משחקי הלילה - 08/05/2015 : CHI - CLE, LAC - HOU

OrEl74

Well-known member
מנהל
די!!!! אני מת פה!!!

תזמינו שח"ל! זה לא לגילי הדברים האלה
&nbsp
איזה מלך!!!!
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל

https://www.youtube.com/watch?v=Ht1y9T14EPE
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
דוויט האוורד! WTF???

9 נק'
7 ריב'
2 חסימות
1 חטיפה
כל זה בפחות מ-7 דקות משחק!
&nbsp
&nbsp

somone1411

New member
ו-5 נקודות עד סוף המשחק

לא בשביל זה הביאו את הווארד, שחקן שמקבל מקס ובחשיבות שלו צריך לתרום הרבה יותר מ-14 נק' מסכנות בגמר מערב.
&nbsp
גם הארדן ירד קצת בכושר, אבל ההגנה של יוסטון פשוט ביזיונות ואת זה אני זוקף 'לזכות' מקהייל שאף פעם לא היה מאמן גדול בעיניי. איך קבוצה סופגת ככה במעמד כזה זה מעליי. פשוט שערורייה.

Executioner

New member
ריצת 23-0 של הקליפרס גומרת את המשחק הזה

אני לא חושב שיש מישהו שחשב שהסדרה הזו תהיה כל כך חד צדדית. יוסטון היו עדיפים על הקליפרס רבע אחד משלושת המשחקים וזה היה הרבע הרביעי במשחק מס' 2.
&nbsp
אני חושב שהפלייאוף זה הזמן של המאמנים להוכיח את עצמם. נכון לעכשיו מקהייל מוכיח למה יוסטון לא מגיעה רחוק מידי. המשחקים נראים בדיוק אותו דבר. הוא חלש מאוד.
&nbsp
הריצה של הקליפרס הייתה של אוסטין ריברס, רדיק ואז עוד קצת ריברס. יופי של רבע שלישי היה להם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס גדולים על יוסטון

אמרתי את זה לפני שהסדרה התחילה וגם הימרתי על 4:1 בסדרה
&nbsp
לא חושב שמישהו ציפה לכזה בלואאוט באחד מהמשחקים אבל אני כן חושב שיחסי הכוחות בין הקבוצות ברורים.
עבורי ניצחון של יוסטון בסדרה יחשב להפתעה.
&nbsp

Executioner

New member
אני מאוד מופתע שאתה אומר את זה

אני ממש לא ראיתי את זה ככה. לא חשבתי שהפערים בין הקבוצות הוא כזה. בטח שלא כשכריס פול היה בחוץ, אבל הוא כן וזה מאוד מפתיע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוא ואשאל אותך שאלה פשוטה

אתה חושב שיוסטון היתה מושכת את הספרס לשבעה משחקים ומנצחת?

אני לא חושב שיש פער רמות כל כך גדול בין הקליפרס לרוקטס אבל ההבדל בין מה שדוק מסוגל להוציא מהשחקנים שלו בפלייאוף למה שמקהייל מסוגל לעשות בצד השני הוא תהומי וכאן לדעתי ההבדל הגדול בין הקבוצות.
בעוד שלרוקטס יש סופרסטאר מפונק שלא שומר והמאמן שלו מאפשר לו את זה, בקליפרס כולם נלחמים ונותנים כל מה שהם יכולים וזה משהו שמתחיל במאמן ובמוטיבציה שהוא מחדיר לשחקנים שלו.

עם מאמן כמו טיבודו (שלך תדע, אולי הוא עוד יהיה שם בעונה הבאה) הרוקטס היו נראים אחרת לגמרי.

Executioner

New member
נהיה הוגנים מצ'יונס ובברלי חסרים לרוקטס

והם עושים הגנה ביחד עם אריזה. זה מאזן קצת את הסגל ומצ'יונס הופך אותם לגדולים יותר.
&nbsp
לשאלתך, לא. ומבחינתי, בזמן שיוסטון מפתיעים לרעה בסדרה הזו, הקליפרס לאורך כל הפלייאוף מפתיעים אותי לטובה. הם משחקים הרבה יותר טוב ממה שציפיתי מהם.

אני חושב שהקליפרס באמת יכולים לקחת את התואר הפעם

ברגע שהם הורידו קוף ענק מהגב בדמות הספרס הם בעצם יכולים להתמודד עם כל דבר-גולדן,ממפיס וכמובן כל אחת שתגיע מהמזרח.

rapgamer4ever

New member
לדעתי גולדן תנצח אותם

אבל הקליפרס בהחלט מציגים יכולת משכנעת, הקבוצה השנייה בטיבה בליגה כנראה.

rapgamer4ever

New member
אם הסדרה תגיע ל-7 משחקים ממפיס צריכה להיות מרוצה

הווריורס יותר טובים. לדעתי הם יחזירו את הביתיות הלילה.

Cade Foster

New member
על 7 משחקים הימרתי כשעוד חשבתי שקונלי ישוב איפשהו במשחקים 34

ברגע שהוא חזר והצליח לגנוב ביתיות זה series changer. אני חושב ששתי הקבוצות האלה מאוד שקולות. אם ממפיס מצליחה לנצח עכשיו 2 בבית היא עוברת.

rapgamer4ever

New member
אפילו במשחק 2 גולדן הייתה טובה יותר

לכל הפחות טובה באותה המידה.
בוא נחיה ונראה בהמשך, אני חושב שגולדן פייבוריטית ברורה בסדרה למרות איבוד הביתיות.

Cade Foster

New member
אתה רציני?

משחק 2 היה משחק מראה של משחק 1, 15-20 לממפיס היה הפרש יותר משקף.

rapgamer4ever

New member
אולי

הייתי גם היחיד שחשב ככה על המשחק הראשון בסדרה של קליבלנד ושיקאגו. גם במשחק השביעי בין הקליפרס לספארס הקבוצה המפסידה הייתה טובה יותר, לא יודע מה חושבים כל השאר.
בעוד שקליבלנד-שיקאגו הולכת להיות סדרה צמודה מאוד אני חושב שגולדן נמצאת רמה מעל ממפיס ולכן היא תשיב את הביתיות במהרה.

למעלה