משחקי הלילה ינואר 30

billc

New member
משחקי הלילה ינואר 30

אטלנטה - פורטלנד, אטלנטה בזמן האחרון מנטלית לא משהו, יותר מידי נצחונות , רצף יותר מידי ארוך, לעומת זה לילארד נזרק מנבחרת ארה"ב לא נבחר לאולסטאר, הוא יהיה בעל מוטיבציה יהיה לו אש בעיניים הוא ירצה להוכיח במיוחד נגד קבוצה שיש לה 3 אולסטארים,

קלבלנד- סקרמנטו קינגס, בלאט נגד כספי, מוזגוב את בוגי ..

פיניקס - שיקגו, שיקגו מפסידה נגד נמושות אבל מפתיעה מול טובות, המשחק הזה יותר חשוב לפיניקס, מצד שני קלבלנד מתקרבת ושיקגו ציפתה למינימום ניצחון
אחד בק2בק שלה

billc

New member
קרול לא משחק, האולסטאר האמיתי של ATL

billc

New member
גם ספו לא משחק (נפצע אחרי 2 דקות) בקיצר 2 השומרים הכי טובים

של אטלנטה לא משחקים

billc

New member
נצחון 18 רצוף של אטלנטה, נקווה שהפציעה של ספו לא רצינית

DRORIKO8

New member
CLEVELAND ROCKS

אני פשוט מתחיל ליהנות מהקבוצה הזאת. אמנם כבר היו לה את הפיקים שלה העונה,אבל היא אף פעם לא נראתה כל כך טוב. בניגוד לתחילת העונה שהיא היתה קיימת על מבצעים אישיים של לברון וקיירי, עכשיו המשחק יותר מרווח ויותר שחקנים מעורבים. כמובן שמה שעשה את השינוי אלה הטריידים המצויינים שנותנים יותר כלים התקפיים.
אם יש משהו טוב בפציעה של ורז'או שאולי זה זירז את ההבאה של מוזגוב,הרוסי לא רואה אותו ממטר לא בהגנה ולא בהתקפה. היה פה איזה דיון מעניין על האם תם עידן הסנטר עם הגב לסל, אז מוזגוב לפחות הוא על תקן הסנטר הישן והטוב.
הגנה מעולה של הקאבס. לאב יותר שם גוף, ג'יי אר למרות התדמית הבעייתית שלו מראה שאין לו בעיה להיות גם פועל שחור כשצריך, על שון מאריון מיותר לדבר.

עמרי עם משחק הגנה טוב(כולל על לברון) אבל עם משחק התקפה שהוא לא ירצה לזכור

DRORIKO8

New member
טוב אז מאז ההודעה שלי עמרי כבר עם 15 נקודות

חבל רק שזה בגרבג' וגם נגד ההרכב השני של הקאבס. אבל העיקר שבתקשורת יספרו איזה "ערב שיא" הוא נתן

OrEl74

Well-known member
מנהל
חסן וויטסייד עם 16 נק ו 21 ריב וברבע השלישי!!

ג'רמי לין 2

ברבע הראשון שבר שיא מועדון לריב' ברבע עם 14 ריב'

החזיק בשיא אייזק אוסטין, שקבע אותו ב-22 בנובמבר, 1997 במהלך הרבע השני במשחק נגד טורונטו.
&nbsp
בנוסף, וויטסייד השווה את המקום השני עם ריב' למשחק במדי מיאמי עם 24 ריב'.
האחרון שעשה את זה במדי מיאמי - קווין וויליס בספטמבר 1994.

billc

New member
גולדן מפסידה ליוטה ואטלנטה עולה למקום ראשון בליגה

dark happy shadow

Member
מנהל
אמרתי לך שאטלנטה שולטת לא?

רצף של 18 ניצחונות שימשיכו ככה גם עם נצחונות קשים.
מצד שני אסור להם להגיע לשיא עכשיו או שהם יעופו לפני גמר המזרח לוופשת הקיץ.
אסור להם להגיע לשיא עכשיו.
&nbsp
כיצד גולן הצליחה להפסיד ליוטה, זה כבר לא סביר... המיקומים בטבלה זה שמים וארץ - לא ראיתי את המשחק

nnbaa

New member
סקרמנטו פשוט גרועים עשו את טעות השנה מתי שפיטרו

את מייק מלון מאימון הקבוצה .

rapgamer4ever

New member
אני שמח שהם משלמים על הפיטורים המטופשים האלה

תחת מייק מאלון: 11-13.
בלעדיו: 5-16.
&nbsp
ההנהלה פשוט חיה בסרט.

DRORIKO8

New member
אתה חושב שהם היו מגיעים איתו לפליאוף?

אני זוכר רק שהם היו מאד תלותיים בקאזינס וכשהוא נעדר הם הפסידו כל משחק או משהו כזה

rapgamer4ever

New member
אני חושב שלא היה להם סיכוי

hell, הפלייאוף של אוקלהומה סיטי בסכנה. במערב אתה צריך לנצח 50 משחקים כדי להיכנס והקינגס פשוט לא ברמה הזאת. עדיין ראינו התקדמות ברורה השנה תחת מאלון, בעיקר בקבוצתיות וביכולת ההגנתית.
מאז הפיטורין סקראמנטו חזרה לסורה. כבר 6 שנים ברצף שסקראמנטו לא מנצחת אפילו 30 משחקים בעונה ונראה שהנתון הזה לא הולך להשתנות, לפחות לא משמעותית.

billc

New member
אל תדאג שבוע הבא הם נופלים

שבוע הבא יש גולדן ולאחר מכן את ממפיס החדשים עם ג'ף גרין שניצחו 5 רצוף ונושפים בעורפם של גולדן
ולפני כל אלה יש וושינגטון וניו אורלינס
ולא ידוע מה חומרת הפציעה של קרול וספו

rapgamer4ever

New member
ההוקס בכל מקרה קרובים לרצף הניצחונות הרביעי באורכו בהיסטוריה

פילדלפיה בבית, ניו אורלינס בחוץ ו-וושינגטון בבית יאריך את הרצף ל-21 ניצחונות. רק שלוש קבוצות חיברו רצף ארוך יותר- יוסטון (22) לפני כמה שנים, מיאמי (27) לפני שנתיים והלייקרס (33) בשנות השבעים.
אז להוקס יהיו שני מפגשים קשים מאוד מול גולדן וממפיס. אם הם יצלחו גם אותם לך תדע איפה זה יעצר... אבל הסיכויים נגדם.

billc

New member
בעקבות הפציעות האחרונות הסיכוי שלהם שואף לאפס

אני רק מקווה שהם יכולים לנצח היום את פילי, יש לי הרגשה רעה בקשר למשחק הזה.

למעלה