משחקי הלילה, שיקגו-אינדי, גולדן ללא קארי נגד דאלאס

rapgamer4ever

New member
גולדן קבוצה מוכשרת אבל אין לה יוצרים ברמה גבוהה

לכן קרי כל-כך חשוב. הוא זה שיוצר להם את היתרון על ההגנה- בין אם באופן ישיר או עקיף. אחרי שגולדן משיגה את היתרון שלה על ההגנה היא קטלנית- כי דריימונד מוסר מעולה, כי קליי פינישר נפלא ובאופן כללי כי יש בה הרבה שחקנים חכמים שאוהבים למסור ולהגיע לזריקה הטובה ביותר האפשרית.
ברגע שאתה מוציא את קרי הווריורס לא מצליחים להשיג את היתרון ההתחלתי הזה וכל המשחק האסתטי שלהם הולך לטימיון. האימפקט ההתקפי של קרי הוא מה שמפריד בינו לבין כוכבים אחרים שעושים מספרים גדולים.

אתה צודק אבל

זה רק האופן בו גולדן סטייט בנויה כרגע. ברגע שהם ישחקו חצי עונה בלי קארי הם ימציאו זהות התקפית חדשה ויתכן כי הניתוח הזה ישתנה. מה שהמשחק הזה מלמד אותנו הוא שההתקפה של גולדן סטייט דהיום בנויה מאוד על קארי. זה לא אומר שום דבר על השחקנים כשהם בלעדיו.

rapgamer4ever

New member
ההסתייגות שלך נכונה

אבל לדעתי אתה קצת מרחיק לכת. המשחק הזה לא אומר הכל על השחקנים ללא קרי, אבל הוא גם לא חסר משמעות לחלוטין. מצד אחד אני מסכים שאם הם ישחקו חצי שנה בלי קרי הם יראו טוב יותר. מצד שני אם היו להם יוצרים יותר איכותיים באחד על אחד הם היו מגיעים לזריקות טובות יותר גם במשחק הספציפי הזה.

המשחק אומר שהם היו צריכים לעשות דברים

שהם לא רגילים אליהם ולא הצליחו להסתדר. זה לאו דווקא אומר שהם נוראיים בלעדיו אלא שיש לפניהם תקופת הסתגלות ארוכה אם פתאום קארי נעלם. זה בעיקר אומר שההתקפה שלהם בנויה באופן בלעדי על קארי ואין שום שחקן אחר שנותן את מה שהוא נותן (כי אין עוד שחקן כזה בעולם...).

billc

New member
אני חושב ש2-3 משחקים בלעדיו

והם ישתפרו בהרבה, אין ספק שעם קארי הם הרבה יותר טובים, הוא השחקן הכי טוב בnba הmvp
אבל הם לא כאלו גרועים כמו אתמול, ששחקן עם ממוצע של 30 נק למשחק ו8 אסיסטים למשחק, ועם הרבה נוכחות נעדר מהקבוצה, צריך לעשות שינויים, שחקנים צריכים לשחק אגרסיבי בהתקפה, לתת יותר, שחקני ספסל צריכים לתת יותר

אני ראיתי הרבה פעמים במהלך השנים, ששחקן ראשי נפצע, המשחק הראשון- שני בהעדרו הקבוצה נראית איומה, ואז הם משתפרים

יש שתי קבוצות בליגה שחסרון שחקן ראשי לא בהכרח גומר את הקבוצה במשחק שלאחר הפציעה,
1. הספרס: אנחנו רואים את זה כל הזמן, שפופ נותן לכמה שחקנים לנוח ובכל זאת הם מנצחים
2. הקליפרס, תהרגו אותי, אבל כל פעם שcp3 נפצע , אני אומר זהו הלך העונה שלהם, ופתאום רואים את גריפין מעלה רמה והם ממשיכים לנצח, וכנ״ל הפוך, בלייק נפצע ואתה אומר זהו עכשיו יתחיל רצף ההפסדים וזה לא קורה. בלייק וcp3 נפצעו ב2 העונות שלפני כן (נפצעו אבל לא באותו הזמן), והקליפרס נראו מצוין

billc

New member
בלי קשר לסטף, יש לגולדן קצת קושי בהגנה

בוגט שיחק יחסית הרבה דקות ועשה עבודה טובה, אבל הם צריכים קצת יותר גופות בעיקר את אזילי, שכמו בוגט משחק מאוד אגרסיבי ,

אנשים אמרו ובצדק שזאזא היה מתקשה יותר אם אזילי גם היה בסגל ועוזר לבוגט בחלוקת דקות במגרש.

אני חושב שההצלחה אתמול היתה טובה וחשובה, אבל אני בטוח שעכשיו שהשחקנים הבריאים הוכיחו שהם לגיטימיים, הם היו מאוד רוצים לראות את הפצועים חוזרים כידי לחלק את העומס גם בהגנה וגם בהתקפה.

לווינגסטון היה הפעם קצת יותר אגרסיבי וזה גם עזר.

היה קטע מעניין בסיום המשחק, אנחנו רואים שוולטן ולשחקנים מאוד חשוב שגרין יעשה טריפל דאבלים (יש לו 6 העונה) באיזה משחק בתחילת העונה שהמשחק היה גמור, ראינו שהוא החזיר אותו ברבע האחרון עם מנת להשלים את הטריפל דאבל
ואתמול בדקה האחרונה של המשחק, כאשר היה ברור שגולדן מנצחת, וולטון בנה תרגיל בהתקפה בשביל גרין כידי שיעשה דאבל פיגרס בנק׳ , כול הספסל של גולדן כולל קארי היה מאושרים שזה קרה.

אני הייתי שונא את זה אם לברון היה מנסה בכוח להשיג טריפל דאבל מלאכותי, אבל במקרה של גרין אין לי בעיה ,לפחות כרגע.

למעלה