OK
קודם כל, חשוב לי להבהיר משהו.
ראיתי את התגובה שלך ושל billc אתמול אבל בגלל עומס, לא יכולתי להגיב אז אני אגיב עכשיו:
אני כמובן מסכים עם שניכם ובטח שלא באתי לחרוץ גורלות אחרי משחק אחד.
יחד עם זאת, אני חושב שאי אפשר להתעלם מהעובדה שבמשחק הראשון בלי קרי, גולדן חוטפת 30 הפרש ותרצה או לא תרצה, זה אומר המון.
כמובן שה טבעי שכשאחד מהשחקנים הטובים בעולם לא משחק, הקבוצה שלו נראית אחרת לגמרי אבל לא נראה לי שהתפרקות כזאת בלעדיו זה משהו שאמור לקרות.

ולשאלותיך:
1. דרק רוז בשיא הכושר מול סטפן קרי מי יותר טוב לדעתך?
שאלה מעניינת, אני קצת משוחד כי בכל זאת אני אוהד בולס ובכל זאת נראה לי שהעונה הלא נורמלית הזאת של קארי, נותנת נוק אאוט לעונת ה-MVP של רוז כך שהתשובה היא קרי.
2. במי אתה אוהב יותר לצפות (קרי/ רוז) ?
מאוד אהבתי לצפות רוז בשיאו, המהירות המטורפת שלו ושינויי הכיוון המהירים תופעה נדירה לא פחות מיכולת הקליעה של קרי.
במקרה הזה אני הולך עם רוז אבל זה כבר עניין של טעם אישו, אני פשוט מעדיף שחקנים אתלטיים שמסוגלים לתת שחקן שגבוה מהם בראש, דאנק לפנים
3. למה סטפן קרי מקבל כלכך הרבה הייפ ווסטברוק זוכה לכמעט התעלמות למרות הנתונים הסטטיסטיים שלו?
אני לא חושב שהוא זוכה להתעלמות, תזכור שאנחנו בישראל לא באמת יודעים מה קורה בתקשורת האמריקאית ומה הלך הרוח ברחוב האמריקאי.
ובכל זאת צריך גם לקחת בחשבון שווסטברוק משחק ליד דוראנט ואין ספק שזה משפיע על דעת הקהל והתקשורת בשעה שסביב קרי אין שום סימן שאלה לגבי היכולת שלו לקחת קבוצה ולהעיף אותה למעלה.
4. נניח ואתה צריך להרכיב את הקבוצה מכל הזמנים ונותרו רק 2 שחקנים על המדף.
אייברסון וסטפן קרי את מי אתה בוחר לקבוצה שלך?
מייקל ג'ורדן
אני באמת מתקשה לענות על השאלה הזאת כי אייברסון היה ראחד מהשחקנים היותר אהובים עלי, אם אני אנסה להיות אובייקטיבי אז נראה לי שקרי עדיף כי הוא שומר יותר טוב.
5. מי מהם (קרי / אייברסון) היה מנצח במשחק אחד על אחד היפוטטי?
מאוד פשוט, אחרי התקפה אחת אחד מהם היה נוגע את קרסול ימין והשני את קרסול שמאל והסתיים המשחק
6. אותה השאלה כמו 4 אבל הפעם נותרו על המדף קרי או רג'י מילר במי אתה בוחר?
אני אענה לך בשאלה הזאת גם על השאלה על אייברסון.
בעיניי אי אפשר לענות על השאלה הזאת כרגע, אייברסון נתן 12 עונות נהדרות בליגה הזאת, רג'י שיחק כמה? 18 עונות?
קרי עם כל הכבוד, משחק כבר 7 עונות בליגה בחוסר עקביות ועם הרבה פציעות בתחילת הדרך ורק ב-2 וחצי העונות האחרונות הוא התפוצץ עם כל הכישרון העצום הזה שיש בו.
אין ספק שהוא תופעה מיוחדת אבל אני לא חושב שאפשר להשוות את מה שהוא השיג עד היום למה שאייברסון או רג'י השיגו וזה למרות שלו יש אליפות ולהם לא.
בוא נחזור לשאלה הזאת בעוד 5 עונות ונוכל לענות עליה קצת יותר ברצינות ובפרספקטיבה נכונה.