משחקי הלילה 4/5/2015

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה 4/5/2015

2 הסדרות היותר מעניינות של הסיבוב השני יוצאות לדרך

billc

New member
פתיחה חזקה של שיקגו, אבל חזרה של קלבלנד

בעיקר בזכות קיירי

Executioner

New member
פאו גאסול הוא המיסמאטצ' הכי גדול של קליבלנד

בלי לאב (וגם עם לאב) אין להם שום שחקן ארוך מספיק ונייד מספיק כדי לשמור עליו. יהיו חכמים שיקאגו שימשיכו ללכת אליו.

Executioner

New member
באטלר כוכב, טוב עשה שלא נתן לרוז לקחת עוד כדור לסל

אחרי משחק טוב שלו הוא כמעט הרס לשיקאגו, זריקה רעה אחרי זריקה רעה.

זה היה הוראות של תיבודו

לשרוף את ה24 שניות עד הסוף.. רק חבל שהוא נתן את ההוראה לרוז ולא לבאטלר בשתי התקפות שם

Executioner

New member
לשרוף שעון כן, אבל היה חילוף בחסימה באחד המהלכים

רוז מול טריסטן ופאו מול שאמפרט, במקום לתת לפאו את הכדור, רוז בחר ללכת לבד. אפשר גם לשרוף שעון וגם לקבל את ההחלטה הנכונה.
יאמר לזכות רוז שבמהלך המשחק הוא דווקא עבר את טריסטן די בקלות.
&nbsp
&nbsp
מה שחשוב זה שהבולס ניצחו. עכשיו צריך שאטלנטה וממפיס ישוו את הסדרות ואני אהיה מרוצה.

קליבלנד שיחקה כאילו אין לה מאמן

בעיקר מהלכי סולו, מעט מאד מהלכים שנראים מתוכננים. בדקות ההכרעה לברון נכנס לצבע כמה פעמים בלי לדעת מה הוא הולך לעשות.
או שלבלאט אין רעיונות, או שהשחקנים לא מקשיבים לו.
ולמרות זאת... זה היה קרוב.

ניהול משחק מביך של בלאט

מה שעוד יותר מביך שהיה לו 8 ימים להתכונן למשחק הזה ולא ניצל זאת

OrEl74

Well-known member
מנהל
סחטיין על הבולס!!

אני שמח לגלות שטעיתי בהערכה שלי
&nbsp
יאללה לטאטא את לברון!

&nbsp

rapgamer4ever

New member
שיקאגו לא מאוד הרשימו אותי

11 ריב' התקפה זה מעט מדי מול קבוצה ששיחקה רוב הזמן עם סטרץ' 4.
הגודל של שיקאגו בקו הקדמי עזר להם להפריע לחדירות של קליבלנד אבל קיירי סיים מזוויות מדהימות.
נואה ניסה איזה פעמיים-שלוש לעשות פוסט אפ מול שומר קטן בהרבה אבל זה אפילו לא היה בכיוון.
&nbsp
השורה התחתונה שראיתי היא ששיקאגו כביכול יכולים לסמן וי כמעט בכל תחום ועדיין הניצחון שלהם היה דחוק. קליבלנד הגיעה לזריקות פנויות והחטיאה.

