דעות ממפיס-אוקלהומה וקליפרס-גולדן
ממפיס-אוקלוהומה.
וואו! אחלה משחק , ראיתי רק מחצית שנייה. שתי הקבוצות הרשימו אותי מאוד , אקולהומה בזה שהיא יכולה כל שנייה להתפוצץ ולתת מהלך גדול או ריצה.
וממפיס שבשקט בשקט לא נשברים וממשיכים לעשות את העבודה. אוקלהומה הייתה צריכה לגנוב את המשחק הזה כדי למנוע סיבוך , אבל לא הצליחה.
ווסטברוק לא היה טוב כלל , אבל האמת שהפעם אני לא מאשים אותו. ראיתי לפחות פעמיים , שמפיס עשתה דאבל טים אוף דאבל מדוראנט שלא יקבל את הכדור והוא התייאש ונתן לווסטברוק סימן ללכת על הזריקה.
זו בעיה שיש לדוראנט כבר שנים והוא לא נפטר ממנה , מישהו יכול למנוע מלברון לקבל את הכדור נגיד? ממש לא. אבל ווסבטרוק בכל זאת צריך להפעיל שיקול דעת ולא לקחת שלשה עם יד בפני כל פעם, עדיף לחדור ואו לסיים כמו שהוא יודע הכי טוב בליגה אולי הוא להעיף לקלע פנוי.
ממפיס פשוט לא פרייראים זו קבוצה קשוחה עם אופי חזק התוספת של מייק מילר וקורטני לי מוסיפה להם. שניהם עשו כמה מהלכים גדולים. עכשיו הולכים לממפיס ומי לעזאזל יודע מה יהיה שם , אם אוקלהומה לא עוברת לדעתי גם ווסטברוק בחוץ וגם סקוט ברוקס. אך , אני עדיין מאמין שאוקלהומה תעבור אבל זה יהיה מאוד קשה.
(וכן מותר לאוהדי OKC להתבכיין שהם צריכים לשחק נגד ממפיס ומיאמי נגד שארלוט , הוגן זה לא.)
קליפרס-גולדן-חיסול ממוקד כבר באמצע הרבע השני. בלייק גריפין הוא השחקן הכי טוב בסדרה הזאת , יותר מקרי ויותר מכריספי. זו היא דעתי. וכל עוד השופטים לא ימציאו עבירות עליו הקליפרס מנצחים את הסדרה. אין לגולדן כל עוד בוגוט בחוץ , צלם של מישהו שיכול לשמור עליו. לא ג'רמיין לא דרמייונד גרין ובטח שלא דיוויד לי. ואם אתה מביא דאבל טים על בלייק את מקבל שלשה מסיירת הקשתים של הקליפרס.
מאמין שהמשחק הבא יהיה צמוד אבל יהיה של הקליפרס , הם פשוט קבוצה טובה יותר.