משחקי הלילה

Chi Town

New member
Division Winner זה השובר שוויון הראשון

טורנטו מובילים את ATLANTIC - ואינדי מובילה את CENTRAL.

לכן הם מעל הבולס בטבלה.

Puskas

New member
תודה לשניכם

עוד דוגמא לכמה הליגה הזו לא הוגנת.. הבולס אוכלים אותה כי הם בדוויז'ן של הפייסרס..
בכל מקרה, יש מצב שעד סוף העונה שיקגו ישתוו לראפטורס במאזן מול הדוויז'ן.
אם הראפטורס יפסידו פעמיים לניקס.
אבל ניראה שסיפור המקום השלישי סגור.

rapgamer4ever

New member
אוכלים אותה??

אל תהיה חזיר, אם שיקאגו היו באמת אוכלים אותה הם היו משחקים במערב ומסיימים מחוץ לפלייאוף.
אתה קצת שוכח את הקריטריון הראשון לדירוג והוא כמות הניצחונות. מספיק ששיקאגו תנצח את כל המשחקים שלה עד סוף העונה (לו"ז קליל כך שזה אפשרי בהחלט) ושטורונטו תשמוט משחק אחד (גם כן אפשרי מן הסתם) ושיקאגו תסיים 3 בזכות מאזן טוב יותר.

Puskas

New member
אני בעד שיעלו ה-16 הכי טובות נקודה

אבל בשיטה הנוכחית לא ברור לי למה מאזן בדוויז'ן שווה יותר ממאזן בקונפרנס..
אם יש לקבוצה דוויז'ן קל יותר אז למה לא לבדוק מאזן כללי נגד המזרח? הזוי..
עובדתית הבולס עדיפים במזרח אבל הראפטורס עדיפים בדוויז'ן הפרטי שלהם..

botend

New member
אם כבר

יש להם מאזן זהה, והבולס עדיפים מול המזרח - זה אומר שטורונטו עדיפים מול המערב.
המערב יותר חזק, אז מגיע לטורונטו. אפשר לסובב את זה איך שרוצים

billc

New member
גם בפוטובול זה ככה, ואפילו יותר גרוע

הדוויזן זה הכי חשוב
גרין ביי, סיימה ראשון בדוויז'ן שלהם עם 8-7-1 (כאשר 1 זה תיקו)
אריזונה שהיא באותו קונפרנס שלה סיימה עם עם 10 ניצחונות ו 6 הפסדים ולא עלתה

Chi Town

New member
פוש.., אם הראפטורס

יזכו במקום השלישי זה יהיה לגמרי בזכות. הם נותנים עונה פנטסטית אי אפשר שלא להעריך מה שהם עושים. גם כשאני חושב על זה באיזשהו מובן אובייקטיבי אז אני אומר: 'וואלה, מגיע להם'. מי בכלל ספר אותם אחרי הטרייד של רודי גיי. כולם ציפו שהם יתלכלכו באיזה עונת טאנקינג. והם באו והוכיחו לכולם שהם כאן כדי לנצח. אז אני בוחר לתת להם את הריספקט על זה בדיוק כמו שאני נותן לבולס על זה שהם הצליחו למצוא את הדרך לנצח אחרי הטרייד של לואל-דנג. שאגב, לא הרבה יודעים זה יצא בשבוע האחרון. אבל גם ג'ימי באטלר היה אמור להיות מעובר בטרייד באותו דד-ליין לגולדן סטייט. בעסקה שאם היתה מתבצעת כמו שתיארו אותה היא היתה גורמת נזק לפרנצ'ייז לא פחות ממה שנגרם למגדלי התואמים ב 11 לספטמבר. הדיבור היה בארנס, תמורת ג'ימי. ראש בראש.

