אוף... ממש אוכזבתי מהפרק.
לא יודע למה, ממש העלתי את הציפיות שלי לשלושת הפרקים האחרונים.
למרות שזה היה טיפשי מצידי כי את רוב הדברים ידעתי שישנו אותם עוד מראש.
ידעתי שכנראה ישלבו בין שני קבוצות השכירי חרב.
אבל זה דבילי, למה לתת להם את החביות יין אם דאינריז לא תוקפת אותם בלילה?
ואם מירו מת אז איך באריסטאן יציל אותה ממנו.. מבאס שכל דבר קטן שמורידים צריכים להוריד גם מדמויות אחרות אח"כ.
המראה של דאאריו איכזב אותי עוד מההתחלה שראיתי תמונות לפני כמה חודשים, אבל קיוויתי שהדמות עצמה תהיה מוצלחת.
לא.
במצב הזה כבר הייתי מעדיף שהיו משאירים לו את המאפיינים הזרים שלו. נכון שזה היה מגוחך לראות מישהו עם שפם צהוב וזקן כחול מחולק לשלושה עם שן זהב ושיער ארוך כחול.
אבל,
יכלו למתן את זה בדיוק כמו שמיתנו את המראה של ג'אקן. יכלו לתת לו רק שיער כחול, לא בגוון חזק אלא חלש יותר, ולהסביר שזה מנהג של ערים באסוס. מה הבעיה? אז במקום להראות דברים חיוניים אלה מראים לנו מטבעות מוולאנטיס... ואוו. מדהים. כל כך הרבה עומק ועניין.
אם כולם מדברים על סצינות עירום מיותרות, לתפוס את דאינריז בזמן עיסוק בדבריה האישיים - חכם. אבל למה במקלחת? סתם כדי להראות ציצים.
זה מוריד מערכה כמלכה. צריך להיות לאנשים שתחת פיקודה (או רוצים להיות) קצת יותר כבוד.
אבל כן, זה מכין אותנו למערכת יחסים ביניהם בלה בלה בלה. יופי, מעניין ממש. שוב מראים כמה זה רדוד וחלול...
החתונה. הו הו החתונה. שאני לא אתחיל עד כמה היא עצבנה אותי.
סדרה שמתיימרת להציג דמויות כרעות וטובות כאחד, לא צריכה להקטין את הדמות של סאנסה כדי שלא כולם ישנאו אותה אחרי מה שהיא עשתה לטיריון בחתונה.
צריכים להבין כמה מבייש זה היה בשבילה. כל ההרגשה של החתונה לא עברה נכון מצד הסדרה. פשוט לא.
פשוט מעצבן.
וסוף סוף חתונה ווסטרוסית אמתית. ציפיתי לראות הרבה יותר! החתונה של טאליסה ורוב הייתה זריזה ושושואיסטית. זאת לא.
למה לא להשקיע בדבר הזה ששמים מעל לראש הבתולה שלה? עם הcloak שבצבעי בית סטארק? והקטע המפדח עם הנשיקה...? ארג.
זה פשוט לא היה מרגש כמו שזה היה צריך להיות. לא מספיק אי-נעימות הרגשתי מזה.
סאם הלא מחסל.
מדהים, תהרסו עוד הסצינות האפיות האלה..
הדבר היחיד שכן אהבתי היה סצינות גנדרי. היה מעניין. ואריה לשניה וחצי.