משחקי הלילה ינואר 30

rapgamer4ever

New member
מי שמתנסח כמו טרול ומעלה טיעונים של טרול

מה הפלא שיורד גם לפסים אישיים?
&nbsp
הכי מצחיק שהוא אשכרה מרגיש שהוכיח פה משהו. אני רק מקווה שזה לא יהיה מתמשך כמו ניו לברון שאחרי כל משחק טוב של גאסול או משחק רע של בוש צץ עם "אמרתי לכם".

אחי בן אדם קטן היית ובן אדם קטן תישאר

אני לא צריך להוכיח לך כלום אחי.
ואני לא צריך להגיד אמרתי לכם.
כל מה שאמרתי שלאב אולי הכי טוב בליגה בלהיכנס בצורה טובה למשחק, משמע הוא first quarter player מעולה.
זה לא קשור בכלל לזה שהוא משחק את כל הרבע הראשון.. כי רוב הסופרסטארים בליגה משחקים את כל הרבע הראשון, ועדיין לא בטופ 3 כל שנה בערך.
&nbsp
ועוד לא הוכחת מהומה איפה טעיתי במקום זה אתה מעדיף להקטין, להתנשא ולהגיד ״אל תוריד את רמת הדיון גם אתה״ ואני מתנסח כמו טרול.
&nbsp
אני לא יורד לפסים אישיים כל מה שאני אומר נכון מספיק לראות את התגובה המגעילה שלך.
קטן אחי קטן.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני מגיב לך רק כדי לגמור את הסאגה הזאת

1. הדיון המדובר מלפני יומיים היה תת רמה. אולי פשוט לא הייתי צריך להתערב בו אבל וואלה מפריעות לי תגובות רדודות ומתלהמות. אמנם לא תרמתי לאותו דיון אבל בכל זאת קיבלתי
משני גולשים רציניים פה כך שאני כנראה לא היחיד שזה מפריע לו.
&nbsp
2. אין לי בעיה עם האמירה שלאב נכנס מעולה למשחקים. יש לי בעיה עם לשטח טענות למשפטים נבובים כמו "לאב שחקן של רבע ראשון, קיירי לעומתו קלאץ'".
בוא אני אתן לך דוגמה- אין לי ספק שסטיבן a סמית' מבין הרבה כדורסל. אבל משפט כמו "לאב שחקן של רבע ראשון, קיירי שחקן של רבע רביעי" הוא בדיוק מסוג המשפטים שמתאים לו להגיד ב-espn first take, תוכנית שמכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר. התכנית הזאת תת רמה לא בגלל שסטיבן a סמית' לא מבין כלום בכדורסל אלא בגלל שהוא משתמש בלקסיקון רדוד ופופוליסטי.
&nbsp
בכל אופן, מהר מאוד הבנתי שהדיון המדובר לא הולך למקום פורה אז פרשתי.
&nbsp
3. לליבו של עניין- כן, לאב נכנס טוב למשחקים. זה לא אומר שהוא "שחקן של רבע ראשון", כינוי שמשתמע ממנו שאין לו מה לתרום ב-3 הרבעים האחרים.
&nbsp
4. דוקא רוב הסופרסטארים לא משחקים את כל הרבע הראשון. לאב הוביל את הליגה בכמות דקות ברבע הראשון בשנה שעברה. זה גם לא כל-כך מפתיע שהוא היה שני מבחינת סקורינג ברבע הראשון, בהתחשב בכך שהוא היה רביעי מבחינת סקורינג אוברו'ל.
&nbsp
5. רוצה לדבר על סטטיסטיקה? יאללה. קווין לאב קלע בשנה שעברה קלע 0.72 נקודות פר דקת משחק. ברבע הראשון בלבד הוא החזיק ב-0.76 נקודות לדקה.
בוא נסתכל על שתי עונות קודם לכן (אני מדלג על עונת הפציעה שבה שיחק רק 18 משחקים והיה גרוע). לאב שוב סיים שני מבחינת נקודות ברבע הראשון ושוב סיים רביעי מבחינת נקודות אוברו'ל. הוא קלע לאורך המשחק 0.67 נקודות לדקה וברבע הראשון שיפר את זה ל-0.68 נקודות לדקה.
&nbsp
ממש לא נשמע לי כמו ראייה משכנעת לכך שהוא "שחקן של רבע ראשון", כאילו שאנחנו מדברים על איזה ג'וש הווארד שבאמת הופיע רק לרבע הראשון.
&nbsp
6. עד פה הדיון על התוכן, עכשיו אחזור לנושא שמסביב. יום אחרי הדיון המיותר ההוא אתה קופץ ומרגיש כאילו שהוכחת אחת ולתמיד שאתה צודק- לאב קלע 16 נקודות ברבע הראשון. ממש הוכחה מדהימה שמסתמכת על מדגם של משחק אחד. שכחת לציין שקיירי, "שחקן הרבע הרביעי" קלע רק 2 נקודות ברבע הרביעי באותו משחק.
אנחנו מכירים יותר מדי טוב גולש שמתעורר לפרקים ומראה לנו כל פעם כמה הוא צודק. ניו לברון תמיד יצדיק את הטענות שלו אחרי משחק שיא של שחקן X (שהוא טוען שהוא טוב) או משחק שפל של שחקן Y (שהוא טוען שהוא גרוע).
אז כן- זו באמת התנהלות אופיינית לטרול.
&nbsp
7. תרבות הדיון שלך מזעזעת. שים לב שאפילו זה לא אני שהצביע על כך שאתה יורד לפסים אישיים. כל אחד מוזמן לחשוב עלי מה שהוא רוצה, אני ממש לא מתכוון לרדת עליך חזרה ולהתחיל לריב כאילו שאנחנו בפורום fxp.
אתה תקפת אותי באופן אישי מההודעה הראשונה שלך בפוסט הזה. למעשה כל תכלית ההודעה הזאת הייתה לתקוף אותי באופן אישי. אני בדרך כלל עונה בזלזול או פשוט נמנע מלהגיב לאנשים שאין להם תרבות דיון, שני אמצעים שנקטתי גם פה. אתה בהחלט מתנהג כמו טרול בפוסט הזה- גם מבחינת ה"הוכחה" של משחק אחד וגם מבחינת הניסיונות שלך להטיח בי עלבונות.
&nbsp
בוא נסתכל רק על ההודעה האחרונה שלך- אתה אומר "אני לא יורד לפסים אישיים" שלוש שורות אחרי שאתה אומר לי "בן אדם קטן היית ובן אדם קטן תישאר".
תשפוט בעצמך- זו לא תגובה של טרול?
&nbsp
8. בינינו- אתה ציפית לפתח פה דיון? אתה הרי לא כתבת הודעה כדי שנדבר על קווין לאב, כתבת הודעה כדי להראות לכל הפורום איזה חכם אתה ואיזה טיפש אני. גם טרחת במיוחד להדגיש את זה. אחר כך אתה בא אלי בטענות על כך שאני לא עונה לך תשובה רצינית? בחייך, קצת מודעות עצמית.