בעניין המשחקים שנישארו הראפטורס יכולים בשקט להפסיד אחד לניו-יורק. השאלה אם הבולס ינצחו את כל מה שנשאר להם על הלוח. (אפשרי) אבל זה לא יהיה פשוט. בטח כשמדברים על הקבוצה עם ההתקפה הכי גרועה בליגה. יש לנו ימים שאנחנו מסוגלים גם להפסיד למילווקי. אגב גם אתמול שיחקנו זוועה. אני סיימתי לראות את המשחק הזה עכשיו ומה שטוריאף עשה שם לגיבסון, אני בטוח שהוא בא לו בחלומות היום בלילה.

GIOVANINI

New member
יש! בולס לפחות מקום 4

אבל ראפטורס תפסידו כבר משחק רבאק

Puskas

New member
יש להם לוח בדיחה

פעמיים ניקס, באקס ודטרויט.. 4 קבוצות שגמרו את העונה כבר.
גם לבולס יש לוח קליל יחסית אבל הם צריכים לשחק נגד במשחק סיום העונה נגד הבובקטס שהם יריבה קשה השנה.

אתה קולט שיש מצב שמייקל ג'ורדן, הסמל הכי גדול של הבולס, עשוי להיות זה שיכריע האם שיקגו שלישית או רביעית?
מי חשב שיגיע יום שכזה :)

billc

New member
עדיין לא ברור אם מיאמי יסיימו ראשון

וגם לא ברור אם אינדי יתאפסו בסופו של דבר ויהיו קבוצה טובה כמו שהיו בתחילת העונה

לכן זה ממש לא משנה 3 או 4
בסיבוב השני הם יפגשו או את אינדי או את מיאמי

אלא אם כן , הפחד הוא על הסיבוב הראשון נגד ברוקלין

וגם פה, לא הייתי מזלזל בויזארדס, ננה חוזר, ועד הפלייאוף הוא עשוי לחזור לכושר טוב, והויזארדס יהיו אולי אפילו יותר טובים מברוקלין

Puskas

New member
בטוח שברוקלין רוצים את מיאמי סיבוב 2

הם אשכרה עשו 4-0 עליהם השנה! אז אמנם בפלייאוף האינטנסיביות אחרת אבל יודע מה? אם יש סדרה של ברוקלין-מיאמי, ברוקלין עוברים לדעתי.
מיאמי בטח מעדיפים שהפייסרס יעברו אותם בדירוג חזרה ושהם יתקעו עם הנטס/בולס סיבוב 2.

ברוקלין לא לוקחים את מיאמי...

בוא לא ניסחף. ניצחו אותם בלי וויד על הקשקש. הפלייאוף זאת חיה אחרת.

אני אומר את זה בצער מהול בשמחה, אבל נראה שמיאמי שוב יגיעו לגמר.

צער - כי מיאמי שוב יגיעו לגמר
שמחה - כי לדעתי גם הספרס יגיעו וימחצו אותם, יטגנו אותם בעודם חיים וינשנשו אותם בפיתה, מה שיהווה צדק קארמי... לא מעוניין בגמר ספרס-פייסרס שייגמר 4-0.

Puskas

New member
הנטס ניצחו

משחק ראשון בהפרש נקודה במיאמי כשלברון, ווייד ובוש שיחקו הרבה מאוד דקות.
ניצחו שוב בחוץ 9 הפרש ב-2 הארכות כשווייד בחוץ. מצד שני אתה יודע.. עד לא מזמן כל הסגל של הנטס בערך היה פצוע אז זה מתאזן.
ניצחו פעם שלישית בבית בנקודה כשווייד משחק ופעם רביעית, שוב בבית בנקודה, בלי ווייד.

סה"כ 4-0 כשפעמיים ווייד שחק גם שחק.
תן להם קרדיט, כנראה שיש להם מצ'אפ מעולה כמו שלגולדן סטייט היה בזמנו נגד דאלאס.

לפני שלוש שנים, הבולס היו 3-0 מול ההיט

בסדירה, וקיבלו 4-1 בגמר המזרח. הסדירה אינה אינדיקציה. בפלייאוף מיאמי יפרקו כל קבוצה במזרח למעט אינדי, לא רואה מישהו אחר עושה להם בעיות.

למעלה