משחקי הלילה - 08/05/2015 : CHI - CLE, LAC - HOU

Cade Foster

New member
מסכים שלא תמיד המפסידה בהכרח הייתה פחות טובה

אבל במשחק 2 הזה ממפיס הייתה בשליטה מוחלטת מהרגע הראשון עד לרגע האחרון. רוב המשחק הפער נע בין 12 ל15. איך אפשר לטעון ברצינות שגולדן הייתה לא פחות טובה? היא הייתה משמעותית פחות טובה.
&nbsp
כמובן שמשחק אחד לא מייצג, ואני לא אופתע אם בתום 4 משחקים זה יהיה 3-1 לווריורס. אבל יש הרגשה של משהו שעובד טוב בממפיס, לא יודע איך להסביר את זה.

rapgamer4ever

New member
גולדן הפסידה בגלל שני דברים

1. יותר מדי איבודים, אפשר לתת קרדיט להגנה של ממפיס.
2. החטיאה יותר מדי זריקות פנויות. הווריורס קלעו 6-26 מהשלוש כאשר רובן הגדול הן זריקות רגילות שהקבוצה קולעת ב35-40 אחוז.
&nbsp
ממה שהתרשמתי ממפיס הייתה טובה אבל לא יותר טובה מגולדן סטייט.
&nbsp

fatnoam

Active member
בהחלט ההפסד נעוץ בהחטאות של גולדן

אבל הקרדיט כן צריך ללכת לממפיס. הם לא אפשרו יותר מדי זריקות קלות. מצד שני, את הקלות שכבר נשארו, גולדן החטיאו בקטע אחר.
&nbsp
אני חושב שממפיס היתה טובה מגולדן במשחק 2 והיתה ראויה לניצחון. מצד שני אני מסכים עם ראפגיימר, שעצם טוען שיכולת השיא הזו שממפיס הפגינו במשחק 2 לא תספיק להם כי גולדן עדיין יותר טובה. וזה באמת נכון. גם אם ממפיס יתנו משחק מושלם כמו 2, זה לא מבטיח להם ניצחון. גם את משחק 2 גולדן יכלו לנצח פשוט החטיאו הרבה שלשות מפנה כאלה.

Ori L88

New member
אני לא חושב שהיה מישהו

שחשב שאוסטין ריברס יתן שני משחקי פליאוף ענקיים.
ושכל הארנה תצעק בשמו בסוף הרבע , is this real life?
&nbsp

Cade Foster

New member
Damn!

איזה רגע, ואיזה משחק. הלוואי שהמחצית השניה העצומה של רוז מסמלת את שובו של הMVP. הוא קרע את קיירי לגזרים במשחק הזה בשני צידי המגרש. כל כך הרבה שטויות הייתי פולט לאורך המשחק אם הייתי רואה אותו בשידור ישיר. ברבע הרביעי היה נראה לפרקים שהוא הורס לשיקאגו את המשחק עם ההירו בול שלו, אבל למזלה של שיקאגו גם לברון לא ממש היה מפוקס וסיים עם אחוזים מזעזעים.

עוד מישהו חושב שזה נורא מוזר שת'יבודו החליט לסיים את המשחק עם מירוטיץ' ולא עם נואה? הוא לא מאמין בו לכל אורך הפלייאוף הזה ודווקא בדקות הכי חשובות של העונה עד עכשיו הוא שם אותו על הפרקט במקום העוגן ההגנתי שלו ברגעי ההכרעה? ואגב נואה, מישהו יכול לבקש ממנו יפה שיפסיק כבר עם המהלך המגוחך הזה שלו שהוא הולך שמאלה על השמירה וזורק את הכדור לקרש בתקווה שזה ייכנס איכשהו?

לצערי אי אפשר בלי שתי נקודות על השיפוט:
1. ציטוט של השדר לאחר שדריק רוז זורק מהקו לראשונה מזה 4 משחקים, לא נגעתי: "He talked to them about it before the game, and he was saying that the refs have told him: because you're the one that driving into people... that's why he hasn't received the calls". אין לי מילים לתאר את גודל העלבון שחשתי כצופה באותו רגע. הוא יוצר את המגע ולכן לא מקבל שריקה? היה נחמד אם לא הייתם מסדרים לג'יימס הארדן מעמד של אל בליגה הזו בגלל הדברים האלה בדיוק. אולי די להשתין לנו בתוך הפה?
2. אני באמת חושב שכדאי שיתחילו לשקול מחדש את החוק לגבי הצעדים. זה נהיה מביך לחלוטין. ללברון כבר התרגלנו, עכשיו במצב של 93-92 לקליבלנד ג'ימי באטלר חודר על הבייס ליין תחת שמירה של JR, עוצר ומשתמש ברגל ציר כדי להטעות אותו, מרים אותה ועולה באוויר, נוחת ועולה שוב כדי לסיים בלייאפ קל. אם זה לא צעדים אני לא יודע מה כן.

