משחקי הלילה 4/5/2015

סורי, אבל אתה פשוט מדבר לא לעניין

אתה מתחיל להשמע כמו הפאנבויז של לברון, וחבל, כי אתה שווה יותר מזה.
&nbsp
לברון לברון לברון לברון, עם כל הכבוד, לברון הוא שחקן אחד, ענק ככל שיהיה, הוא לא יכול לנצח קבוצה כמו שיקאגו לבדו.
&nbsp
ומה לעזאזל אתה רוצה ממנו?
19 נקודות, 15 ריבאונד, 9 אסיסטים, 3 חטיפות וחסימה
זה משחק ברמת פרנצ'ייז לכל דבר
&nbsp
אם לברון היה לוקח על עצמו יותר, זה היה בא על חשבון נקודות של קיירי ושאמפרט
ואם לברון היה לוקח עליו את המשחק, אז בסופו של דבר שיקאגו הייתה מביאה עליו עזרה, וגורמת לו לעוד איבודים, ועוד זריקות קשות באחוזים נמוכים, ועל הדרך הוא היה מקרר את כל שאר השחקנים של קליבלנד.
&nbsp
לברון לא טיפש, ולא אגואיסט, הוא מעדיף את טובת הקבוצה והיעילות על פני תהילה אינדבדואלית.
מה זה עוזר לקלוע 30 באחוזים רעים, עם 2 אסיסטים ו8 איבודים אם הקבוצה תפסיד בסוף? (מישהו אמר בלאק ממבה?)
&nbsp
אתה באמת חושב שלברון היה יכול לקחת BTB במיאמי אם היה לוקח את המשחק עליו ולא משתף את וויד ובוש?
&nbsp
לברון שחקן ענק, אחד הגדולים בהיסטוריה, אבל גם הגדולים בהיסטוריה לא הביאו אליפויות כשלא היו לידם שחקנים גדולים אחרים(ראה ערך, אלוהים)
&nbsp
הבעיה של קליבלנד היא לא לברון, היא שאר המשלימים.
בלי לאב ובלי סמית' לקליבלנד כמעט ואין כוח אש מבחוץ, מה שמכריח את לברון וחבריו ללכת פנימה אל שני המגדלים של שיקאגו, ומאוד קשה להוציא משם לחם.
&nbsp
קליבלנד תהיה חייבת ימים יותר טובים של מילר, ג'ונס ודלבדובה אם היא רוצה לחזור לסדרה הזאת.
גם יום פנומנלי של לברון וקיירי לא יספיק אם שאר המשלימים יזרקו לבנים לסל.
כי גם אם לברון וקיירי יקלעו 30 כל אחד, ושאר השחקנים 20-30, כנראה שלקליבלנד תפסיד.
&nbsp
מחר בלילה יהיה משחק המפתח של קליבלנד בסדרה, היא תהיה חייבת לגרד אותו בשביל להישאר בחיים, כי מ2-0 כשהם נוסעים לשני משחקים בשיקאגו, גם סמית' לא יעזור להם, הם לא יקחו את הסדרה הזאת.
1-1 ולהגיע לשיקאגו עם מומנטום ולקבל חזרה את סמית' זה עסק אחר לגמרי, כל מה שהיא צריכה זה לקחת משחק אחד שם והסדרה שוב בשליטה שלה.
&nbsp
אני כמובן בתור אוהד שיקאגו אשמח שזה יסתיים כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר כואב

ואתה מתחיל לגרום לי לקצר בשבילך את התגובות.

כי אין טעם לדבר איתך, רמת הדיון של נמוכה אחי.
&nbsp
אם אתה מביא לי את השורה של המספרים של לברון מהמשחק אמש ושואל "מה לעזעזל אתה רוצה ממנו?" אז אנחנו באמת בבעיה אחי.
&nbsp
עזוב לברון הציג רמה עילאית אחי, לך תבדוק כמה משחקים עם פחות מ-20נק' היו לו פלייאוף שעבר (בלי המשחק ההוא עם הפציעה באינדיאנה) תקבל מספר עגול.
&nbsp
המשחק שקיירי ושאמפרט נתנו אתמול מספיק בהחלט עם תצוגות פלייאוף של לברון בשביל לנצח כל קבוצה במזרח, איך אני איתך?
&nbsp
אם לברון היה נותן יכולת לברונית, משמע בערך מעל 50% מהשדה עם מעל ל-25נק' המשחק היה מוכרע.
קיירי לקח על עצמו, ושאמפ נתן משחק טוב זה היה מספיק לקלבילנד לנצח פה אם לברון היה מופיע.
&nbsp
&nbsp

