משחקי הלילה ינואר 30

rapgamer4ever

New member
אתה ממש מפחד לנאחס אה?

billc

New member
לילארד מגיב לאי בחירתו

I just want to thank the coaches who feel I wasn’t good enough, the fans that didn’t think I was good enough , and Adam Silver also for not thinking I was good enough. This isn’t unfamiliar territory for me , it’s actually what my life has been inspired by. I’d be lying if I said I wasn’t disappointed or that I don’t feel disrespected but it’s not too much to handle. Not the first or last guy to be snubbed. “You should have been there” isn’t good enough for me. But anyway, The reason I’m in these shoes is because I’ve always use the hand I was dealt to my advantage… A wise man once told me… ” it ain’t always gone be peaches and cream but somebody has to pay for the reason it’s not … One way or another ” … #ImThankful #Real#NonAllStar #RipCity #YellowTape

לילארד צריך לשבת בלול

כל הגארדים שנבחרו על פניו באולסטאר יותר טובים ממנו

לא יודע אם לcp3 יותר מגיע מלילארד

ואני יכול להבין אותו קצת בא ממכללה קטנה, היה אנדרייטד בקולג׳ והוכיח לכולם עוד אז שהם טעו.
גם כשהגיע לליגה ובדראפט למרות מה שעשה בקולג הטילו בו ספק.
&nbsp
אין לי ספק שלילארד יהיה אולסטאר בהמשך הקריירה, אני מסכים שהתגובה בכיינית אבל אם זה מה שיוסיף לו עוד מוטיבציה לשחק אפילו טוב יותר ני בעד

הוא שחקן טוב מאוד

אבל הוא צריך להתחיל להתנהג כמו מקצוען מבחינת מה שהוא מוציא החוצה לתקשורת.
לא כל דבר שהוא חושב הוא צריך להגיד לכל מי שרוצה לשמוע.
שידבר על המגרש זה הכי טוב

נצל"ש - בלאט אחרי המשחק

מסיבת העיתונאים אחרי המשחק, 10 דקות של שאלות, אחת זוכה לגיחוך מצד הנוכחים ["למה הייתם צריכים את לברון הערב?". בלאט: "כי הוא השחקן הכי טוב בעולם....?"].
זה עכשיו טרנדינג ב'טוויטר' - השאלות המצחיקות שבלאט נשאל. החכמה לפעמים היא לשאול את השאלות הנכונות, אבל זה הביזנס והם צריכים להביא ציטוטים לעורך, אז מובן שיזרקו כל מה שעולה לראש. למרות שאני לא חושב שהשאלות היו כאלה מגוחכות, הבנתי את הכוונה של אותו בחור ששאל על לברון, ואפשר לראות שהוא לא מתרגש מזה שצוחקים עליו כי הוא יודע שהשאלה שלו לגיטימית. ציניות בצד [ולשים בצד גם את ההסבר המאוד הגיוני של בלאט], לגיטימי לשאול מדוע קליבלנד משחקת עם לברון, שלא כשיר ב-100%, נגד קבוצה מפורקת כמו סקרמנטו. זו רק שאלה, זה לא אומר שהיה נכון באמת לא לשתף את לברון, אבל סביר לשאול את זה.

עוד סשן שאלות קל לקואץ' דייב, ככה זה כשמנצחים. הלילה קליבלנד במינסוטה, קווין לאב חוזר לאולם ששימש לו בית במשך 6 עונות, אפשר חופשי להריץ בטים האם יקבל מחיאות כף או שריקות בוז.

FrecCo

Active member
עם או בלי קשר בלאט צריך להפסיק ללקק ללברון כ-ל הזמן

זה כבר נשמע רע

DRORIKO8

New member
זה בסדר גמור

לברון זה לא איזה טייריס רייס,לא במעמד ולא בתרומה לקבוצה, ובלאט מבין את זה ומתאים את עצמו לסיטואציה. אגב זה גם לא איזה ליקוק מטורף,לברון הוא באמת השחקן הכי טוב בעולם.

NETANELD

New member
האמת היא שאתה צודק

שמעתי את רוב הראיונות איתו העונה,והוא כמעט אחרי כל משחק כשנזרקת שאלה שקשורה ללברון בצורה ישירה או עקיפה או מזכיר את זה שלברון השחקן הטוב בעולם,באמת טו מאצ'.
מנגד לא ראיתי את לברון אומר כלום לטובת בלאט ,פרגון על ניהול המשחק,תרגיל מסויים או משהו כזה (חוץ מהסימון ההוא תוך כדי משחק על תרגיל בסמוך לסוף המשחק)

קווין לאב עם 16נק׳ ברבע הראשון

כנראה שלא הייתי צריך לדבר יותר מדי אה גיימר ראפר לנצח..
אני ימשיך להשתמש״ במושגים נבובים ולדרדר את רמת הדיון״(שכל אמריקה משתמשת בהם אבל ניחא)
ואתה תמשיך להיות יהיר ומתנשא ולעשות מעצמך צחוק.

למעלה