בהודעה הזאת הסברתי איך וכיצד לעשות זאת
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1981&messageid=174520866
הנה מה שכתבתי:
רואה לייב או מקליט?
המשחקים יוצאים בתקופה לא מאוד נוחה השנה - באמצע שנת הלימודים! זה אומר שבאמת מומלץ מאוד לבריאות הנפשית והפיזית שלי לראות את המשחקים מוקלטים. למזלי כל שנה אני מחדד את אמצעי המשחקים המוקלטים שלי ובאמצעות שילוב של החידוד הזה + פירגון-על שקישר אותי לאתר מובחר במיוחד - אני יכול לראות את המשחקים כשאני חוזר הביתה, רק צריך לחכות 25-30 דקות ויש לי את זה בHD פנטסטי (אפילו ב60 FPS), בלי פרסומות, בלי טיימאאוטים (!!) ובלי שימי.
לאורך השנים הוכחתי לעצמי שהמצב סבבה בגזרת ה"לא לגלות לעצמי" ואפילו אירחתי בבית חברים לגמר שנה שעברה באיחור של יום לצפייה משותפת ב20:00 בערב...
קישורים למי שצריך (טורנטים) -
קודם כל,
ספורטס-למון, אתר חובה לכל מי שרואה משחקים בדיליי - למונס הוא אתר גאוני שכל מה שהוא עושה זה להגיד לך אם משחקים היו טובים ולתת לך את לוח הזמנים של המשחקים. כך שאם שכחת מה המשחקים הבאים או שאתה לא בטוח איזה משחק היה קודם (כי אם מורידים משחק מאוחר בערב אז הם יגלו לך את התוצאה של המשחקים הקודמים!) האתר הזה בשבילך.
מפרץ הפיראטים - מכויל כבר על חיפוש NBA. שימו לב במיוחד לטורנטים של יוזר בשם gondy שהעלה כבר איזה 3,000 משחקים!!!
Kick-ass Torrents - אתר חבל"ז, בד"כ יש חפיפה בינו לבין הפיראטים אבל לפעמים (ורק לפעמים) הוא מקדים אותו אז שווה לבדוק את שניהם."
בוש והיכלם שלא קראת את האירוח שלי!!