סתם בשביל הפורפורציה האישית שלך

הסדרה מול דאלאס נחשבת לתצוגת השפל של לברון בקריירה.
הוא נתן אז 17.8נק' ב-47%
אתמול הוא נתן 19נק' ב-40%. ו0% מהשלוש.
&nbsp
אז בההגנה ללברון בדר"כ אין אוף דייז, אבל כבר הרבה זמן אנחנו לא שופטים אותו על ההגנה שלו בפלייאוף.
אז הוא כן נתן משחק האסל והוריד קצת יותר כי לאב לא על המגרש, ומסר קצת יותר אבל 7ר'7א' עם כמעט שני חט' לברון עושה גם מתוך שינה.
&nbsp
אז אם אתה חושב שזה רמת הפרנצ'ייז של לברון, צר לי.
&nbsp
ואגב אולי ההוכחה הכי טובה לאופי המשחק של לברון אתמול זה שאין בשרשור אף תגובה של ניו לברון, זה מעיד הכי הרבה.

"רמת הדיון שלך נמוכה אחי", "אנחנו בבעיה אחי"

"לברון הציג רמה עילאית אחי"
&nbsp
נשאר לך רק לשים על עצמך כמה גורמטים של "the king" ולהחליף את ה"אחי" ב"bro"
&nbsp
בוא נסכם שאתה לא תלין על אמת הדיון שלי(אתה בין הבודדים שאומרים לי את זה ואני בפורום הזה מיום הקמתו, רוב מי שאמרו לי את זה היו טרולים, אז אתה לא בחברה טובה)
&nbsp
ואני לא אלין על רמת הדיון שלך(ואגב, לא הלנתי עליה, בסך הכל אמרתי שאתה מדבר לא לעניין, אתה זה שהחלטת להעלב ולצאת במתקפה נגדי)
&nbsp
אתה רוצה להתעסק ברמת דיון או בדיון עצמו? כי אם אתה תמשיך לדבר על רמת הדיון, אני אישית יוצא מהדיון, ואתה זה שתשים את עצמך באור מגוחך כאן.
&nbsp
לדיון
&nbsp
אז בתור אחד שראה את המשחק מתחילתו ועד סופו, אני יכול להגיד לך שלברון היה בסדר גמור,אולי לא משחק ענק בסטנדרטים שלו, אבל רחוק ממשחק חלש שלו.
&nbsp
אתה צריך להבין שלברון לא תלוי רק בעצמו, הוא לא משחק נגד כמה חבר'ה מהשכונה ויכול לעשות סל מתי שבא לו.
&nbsp
שיקאגו היא אחת הקבוצות הבודדות בליגה הזאת שלא חייבת לעשות על לברון דאבל טים בשביל להגביל אותו
באטלר שמר עליו מצוין, כמעט כמו קוואי בגמר של שנה שעברה(נצטרך לחכות עוד משחק או שניים בסדרה בשביל באמת להשוות את זה לגמרי)
&nbsp
לא ברור לי למה אתה כל כך בטוח שאם לברון היה קולע מעל 25 ב50% קליבלנד הייתה מנצחת
כפי שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, לברון לא יצליח לנצח את שיקאגו לבד, אם יזרוק הרבה(וגם יקלע הרבה) זה יבוא על חשבון אחרים, אם לברון היה קולע אתמול מעל 25, אז כנראה שקיירי היה קולע מתחת ל30, אי אפשר להרוויח הכל מהכל.
&nbsp
וכמו שאמרתי בפסקה הקודמת, לא תמיד לברון תלוי בלברון, שומר טוב יגביל אותו, מול שומר קשוח כמו ג'ימי באטלר ועזרה משחקנים כמו נואה, גאסול ורוז, כנראה שלברון לא באמת מסוגל לקלוע 25+ במעל 50%, זה לא הופך אותו לשחקן פחות טוב ממה שהוא,זאת פשוט המציאות.
ויכול להיות שגם מייקל עצמו לא היה מצליח לקלוע 25+ במעל 50% מול שיקאגו הנוכחית, זאת כנראה קבוצת ההגנה הטובה בליגה עם מאמן ההגנה הטובה בליגה,ושחקנים אינדבדואלים טובים ככל שיהיו לא יכולים לנצח אותה לבדם.
