קצת דעות על המשחק
שיקאגו קבוצה הרבה יותר טובה מכל הגרסאות הקודמות שלה. אולי זה לא נראה במאזן אבל היא קבוצה הרבה יותר טובה ומאוזנת. תמיד הייתה להם בעיה שאין להם שחקן גבוה שיכול ליצור נקודות באופן קבוע , עכשיו את פאו וזה משנה את כל הריווח וסגנון המשחק. מודה שאני לא מחסידיו הגדולים של פאו אבל הוא שחקן ענק ו HOF!.
את ההתקפה של שיקאגו אפשר לתאר ככה: PICK AND POP -REPEAT בין רוז לגאסול , כל פעם ששיקאגו נכנסה לבצורת וקליבלנד רצה , זה קרה שגאסול היה על הספסל במיוחד ברבע השני , שטיבודו איחר עם ההכנסה של גאסול. לקליבלנד לא היה שום פתרון לפיק אנד פופ הזה והם השאירו את גאסול פנוי שוב ושוב והוא קבר אותן בקלילות , אני לא חושב שהוא פספס יותר מ2 מידריינג' כל המשחק. האמת שאני לא יודע מה הפתרון למהלך הזה , אני אישית אחרי המשחק הזה לא משאיר את גאסול פנוי. מצד שני זה אומר שרוז יכול לחדור לסל AT WILL ורוז היה מצויין במשחק הזה , ככה שאני לא יודע מה הפתרון של קליבלנד לעניין הזה.
אני קצת כועס על שיקאגו שב3 דקות האחרונות נראה שמייק וודסון מאמן אותם , ISO לרוז ואז ISO לבאטלר ושום דבר אחר , זה היה ממש מעצבן לראות. שמה שנתן להם את היתרון והמשחק היה התנועה בהתקפה והפיק אנד רול\פופ.
לשיקאגו גם היה יום מצויין מהשלוש , שלא בטוח שיקרה להבא.
דרק רוז היה ממש טוב , מבסוט עליו. עשה את ההחלטה הנכונה כמעט כל המשחק ,לא הלך עם הראש בקיר והיה שווה בשווה עם קיירי.
ג'ימי באטלר היה מעולה כרגיל , כל מאמן רוצה שחקן כמו ג'ימי באטלר אתה מקבל תפוקה כל משחק.

ועכשיו הצד של קליבלנד-קודם כל , למי שלא ברור אימאן שאמפרט הוא שחקן הרבה יותר טוב מג'יי אר סמית'. ככל ששאמפרט יקבל יותר דקות קליבלנד ירוויחו. היה לו משחק ממש טוב.
לברון היה חלש מאוד מאוד , 6 איבודים 19 נקודות , לא חדר לסל מספיק הסתפק בלונג 2 ושלשות עם יד בפנים. משחק ממש לא טוב שלו , כמו שאני מכיר את לברון משחק הבא 40 על הראש של שיקאגו.
קיירי היה טוב מאוד , אבל ברבע הרביעי הוא זרק יותר מדי זריקות גרועות.

כעקרון לברון לא יהיה כזה חלש במשחקים הבאים ולא יודע אם שיקאגו ימשיכו לקלוע באחוזים כאלה מה3 ואם רוז יהיה טוב בכל המשחקים , ככה שתיהיה לדעתי סדרה ארוכה ביותר. קליבלנד היו חלודים מאוד ונתנו פעמיים לשיקאגו לרוץ ריצות של 12-15 נקודות גם ברבע הראשון וגם בשלישי. והם לא הצליחו לצאת מהבור , הם היו מאוד קרובים וצריכים להיות מעודדים. נראה איך בלאט מגיב לפיק אנד פופ של רוז וגאסול. אה ופחות דקות לג'יימס ג'ונס בבקשה הוא לא מצליח לקלוע את השלשות אין סיבה שיהיה על המגרש בכלל.