משחקי הלילה, שיקגו-אינדי, גולדן ללא קארי נגד דאלאס

billc

New member
משחקי הלילה, שיקגו-אינדי, גולדן ללא קארי נגד דאלאס

הפורטיס הזה באמת לא רע

billc

New member
35-21 לדאלאס, זה מאוד מעניין, קארי לא משחק

והרבה שחקנים שהם תותחים, פתאום הם לא תותחים
גרין אפס נקודות עד עכשיו ו2 איבודים
תומפסון 5 נק ב25 אחוז מהשדה

תומפסון אמר על עצמו לפני שבוע שהוא מספר 2 הכי טוב בליגה, היום וכנראה מחר יש לו הזדמנות להוכיח את זה, בנתיים נאדה

billc

New member
אני לא יודע אם אתם מכירים את הסרט zoolander

עם בן סטילר וOwen Wilson, זה היה סרט קומדיה להיט. ועכשיו אמור לצאת zoolander2

בכל מקרה עכשיו במשחק בדאלאס הראו קליפ משעשע (פרגון לסרט)
דירק כאילו ״Owen Wilson״ ופארסון הוא בן סטילר , קליפ מאוד משעשע,
כנראה יגיע מחר ליוטוב

billc

New member
60-42 לדאלאס במחצית ,

גרין 1-7 מהשדה, תומפסון 3-11 מהשדה

לעומתם , בריאה 15 נק׳ 6-8 מהשדה
זאזא, 12 נק׳ 10 רב׳

אני כנראה פורש

26 הפרש לדאלאס באמצע הרבע השלישי, הפסד שני לגולדן סטייט

אבל לא ממש חוכמה בלי קארי, אזילי וברבוסה
&nbsp
דאלאס אומנם גם היא ללא דרון, אבל עם בראה בכושר קליעה פסיכי
&nbsp
דאלאס בהחלט מסתמנת כהפתעה מרעננת
אם רק היה שם סנטר קצת יותר טוב מפאצ'וליה הם גם היו יכולים לעשות משהו בפלייאוף...

DARKSEID

New member
כרגע אני מעדיף אותו על פני ג'ורדן וצ'נדלר

DARKSEID

New member
אז הגזמתי בנוגע לג'ורדן

קליעות העונשין של ג'ורדן כבר הורגות אותי ואני אוהב את העובדה שפאצ'וליה שחקן שלם יותר בהתקפה. בכל מקרה, הפער ביניהם לא גדול כל כך כמו שהיה בעונות קודמות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל מי שתהה מה גולדן שווה בלי קארי

מקבל עכשיו תשובה ברורה.
&nbsp
&nbsp

אני חושב שזה היה די ברור שבלעדיו הם עוד קבוצה

המשקל שלו עצום, לא רק ב30 נקודות בממוצע לערב שפתאום צריכות להגיע משחקנים הרבה פחות מוכשרים ממנו
&nbsp
הוא גם עושה את כל השאר הרבה יותר טובים
תסתכלו איך גרין ותומפסון היו נראים הלילה ותבינו
&nbsp
מה גם שפתאום הרבה יותר קל לשמור את גולדן בלי התשומת לב ההגנתית שקארי דורש
&nbsp
בקיצור...ההפסד הזה רק מעצים את כל מה שאנחנו חושבים על קארי
הוא לא רק השחקן הכי טוב אינדבדואלית בליגה
הוא גם השחקן בעל ההשפעה הכי גדולה על הקבוצה
&nbsp
אני לא חושב שקליבלנד תראה כל כך אומללה אם לברון לא ישחק
ואוקלהומה כבר ראינו אותה בתקופות בלי דוראנט, ותקופות בלי ווסטברוק, והיא הייתה עדיין בסדר
&nbsp
גולדן בלי קארי נראת כמו קבוצת תחתית במערב, זה מפחיד התלות שלהם בו...

billc

New member
דווקא קלבלנד נראו אומללים בלעדי לברון

במשחק נגד מיאמי היה איזה 25 הפרש 6 דקות לסיום, כאשר בגארבג׳ טיים, קלבלנד מעט צמצמה, בעונה שעברה עם הרכב יחסית מלא, בשבועיים שלברון יצא לחופשה, קלבלנד הפסידה את כל המשחקים שלה

אני לא ממש אוהד את לברון בשנים האחרונות, אבל יש לו השפעה עצומה בכל קבוצה שהוא משחק כולל קלבלנד

