פוש.., אם הראפטורס
יזכו במקום השלישי זה יהיה לגמרי בזכות. הם נותנים עונה פנטסטית אי אפשר שלא להעריך מה שהם עושים. גם כשאני חושב על זה באיזשהו מובן אובייקטיבי אז אני אומר: 'וואלה, מגיע להם'. מי בכלל ספר אותם אחרי הטרייד של רודי גיי. כולם ציפו שהם יתלכלכו באיזה עונת טאנקינג. והם באו והוכיחו לכולם שהם כאן כדי לנצח. אז אני בוחר לתת להם את הריספקט על זה בדיוק כמו שאני נותן לבולס על זה שהם הצליחו למצוא את הדרך לנצח אחרי הטרייד של לואל-דנג. שאגב, לא הרבה יודעים זה יצא בשבוע האחרון. אבל גם ג'ימי באטלר היה אמור להיות מעובר בטרייד באותו דד-ליין לגולדן סטייט. בעסקה שאם היתה מתבצעת כמו שתיארו אותה היא היתה גורמת נזק לפרנצ'ייז לא פחות ממה שנגרם למגדלי התואמים ב 11 לספטמבר. הדיבור היה בארנס, תמורת ג'ימי. ראש בראש.
בעניין המשחקים שנישארו הראפטורס יכולים בשקט להפסיד אחד לניו-יורק. השאלה אם הבולס ינצחו את כל מה שנשאר להם על הלוח. (אפשרי) אבל זה לא יהיה פשוט. בטח כשמדברים על הקבוצה עם ההתקפה הכי גרועה בליגה. יש לנו ימים שאנחנו מסוגלים גם להפסיד למילווקי. אגב גם אתמול שיחקנו זוועה. אני סיימתי לראות את המשחק הזה עכשיו ומה שטוריאף עשה שם לגיבסון, אני בטוח שהוא בא לו בחלומות היום בלילה.