משחקי הלילה

Lechoke Lames

New member
אם במהלך ה-4 נקודות של לארי ג'ונסון הייתה

המשכיות, אז בוודאי שכאן הייתה...

Executioner

New member
ווסטברוק עושה בלאגן, דוראנט על הרצפה

ממפיס מובילה בהארכה. איזה פלייאוף מעולה יש לנו עד עכשיו וזה רק היום השלישי. מגיע לנו אחרי עונה שחצי ליגה עושה טאנקינג.

Madridista521

New member
ווסטברוק פשוט זוועה

כופה על עצמו זריקות שאמורות ללכת לאחרים, כמובן שלא קולע אותן.
קבלת החלטות פשוט נוראית שלו ברבע הרביעי, בהארכה מעט פחות אבל גם ממש לא מבריק ועושה המון בלאגן.
עם קצת יותר רוגע וקבלת החלטות נכונה זה היה של OKC.

Lechoke Lames

New member
אחוזי קליעה לא משהו, אבל עדיין 29/8/7

וכמובן הגנה סולידית. אי אפשר להפיל את ההפסד על ווסטברוק.

כמו כן, קבל GIF של מהלך מהמשחק אתמול:

http://gph.is/1k1x7Ns

מכיר עוד שחקן בליגה שמסוגל לבצע את המהלך הזה בצורה כל כך מהירה ועוצמתית? אני לא.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שצריך "להפיל הפסד" על שחקן מסוים

אבל כן אפשר לבקר את ווסטברוק על היכולת שלו. לא רק בגיים 2 אלא בכל הסדרה. אחוזי הקליעה שלו נמוכים (אם כי נסבלים) והוא מאבד הרבה יותר מדי ביחס לכמות האסיסטים שלו. 13 אסיסטים על 8 איבודים בינתיים.
זה היה יכול להיות נסבל אם הסטטיסטיקה של קונלי הייתה דומה והמשחק היה פשוט כאוטי ומבולגן... אבל ווסטברוק לא מצליח לכפות על קונלי איבודים (יחס מדהים של 23 אסיסטים על 3 איבודים).
אני בהחלט מצפה מווסטברוק ליותר מזה. תמיד פטרנו את הבלגאן של ווסטברוק ולפעמים את האחוזים הנמוכים בכך שהוא מחסל בהגנה את הפוינט גארד היריב... הפעם זה לא המצב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממפיס לא באו לשמש תפאורה לאוקלהומה

החבר'ה האלה תמיד עושים בעיות לקבוצות "צמרת" בפלייאוף.
להזכירכם, לפני שנתיים (או שלוש???) הם העיפו הם נתנו סוויפ לספרס בסיבוב הראשון.

Enrique romero

New member
המיקום שלהם השנה מטעה מאוד

עם מארק גאסול הם היו במאזן 40-19 (בלעדיו 10-13), אם לוקחים את המאזן שלהם איתו ומשליכים על שאר העונה הם מסיימים מקום רביעי עם מאזן של 55-27 שזה כולה 4 משחקים מאוקלוהומה.

גם כשמסתכלים על הסגל שלהם, קורטני לי, מייק מילר, קופוס וגם אודריך שהיה נהדר היום זה שדרוג לעומת פונדקסטר, בייליס, ארת'ור ודולינג.

למרות כל זה אני עדיין אתפלא אם הם יעברו את אוק גם השנה. אם זה יקרה אני חושב שיהיה ריענון רציני אצל הת'אנדר גם בגזרת המאמן וגם בגזרת השחקנים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני אתפלא אם הם יעברו אותם

אבל הם בטח לא מתכוונים לעשות לדוראנט והחבר'ה שלו חיים קלים.

וכמו שנאמר "אתם תאכלו אצלי הרבה הרבה חצץ"

Anfield

New member
אני מאוכזב

משהו חסר לי שם.
כרגע אני עסוק עם ליברפול בעיקר אבל מקווה שאוקלהומה בכל זאת תעבור סיבוב ולא תפשל בענק. כשדוראנט ו-ווסטברוק ייקחו ביחד 56 זריקות ורג'י ג'קסון לא יקלע סל מהשדה...שום דבר טוב לא יכול לקרות.

rapgamer4ever

New member
ממפיס אנדרייטד בתקשורת וגם פה בפורום

היא ברמה של סיבוב שני במערב.
תרשה לי לתקן אותך- לפני שלוש שנים הם העיפו את הספארס ב-6 משחקים. זו הייתה הפתעה ולכן אולי אתה זוכר תוצאה יותר חד צדדית.

מייק קונלי נותן סדרה מעולה ומנצח את ווסטברוק במ'אפ הישיר ביניהם. הוא אמנם קולע באחוזים נמוכים (בדומה לווסטברוק) אבל בשני המשחקים הראשונים הוא מסר 23 אסיסטים ואיבד 3 פעמים בלבד.

ברוקס שיתף את ספולושה 32 דקות, טעות פטאלית. במשחק הראשון הוא שותף ל-10 דקות בלבד וההתקפה של הת'אנדרס זרמה הרבה יותר. לדעתי אם ת'אבו ישחק 30 דקות בממוצע אוקלהומה תפסיד את הסדרה.
הת'אנדרס גם לא קיבלו תרומה מהספסל שזה הפחד הכי גדול שלי. לא היה להם סקורר רביעי, זה לא מספיק במשחק של 48 דקות ובטח שלא במשחק של 53 דקות.
מצד שני איבאקה נותן תפוקה יציבה משחק שני ברצף, זה נתון מעודד. אוקלהומה צריכה למצוא עוד שחקן אחד מהספסל שיהיה טוב, הלילה היא קיבלה 0 מ-3 (רג'י ג'קסון, באטלר ופישר).

