משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:30
אטלנטה- דטרויט: ניצחון של ההוקס יבטיח להם מקום בפלייאוף כמעט סופית; יש להם טייברייק על הניקס כך שאם ינצחו הלילה ניו יורק תהיה חייבת לנצח את כל 4 המשחקים האחרונים שלה. היות וזה לא הולך לקרות, מה גם שאטלנטה תוכל במקרה כזה לנצח עוד משחק אחד מתוך חמישה, צפו למשחק מאוד חשוב. חשוב לניקס, כן? כי להוקס לא ממש אכפת.

3:00
מינסוטה- סאן אנטוניו: גם כן משחק מפתח בקרבות הפלייאוף במערב. מה הקשר אתם שואלים? ובכן, אחרי המשחק הזה סאן אנטוניו תפגוש את דאלאס ואז את פיניקס. ניצחון הלילה יבטיח להם מעשית את המקום הראשון בליגה, מה שאומר שהם יעלו הרכב משני מול דאלאס/פיניקס. מצד שני אם הספארס יפסידו הם יצטרכו לנצח את דאלאס ואם יפסידו גם לדאלאס הם יצטרכו לנצח את פיניקס... בקיצור לפופוביץ' יש כוח מסוים בידיים לקבוע את מי הקבוצה שלו תפגוש בסיבוב הראשון.

מיאמי- ברוקלין: סיכוי לא רע ששתי הקבוצות האלה ייפגשו בסיבוב השני. המפגש האחרון היה קלאסיקה והסתיים בניצחון נקודה לברוקלין (ומאזן 3-0 עונתי). האם לברון ימשיך לקבל סיוטים מהמחשבה על פירס וגארנט? האם הוא מדמיין אותם בירוק?

4:00
יוטה- דאלאס: הג'אז לא פראיירים בבית אבל זה בהחלט משחק שהמאבס חייבים לנצח, אם הם יעשו את זה יהיה חסר להם עוד ניצחון אחד ב-3 משחקים כדי להבטיח לעצמם מקום בפלייאוף.

5:00
סקראמנטו- אוקלהומה: הת'אנדרס יחפשו להתאושש מול היריבה החלשה וגם להתרחק מהקליפרס שנושפים בעורפם.

5:30
לייקרס- יוסטון: יוסטון כבר לא תזוז מהמקום הרביעי במערב, דוויט עדיין פצוע ולא ישותף מול הלייקרס כך שהמשחק הזה לפרוטוקול.

מעניין אם לברוקלין משתלם לנצח מעכשיו.

אני לא רואה אף ייתרון כרגע למקום מספר 5 במזרח על פני מקום מספר 6. מקום 5 ייזכה לסדרת סיבוב ראשון עם שיקאגו ולאחר מכן אם מיאמי, בעוד מקום 6 ישחק נגד טורונטו ואז אינדיאנה. נכון, דברים יכולים להשתנות ככה שהיריבות יהיו שונות, וככלל בדרך כלל עדיף לנצח כמה שיותר ולהניח שמיקום טוב יניב יריבה פחות טובה, אבל חייבים לתהות אם במקרה הזה לא שווה לקחת את הסיכון.

rapgamer4ever

New member
במקום ברוקלין

הייתי מעדיף לפגוש את שיקאגו בסיבוב הראשון מאשר את טורונטו. הנטס לדעתי מספיק מוכשרים כדי לעבור קבוצה של צד אחד של המגרש. טורונטו אולי פחות טובים בהגנה מהבולס אבל לא רעים בשני הצדדים.
בסיבוב השני כמובן שאינדיאנה נראית נכון להיום הרבה יותר נוחה ממיאמי. מצד שני ברוקלין די רחוקה ממקום שישי והיא תצטרך לעשות חתיכת טנקינג (משהו בסדר גודל של 1-5 או אפילו 0-6) כדי ליפול בודאות למקום השישי. חוץ מזה שהמקום השישי גם צמוד לשביעי אז לך תדע... בסוף אתה תחטוף את אחת משתי הגדולות בסיבוב הראשון.
בקיצור אין טעם לשחק עם זה

Chi Town

New member
אני דווקא מתחיל להאמין שאנחנו נתפוס

את המקום השלישי. הניקס לא יפסידו 2 לטורנטו (או שכן..) וצריך לראות גם מה נסגר עם ולנצ'יונאס אולי ישעו אותו לאיזה משחק או שניים הוא נהג שיכור אחרי הכל. למרות שבנתיים רשום שהוא ישחק מול הסיקסרס. צריך לראות גם מה קורה עם לאורי (בדקתי, חוזר מחר סעמק'..) וג'ונסון? שימות. בכל אופן הויזארדס מול הקאטס מחר מאד מעניין, אם הם מנצחים הם תיקו איתם במאזן (לא יודע לאן הולך השוויון אני חושב שלקאטס) קיצור למה אני כותב את כל זה, כי אני מתחיל להאמין שאולי יש סיכוי לפגוש ב בובקאטס סיבוב ראשון. אינדי במצב כזה מקבלת את הוויזרדס שעל הנייר צריך להיות מצ'אפ טוב אבל על הפרקט הוויזרדס לא הרשימו אותי מי יודע כמה עם ה 26 נקודות נגדנו במחצית. וברוקלין את טורנטו. כל הצדדים מרווחים.

נ.ב - ברוקלין סיבוב ראשון לא בא בחשבון. אין לי לב לעוד סדרה מולם. צריך להימנע מזה בכל צורה. בובות וודו של לאורי, פולסות על ג'ון וול, להחליף מזוזות בחדרי הלבשה, לשלוח את ג'ימי באטלר להתאסלם, לגייר את ג'ואקים, למכור את סנל לבדואים ...

הכל הולך.

