אבל אני די בטוח שצ׳ארג׳ זו מילה אחרת לblocking foul, או עבירת מגן.
A block/charge foul occurs when a defender tries to get in front of his man to stop him from going in that direction. If he does not get into a legal defensive position and contact occurs, it is a blocking foul. If he gets to a legal position and the offensive player runs into him it is an offensive foul.
כי ה-charge שאני מתכוון אליו הוא בלשון מדוברת, מבחינה רשמית זה פשוט נקרא אופנסיב פאול.
הייתי בטוח במה שאני אומר ב-100%, עכשיו ערערת אותי ל-95% בטחון. אם מישהו נוסף יכול להתערב ו"להכריע" זה יהיה נחמד.
לא שאכפת לי שאוקלהומה עלו אבל רציתי משחק שביעי ולא פחות חשוב, רציתי עוד קצת מנוחה לספרס.
דוראנט במשחק אדיר מראה שוב כמה הוא טוב.
תחשבו שהוא פתח את המשחק עם 1 מ-7 וזה היה נראה בדרך לאסון אבל מאז הוא עם 11 מ-16 ועוד הוסיף לזה 14 ריב'.
ועם ווסטברוק ביכולת כמו שהוא הציג בסידרה הזאת (רוב הזמן
נראה שואקלהומה ניצחה עם דוראנט למשך שלושה רבעים וזהו. איבקה נפצע ולא חזר, ווסטברוק במשחק בינוני בסטנדרטים שלו. משחק ענק של סטיבן אדאמס עם דאבל דאבל.
בכלל אחרי הטירוף שהיה בסיבוב הראשון קיבלנו סיבוב שני סופר מאכזב. אף סדרה לא הלכה לגיים 7 ולמעט רוב הסדרה בין הקליפרס לת'אנדר (שגם היא התלכלכה עם תצוגות שיפוט איומות) גם לא ראינו משחקים איכותיים יותר מידי.
הגמר אמור לכפר על זה בענק עם 2 הקבוצות הכי טובות בכל קונפרנס
יהיה חם ומגניב, זמן לומר יפה שלום לשעות השינה שלכם.
מאמצע הרבע השלישי , הזייה.
הפעם השיפוט היה קלות כלפי OKC אני משאר שזה הכי טוב שאפשר לבקש? מציע לפופיבץ' כבר להתחיל לעבוד על השופטים מהמשחק הראשון.
אוקלהומה היו יותר טובים , והפעם הגיע להם לנצח. אבל עדיין אני לא מתלהב מהם. יש להם משחקים ורבעים זוועת עולם. והם עדיין משחקים חד מימדי. האמת? מצ'עממם הגמרים האזוריים. זה אותו דבר כל שנה , רציתי קצת ריענון.
אבל אלה כנראה בכל זאת 4 הקבוצות הכי טובות בנ.ב.א.