DRORIKO8

New member
יש איזה תכנית ב-ESPN

שאומרים ש"תכנית המופת" יציע העיתונות מבוססת עליה, אתה מדבר על התכנית הזאת?

rapgamer4ever

New member
אני לא יודע

אני לא מכיר מספיק את התכניות של ESPN או את יציע העיתונות כדי לומר בודאות.
&nbsp
first take זו תוכנית שבה יושבים סטיבן סמית' וסקיפ ביילס (איש הזוי בעיני) ומתווכחים ביניהם. אם הם לא מסכימים על הנושא הם מתווכחים ואם הם מסכימים הם מחפשים נקודה שולית להתווכח עליה.
נושאי השיחה שלהם בענייני NBA מסתכמים באחד מהשלושה: קובי בראיינט, לברון ג'יימס, קווין דוראנט.
כמובן שרמת התכנית בהתאם. אם במקרה אטלנטה מנצחת 18 רצוף והם נאלצים לדבר עליה זה יהיה בערך משהו כמו "al horford can play. paul milsap can play. kyle korver is a deadly shooter".
&nbsp
שלא ישתמע חלילה שאני צופה בתכנית, פשוט ראיתי מספיק ממנה בכדי לגבש דעה.

DRORIKO8

New member
חחח אז כנראה שזה זה

כי תיארת בדיוק את יציע העיתונות, רק שהם לקחו את זה עוד יותר רחוק וזה לא 2 אנשים שצועקים אחד על השני אלא 4. גם שם כשאחת מה"גדולות" מפסידה ל"קבוצה קטנה", הם יחפרו חצי שעה על כמה שה"גדולה" הסריחה את המגרש ולא יקדישו אפילו שניה ליכולת של ה"קטנה",גם אם היא נמצאת 10 נקודות בטבלה מעל ה"גדולה".