Anfield

New member
לא ממש מבין למה לא נתנו לדוראנט לשחק עוד דקה

או שתיים כדי שיגיע ל25 נקודות. לעצור אותו על 23, נו באמת.

fatnoam

Active member
לאף אחד לא באמת אכפת מהשיאים האלה

חוץ מלמעריצי דוראנט \ אוקלהומה ולתקשורת.

זה לא מעניין את דוראנט ולא מעניין את ברוקס, וגם לא צריך לעניין.

אני חושב שדווקא לשחקנים איכפת

אבל הם רוצים להראות שלא. ראו שקייל קורבר לוקח זריקות קשות כשהוא היה חייב שלשה בסוף משחק. רואים ששחקנים מידי פעם לא זורקים בסוף רבע כדי לא לפגוע באחוזים שלהם. אני די בטוח שקראתי ראיון עם באטייה שהוא מודה בזה וששמעתי על עוד מספר מקרים. אומרים שלווילט הייתה אובססיה לא לסיים משחק עם 6 עבירות לאורך כל הקריירה לכן ברגע שהגיע ל5 היה משחק בזהירות ולא מתקרב לשחקנים בהגנה. ג'ורדן ניסה במשך תקופה לעשות כמה שיותר טריפל דאבלים ברצף והיה מסתכל על הסטטיסטיקה כל אותו זמן כדי לבדוק מה חסר לו. יש את המקרה המפורסם של ריקי דיוויס שזרק לסל שלו כדי לקחת רבאונד שהיה חסר לטריפל דאבל. לא חסרים סיפורים כאלה.

למאמנים נגיד פחות איכפת משיאים של השחקנים שלהם. אבל דון נלסון למשל לא פרש מאימון עד שהוא הצליח להיות המאמן עם הכי הרבה נצחונות בקריירה. והעונה האחרונה שלו בגולדן כבר הייתה ביזיונית.

ברור שדוראנט ייבחר לקחת אליפות בכל רגע על איזה שיא מטומטם. אבל כל עוד הוא לא צריך לעשות את הבחירה הזאת הוא ישמח לקבוע את השיא.

כבר כיסינו את זה שכל נתון סטטיסטי מלפני 1970

לא שווה הרבה בהשוואה לנתונים חדשים.
אבל כן, השיא האמיתי לא שלו.

YOYOYO87

New member
קורבר הוא שחקן נישה שאלמלא השיא הזה

אף אחד לא היה זוכר אותו.. וגם ככה אני בספק אם מישהו יזכור אותו.. :)
דוראנט מנגד הוא מגה-סופרסטאר שכל עתידו לפניו וכבר עכשיו הוא צפוי להיכנס להיכל התהילה..
ברור שזה נחמד לשבור שיא של ג'ורדן אבל לדעתי לא באמת אכפת לו.. בטח לא לשחקן כמו דוראנט..
הוא ממוקד באליפות..

billc

New member
העונה קורבר הרבה הרבה הרבה יותר טוב

הוא עושה מלא דברים במגרש. זאת עונה פריצה שלו
פעם הוא רק זרק מ3, היום הוא שחקן שחקן

YOYOYO87

New member
קצת מוזר להגיד עונת פריצה ביחס לשחקן בן 33

חוץ מזה, שהסיבה היחידה שהוא זוכה לכל כך הרבה דקות (34 דקות למשחק!) היא בגלל הסגל הבינוני מינוס של אטלנטה..
חוץ מזה, לדעתי בשביל שחקן שאמור להיות השחקן השלישי המוביל בקבוצה (אחרי מילסאפ וטייג') בקבוצה שמתחרה על מקום בפלייאוף (ובוא נהייה כנים, חוץ מהם אין להם כל כך מה להציע) המספרים שלו די מאכזבים (12 נקודות, 3 אסיסטים,4 ריבאונדים וחטיפה ב-34 דקות משחק)

אז מתוך 10 דוגמאות שבחרתי לקחת 1,

הסברת שזה לא בול אותו מקרה וזה אמור לשלול את הנקודה?

הפואנטה היא שלשחקנים איכפת מהסטטיסטיקה שלהם. לשחקנים איכפת מהשיאים האלה. ואפילו למאמנים לעיתים איכפת משיאים שהם מעורבים בהם. מסכים שהוא לא ייתן לרצף כזה או אחר לפגוע אפילו במעט בסיכויי האליפות שלו. לרוב זה לא המקרה וזה רק הרצף שעומד על הפרק ואז רוב השחקנים הולכים על זה.

YOYOYO87

New member
אני מסכים שלשחקנים אכפת מהסטטיסטיקה

שלהם.. אני פשוט אומר שתלוי מי השחקן ומה השיא..
עבור דורנאט מדובר בשיא זניח שאני מאמין שלא באמת אכפת לו ממנו.. בעוד שעבור קורבר השיא הוא הרבה יותר מהותי וחשוב

billc

New member
זה היה חשוב לעבור את מייקל, ברגע שהוא עשה את

זה, אין טעם להמשיך לשיא מטומטם כזה

המאמן עזר לו לשבור את השיא, אבל הוא יבזבז רגליים של הכוכב שלו, להמשיך את השיא לאין סוף

OrEl74

Well-known member
מנהל

לשבור שיא של ג'ורדן זה מכובד בפני עצמו, אין צורך לגרור את זה יותר, בטח לא כשאנחנו על סף פלייאוף שלא יזיק לדוראנט לנוח קצת לפני האקשן הגדול.

מור תור

New member
דראנט אמר שלא אכפת לו מהשיא

ובכל מקרה אני מאמין שברוקס דיבר איתו על זה אולי אפילו במחצית
אני לא מאמין שברוקס יעשה ככה לדוראנט אם זה באמת חשוב לדוראנט

למעלה