ושוב - דרק רוז!

השופטים בליגה הזו הם ביזיון

כמו הרבה דברים אחרים.
צריך שהחוק של צעדים יהיה כמו באירופה ושיאכפו אותו נכון.
כדאי גם לשרוק לפאולים של לברון ולא לתת לו להרביץ לכל מה שזז.

Executioner

New member
מעבר לצעדים, השיפוט במשחק הזה

וגם במשחק בין יוסטון לקליפרס היה נורא. במשחק הזה רק מהזיכרון היה את התוקף של לברון שלא נשרק, העבירה של לברון על רוז שלא נשרקה, גולטנדינג שהיה בדקות הסיום והבולס לא קיבלו וכאמור הצעדים שציינת. כל אלו היו שריקות שאם הבולס לא היו מנצחים, היו עולות לבולס במשחק.
במשחק השני, שוב שני שריקות. חסימה נקייה שנשרקה כגולטנדינג נגד יוסטון ועוד אחת נגד יוסטון הייתה חטיפה של אריזה ושרקו לו שזה חוץ כשלא היה כדור חוץ. שתי אלו היו לפני הריצה של הקליפרס ובזמן שיוסטון ניסו לחזור למשחק. אולי אם השריקות היו נכונות המשחק היה נראה אחרת.
בקיצור, השופטים צריכים להתאפס על עצמם. אני אגיד את זה לטובת השופטים. דווקא אהבתי שלא שרקו על כל מגע מתחת לסלים במשחק בין הבולס לקאבס.
&nbsp
ומילה על נואה, אני חושב שבשלב הזה הוא פשוט מקווה לפגוע בקרש, הוא די רחוק מלקלוע סל.

Cade Foster

New member
אני לא מדבר על מקרים נקודתיים אלא על מגמות

במשחק כל כך מהיר בלתי אפשרי לסיים משחק בלי טעויות. מה שמפריע לי זה דברים שחוזרים על עצמם ונראים כאילו זו הנחייה מלמעלה לשמור את המשרוקית בפה במקרים מסוימים ובמקרים אחרים להפעיל אותה כמו שופר בראש חודש.
&nbsp
אי שריקות לעבירות של לברון
שריקה על כל חדירה של הארדן לסל גם כשהוא יוצר את המגע, ואחר כך מתעלמים מרוז כשזה עושה את אותו הדבר
חוסר אחידות בשריקות לטכנית
העניין המביך עם הצעדים, לא רק של באטלר
&nbsp
דברים כאלה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
שתי הערות על שיפוט

1. במשחק של שיקאגו השופטים איפשרו לשחק אגרסיבי, לדעתי זה שיחק לידיים של הבולס.
&nbsp
2. במשחק של יוסטון הארדן דוקא לא קיבל את רוב השריקות שהוא בד"כ מצליח לסחוט.
בעצם גם 3: השיפוט לא היה חד צדדי באף אחד מהמשחקים שראיתי עד כה, לפחות ממה שאני זוכר. זו חצי נחמה.
&nbsp
&nbsp

אף אחד לא אומר מילה על ההגנה של באטלר הלילה?

אחרי שמשחק קודם לברון פירק אותו לגורמים, ג'ימי[5 חטיפות] עשה עבודה מצוינת על לברון.
בכלל כל ההגנה הקבוצתית עלתה כמה רמות לעומת משחק קודם. הכל מתחיל ונגמר בנואה- האטרף שלו, ההאסל- מדביק את כולם.
אם הוא כבוי לבולס אין הגנה בשיט.
&nbsp

Cade Foster

New member
הוא היה גדול

עכשיו יצטרך להראות שהוא מסוגל לעשות את זה קבוע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה מילים על בלאט