liron1311

New member
אני חושב שאתה מדבר על PTI

Pardon the interuption
&nbsp
לא מכיר את יציע העיתונות כל כך אז קשה להגיד אם זה זה, אבל PTI זה 2 אנשים (בדר"כ טוני קורנהייזר ומייקל ווילבון, אבל יש מחליפים מדי פעם) שיושבים ומדברים על הנושאים החמים בספורט האמריקאי, בהתחלה זה כמה דקות לנושא ואח"כ יש להם BIG FINISH שהם זורקים מילה על כמה נושאים תוך דקה. לא מכיר איך עושים את יציע העיתונאות אבל ממה שיצא לי לראות זה דומה.
&nbsp
וזו תוכנית מעולה. יוחזר ערוץ ESPN לאלתר

אם היית כותב את התגובה הזו לצורך עניין, היית מקבל תגובה

רצינית ועניינית.
&nbsp
1. כל הכבוד קיבלת לייק.
2. כמוך, גם אני זיהיתי את רמת הדיון אפילו תמכתי באמריה שלך להפסיק להביך את עצמו לא היה בכוונתי בכלל להרחיב את התגובה שלי ולכן יצא מה שאתה מתאר ״מושגים נבובים ומצוצים ותגובות מתלהמות ״ כל מה שהתכוונתי בהודעה המקורית שהרוח של לאב מבחינתי הוא לא לפרוח ברבע הרביעי בגלל זה יש את לברון וקיירי שכן תגיד מה שאתה רוצה שחקני קלאץ׳ יותר טובים מלאב ו-וואלה אם אתה שם ללאב את הכדור האחרון בידיים ולא לברון או קיירי אז אין לי מה להגיד לך.
לקסיקון רדוד ופופוליסטי? חח טוב אני לא אגיב על זה.
&nbsp
3. אם באמת חשבת שהתכוונתי מההודעה שלאב צריך לשחק רק רבע ראשון ואין לו מה לתרום בשאר המשחק אז קטונתי... נו באמת.
&nbsp
4. אם לא את כולו אז את רובו, ושוב אתה רק מוכיח את הטענה ואמרת
בעצמך שאתה מסכים שהוא נכנס טוב למשחק ובדכ הרבע הראשון הוא הרבע הטוב במשחק של לאב, אני טועה?
&nbsp
5. ראה מס׳ 4. אני בטוח שאם נעבור על הקריירה של לאב נקווה שבאופן עקבי לאב יותר טוב ברבע הראשון, זה לא אומר שאין לו מה לתרום בשאר המשחק.
&nbsp
6. תעשה בדק בית קודם כל, אתה צודק שהתגובה הזו בעיקר נבעה מקפריזה אישית, מהסיבה הפשוטה שהיחס שקיבלתי במפתיע אני חייב לציין היה מזלזל, במיוחד כשכנראה לא הבנת בכלל מה ניסיתי להגיד נתת תגובה תת רמה שלא התכוונתי לשתוק עליה ואתה די ממשיך עם אותו ניואנס מתנשא ״קיירי שחקן הרבע הרביעי..״ התכוונתי שקיירי אוהב ופורח בקלאץ אין על זה ספק ואתמול היה כל כך צמוד המשחק אה? מלא צורך לקלאץ מול הקינגס. וחוץ מזה לגבי לאב הצגתי לך מדגם של כמה עונות לגבי הרבע הראשון וזה פשוט הוכיח את זה שהתגובה שלך הייתה לא לעניין.
לא חושב שאני יותר טרול ממך, mate.
&nbsp
7. שוב בדק בית, תרבות הדיון שלי? אתה התחלת הכל, אתה נתת תגובה מתנשאת ומזלזלת, אתה לא התנצלת או הודת בטעות, ולמעשה לא נכנסתי לפסים אישיים, נתת תגובה יהירה ומתנשאת שבאה להקטין בלבד על גבול להשתיק מאיפה שאני בא אלו פעולתם של אנשים קטנים.
&nbsp
8. יכל להיות דיון עוד לפני יומיים שוב לך תראה איך הגבת עם הכותרת והתוכן כנראה ששכחת.

rapgamer4ever

New member
כתבתי את התגובה הזאת כדי להמשיך הלאה

אין לי עניין בדיון הזה וזו גם הסיבה שהפסקתי אותו אתמול.
עכשיו אמרתי את כל מה שיש לי להגיד ואני מקווה שגם אתה.
אני שמח שהודית שפתחת את הדיון הזה היום מתוך קפריזה אישית. ככה נוכל להסכים שכל אחד אומר פה את כל שעל ליבו מבלי למשוך את זה הלאה לדיונים אחרים.
&nbsp
&nbsp

למעלה