&nbsp
קיירי ושאמפרט היו אתמול נהדרים, קלעו ביחד 52 נקודות, וזה עדיין לא הספיק, כי כמו שכתבתי באריכות, 3 שחקנים לא יספיקו בשביל לנצח את שיקאגו ביכולת הנוכחית שלה, ואני לא חושב שמשחק מעט יותר טוב שלברון היה משנה לחלוטין את התמונה.
&nbsp
כי גם אם לברון יתן משחק מצוין מחר, וקיירי ושאמפרט יקלעו ביחד 52, אבל בשיקאגו נואה יתן משחק גדול וגם הספסל יתרום קצת יותר הפעם, אז שוב הכף תהיה לחלוטין בצד של שיקאגו.
&nbsp
לא תשכנע אותי שקליבלנד תיפול ותקום על לברון, או על קיירי ושאמפרט בסדרה הזאת, טובים ככל שיהיו.
אם קליבלנד תחזור לסדרה הזאת זה רק דרך השחקנים המשלימים, ואם כל אחד מהם יתן קצת יותר, אז קליבלנד חזק בעניינים.
&nbsp
ושוב, לא כי הם שחקנים לא טובים, או לא מוכשרים, ברור לכולנו שכן.
אבל לכל אחד יש את תקרת הזכוכית שלו, שהיא יכולת אישית טובה+זרימה עם המשחק הקבוצתי, באופן מאוזן.
ברגע ששחקן ינסה לשבור את תקרת הזכוכית הזאת, ולנצח לבדו את המשחק, הוא יעשה יותר נזק מתועלת, ירד באחוזים, ויפגע בתרומה של שאר החברים לקבוצה.
&nbsp
כך ששוב, בשורה התחתונה, אם לברון ינסה לנצח לבדו את שיקאגו בכוח, סביר להניח שהמשחק מחר בלילה לא יסתיים ב7 הפרש, אלא ב14, או 21.
לברון צריך לזרום עם המשחק, לקלוע כשהוא במצבים טובים ובמיס-מאצ'ים הגנתיים, ולהפעיל את שאר החברים, בתקווה שהפעם הם יתרמו יותר.
אם הם לא יתרמו, לא משנה כמה טוב לברון יהיה, זה פשוט לא יספיק.
מוכרת הסיטואציה?
כן, זה בדיוק מה שהיה עם לברון בתחילת דרכו בקליבלנד, הוא היה ענק, והשאר היו בינוניים, וקליבלנד בסוף לא הגיעה לכלום.
בלי לאב וסמית', קליבלנד הזאת לא בהכרח יותר טובה מקליבלנד ההיא עם מו וויליאמס, ווילי שרביאק, דרו גודן ואילגאוסקאס(וסליחה אם אני מבלבל תקופות, זה פחות או יותר השמות שאני זוכר בשליפה)
&nbsp
מקווה שהנקודה הובהרה

Ori L88

New member
לא מסכים עם הרוב

קודם כל , ללברון לא היה משחק טוב אתמול. היה לו משחק בינוני- ואפילו גרוע בסטנדרטים שלו. לא אגרסבי , לא הולך לסל(חוץ מכמה דקות ברבע הראשון) לא מרוכז ומאבד הרבה כדורים.
אף אחד לא אמר שלברון יכול לעשות סל מתי שבא לו , אבל הוא יכול להיות הרבה יותר אגרסבי.
קליבלנד בהחלט תיפול ותקום על לברון ג'יימס. לדעתי שרקי עוד היה נחמד עם ה25 לדעתי לברון צריך לקלוע 30 כדי שהקאבס ינצחו את הסדרה
הקבוצה הזאת של קליבלנד ללא לאב , היא עדיין הרבה הרבה יותר טובה מההיא , תראה את מי רשמת שם את דרו גודן וולי זרביאק שחקני פח אשפה.
ג'יי אר סמית' היה השחקן השני הכי טוב בקליבלנד ההיא אם היה משחק שם , שתראה כמה היא הייתה גרועה. רק עצם זה שיש ללברון את קיירי כבר מראה כמה קליבלנד הנוכחית הרבה יותר טובה מקליבלנד ההיא.