אני כותב את זה בפעם הראשונה העונה ואני כותב את זה בצער אבל בלאט פשוט פישל.
ולא כי הוא לא מתאים או כי הוא לא מאמן טוב אלה בגלל שהוא נכנע יותר מידי לתכתיבים הנהוגים ב-NBA.
קיירי ארווינג הסריח את המגרש וכרגע זה ממש לא משנה אם זה בגלל פציעה (גרר רגל כל המשחק) או לא, העובדה היא שהוא היה גרוע.
לעומת זאת דלבדובה (או איך שלא קוראים לו) היה פשוט נהדר ובכל זאת שיחק רק 15 דקות וגם ברבע הרביעי כשרוז פשוט פירק את קיירי, בלאט עדיין המשיך ללכת איתו. למה? כי בליגה הזאת אתה לא מספסל סופרסטאר ברמה כזאת גם אם הוא משחק גרוע.
באירופה, בלאט היה מתנהג אחרת ועם משחק כזה של הכוכב שלו הוא היה מוצא את עצמו על הספסל בלי בושה, ב-NBA הוא פשוט מפחד ממה שיגידו.
קחו לדוגמא את המאמן בצד השני, טום תיבודו שלא התבייש להושיב את נואה ברבע הרביעי כי הוא היה היום ונורא בהתקלה וגם אחרי הפציעה של פאו הוא עדיין לא העלה אותו והמשיך ללכת עם גיבסון שהיה מצויין.
&nbsp
בלאט חייב להתנער מהעניין הזה של "מה יגידו" וזה כולל את לברון שכנראה שבלאט נותן לו יותר מידי כבוד.
בסופו של דבר מה שמנצח ומביא אליפויות זה היצירתיות והחשיבה מחוץ לקופסא ונכון לעכשיו בלאט עדיין לא מצא את ה"אומץ" ללכת עם מה שנכון ומה שהוא היה הולך איתו באירופה ומנסה יותר מידי להתאים את עצמו למרובעות והמקובעות של האמריקאים.
&nbsp
הייתי מאחל לבלאט להשתפר בעניין הזה אבל אני אוהד בולס אז...
שישתפר, בעונה הבאה

rapgamer4ever

New member
יש משהו בדבריך

אבל צריך להודות בכך שבחירה במירוטיץ' על פני נואה לא עומדת באותה סקאלה של "אומץ" כמו בחירה בדלבדובה על פני קיירי.
&nbsp
אני בכללי חושב שבלאט עשה נכון שסגר את המשחק עם קיירי, קליבלנד התקשתה לעשות נקודות ובמצב כזה אני אעדיף את קיירי גם אם הוא על רגל אחת.

אני חושב שימיו של בלאט ספורים בקליבלנד

רק אם יזכה באליפות מקומו בטוח שם, אחרת הם יפטרו אותו.
אני זוכר כל כך הרבה סיפורים בליגה על מאמנים שפוטרו בלי סיבה אמיתית או על פחות מזה, אז ככה שאני לא נותן לו הרבה צ'אנס.
אני חושב שעדיף לו לאמן קבוצה אחרת בNBA גם ככה(כמו ג'ייסון קיד במילווקי), כל הליקוקים האלו ללברון 24/7 ממש מורידים מהכבוד שאני רוחש לו. הוא נכנע לתכתיבים ולהירו בול של לברון אבל אפשר להבין אותו, זה כמו עובד חדש בחברה שמקבל העלאה ומלקק לבוס.

TheReturn23

New member
מהנקודה הזאת אין לבלאט מה לחשוש

במקרה שיפוטר הוא ימצא קבוצה אחרת
הוא עושה עבודה לא רעה עד עכשיו והקבוצה מתפקדת טוב למרות משחקים רעים 1, 3 של לברון, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה היה ללברון משחק עם אחוזים כאלה ועדיין הקבוצה הייתה קרובה לנצח משחק חוץ קשה בפליאוף ועוד בלי השחקן השלישי בחשבותו שהוא פצוע.
כולם יודעים כלול גילברט והמנג'ר שמי שפשיל עד עכשיו זה לברון, בלאט בסך הכל הכין את הקבוצה טוב מאוד עד עכשיו בפליאוף.

dark happy shadow

Member
מנהל
"שיטת לברון" נצחה וזאת התוצאה
קריי בכלל נראה שנעלם ולברון לא נותן לו להוביל כמו בליגה הסדירה את הכדור אלא עושה את זה בעצמו במקום.
&nbsp
לברון חוזר לדרך שהוא קובע הכל וגם בלאט לא יכול לשנות את זה. אליפות או לא היה עדיף לו להגיע לגולדן ולא לקאבס.

למעלה