Anfield

New member
אני חושב שנעבור סיבוב אבל

לדעתי אם מתקשים מאוד נגד ממפיס זה לא סימן טוב להמשך בניסיון לקחת בסדרה את קליפרס ספרס או מיאמי.

rapgamer4ever

New member
לא הייתי לוקח מהסדרה "סימנים להמשך"

אוקלהומה קיבלה את הדרך הכי קשה האפשרית לגמר. ממפיס, קליפרס וסאן אנטוניו אלו 3 הקבוצות בעלות הסיכוי הכי גבוה לנצח את אוקלהומה לדעתי, שלושתן בעלית של הליגה. ממפיס בכלל לא פראיירית, יש לה מצ'אפ טוב מול אוקלהומה ולא בטוח שהסדרה נגדה פחות קשה מאשר הסדרה שתהיה מול הקליפרס/הספארס (אם וכאשר). שלושתן ברמת קושי גבוהה ביותר.
אני לא יודע מה כוונתך ב"סימן לא טוב להמשך", אני חושב שהסדרה מול ממפיס צפויה להתיש את אוקלהומה ביחס ליריבות שלה. ניצחון מול ממפיס יהיה ב-6, יכול מאוד להיות אפילו ב-7 משחקים. דוראנט ישחק 44 דקות בממוצע והשחיקה אכן עלולה לבוא לידי ביטוי בהמשך.

הימרתי על אוקלהומה ב-7 משחקים, בינתיים הדינמיקה של הסדרה דומה למה שציפיתי.

fatnoam

Active member
ממפיס מקום ראשון בליגה מאז שגאסול חזר

ביחס ניצחונות הפסדים.

(למעשה חולקים את המקום הראשון עם ס"א אם אני לא טועה, אבל עדיין).

זו קבוצה ממש חזקה, המקום ה-7 משקר.

Anfield

New member
מעניין שתמיד אוקלהומה נופלת על הדרך הכי קשה

גם כשמסיימת ראשונה וגם שנייה. מוזר מאוד.

Ori L88

New member
דעות ממפיס-אוקלהומה וקליפרס-גולדן

ממפיס-אוקלוהומה.
וואו! אחלה משחק , ראיתי רק מחצית שנייה. שתי הקבוצות הרשימו אותי מאוד , אקולהומה בזה שהיא יכולה כל שנייה להתפוצץ ולתת מהלך גדול או ריצה.
וממפיס שבשקט בשקט לא נשברים וממשיכים לעשות את העבודה. אוקלהומה הייתה צריכה לגנוב את המשחק הזה כדי למנוע סיבוך , אבל לא הצליחה.
ווסטברוק לא היה טוב כלל , אבל האמת שהפעם אני לא מאשים אותו. ראיתי לפחות פעמיים , שמפיס עשתה דאבל טים אוף דאבל מדוראנט שלא יקבל את הכדור והוא התייאש ונתן לווסטברוק סימן ללכת על הזריקה.
זו בעיה שיש לדוראנט כבר שנים והוא לא נפטר ממנה , מישהו יכול למנוע מלברון לקבל את הכדור נגיד? ממש לא. אבל ווסבטרוק בכל זאת צריך להפעיל שיקול דעת ולא לקחת שלשה עם יד בפני כל פעם, עדיף לחדור ואו לסיים כמו שהוא יודע הכי טוב בליגה אולי הוא להעיף לקלע פנוי.
ממפיס פשוט לא פרייראים זו קבוצה קשוחה עם אופי חזק התוספת של מייק מילר וקורטני לי מוסיפה להם. שניהם עשו כמה מהלכים גדולים. עכשיו הולכים לממפיס ומי לעזאזל יודע מה יהיה שם , אם אוקלהומה לא עוברת לדעתי גם ווסטברוק בחוץ וגם סקוט ברוקס. אך , אני עדיין מאמין שאוקלהומה תעבור אבל זה יהיה מאוד קשה.
(וכן מותר לאוהדי OKC להתבכיין שהם צריכים לשחק נגד ממפיס ומיאמי נגד שארלוט , הוגן זה לא.)

קליפרס-גולדן-חיסול ממוקד כבר באמצע הרבע השני. בלייק גריפין הוא השחקן הכי טוב בסדרה הזאת , יותר מקרי ויותר מכריספי. זו היא דעתי. וכל עוד השופטים לא ימציאו עבירות עליו הקליפרס מנצחים את הסדרה. אין לגולדן כל עוד בוגוט בחוץ , צלם של מישהו שיכול לשמור עליו. לא ג'רמיין לא דרמייונד גרין ובטח שלא דיוויד לי. ואם אתה מביא דאבל טים על בלייק את מקבל שלשה מסיירת הקשתים של הקליפרס.
מאמין שהמשחק הבא יהיה צמוד אבל יהיה של הקליפרס , הם פשוט קבוצה טובה יותר.

Anfield

New member
אני גם לא מבין את הקטע עם דוראנט

עם המון מרץ בהגנה אפשר למנוע ממנו את הכדור וזה קורה הרבה, אפשר להשתגע מזה.

Executioner

New member
לא ראיתי את כל המשחק בין הקליפרס לגולדן סטייט

אבל אם אתה צריך להביא דאבל על גריפין אז אתה באמת בבעיה בהגנה. ממה שראיתי כבר ברבע שני קראופורד קבר את גולדן סטייט.

למעלה