אני מגיב לך רק כדי לגמור את הסאגה הזאת
1. הדיון המדובר מלפני יומיים היה תת רמה. אולי פשוט לא הייתי צריך להתערב בו אבל וואלה מפריעות לי תגובות רדודות ומתלהמות. אמנם לא תרמתי לאותו דיון אבל בכל זאת קיבלתי
משני גולשים רציניים פה כך שאני כנראה לא היחיד שזה מפריע לו.

2. אין לי בעיה עם האמירה שלאב נכנס מעולה למשחקים. יש לי בעיה עם לשטח טענות למשפטים נבובים כמו "לאב שחקן של רבע ראשון, קיירי לעומתו קלאץ'".
בוא אני אתן לך דוגמה- אין לי ספק שסטיבן a סמית' מבין הרבה כדורסל. אבל משפט כמו "לאב שחקן של רבע ראשון, קיירי שחקן של רבע רביעי" הוא בדיוק מסוג המשפטים שמתאים לו להגיד ב-espn first take, תוכנית שמכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר. התכנית הזאת תת רמה לא בגלל שסטיבן a סמית' לא מבין כלום בכדורסל אלא בגלל שהוא משתמש בלקסיקון רדוד ופופוליסטי.

בכל אופן, מהר מאוד הבנתי שהדיון המדובר לא הולך למקום פורה אז פרשתי.

3. לליבו של עניין- כן, לאב נכנס טוב למשחקים. זה לא אומר שהוא "שחקן של רבע ראשון", כינוי שמשתמע ממנו שאין לו מה לתרום ב-3 הרבעים האחרים.

4. דוקא רוב הסופרסטארים לא משחקים את כל הרבע הראשון. לאב הוביל את הליגה בכמות דקות ברבע הראשון בשנה שעברה. זה גם לא כל-כך מפתיע שהוא היה שני מבחינת סקורינג ברבע הראשון, בהתחשב בכך שהוא היה רביעי מבחינת סקורינג אוברו'ל.

5. רוצה לדבר על סטטיסטיקה? יאללה. קווין לאב קלע בשנה שעברה קלע 0.72 נקודות פר דקת משחק. ברבע הראשון בלבד הוא החזיק ב-0.76 נקודות לדקה.
בוא נסתכל על שתי עונות קודם לכן (אני מדלג על עונת הפציעה שבה שיחק רק 18 משחקים והיה גרוע). לאב שוב סיים שני מבחינת נקודות ברבע הראשון ושוב סיים רביעי מבחינת נקודות אוברו'ל. הוא קלע לאורך המשחק 0.67 נקודות לדקה וברבע הראשון שיפר את זה ל-0.68 נקודות לדקה.

ממש לא נשמע לי כמו ראייה משכנעת לכך שהוא "שחקן של רבע ראשון", כאילו שאנחנו מדברים על איזה ג'וש הווארד שבאמת הופיע רק לרבע הראשון.

6. עד פה הדיון על התוכן, עכשיו אחזור לנושא שמסביב. יום אחרי הדיון המיותר ההוא אתה קופץ ומרגיש כאילו שהוכחת אחת ולתמיד שאתה צודק- לאב קלע 16 נקודות ברבע הראשון. ממש הוכחה מדהימה שמסתמכת על מדגם של משחק אחד. שכחת לציין שקיירי, "שחקן הרבע הרביעי" קלע רק 2 נקודות ברבע הרביעי באותו משחק.
אנחנו מכירים יותר מדי טוב גולש שמתעורר לפרקים ומראה לנו כל פעם כמה הוא צודק. ניו לברון תמיד יצדיק את הטענות שלו אחרי משחק שיא של שחקן X (שהוא טוען שהוא טוב) או משחק שפל של שחקן Y (שהוא טוען שהוא גרוע).
אז כן- זו באמת התנהלות אופיינית לטרול.

7. תרבות הדיון שלך מזעזעת. שים לב שאפילו זה לא אני שהצביע על כך שאתה יורד לפסים אישיים. כל אחד מוזמן לחשוב עלי מה שהוא רוצה, אני ממש לא מתכוון לרדת עליך חזרה ולהתחיל לריב כאילו שאנחנו בפורום fxp.
אתה תקפת אותי באופן אישי מההודעה הראשונה שלך בפוסט הזה. למעשה כל תכלית ההודעה הזאת הייתה לתקוף אותי באופן אישי. אני בדרך כלל עונה בזלזול או פשוט נמנע מלהגיב לאנשים שאין להם תרבות דיון, שני אמצעים שנקטתי גם פה. אתה בהחלט מתנהג כמו טרול בפוסט הזה- גם מבחינת ה"הוכחה" של משחק אחד וגם מבחינת הניסיונות שלך להטיח בי עלבונות.

בוא נסתכל רק על ההודעה האחרונה שלך- אתה אומר "אני לא יורד לפסים אישיים" שלוש שורות אחרי שאתה אומר לי "בן אדם קטן היית ובן אדם קטן תישאר".
תשפוט בעצמך- זו לא תגובה של טרול?

8. בינינו- אתה ציפית לפתח פה דיון? אתה הרי לא כתבת הודעה כדי שנדבר על קווין לאב, כתבת הודעה כדי להראות לכל הפורום איזה חכם אתה ואיזה טיפש אני. גם טרחת במיוחד להדגיש את זה. אחר כך אתה בא אלי בטענות על כך שאני לא עונה לך תשובה רצינית? בחייך, קצת מודעות עצמית.