משחקי הלילה

אוטק

New member
סבבה, אבל איך גריפין יכול לעצור אחרי

שהוא כבר בתנופה ופתאום דוראנט מגיע ומתייצב מולו? בין אם הוא היה עולה לזריקה ובין אם לאו, הוא היה נכנס בו.

Cade Foster

New member
זה בדיוק ההבדל בין אופנסיב לצ'ארג'

אם דוראנט היה מתייצב אחרי שגריפין עוזב את הקרקע זה blocking foul. כל דבר אחר זה אופנסיב.

rapgamer4ever

New member
חידוד קטן לגבי מינוחים

אופנסיב וצ'ארג' מבטא את אותו מהלך. השחקן המתקיף עושה אופנסיב= השחקן המגן takes the charge. אלו שתי דרכים לתאר שהייתה עבירת תוקף.

אתה צודק בהבחנה שלך בין אופנסיב לבין בלוקינג פאול.

Cade Foster

New member
אולי אני מסטול מהבוקר

אבל אני די בטוח שצ׳ארג׳ זו מילה אחרת לblocking foul, או עבירת מגן.

A block/charge foul occurs when a defender tries to get in front of his man to stop him from going in that direction. If he does not get into a legal defensive position and contact occurs, it is a blocking foul. If he gets to a legal position and the offensive player runs into him it is an offensive foul.

rapgamer4ever

New member
אולי מונח אחד רשמי ואחד סלנג

כי ה-charge שאני מתכוון אליו הוא בלשון מדוברת, מבחינה רשמית זה פשוט נקרא אופנסיב פאול.
הייתי בטוח במה שאני אומר ב-100%, עכשיו ערערת אותי ל-95% בטחון. אם מישהו נוסף יכול להתערב ו"להכריע" זה יהיה נחמד.

הגג היה נקי, אבל היה מגע לפני כן

הוא נתן גג עם יד שמאל, אבל יד ימין שלו תפסה והזיזה - ושם הייתה עבירה ברורה.

rapgamer4ever

New member
ווסטברוק קיבל בומבה בראש לפני הבלוק

OrEl74

Well-known member
מנהל
חבל, קיוותי לניצחון של הקליפרס

לא שאכפת לי שאוקלהומה עלו אבל רציתי משחק שביעי ולא פחות חשוב, רציתי עוד קצת מנוחה לספרס.

דוראנט במשחק אדיר מראה שוב כמה הוא טוב.
תחשבו שהוא פתח את המשחק עם 1 מ-7 וזה היה נראה בדרך לאסון אבל מאז הוא עם 11 מ-16 ועוד הוסיף לזה 14 ריב'.
ועם ווסטברוק ביכולת כמו שהוא הציג בסידרה הזאת (רוב הזמן
), הולך להיות לנו חתיכת גמר מערב.

Cade Foster

New member
משחק די מאכזב

נראה שואקלהומה ניצחה עם דוראנט למשך שלושה רבעים וזהו. איבקה נפצע ולא חזר, ווסטברוק במשחק בינוני בסטנדרטים שלו. משחק ענק של סטיבן אדאמס עם דאבל דאבל.

בכלל אחרי הטירוף שהיה בסיבוב הראשון קיבלנו סיבוב שני סופר מאכזב. אף סדרה לא הלכה לגיים 7 ולמעט רוב הסדרה בין הקליפרס לת'אנדר (שגם היא התלכלכה עם תצוגות שיפוט איומות) גם לא ראינו משחקים איכותיים יותר מידי.

הגמר אמור לכפר על זה בענק עם 2 הקבוצות הכי טובות בכל קונפרנס

יהיה חם ומגניב, זמן לומר יפה שלום לשעות השינה שלכם.

Chi Town

New member
Mission Accomplished

הרעים הפסידו. עכשיו אפשר להתרכז בגמר בין מיאמי לתאנדר. לברון VS דוראנט. פשש ..

צ מ ר מ ו ר ו ת!

אה שיט. יש גמרים איזוריים לפני. (כמעט ושכחתי ...)

עוד הכל יכול להשתבש

Ori L88

New member
הקליפרס פשוט הפסיקו לשחק

מאמצע הרבע השלישי , הזייה.
הפעם השיפוט היה קלות כלפי OKC אני משאר שזה הכי טוב שאפשר לבקש? מציע לפופיבץ' כבר להתחיל לעבוד על השופטים מהמשחק הראשון.
אוקלהומה היו יותר טובים , והפעם הגיע להם לנצח. אבל עדיין אני לא מתלהב מהם. יש להם משחקים ורבעים זוועת עולם. והם עדיין משחקים חד מימדי. האמת? מצ'עממם הגמרים האזוריים. זה אותו דבר כל שנה , רציתי קצת ריענון.
אבל אלה כנראה בכל זאת 4 הקבוצות הכי טובות בנ.ב.א.

Ori L88

New member

2 הקבוצות הטובות בכל קונפרנס באמת הרבה יותר מדוייק!

ohhh1

New member
לראשונה מאז 2005, המדורגות 1-2 מגיעות לגמר

בשני הקונפרנסים.

Enrique romero

New member
אגב, שאלה לעכברים הכבדים פה

מישהו יודע אם היה מתישהו מצב שאף אחת מ-3 הראשונות לא עלתה לגמר של הקונפרנס?

למעלה