משחקי הלילה 20/5/2015

OrEl74

Well-known member
מנהל
00:00 - וושינגטון-אטלנטה

1:1 והסדרה עוברת לוושינגטון שתשחק שוב ללא ג'ון וול הפצוע וכנראה גם לא יחזור לסדרה הזאת
&nbsp
&nbsp

Executioner

New member
מילסאפ חולה ואנטיץ' פתח במקומו

אטלנטה לא נראת טוב ואנטיץ' לא ממש תורם. אני חושב שמייק סקוט מתאים לשיטה קצת יותר מאנטיץ'. 9-4 לוושינגטון 4 וחצי דקות לתחילת המשחק.
&nbsp
4 נק' של קארול

Executioner

New member
אני חייב להוציא את זה, מאמן העונה מאוד מאכזב כרגע

התאפקתי, רמזתי על זה לפני אבל צריך להגיד את זה. בודנהולצר מאוד מאכזב, אטלנטה נראים ממש רע בפלייאוף (למרות שעברו את ברוקלין). והבעיה הכי גדולה היא שהם נראים רע באופן יציב, אין שינוי בין משחק למשחק.
לא הייתי כותב את זה אם לא הייתי יודע שאטלנטה מסוגלים לשחק הרבה יותר טוב.

Executioner

New member
שיוויון 99 אחרי שוושינגטון הובילו 20 הפרש

סקוט, מאק, שרודר, מסקאלה, בייזמור
&nbsp
אטלנטה של 2014 מחזירה את אטלנטה של 2015 למשחק.

Executioner

New member
ושוב, לא שרודר ולא קורבר היו צריכים לשמור על פירס

אלא בייזמור.
&nbsp
עוד סיום ענק בפלייאוף הזה...

liron1311

New member
ואיפה קארול?

מאמנים תמיד עושים את זה, ממשיכים עם הרכב החם שלהם בדקות האחרונות ולתוך ההארכה אבל יש מקומות שחייבים לדעת שיותר חכם לשים את השחקן המתאים. בהרכב הזה של ההוקס מי באמת אמור לשמור על פירס? אם זה היה מוסקלה (כמו שהיה לפני החסימה והחילוף עם ביינום) אז פירס היה מנסה לקחת אותו לסל בכלל. יש להם את קארול המצויין על הספסל, די ברור שהוויזארדס בלי וול יילכו לפירס...
&nbsp
אותה מחשבה הייתה לי אגב אתמול עם בלאט ב3 שניות האחרונות. אמנם ההרכב ההוא של קליבלנד רץ חזק וסגר את הפער אבל ל3 שניות האחרונות, פוזשן הגנתי אין מקום להכניס את מוזגוב לחזק את ההגנה / להגן על הטבעת / אפילו סתם לשמור על האינבאונדר. לא שנראה לי שהוא היה מגיע לזריקה של רוז מעל תומפסון אבל עוד כמה סנטימטרים - מי יודע? (אולי בכלל רוז רואה אותו ומנסה לחדור עם ה1.5 שנותרה ולזרוק FLOATER).

Executioner

New member
היה מקום להכניס גם אותו

liron1311

New member
ההוקס משלימים קאמבק של 19 נק', שוויון 14 לסוף

כדור של וושינגטון. בידוד של פול פירס?

NETANELD

New member
לא יאמן , 7 וחצי דק' לסיום היה 20 הפרש

עכשיו שיוויון ,14 שניות לסיום.
וושינגטון פשוט הפסיקו לשחק,ריצת 17-0 בארבע וחצי דקות.

NETANELD

New member
פול פירסססס על הבאזר!!!!!

איזה סיום דרמטי ,מי אם לא פול פירס מנצח לוויזארדס את המשחק.
רשמו עוד באזר ביטר לפליאוף 2015.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פול פירס מדהים

כמה ווינר בן אדם יכול להיות?
&nbsp
יחד עם זאת, וושינגטון צריכים להיות מאוד מודאגים מכך שהם בכלל הגיעו למצב הזה ושמטו יתרון כל כך מבטיח

בית ספר לווינריות

שנה שניה שהוא מראה לילדודס מה זה אומר להיות ווינר. בדיוק בשביל זה הביאו אותו, בדיוק בשביל זה משלמים לו. אם וול ו/או ביל יגדלו להיות שחקנים עם קילר אינסטינקט כמו שלו וושינגטון עשו את עסקת העשור כשהביאו אותו.
&nbsp
וול אמור לחזור העונה?

איליה13

New member
אני מת על הדרמה בספורט, אבל האם רק לי מפריע העובדה שזה נכנס

עם הקרש ?
לא, באמת ................. כל פעם שאתה רואה את הבאזר ביטרים אתה שואל את עצמך, wow כמה ביצים לבנאדם כמה כשרון, אבל זריקה כמו זאת של פירס, איך היינו אומרים בילדות .......... פוקס טהור, עם הקרש מהאמצע.......... לא יודע ........... אולי סתם רציתי שהקאמבק של אטלנטה יהפוך למושלם

למעלה