משחקי הלילה

Puskas

New member
הדבר היחיד שטוב בסוף העונה

זה שיש לנו כמעט כל לילה איזה משחק או שניים עם סקור הזוי לטובה.. נחמד לא? :)

Chi Town

New member
שימו לב לחמישיה של הפייסרס הלילה מול הבאקס

(Pacers will start: Donald Sloan, Evan Turner, Rasual Butler, Luis Scola & Ian Mahinmi. (CJ Watson is back but will play limited mins

botend

New member
זה בא לנער את החמישייה הפותחת

ודווקא מול מילווקי (קבוצה שהאינטרס שלה הוא להפסיד גם ככה) זו הזדמנות טובה "לעשות שרירים" מול החמישייה הראשונה.
החמישייה השנייה של קונדטנרית אמורה להתמודד עם הקבוצה הגרועה בליגה, בטח בשלב כזה של העונה.
לפעמים, כששחקן (במקרה זה חמישייה) לא מתפקד, צריך לנער אותו ולהזכיר לו מי בעל הבית ומה תפקידו של כל אחד במועדון. פיני גרשון ספסל את שאראס משחק אחרי שלא ביצע הוראות מפורשות ואיבד משחק.
אני דווקא חושב שזה לא מעיד על פאניקה, אלא להיפך. על שליטה של ווגל בקבוצה שלו. מעניין אותי בעיקר לראות מי לא יעלה בכלל למשחק (היברט? אולי נראה בין הגבוהים רוטציות של שניים מתוך שלושה על המגרש עם סקולה-ווסט-מהינמי. היברט באמת זוועה לאחרונה)

יש לו מזל שזה לא משודר מחוף לחוף , זה עוד היה עלול היה לעלות לו בקנס של 250K דולר

Executioner

New member
לא יודע עד כמה זה שרירים

אם הם היו יושבים על הספסל הייתי רואה את זה כשרירים (והאמת שקיוויתי שהם יהיו על הספסל) אבל הוא פשוט לא מלביש אותם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פשוט נתן להם מנוחה לפני הפלייאוף

כשפופוביץ' עושה את זה זה בסדר וכשווגל עושה את זה זאת הפגנת שרירים?

כל החמישיה לא שיחקה הלילה וזה לא משהו חריג ויוצא דופן בליגה הזאת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כנראה שיותר חשובה להם המנוחה מהביתיות

שוב, זה לא משהו חריג במיוחד.

אינדיאנה נראית רע לאחרונה ובהחלט יתכן שבמנוחה הזאת יש קצת יותר מסתם מנוחה והם מקווים שזה גם יעשה לשחקנים סדר בראש לפני הפלייאוף.
אם השחקנים לא יהיו מוכנים לפלייאוף כמו שצריך, הביתיות לא תעזור להם במילא.

זה חריג במיוחד לאינדיאנה

מתחילת השנה אנחנו שומעים מהם כמה חשוב להם להשיג יתרון ביתיות הפעם. כדי שמשחק 7 הפעם יהיה אצלהם אם וכאשר ייפגשו את מיאמי. ואז 4 משחקים מהסוף בוחרים לנוח אחרי ששחקו את החמישייה במשך 75 משחקים? לדעתי יותר סביר שעשו את המהלך הזה כי הניחו שינצחו במילא, כדי להבהיר לחמישייה שזה לא מתקבל על הדעת הצורה שהם שיחקו לאחרונה, כדי להגיע רעננים למשחק נגד מיאמי ששווה 3 נקודות כמו שאומרים וכמובן גם כדי לתת להם לנוח, אבל לדעתי רק בגלל שהניחו שאת המשחק הזה ינצחו במילא, כמו שקרה. צמוד אבל קרה.

Executioner

New member
לדעתי זה צעד דראסטי ובמקום

אולי אפילו מאוחר מידי. לא בטוח עד כמה זה מחושב אבל הוא יכול להרוויח את החמישייה שלו או את הספסל שלו בחזרה וזה חשוב.

קונטקס: ווסט ופול ג'ורג' אמרו שהם עייפים

וביקשו מווגל מנוחה. זה לא כזה מהלך בובמסטי אם לוקחים את זה בחשבון...

YOYOYO87

New member
אין פה עניין של פניקה

כמו שאמרו לפניי, זה נטו כדי לתת לחמישייה הראשונה שלנו קצת מנוחה.
זו עונה ארוכה ואינדיאנה מצפה גם לריצה ארוכה בפלייאוף אז זה מהלך הגיוני ואין קבוצה יותר מתאימה מאשר הנמושה של הליגה, מילווקי, בכדי לתת לחמישייה הראשונה שלך קצת מנוחה מולה..
הקרב על ראשות המזרח בכל מקרה עדיין פתוח כי הפייסרס משחקים מול מיאמי בשישי ולמיאמי נשארים משחקים יותר קשים.. בכל מקרה, ובמיוחד אם מיאמי תנצח במפגש בשישי, אני מצפה שהפייסרס ייתנו עוד מנוחה לחמישייה הראשונה שלהם (כמו שרוב הקבוצות עושות לפני הפלייאוף)

Executioner

New member
איזה משחקים מיאמי מספקת אתמול והיום

מותחן מול ברוקלין ועוד אחד מול ממפיס למרות הריצה של ממפיס.

אגב ממפיס, עוד קבוצה שלא ראיתי השנה ואני ממש נהנה לראות. מקווה שהם יכנסו לפלייאוף. קשה מאוד לבחור מי אני אשמח שתשאר בחוץ מבין דאלאס, פיניקס וממפיס. אני נהנה לראות את דאלאס וממפיס יותר אבל לפיניקס יש סיפור וההפתעה גדולה יותר.

איזו הגנה של ממפיס, תענוג!

Executioner

New member
אני לא מבין למה בפיגור 11 לברון במגרש

המחליפים של אינדיאנה מנצחים את מילוואקי בשיניים עם סל של קופלנד עם הבאזר. ז"א שמילוואקי כן כאלה גרועים.

נואה עם עוד טריפל דאבל.

פיניקס ניצחה ושמרה על המקום השמיני למרות הניצחון של ממפיס.
מה שמעניין הוא שפיניקס, דאלאס וממפיס יפגשו אחת את השניה בשאר המשחקים שיהיו סופר מכריעים במאבק על המקום השמיני.

Puskas

New member
מישהו יכול לענות לי על שאלה?

הבולס והרפטורס בשוויון במשחקים ביניהן 2-2 אז למה הראפטורס מעל הבולס במצב של שוויון מאזנים?

botend

New member
אם אני לא טועה

זה בגלל שלטורונטו מאזן טוב יותר מול קבוצות הבית שלה. אם היה שם שווין, היו מסתכלים על המאזן מול הקונפרנס. שם אם אני לא טועה לבולס יש מאזן טוב יותר.

למעלה