משחקי הלילה - 08/05/2015 : CHI - CLE, LAC - HOU

משחקי הלילה - 08/05/2015 : CHI - CLE, LAC - HOU

אני מתכבד לפתוח את שרשור המשחקים הראשון שלי ב-7 שנותיי כחבר הפורום. ואתם יודעים שתהיה חפירה.

*Those who wish to follow me I welcome with my hands*

הלילה מתחילים לנו עם שיקאגו - קליבלנד [3:00; שידור ישיר בערוץ הספורט]. מאוחר יותר נזכה לראות חגיגה בת שלוש שעות, מלאת עצירות וזריקות מהקו, במשחק הבית של הקליפרס מול יוסטון. הכינו את הממירים המקליטים לטובת הרצות קדימה. כריס פול התאמן אתמול, אך הוא בספק למשחק.

שיקאגו בולס - קליבלנד קאבלירס :
קליבלנד מגיעה למשחק במומנטום טוב. בדיעבד, ההחלטה לפתוח עם תומפסון, או דרך אחרת להסתכל על זה - למעט בדקות משחק של מייק מילר, היתה נכונה. לברון חזר לעמדת הסמול וקליבלנד שיחקה יותר אגרסיבי עם תומפסון על המגרש. כך אמר גאסול על הדרך שבה קליבלנד בחרה לשחק עליו: "They played it softer. They showed aggressively. They switched at times. They can blitz (Rose) but then they'd have to leave me open and I'd become the playmaker. It's a tough play to guard. Everybody runs high pick-and-roll. It's just some teams are more effective than others depending on the personnel."

אני לא יודע אם אפשר לסמוך על זה שגאסול יחטיא את הזריקות שלו גם הלילה, אבל למען האמת, אני לא חושב שלדייויד יש רעיון יותר טוב מאשר להפעיל לחץ על רוז, להכביד עליו ולקוות שזה יצליח כמו במשחק 2. נראה הלילה איך שיקאגו תגיב.

אימאן שאמפרט [מפשעה] הוא 'גיים טיים דסיז'ן. הוא הרגיש טוב באימון הקליעות הבוקר ובקבוצה אופטימים שישחק. מאז משחק מס' 2 הוא נח ולא העמיס על השריר, ולכן קשה לדעת אם זה שהוא מרגיש טוב עכשיו זה באמת אומר שהוא יכול לשחק. אני מאמין שהוא יתלבש. בלאט מצדו לא נתן תשובה על השאלה מי יפתח מבין ג'יי.אר ושאמפרט. אם אני מכיר את הראש של דייויד, שאמפרט יפתח [אם הוא כשיר לשחק].

** הכירו את ג'וסט לאטריש, סטודנטית לרפואה וטרינרית, שהעלתה את התמונה הזו לחשבון האינטסגרם שלה וזכתה ל"לייק" מצד המלך ולא אחר, לברון ג'יימס. לברון כנראה מאוד אהב את התמונה שלה, שכן הוא שבר בשבילה את ההתנזרות מעולם הרשתות החברתיות שהוא גזר על עצמו בתקופה הזו של העונה [כדי להתרכז רק בכדורסל]. לאטריש, כמו "פן גירל" [fame whore?] אמיתית, יצאה מגדרה והודיעה שהיא מתכוונת לפרוש מהלימודים ולהיכנס לעולם הדוגמנות. "זה סימן מאלוהים" אמרה. גודנס גרשס, מהר, אבות, נעלו את בנותיכם בחדרן, המלך מדרדר לתרבות זרה! עוד קריירה אקדמית ירדה לטימיון! לא יודע מה איתכם, אבל אני מפסיק לשלם את המסים למלך, הגיע זמן המרי.

לוס אנג'לס קליפרס - יוסטון רוקטס:
אחרי 96 זריקות מהקו [ורק 6 של דיאנדרה ג'ורדן!] במשחק מס' 2, הלילה שוב נפגשים למשחק שיגמר איפשהו בערב שבועות. וברצינות, מדובר במשחק חשוב מאוד לשתי הקבוצות. זה לא יוסטון שתנסה להחזיר את הבתיות, אלא הקליפרס שיהיו בעמדה טובה אם יצליחו לנצח בלי כריס פול [בהנחה שהוא לא ישחק ויקבל עוד יומיים לנוח]. ורק ששעון ה-24 לא ילך קפוט.

** מאט בארנס [קליפרס]: במהלך משחק מס' 2: הספיק להסתכסך עם אמא של ג'יימס הארדן, שאמנם לא הסכימה לומר מה בארנס אמר לה, אבל אתם יודעים, בעולם ה'טוויטר' יודעים הכל. בארנס התנצל ואמר שהוא בחיים לא היה מזלזל באמא של מישהו לאחר שאיבד את אמו לפני מספר שנים והיה קרוב אליה. אז רגע, אם היא היתה אישה ערירית זה היה בסדר לומר את זה?
אמא של הארדן קיבלה את ההתנצלות. אגב, בארנס לא היה מודע לזה שהיא אמא של הארדן עד שאח של הארדן ניגש לבארנס והתעמת איתו על התקרית.

הייתי אומר שבארנס באופן כללי צריך להרגיע טיפה. הוא ליכלך גם על קולין קפרניק השבוע [אדוני, יש דבר אחד שלא עושים בקליפורניה וזה ללכלך על קפרניק. חכה חכה, אם תגיע לסדרה מול גולדן סטייט נראה אותך!]. הוא בא לא טוב בעין. לא יודע למה, הוא פשוט מעצבן. אני יודע שלא הרבה מחבבים את יוסטון, אבל אם יש סיבה להתבאס מהקליפרס זה השחקן הזה. ג'סט סיין. ואולי זה רק אני לא סובל אותו.
================================================
התחזית:
===============================================
שיקאגו ב-5. לא צמוד כמו שההפרש מלמד.
יוסטון ב-13. נוגע ב-20 הפרש ברוב שלבי המשחק.

