משחקי הערב

rapgamer4ever

New member
משחקי הערב

20:00: שארלוט- טורונטו.
22:30: אטלנטה- דטרויט.

22:30: בוסטון- קליבלנד: המשחק המרכזי. לברון התחדש בשורה ארוכה של שחקנים שיערכו את הופעת הבכורה שלהם במדי קליבלנד. זה גם מפגש של שתי הפייבוריטיות במזרח, ובגארדן יתלו את החולצה של פול פירס בסיום המשחק. אבל בראש ובראשונה זה קרב בין לברון לקיירי, השלישי שלהם העונה (1-1 במפגשים קודמים).

אינדיאנה- ניקס.
יוסטון- דאלאס.
מינסוטה- סקראמנטו.
אוקלהומה- ממפיס.

פורטלנד- יוטה: הבלייזרס פוגשים את הקבוצה החמה בליגה שמחזיקה ב-8 ניצחונות רצופים ועוד לא מרימה ידיים במרדף אחר הפלייאוף. יהיה מעניין.

Cade Foster

New member
באמת רציתי לפתוח דיון על הכושר שיוטה נמצאת בו

ושכחתי. אתם חושבים שעכשיו כשהם סוף סוף בסגל מלא (לראשונה אחרי אלוהים יודע כמה זמן) הם טופ 8 במערב? הייתם חושבים ככה גם אם קאזינס לא היה נפצע?

rapgamer4ever

New member
יש הרבה קבוצות ברמה דומה

כאשר ההבדל העיקרי ביניהן הוא מידת הכשירות. זה כנראה הפקטור הכי משמעותי בהשוואה בין פורטלנד, דנבר, יוטה, פליקנס והקליפרס.
בוא נאמר שבסדרת פלייאוף אני חושב שפורטלנד וניו אורלינס (בריאה) יותר מסוכנות מהשאר.
דנבר סימן שאלה כי עדיין לא הייתה לנו הזדמנות להתרשם מספיק ממילסאפ לצד יוקיץ'.
&nbsp
יוטה מאומנת נהדר אבל די מוגבלת, לא הייתי מסרב לפגוש אותה במקום אחת הגדולות במערב. מהקליפרס אני גם פחות תופס.

fatnoam

Active member
קראודר נתן משחק ראשון טוב גם עם 15

והם בכלל נראים כמו קבוצה מאוד שמחה, הם עם איזה 9 ניצחונות רצוף או 9 מה-10 האחרונים...
&nbsp
בלי פציעות הם לדעתי יגיעו לפלייאוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל פעם שהוא עושה משהו כזה, אני מתעצבן

איזה שחקן ענק הוא יכל להיות אם כל הברגים שלו היו במקום.
פספוס ענק

Cade Foster

New member
אפשר להגיד את זה על ליטרלי ביליון שחקנים

ליטרלי, ביליון.
&nbsp
טוב, אולי 100, אבל מי סופר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפשר להגיד את זה על בליון שחקנים, אפילו על כספי

אבל למעט מאוד יש כישרון וסט יכולות כמו שיש לגי אר

Cade Foster

New member
דווקא כספי הוא לא אחד מהשחקנים שחשבתי עליהם

בכל אופן אני חושב שמה שעצוב באמת זה קריירות שהתפספסו כתוצאה מפציעות (דרק רוז, גראנט היל וכדומה) ולא קריירות שהתפספסו לשחקנים בגלל שאין להם מוח. להם זה מגיע.

fatnoam

Active member
לסמית׳ יש סקילסט של הגדולים ביותר

באמת שחוץ משכל על המגרש יש לו הכל, הוא היה אתלט פנומנלי, אחלה דריבל, קלעי אדיר. מאמין שעם שכל הוא לא רק היה יכול ליצור לאחרים אלא לסיים יותר טוב ליד הטבעת ובאופן כללי להשתמש ביכולות שלו הרבה יותר טוב.
&nbsp
הוא מאוד שונה בעיניי משחקנים טיפשים אחרים שלא הגיעו לכלום, ממש לא זכור לי מישהו עם כשרון כמו שלו שיצא ממנו כל כך מעט.
&nbsp
&nbsp

ארינס נגמר בגלל הפציעות. אבל לפני זה

הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצת פלייאוף, התקרב ל-30 נקודות למשחק מספר פעמים, הגיע לאולסטאר. ג׳ייאר סמית׳ תמיד היה רול פלייר, למרות שהוא אתלט מעולה, עם קליעה טובה, שליטה טובה בכדור והראה גם פלאשים של יכולת מסירה והגנה טובה. הבעיה הכי גדולה שלו לאורך הקריירה הייתה יציבות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מדוייק לגבי ארינס

נכון שהפציעה הראשונה היתה קטלנית אבל אחריה היו לו הזדמנויות לשקף את הקריירה והוא לא עשה את זה והפך לשחקן מאוד בעייתי שאף אחד לא רוצה (ע"ע תקרית האקדח)
בסוף מה שפלט אותו מהליגה זה האופי הבעייתי שלו ולא הפציעות.
&nbsp

fatnoam

Active member
ארינס הרבה פחות טיפש מסמית׳ על המגרש

והוא גם הרבה פחות מוכשר, או לפחות הרבה פחות אתלט. עוד שישה ס״מ וסמית׳ זה קובי בראיינט, רק בלי שכל, בלי אותו אופי, ועם קליעה יותר טובה.
&nbsp
רק מראה כמה הדברים האלה חשובים.

הוא אף פעם לא היה אותו שחקן אחרי הפציעה והעונה שפספס

אולי הוא גם פישל בקטע עם האקדח והכל אבל בכל זאת...

קליבלנד נראים יותר טוב מהבית קברות שהיה קודם

אומנם אני כרגיל לא רואה אצלהם הרבה תרגילים, אבל נראה מה יהיה בהמשך

Cade Foster

New member
שוב בוסטון נראית כמו פח אשפה במחצית הראשונה

משהו לא טוב עובר על הקבוצה הזאת, אולי מרכוס סמארט יותר חשוב ממה שנדמה?
&nbsp
מעניין איך הם יעלו למחצית השנייה.

למעלה