משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה

אוקלהומה ביתרון 1:0 תארח את ממפיס שתנסה לגנוב לה את הביתיות.
הקליפרס ינסו להתאושש מההפסד במשחק הראשון ומאובדן יתרון הביתיות מול גולדן סטייט

בילוי נעים לכל הצופים, לצערי צריך לעבוד מחר

למישו יש קישור טוב למקום שאפשר לראות בו משחקי

משחקים אחרי שהם כבר קרו? :) רצוי מקום שלא רשום בו את התוצאה של אותם משחקים :)

בהודעה הזאת הסברתי איך וכיצד לעשות זאת

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1981&messageid=174520866

הנה מה שכתבתי:
רואה לייב או מקליט?
המשחקים יוצאים בתקופה לא מאוד נוחה השנה - באמצע שנת הלימודים! זה אומר שבאמת מומלץ מאוד לבריאות הנפשית והפיזית שלי לראות את המשחקים מוקלטים. למזלי כל שנה אני מחדד את אמצעי המשחקים המוקלטים שלי ובאמצעות שילוב של החידוד הזה + פירגון-על שקישר אותי לאתר מובחר במיוחד - אני יכול לראות את המשחקים כשאני חוזר הביתה, רק צריך לחכות 25-30 דקות ויש לי את זה בHD פנטסטי (אפילו ב60 FPS), בלי פרסומות, בלי טיימאאוטים (!!) ובלי שימי.

לאורך השנים הוכחתי לעצמי שהמצב סבבה בגזרת ה"לא לגלות לעצמי" ואפילו אירחתי בבית חברים לגמר שנה שעברה באיחור של יום לצפייה משותפת ב20:00 בערב...

קישורים למי שצריך (טורנטים) -
קודם כל, ספורטס-למון, אתר חובה לכל מי שרואה משחקים בדיליי - למונס הוא אתר גאוני שכל מה שהוא עושה זה להגיד לך אם משחקים היו טובים ולתת לך את לוח הזמנים של המשחקים. כך שאם שכחת מה המשחקים הבאים או שאתה לא בטוח איזה משחק היה קודם (כי אם מורידים משחק מאוחר בערב אז הם יגלו לך את התוצאה של המשחקים הקודמים!) האתר הזה בשבילך.

מפרץ הפיראטים - מכויל כבר על חיפוש NBA. שימו לב במיוחד לטורנטים של יוזר בשם gondy שהעלה כבר איזה 3,000 משחקים!!!

Kick-ass Torrents - אתר חבל"ז, בד"כ יש חפיפה בינו לבין הפיראטים אבל לפעמים (ורק לפעמים) הוא מקדים אותו אז שווה לבדוק את שניהם."

בוש והיכלם שלא קראת את האירוח שלי!!

Lechoke Lames

New member
כמה דברים בקשר ל-nba.lemons.se

ההצבעות על משחקי הפלייאוף מופיעות בדף אחר ובסדר הפוך מהרגיל (כלומר המשחקים האחרונים בתחתית הדף)

http://nba.lemons.se/index.php?playoff1=1

ליד כל משחק מופיעות שתי שורות של הצבעות. עדיף להתעלם מהשורה הראשונה שכוללת הצבעות מרובות גם מאותה כתובת IP. השורה השניה מתחשבת בזה ולכן יותר שימושית.

אל תשכחו להצביע בעצמכם, זה לוקח בסה"כ כמה שניות ומבטיח שהאתר ימשיך להיות שימושי. אם כולם רק ייכנסו ולא יצביעו האתר יהפוך לפחות ופחות מועיל ובסופו של דבר לא יהיה טעם לאף אחד להכנס אליו.

מדהים. לקח כמה שעות להוריד והיה קצת קשה

להעביר את רוב היום בלי להיתקל בתוצאות אבל שווה את זה. תודה!

Chi Town

New member
אתה מחפש אתר לראות בו שידורים חוזרים?

אז למה אתה לא מדבר?

יש אתר של רוסים (אני לא מבין מילה רוסית) שמעלים בו את כל המשחקים בערך 4/5 שעות אחרי שהם מסתיימים.

פעם הייתי משתמש בזה הם מעלים ישירות מהליג-פאס ככה שהכל באיכות HD (ובאנגלית)

זה לינק ישירות לדף של האן.בי.איי: http://www.life2sport.kh.ua/basketbol/nba-2

קיצור שמור את הדף הזה, הוא מתעדכן כל יום.

ואם אתה בקטע של הוקי ופוטבול זה גם תופס. הכל הם מעלים.

Enrique romero

New member
אהלן, תודה רבה על השיתוף ושאלה קטנה

הורדתי היום משחק, ירד די מהר תוך כמה שעות- אבל משום מה הוא לא פועל אצלי על אף נגן (ניסיתי BS פלייר, מדיה פלייר ו-ווינאפ). יש לך מושג מה הבעיה אולי?

Executioner

New member
2-0 בשתי הסדרות בסיומו של יום

ואל תבנו על זה, לרוב אני טועה.

Enrique romero

New member
איך ההוא מהטופ 10 אומר...

סרג' איבאקה דה שוט בלאקה! מסכן אד דיויס...

Executioner

New member
והנה הסיבה שלממפיס אין סיכוי

איבקה הגיע לפלייאוף. כשהוא טוב התאנדר קבוצה הרבה הרבה יותר טובה כי יש להם עוד אופציה יציבה בהתקפה. כשאיבקה משחק ככה אוקלהומה פשוט קבוצה הרבה יותר טובה.

אני מופתע לטובה מממפיס, הם עדיין במשחק. אבל אני לא רואה את זה מחזיק עד סוף הרבע.

Enrique romero

New member
הולכים להארכה באחד הקאמבקים הגדולים של השנה

5 הפרש לממפיס 30 ומשהו שניות לסוף, דוראנט דופק מהלך של 4 נק', קונלי מחטיא אחת מהקו, ווסטברוק לשלשת ניצחון ב-2 הפרש מחטיא ופרקינס עם ריבאונד התקפה ולייאפ בשניה האחרונה.

Enrique romero

New member
אגב, אני לא בטוח שהקונטיניואיישן היה מוצדק

במהלך של ה-4 נק', דוראנט קיבל באמפ ממארק גאסול וישר אח"כ זרק שלשה שבפוקס נכנסה וכל הקהל היה בטירוף והשופטים זרמו עם זה, אבל במשחק "רגיל" על עבירה כזאת מקבלים בד"כ כדור מהצד...

למעלה