בונוס: לפחות שחקן אחד במשחק של קליפרס - רוקטס מורחק הלילה ב-2 פלגרנטים.

נצל"ש - חגיגות ההפסד של סן אנטוניו. טים דאנקן מקלל!

לא מוזר לנצל"ש לעצמי?

אוקיי, אתם יודעים שהכותרות הזו היא הכי אתר ספורט ישראלי שיש. "טים דאנקן מקלל!" אווווווו
נו, אתם יודעים שזה הוצא מההקשר. אנחנו מכירים את טימי מספיק שנים כדי לדעת שהדבר הכי נורא שהוא עשה בחייו זה לצייר קו לא ישר באחד משיעורי הגיאומטריה בבית ספר.

אחרי משחק מס' 7 נגד הקליפרס גרג פופוביץ' לקח את שחקניו לארוחת ערב במסעדה יוקרתית ולאחר מכן גם למסיבת סיום עונה במועדון בלוס אנג'לס, and get this, פופוביץ' שילם! לא שזו צריכה להיות בעיה בשבילו, שהרי הוא המרוויח השני הכי גדול בקבוצה [אחרי טוני פארקר].

אם זה היה בישראל ישר היו קופצים עליהם "מה, אתם לא מתביישים אחרי הפסד לחגוג??!! יא ערסים! יא...יא...יא ערסים שכמוכם! אוףףףף, אין לכם נשמה, שום כבוד לסמל! שום חמלה לאוהדים הכואבים!".
פופוביץ' רצה להודות לשחקניו על העונה שהיתה, וזו היתה [עוד] עונה מהנה של כדורסל סוחף. זה פופוביץ', אוהב ונאהב גם מחוץ למגרש.

כמו שאפשר לראות בסרטון הזה, היה מעניין. זה שהקבוצה יוצאת מהמועדון והאנשים בחוץ פתאום מקבלים להם חלק מהכוכבים הכי גדולים של ה-NBA מטר מהם זה מגניב. וזה שטים דאנקן סוחב את ארון ביינס השיכור על הגב? כאילו הוא לא סחב את הפרנצ'ייז 15 שנה על הגב וזה מה שהוא היה צריך, לסחוב קנגרו-לאבר על הגב הפצוע. ביינס הרג אותי עם ה-"Thanks, man" שלו ודאנקן שאומר לו "Shut the fuck up". ודאנקן עם הגופייה הזו, ממש סטודנט בספרינג ברייק.

אז מה, מה יש לכם אוהדי סן אנטוניו של הפורום לומר על זה? ומה על פופ?

Reutk

Active member
בקושי

'טים סוחב את חברי הקבוצה שלו' זה ממש לא משהו שלא ראינו כבר מיליון פעם בעבר.

Reutk

Active member
יש לי משהו יותר נוראי

מתוך כתבה ישנה על טים 21 גוונים של אפור בספורטס אילוסטרייטד:

O.K., it's a toss-up as to how this will make you feel about Duncan: Did he once invite a bunch of teammates to a paintball course even though most had never played paintball? Perhaps. Did Duncan then stack his team with ringers and bring his own high-powered paintball gun? Maybe. Did he give certain players such as Danny Ferry guns that, according to Ferry, "were bent and shot six feet to the left every time"? There's a chance. And did Duncan then take great delight in hunting down his teammates, chasing the pale, balding, shorts-wearing Ferry until he was in close range, at which point Duncan unleashed a hail of water-soluble hellfire upon the man? It's possible

שאמפרט וכריס פול ישחקו

שאמפרט פותח.
&nbsp
יש לי הרגשה נוראית לקראת המשחק הלילה, אבל בואו נקווה לטוב.
&nbsp
כמובן שלשון הרבים מופנית למי שנוכח - השדים, הרוחות והאתיופים המוכים. חברי הפורום יצטרפו מתישהו בין 7 ל-12.
למי שמצטרף בבוקר וחושב שהוא לא יקבל את הספוילר שלו פה, תוצאת הסיום היא 97-88 לשיקאגו. תאכלו מצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגנה נהדרת של הבולס בתחילת המשחק

ג'ימי באטלר מדהים

Executioner

New member
אבל ההתקפה

קשה לשים סל בצבע של הקאבס. הרבה כי ההנעת כדור והתנועה של שיקאגו קצת איטית בתחילת המשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקרדיט להגנה של הקאבס

מכריחים את הבולס לקחת זריקות קשות מאוד.
וצריך גם לציין שהמשרוקית של השופטים בשביתה

Executioner

New member
לא היית לי שום בעיה עם השיפוט

עד התוקף הברור של לברון שרוז קיבל את העבירה. אבל סך הכל אני אוהב שמאפשרים מגע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הזקן של מירוטיץ

זה אחד הדברים המטופשים שראיתי

TheReturn23

New member
לברון לא פוגע יש גבול עד כמה קליבלנד

יכולה לשלוט ולהוביל במשחק
אם הוא לא יתן כמה חתיכות שיקגו תגנוב את המשחק הזה

TheReturn23

New member
מספיק שהיה קולע ב50 אחוז שיקגו הייתה מתפרקת

וההפרש היה נע בין 10-15

כל משחק אותו סיפור של החכמים בדיעבד

אם ואם ואם לסבתא שלי היו גלגלים. ומה לדעתך היה קורה אם גאסול לא היה נפצע ומסיים עם יותר מ6 נק'?
יאללה סע סע

למעלה