אתה דמגוג לא קטן.

לקרוא לדברים שלי בולשיט אחרי שסילפת אותם אבל ניחא, או להגיב לי להודעה עם פתיחה בא אתה כותב זה "אתה מתחיל להישמע כמו פאנבויז" זה פשוט להעלות את רמת הדיון, סליחה אני לא שמתי לב, מצטער.

אז אני כן יכול לתת לך פידבק על רמת הדיון שלך, "לברון הציג רמה עילאית" נאמר בציניות אם לא הבנת.

אני לא נעלב ממך בן אדם, אבל אם אתה חושב שככה מנתהל דיון תקין אז האידיאל של אחד מאיתנו לוקה בחסר.

ולגבי החברה שאני נמצא בה? לא יותר מעוד התנשאות אם אתה רוצה לקרוא לי טרול כשאתה בכלל זה שבחר להטריל אותי.

ולגבי התגובה שלך.
גם ס"א היא קבוצה שלא צריכה להביא על לברון דאבל טים יותר מדי אז? גם בגמר שהפסיד לברון נתן הופעות כמו:
35נק' ב63%.
28נק' ב-58%.
31נק' ב-47%.

או מול אינדיאנה אשתקד (בטח יש להם הגנה מחוררת נכון? ברור..) 4 משחקים עם מעל ל-60% מהשדה.

אם לברון טוב, אז הקבוצה ממול יכולה להקשות, היא לא תעצור אותו מלהגיע לאיפה שהוא נמצא בד"כ, כן זה קשור גם לשחקנים מסביב, אבל זה לא מצדיק, כי אי אפשר להאשים רק אותם.

בוא נגיד שלברון במקום לקלוע 9/22 שזה 40% היה קולע 12, שזה 54% לא מטורף בשביל לברון, אז זה כבר עוד שלושה סלי שדה, מה ההפרש עכשיו? אם לברון לא היה כל כך אנמי בקו, מתי אתה זוכר משחק פלייאוף של לברון עם שתי זריקות עונשין?

אז כל הקונספציה שלך לגבי זה שלברון היה צריך להכריח ולזרוק יותר ולפגוע בשטף ההתקפי וכו' וכו' בשביל להגיע לרמת הנורמה שלו או מעבר היא לא יותר מפיקציה לטעמי, לברון ראה קבוצות הגנה טובות יותר משיקגו הנוכחית.

אז לברון לא היה צריך "לנסות לשבור את תקרת הזכוכית" מקווה שהבהרתי את זה, הוא רק היה צריך להיות החלטי, הוא הכריח יותר מדי, הוא זרק הרבה יותר מדי זריקות מבחוץ, הוא היה מפוזר עם הכדור והוא לא הלך מספיק פנימה, לא הוציא מספיק עבירות.

כל מה שלברון היה צריך לעשות זה להיות לברון, כשלברון קולע 30נק' במעל 50% זה לא יכול להיות ב"כח".
ואם אתה חושב שלברון לא מסוגל לקלוע ב-50% מהשדה או יותר מול שיקגו הנוחכית, דרשני.
ג'יי אר יחזור במשחק השני, ואיתו אין ספק שקלבילנד הנוכחית עדיפה על כל קליבלנד שהייתה ללברון עד העונה הזו גם בלי לאב.

מקווה שהנקודה הובהרה.

העובדה שאתה מסרב להכיר בזה שזו הייתה תצוגה רעה מאוד התקפית של לברון בהתחשב בסיטואציה, זה נשגב מבינתי.
המשלימים בד"כ יתנו את שלהם, לברון הוא ברומטר, כשהוא נותן תצוגת רעה התקפית, ועדיין קליבלנד קרובה מאוד לניצחון, זה אומר שהם עשו את שלהם, והוא לא הופיע, שוב מספיק שהיה הולך לסל קצת יותר במקום לזרוק לשלוש, וקולע חלק מהמיד ריינג' שהוא החטיא די בסיטונאות, אז המצב היה נראה אחרת.

למעלה