משחקי הלילה

חח כן והיום זה מתפוצצים כנראה

אם אפשר להגדיר את זה ככה.. עדיין די שכונה אבל פחות מהרגיל. לפחות יש ניצוץ בעיניים

Cade Foster

New member
אחד הדברים שמאמנים צריכים לעבוד עליהם

זה התיאום של שחקני החמישייה והספסל בקפיצות, תנועות ידיים ומחאות לשופט בכל פעם שיש מקרה גבולי למי שייך הכדור.

תכלס זה הדבר היחידי שלפיו שופטים מחליטים למי לתת את הכדור.

לגמריי

בן הNלך

New member
המזרח זה בושה

הזוי שאין קבוצה אחת שמרשימה, כן, לדעתי אפילו מיאמי לא מרשימה ...
מאוד מקווה שהאלופה השנה תגיעה מהמערב.

Cade Foster

New member
ככל שהיתרון של אינדיאנה יותר גדול

ככה ווגל ייתן יותר דקות לחמישייה השנייה שלו כדי שתחרבן את העסק ותחזיר את היריבה למשחק.

קשה להגיד על ווגל שנתינת דקות משחק למחליפים

היא מהחסרונות הבולטים שלו. אחת הביקורות עליו כמו שאני בטוח שאתה מסכים ויודע היא חוסר היכולת לפתח ספסל לאורך 3 שנים.

אני חושב שהיו מספר מקרים במשחק שהחמישייה של אינדי נראתה מעט מותשת, והמוטיבציה הייתה לנסות לשמור אותם רעננים לסיום. נכון שאולי עם עוד טיפה מאמץ היה אפשר לסגור את המשחק עוד קודם, אבל כמ ושראינו כל הפלייאוף כשאינדיאנה רעה אז היא זוועה. ואף יתרון לא מספיק בטוח. בסופו של דבר הפייסרס באמת רצו בסוף אחרי ההשוואה של וושינגטון, ואולי חלק מהסיבה לכך הייתה הרעננות היחסית של החמישייה. למרות שהסיבה העיקרית במשחק הזה לניצחון הייתה שווסט היה מעולה וסטיבנסון היה סטיבנסון הטוב (וקצת רע משולב פה ושם אבל לא יותר מידי).

off shekel

New member
נתונים הזויים יש לקבוצות האלה

אינדיאנה עם ניצחון חוץ חמישי רצוף בפלייאוף, מאזן הבית שלה בתקופה הזו: 3-2 שלילי, וזאת הייתה קבוצת בית אימתנית בעונה הסדירה (מצד שני, בעונה הסדירה היא גם הייתה קבוצה אימתנית נקודה).

וושינגטון בפלייאוף 2014:
מאזן בית - 4-1 שלילי
מאזן חוץ - 5-1 חיובי

נהיה לי כאב ראש

הייתה סדרה מעפנה, ועכשיו למנה העיקרית תרתי משמע, אחרי שנראה את הקליפרס משווים ל3-3, נקווה שתהיה גם סדרה טובה בגמר המזרח, אולי אינדיאנה יתאפסו על עצמם כשיראו את מיאמי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עבירה טכנית אחרי 16 שניות...

זה לא שיא עולמי או משהו כזה?

Cade Foster

New member
אף אחד לא הגיע למשחק בת'אנדר

ודוק ריברס יצא מלך. אוקלהומה מלאה בעבירות כולל 3 של ווסטברוק ושתיים של דוראנט בשלב מאוד מוקדם. הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להוריד את המכנסיים, להתכופף ולשתוק.

אוטק

New member
שתי עבירות תוקף (שלא היו) הוציאו לקליפרס

את הרוח מהמפרשים. חבל, רציתי משחק 7.

Cade Foster

New member
התוקף של גריפין הייתה במיליון אחוז

אבל הראשונה כנראה לא הייתה והעבירה השישית של גריפין גם נראית כמו גג נקי

למעלה