משחקי הכס - SECOND SONS - שרשור דיון

Zarniwoop

New member
זה יהיה מעפן

אבל אני חושב שזה הטויסט הכי גדול בכל הסדרה. הם לא ירצו להרוס אותו אפילו בשניה אחת מהפרומו.

Siwnu

New member
אבל זה לא סוד שיש חתונה!

כבר דיברו על זה לפני שני פרקים, ידוע שעומדת להיות חתונה של אדמור!

**ספויילרים רציניים לספר השלישי למטה!!!!!**

ואפשר להראות לפחות את ההתחלה של החתונה שנראה היה שהיא נורמטיבית לחלוטין בתחילתה... לפחות בשביל טיפה לסקרן את המעריצים שגם יודעים מה קורה בספרים. קיצר, לא יודע, זה נראה מוזר.

מה גם שראו הרבה אירועים ממקומות אחרים בפרק 9, בעוד בפרק 9 של העונה הקודמת ששם היה האירוע הגדול ביותר של הספר (הקרב על הבלאקוואטר) כל הפרק היה מרוכז בקרב בלבד ולא במקומות אחרים בכלל. והחתונה היא אירוע הרבה יותר משמעותי מהבלאקוואטר.

Zarniwoop

New member
אולי הם רוצים שהצופים לא יחשבו על זה

אבל לפי השם של הפרק והרקע שהם הביאו לנו השבוע על השיר, זה פשוט חייב להיות בפרק 9.

אולי הם יסיימו עם זה את העונה?
לא משנה מה, זה חייב להיות העונה הזאת!

rsmb1

New member
לפרק 9

הראו את ההתחלה של החתונה בקדימון בשנייה 27 - אדמור מחייך במסיבה.
גם אני מאוכזב שהם הולכים להקדיש הרבה מהפרק לדברים אחרים, אבל כל העונה הם לא ביססו מספיק את קווי העלילה של הדמויות (איפה קייטלין?) שאין להם איך למלא הרבה שמן עם החתונה.

MilanFan2

New member
לפרומו ולאירועי הפרק הצפויים

לא יכול לחכות, העובדה שמדובר עוד בשבועיים מגדילה את הציפייה. חברים שרואים את הסדרה ולא קראו את הספרים לא רואים אפילו מה שמתקרב ומגיע.

לדעתי סך הכל הם פישלו עם רוב וקייטלין, הם הגדילו את הנפח שלו לעומת הספרים אבל רוב בסדרה מתואר הרבה יותר רע מאשר בספרים, לי לפחות זה היה הרבה יותר אידיאלי המטרה שלו ולא נשכח שהם העלימו בסדרה את אנשי הצפון שמתו או שנחטפו בבחתונה כמו גרייטג'ון ואחרים, הם צימצמו את קייטלין לאולי 10 דקות כל העונה והשיא כמובן עם הבלוף של טליסה.
העובדה שהם צירפו כל כך הרבה עלילות לפרק כזה רק מעצבנת אותי יותר אבל אני עדיין מחכה מאוד לפרק הזה...שבועיים קשים.

ספויילר רציני לעונה 4

יכול להיות שהם רוצים שהחתונה תהייה בפרק האחרון לעונה ולגרום לצופים לתהות אם גם אריה מתה...

ייתכן והרגע הקטן שרואים את אדמור שמח, זה הרגע שהוא גילה שרוזלין לא מכוערת... למרות שזה נראה די אווירת חתונה מאחוריו.

אני חוזר בי...

אחרי שראיתי את הפרומו פעמיים נוספות זה נראה שהחתונה כן בפרק 9.

Zarniwoop

New member
אני חושב שזה יהיה מגניב

אם הם יסיימו את פרק 9 עם החתונה ואז יתחילו את פרק 10 באותו מקום רק מחוץ לטירה עם סנדור ואריה והוא נותן לה גרזן בראש ואז כל מי ששרד את הצפיה בפרק 9 וחזר לעוד, יאכל אותה שוב.
ואז אפשר לחזור אליה בהמשך הפרק לראות שהיא חיה או לחכות לעונה הבאה muahahaha.

MilanFan2

New member
סיכוי כמעט קלוש לדעתי

עד עכשיו הם לא נטו לסיים את העונה כמו רוב הסדרות האמריקאיות, אולי בכלל שהסדרה מבוססת על סדרת ספרים ואין פה באמת מתח, גם אם לכאורה...לדעתי יהיה נחמד אם פשוט פרק 9 יסתיים עם אותו גרזן בראש (למרות שתמיד רציתי שאולי בסדרה אריה תתאחד עם המשפוחה ואז אולי סנדור יציל אותה משם.)

השאלה היותר מעניינת אם העונה תסתיים עם ליידי לב אבן או לא.

Zarniwoop

New member
להמשיך את הפרק אחרי

שמשספים לקטלין תגרון, מבחינתי זה בזבוז. הקהל יהיה בשיא השוק והאימה וזה בדיוק הקטע שהם צריכים לעבור לקרדיטים עם "גשם קסטמיר" ברקע.

rsmb1

New member
לפרק 9

אני מקווה שהם פשוט ימשיכו את הביצוע של גשמי קאסטמיר מהפרק.

MilanFan2

New member

קראתי איפושהוא, אולי בWIC או בווסטרוס שהיוצרים נתנו ראיון שאחת הדמויות שמתו בחתונה האדומה תשרוד. עכשיו אני כן שמעתי על כך שהיה על הסט ראש של זאב בשביל הסצנה הכי אומללה שאני זוכר בסופת החרבות אבל אם וכאשר זה נכון, אולי הם ויתרו על עניין הזומבי וישאירו את קייטלין בחיים.

למעלה