Ori L88

New member
קצת דעות על המשחק

שיקאגו קבוצה הרבה יותר טובה מכל הגרסאות הקודמות שלה. אולי זה לא נראה במאזן אבל היא קבוצה הרבה יותר טובה ומאוזנת. תמיד הייתה להם בעיה שאין להם שחקן גבוה שיכול ליצור נקודות באופן קבוע , עכשיו את פאו וזה משנה את כל הריווח וסגנון המשחק. מודה שאני לא מחסידיו הגדולים של פאו אבל הוא שחקן ענק ו HOF!.
את ההתקפה של שיקאגו אפשר לתאר ככה: PICK AND POP -REPEAT בין רוז לגאסול , כל פעם ששיקאגו נכנסה לבצורת וקליבלנד רצה , זה קרה שגאסול היה על הספסל במיוחד ברבע השני , שטיבודו איחר עם ההכנסה של גאסול. לקליבלנד לא היה שום פתרון לפיק אנד פופ הזה והם השאירו את גאסול פנוי שוב ושוב והוא קבר אותן בקלילות , אני לא חושב שהוא פספס יותר מ2 מידריינג' כל המשחק. האמת שאני לא יודע מה הפתרון למהלך הזה , אני אישית אחרי המשחק הזה לא משאיר את גאסול פנוי. מצד שני זה אומר שרוז יכול לחדור לסל AT WILL ורוז היה מצויין במשחק הזה , ככה שאני לא יודע מה הפתרון של קליבלנד לעניין הזה.
אני קצת כועס על שיקאגו שב3 דקות האחרונות נראה שמייק וודסון מאמן אותם , ISO לרוז ואז ISO לבאטלר ושום דבר אחר , זה היה ממש מעצבן לראות. שמה שנתן להם את היתרון והמשחק היה התנועה בהתקפה והפיק אנד רול\פופ.
לשיקאגו גם היה יום מצויין מהשלוש , שלא בטוח שיקרה להבא.
דרק רוז היה ממש טוב , מבסוט עליו. עשה את ההחלטה הנכונה כמעט כל המשחק ,לא הלך עם הראש בקיר והיה שווה בשווה עם קיירי.
ג'ימי באטלר היה מעולה כרגיל , כל מאמן רוצה שחקן כמו ג'ימי באטלר אתה מקבל תפוקה כל משחק.
&nbsp
ועכשיו הצד של קליבלנד-קודם כל , למי שלא ברור אימאן שאמפרט הוא שחקן הרבה יותר טוב מג'יי אר סמית'. ככל ששאמפרט יקבל יותר דקות קליבלנד ירוויחו. היה לו משחק ממש טוב.
לברון היה חלש מאוד מאוד , 6 איבודים 19 נקודות , לא חדר לסל מספיק הסתפק בלונג 2 ושלשות עם יד בפנים. משחק ממש לא טוב שלו , כמו שאני מכיר את לברון משחק הבא 40 על הראש של שיקאגו.
קיירי היה טוב מאוד , אבל ברבע הרביעי הוא זרק יותר מדי זריקות גרועות.
&nbsp
כעקרון לברון לא יהיה כזה חלש במשחקים הבאים ולא יודע אם שיקאגו ימשיכו לקלוע באחוזים כאלה מה3 ואם רוז יהיה טוב בכל המשחקים , ככה שתיהיה לדעתי סדרה ארוכה ביותר. קליבלנד היו חלודים מאוד ונתנו פעמיים לשיקאגו לרוץ ריצות של 12-15 נקודות גם ברבע הראשון וגם בשלישי. והם לא הצליחו לצאת מהבור , הם היו מאוד קרובים וצריכים להיות מעודדים. נראה איך בלאט מגיב לפיק אנד פופ של רוז וגאסול. אה ופחות דקות לג'יימס ג'ונס בבקשה הוא לא מצליח לקלוע את השלשות אין סיבה שיהיה על המגרש בכלל.
&nbsp

הפיתרון הוא לא להשאיר אותו לבד

קליבלנד, לאורך רוב המשחק, שמו על גאסול את מוזגוב אבל הנחו אותו להישאר בצבע, כלומר לא לצאת כמעט בכלל על הפיק אנד רול/פופ ורק לצאת על פאו כשהוא מקבל את הכדור. גאסול קיבל את הכדור וזרק ג'אמפרים לפני שמוזגוב הספיק להתקרב. לדעתי אם גאסול בוחר שלא להתלכלך בצבע אז חובה לשים עליו את ה-4 שלך ולהנחות אותו להיצמד אליו. פאו לא הולך לעבור אותו בכדרור ואם הוא ייבחר ללכת לפוסט אפים בצבע אז צריך לעשות סוויץ' ושמוזגוב יתמודד איתו.
&nbsp
הקאבס התחילו את המשחק כשהם הולכים אנדר בחסימה על רוז אבל אז הוא קלע שתי שלשות, אחת סתם בסוף שעון ואחת בגלל המטר שנתנו לו אחרי חסימה ואז קליבלנד שינו את השמירה. ברגע שהם שינו אותה, רוז התחיל לקבל נתיב חדירה לצבע בגלל שגם השומר שלו לוקח את האובר וגם מוזגוב לא יוצא אגרסיבי ומבול השלשות התחיל.
&nbsp
למעט כמה זריקות מעצבנות לשלוש, רוז היה מעולה. נכון, לא תמיד הצליח לסיים, לפעמים איבד או כפה זריקה בפנים כשהיה צריך להוציא אבל היו הרבה יותר מהלכים טובים מרעים. יהיה מעניין לראות אם הוא יצליח לשחזר יכולת דומה גם עם פחות מנוחה.

Ori L88

New member
תגובה

אם מוזגוב יצא כל פעם לזריקה של גאסול , הצבע יהיה פרוץ לחלוטין ורוז יחגוג.
אבל זה בהחלט הימור עדיף מלהשאיר את גאסול לבד , אפשר להגיד שקליבלנד הפסידה את המשחק בהחלטה להשאיר אותו פנוי מחצי מרחק.
בהחלט עדיף ללכת אנדר מתחת לרוז , אבל הוא לא קלעי רע מהשלוש שהזריקה נוחה.
נראה שלקילבלנד יש בעיה עם ה2 MAN GAME הזה של גאסול ורוז , מעניין מה יהיה ההתאמות.
זה בין הדברים הכיפים בפליאוף לדעתי , לראות את ההתאמות שהמאמנים עושים.
&nbsp

למעלה