשחק האחרון שלנו לפני פגרת ה'אול סטאר'. ברוקלין קבוצה מפוזרת ולא יציבה, גם אם השתפרה במעט מהעונה שעברה. סמנו 2 בטופס הטוטו.

י ו א ב

New member
כספי נזכר שהוא יודע לעשות נקודות...

כשהוא פותח בחמישיה הוא לא רע.
אני בטוח שהוא קונה שורה של 19, 10, 2 ב- 70%, בכל יום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בגלל זה אני אוהב אותו

מקבל הזדמנות ומסתער עליה.
לא השחקן הכי מוכשר במדינה אבל הנחישות שלו הביאה אותו למקום שבו הוא נמצא.
&nbsp
הלוואי וכל הספורטאים הישראליים היו עם אופי כמו שלו

י ו א ב

New member
מסכים לגמרי.

מקווה שזאת נקודת מפנה אחרי התקופה הלא טובה שלו.
אני באמת חושב שהוא יכול לתרום המון.

Cade Foster

New member
נראה שדונובן תופס את ההובלה במירוץ לרוקי העונה

ומשום מה יש לי עדיין הרגשה מסריחה שההייפ של סימונס יכריע את העניין לטובתו.

מתי לאחרונה רוקי ממש הוביל קבוצה כל הדרך אל הפלייאוף? היה כזה מאז כרמלו?

rapgamer4ever

New member
זה לא שסימונס פחות ראוי ממנו

שניהם קריטיים מאוד לקבוצות שנאבקות על הפלייאוף. המאזן של פילי קצת יותר טוב משל יוטה כרגע.
מיצ'ל מוביל את הג'אז בסקורינג אבל בדומה לסימונס, הוא השחקן השני בטיבו בקבוצה (גובר).
המספרים העונתיים של סימונס קצת יותר מרשימים כרגע אבל המגמה הזאת מתחילה להשתנות בתקופה האחרונה.
&nbsp
אם אחד מהם יעשה פלייאוף והשני לא, זה מה שיכריע את המירוץ לרוקי העונה. אם שניהם יעשו או שניהם לא יעשו פלייאוף זה באמת יהיה צמוד ועשוי להיות מוכרע לפי החודשיים הקרובים.
&nbsp
לא זכור לי רוקי שהוביל קבוצה לפלייאוף מאז כרמלו. באותה עונה באמת היה מגיע לו לזכות והתואר הלך להייפ של לברון.

Cade Foster

New member
נכון ששניהם השחקנים השניים בחשיבותם

אבל דונובן חשוב ליוטה יותר מסימונס לפילי לדעתי. אמביד מוביל את פילי בשני צידי הפרקט, המאזן של פילי בלעדיו הוא 2-8 שלילי (20%). גוברט מוביל את יוטה בתור עוגן הגנתי. המאזן בלעדיו 11-15 שלילי (42%). הנטל ההתקפי כמעט כולו על דונובן, וזה דבר מאוד נדיר עבור רוקי.
&nbsp
בנוסף יש דבר אחד שמאוד מציק לי אצל סימונס. האיש שיחק 53 משחקים בליגה ויש לו 0 שלשות. 0. זה לא שהוא מתקשה, הוא פשוט חסר מושג בתחום הזה של הקליעה. יהיה לו מאוד קשה לממש את הפוטנציאל מבלי לשפר את הקליעה בצורה חדה.

rapgamer4ever

New member
המאזן של פילי בלי אמביד כל-כך גרוע

כי הוא נח במשחקי חוץ בבק טו בק. כמובן שהסיקסרס יותר חלשים בלעדיו אבל המאזן משקר כי הוא לא אקראי. אמביד מחמיץ משחקים שפילדלפיה עשויה להפסיד גם אם ישחק, על אחת כמה וכמה אם לא ישחק.
&nbsp
אני לא מסכים איתך שכמעט כל הנטל ההתקפי על דונובן. לרוביו וגובר יש אחלה משחק פיק אנד רול שמייצר יתרון ראשוני על ההגנה, אינגלס יוצר מהפיק אנד רול, רודני הוד היה נושא בנטל כשהוא בריא.
מסכים איתך שמיצ'ל שחקן ההתקפה הטוב בקבוצה אבל לא הכל נופל עליו. הגנתית אגב סימונס טוב ממנו (לדעתי אפילו בפער).
&nbsp
סימונס שחקן מיוחד מאוד שעושה את הנזק שלו בתוך הקשת. יש קצת דמיון בינו לבין יאניס של שנים קודמות. בודאי הוא יצטרך לשפר את אחוזי העונשין שלו ולעבוד על ג'אמפר סביר (קודם מיד ריינג', אחר כך אולי גם שלשות). בכל מקרה בקונטקסט של רוקי העונה, סימונס מאוד מרשים גם מבלי לקלוע שלשות. יכול להיות שזה יתקע אותו בהמשך הדרך.
&nbsp
השורה התחתונה היא ששניהם בעונת רוקי מעולה, קשה להצביע על אחד שטוב בבירור מהשני ולכן אני חושב שהמירוץ הזה יוכרע לפי החודשיים האחרונים של העונה.

Cade Foster

New member
הידע שלי קצת מוגבל כי אני לא רואה הרבה את פילי ויוטה

(את פילי קצת יותר) אבל:
לגבי הגנה - לא התרשמתי מסימונס כסטופר של ממש, לדעתי הוא פחות חשוב הגנתית גם מקובינגטון. בנוסף הבנתי שדונובן שחקן הגנה סבבה לגמרי, ככה שזה לא מה שאמור להכריע.
לגבי הנטל ההתקפי של דונובן לעומת סימונס - המספרים תומכים במיטצ׳ל: הפער בכל סטטיסטיקה שתבחר בניצחונות לעומת הפסדים הוא משמעותית יותר קיצוני אצל מיטצ׳ל. אפשר לזקוף את זה לזכות סימונס שמגלה יכולת יותר יציבה, אבל מהצד השני של המטבע יוטה מתקשה מאוד לנצח משחקים שבהם דונובן משחק מתחת לרמה שלו (וצריך לציין גם שגוברט החמיץ פי 2 יותר משחקים העונה מאשר אמביד, מה שתרם כמובן לטור ההפסדים של יוטה בצורה יותר משמעותית).

rapgamer4ever

New member
ההתרשמות שלי מההגנה שלהם

סימונס שחקן הגנה טוב שמסוגל לשמור על כמה עמדות בזכות הסייז שלו. הוא קורא טוב את המגרש ועוזר בריבאונד.
מיצ'ל שחקן הגנה חלש שנתקע בחסימות ומאבד את השחקן שלו. לא שהוא קטסטרופה, אבל ביחס לסימונס הוא פחות טוב בפער.
&nbsp
לא ראיתי פער קיצוני בסטטיסטיקה בניצחונות לעומת הפסדים אצל אף אחד מהם. בכל מקרה גם אם היה פער כזה, זה לא אמור לתת יתרון.
אפשר פשוט להסתכל על raw numbers ולהעריך נטל התקפי. מיצ'ל עם 19.5 נקודות למשחק ו-3.5 אסיסטים, כאשר בתקופה האחרונה הוא זורק יותר וקולע 21-22. סימונס עם 16.5 נקודות למשחק ו-7.3 אסיסטים. בכל מקרה אין כאן פערים גדולים, אף אחד מהם לא מחזיק התקפה כמו יאניס או דיוויס או אפילו כמו דרוזן.

למעלה