בוא נדייק בבקשה, הם נראו אומללים בלי לברון, קיירי ושאמפרט

וביום קטסטרופלי של לאב
לא בדיוק אותה סיטואציה
&nbsp
ושנה שעברה זה לא נחשב, כי אנחנו מדברים על קבוצה שנבנתה לגמרי מחדש
וזה עוד היה לפני הטרייד של שאמפרט וג'יי אר
קליבלנד של החצי הראשון של העונה הייתה קבוצה "סבירה" של משהו כמו 50% הצלחה
לברון החזיק אותם, וזה היה ברור שבלעדיו הם יתרסקו
&nbsp
אבל בוא נגיד שחודש מהיום אחרי שקיירי כבר יהיה חזק בעניינים, תוציא את לברון ותעלה חמישיה של קיירי-ג'יי אר-שמאפרט-לאב-תומפסון
תהיה בטוח שקליבלנד עדיין תהיה אחת הקבוצות החזקות במזרח.
&nbsp
ברור שהוא סופר דומיננטי, אני לרגע לא טוען שלא
אבל לדעתי האימפקט של קארי פי כמה יותר קריטי
מדוע?
כי לברון הוא שחקן בסגנון לגמרי אחר, מאוד אינדבדואלי, שיותר בנוי על כוח ועוצמה ובידודים וסגנון כדורסל אחר לגמרי
&nbsp
תוציא אותו תכניס שחקן פחות טוב שגם בנוי על כדורסל אינדבדואלי...נגיד דרוזן, והאימפקט ממש לא יהיה הרסני
&nbsp
מצד שני תוציא את קארי ותכניס רכז איכותי אבל עם סגנון אחר לגמרי...נניח ג'ון וול, וכן יהיה לזה אימפקט הרסני לדעתי

לדעתי אתה טועה בכמה מובנים

לברון לא ממש בנוי על כדורסל אינדיבידואלי - הוא שחקן שיוצר, אבל לא רק לעצמו. למעשה לברון יוצר הרבה מאד לחברים שלו, זה לא בא לידי ביטוי רק באסיסטים, גם בזה שהוא מושך את הדאבל טים ונותן לקבוצה לייצר מהלך שמביא זריקה טובה. שים שם את דרוזאן ותן להם לשחק את אותו משחק והם יהיו הרבה פחות טובים.
&nbsp
אבל ההשוואה שאתה עושה לא נכונה מהיסוד - כי אתה לא משווה את את לברון לקארי, אתה משווה את גולדן בלי קארי, לקליבלנד בלי לברון. לקליבלנד יש את קיירי ואת קווין לאב, שני שחקני סופרמקס, לגולדן יש את קליי (שאגב לא הגיע למשחק אתמול) על מינימקס ואת דריימונד על עוד פחות מזה. ברור שקבוצה עם סופרסטאר אחד תהיה הרבה פחות טובה מבלעדיו לייד קבוצה עם שלושה סופרסטארים כשהיא מאבדת אחד מהם.
&nbsp
ודבר שלישי לדעתי קליי עוד יכול להתבשל ולהפוך לשחקן יציב, וגם בארנס חסר להם מאד, בלעדיהם אין בכלל מי שייצור.

BeniTaz

New member
איך הפסד אחד גורם לכם לקבוע בנחרצות

גם איתו הם הפסידו ויפסידו.

rapgamer4ever

New member
כמובן שלא מסתמכים רק על ההפסד

אלא על הרבה מאוד דברים-
1. כשקרי משחק רואים עד כמה הוא קריטי ושכמעט כל המבטים הפנויים שגולדן משיגה בסט אופנס מתחילים מהנוכחות שלו. הוא לא אחראי בלעדי להכל, אבל הוא מתחיל כמעט את הכל.
2. מי שלא מסכים יכול להביט בנתונים- כשקרי לא משחק היעילות ההתקפית של גולדן צונחת- גם השנה, גם בשנה שעברה, גם לפני שנתיים. זה לא צירוף מקרים שגולדן במאזן 0-3 שלילי במשחקים ללא קרי בשנתיים האחרונות.
3. אנחנו מכירים את שאר השחקנים, את נקודות החוזק והתורפה שלהם. לגולדן יש הרבה שכל והרבה כישרון אבל אין לה יוצרים איכותיים במיוחד "יש מאין". תומפסון מעולה כפינישר ובכלל כשיש לו יתרון על השומר אבל הוא לא מי יודע מה באחד על אחד או בפיק אנד רול. בארנס שהיה יכול לתרום בתחום- גם פצוע. דריימונד מייצר לעצמו בעיקר בהתקפות מעבר או כשיש עליו מיסמאץ'.
&nbsp
אני לא אוהב להגדיר קבוצות לפי היכולת שלהן ללא הכוכב. זה לא אומר הרבה. גולדן מאוד מוכשרת אבל אין לה מי שימלא את החלל של הכוכב ההתקפי שמייצר לכולם. זה לא מגדיל את קרי ולא מוריד ממנו, רק מזכיר לנו שהתפקיד שלו מאוד חשוב.
&nbsp
לאנשים יש נטייה לפעמים לנתח את המצב ביתר ולשכוח אמיתות פשוטות. זו גם הסיבה שלא אהבתי את הבחירה באיגודאלה ל-FMVP בשנה שעברה... הוא נתן סדרה מצוינת אבל בודאי שהחשיבות שלו לניצחון לא הייתה גדולה משל קרי.
אני לא אומר "בודאי" כי אסור לחשוב אחרת, פשוט הדעה האישית שלי בנושא של הווריורס מגובשת.

למעלה