משחקי היום

7liel7

New member
משחקי היום

היום חוזה מולינה פותח כקאצ'ר ביאנקיז. ב-BOTTOM 1 הוא הביא זריקה פצצית לבסיס השני שפסלה את הרץ הטמבל של בולטימור. ובשני הוא הביא סאק באנט שקידם את הרץ לבסיס השלישי ולבסוף בהיא אותו הביתה.. גו חוזה!

7liel7

New member
רק אני פה?../images/Emo2.gif

תביאו גם עדכונים, אל תהיו קקות..

זמבראנו בדרך לניצחון 14 העונה

4-0 קאבס . טופ 1 -- טריו עם סינגל. דילי HBP . ארמיס עם RBI דאבל מחזיר את טריו ומקדם את דילי לבסיס שלישי. דירוסה עם סאק פליי . 2-0 קאבס. טופ 7 -- סוריאנו עם לידאוף סינגל . טריו ליינס אאוט . דילי שולח טו -ראן הומראן לרייט פילד (11) . הומראן 3 ב-4 ימים לדרק לי - דה פאוור איז בק ! סוריאנו היום עם 2 SB וסה"כ 15 העונה (לעומת 42 CS) *בתמונה דילי חובט את ההומראן . אפשר לראות את הכדור למעלה בצד השמאלי של התמונה.

זמבראנו חטף גראונדר לרגל

בוטום 6 -- * בתמונה המצורפת אפשר לראות את הכדור פוגע בכף רגלו של ביג Z . לא קרה כלום , ביג Z נתן ווק לגריפי , אבל אז הגיע פופ אאוט לפליפס שסיים את האינינג .

גם השופט קיבל פגיעה

ה-HP אד ראפואנו קיבל פאול בול לצד הימני של בית החזה . אחרי הפגיעה הוא נפל על הרצפה (אפילו הייתי קורא לזה התמוטטות) וקויי היל עזר לו לקום ואחרי מספר דקות הוא התאושש. זה היה מאוד מסוכן . הוא יצא מזה והכל בסדר .

תמונה אחרונה לסיום ../images/Emo3.gif

לא תמונה מיוחדת מדי , בסה"כ סוריאנו גונב את הבסיס השני (ה-SB הראשון שלו הערב) .

זמבראנו ../images/Emo47.gif + סמל

טופ 8 -- פאגן גראונדס אאוט . קויי היל גראונדס אאוט. זמבראנו עם 2 אאוט סינגל . זמבראנו עם 3 מ-4 היום (3 סינגלים) . זמבראנו מעלה את האוורג' ל-291. ב-55 AB. מדהים . נותן לסוריאנו הזדמנות ל-RBI .

סוריאנו עם K מסיים את החצי

זמבראנו כנראה לא ימשיך להגיש , אבל זה היה מתוכנן שהוא יעלה לחבוט . ביג Z לא אוהב לוותר על AB . הוא יכול להמשיך עוד אינינג אחד . יש לו 107 פיצ'ס היום ובדרך כלל הוא מגיע לאזור ה-120 , אבל לא נראה לי שלואי ירשה ובצדק . עדיף לשמור את ביג Z למשחקים הבאים .. 107 פיצ'ס ב-7 אינינגים ו-2 היטס זה מצוין .

זמבראנו ממשיך עוד אינינג .

קרלוס מבקש להמשיך ולואי נותן לו את האור הירוק . מתחיל עם סטרייק אאוט ל-PH הופר . מגיע ל-113 פיצ'ס

זמבראנו מסיים את חלקו במשחק . אומן נכנס

אחרי הסטרייק אאוט בתחילת האינינג הוא יוצא . כף הרגל כואבת לו מהפציעה מוקדם יותר . אוהד שמבין בפציעות אמר שקצת קרח והכל יהיה בסדר . מקווה שזה באמת לא רציני . וויל אומן מסיים את האינינג ב-13 פיצ'ס . מוריד את ה-ERA ל-3.90 . הייתי ממשיך איתו גם בתשיעי , אבל כמו שאני מכיר את לו הוא יכניס את הוורי נגד דאן והחובטים הימניים .

בייסיס לודד !

אאוט אחד ופונטנוט עולה לחבוט . פונטנוט עם 0 מ-4 היום . הוא חייב סינגל לביטחון העצמי אחרי תקופה לא טובה בזמן האחרון .

פאגן ! ! !

פונפנוט עם פופ אאוט . פאגן (0 מ-3 ו-ווק הערב) חובט סינגל לסנטר פילד שמחזיר את טריו וארמיס וזה 6-0 קאבס ושחקנים בבסיסים ראשון ושני . קויי היל עולה לחבוט . פאגן מעלה את מאזנו ל-21 RBI העונה . קויי היל עם 0 מ-4 היום . הייתי שמח לראות אותו חובט פה סינגל .

קויי היל ../images/Emo10.gif

מקבל סטרייק אאוט סווינגינג . 0 מ-5 הערב (4 סטרייק אאוטים) והאוורג' שלו ממשיך לרדת - 163. בובי הוורי יכנס לאינינג התשיעי . 1-2-3 אינינג יהיה מצוין . הוורי חייב להחזיר לעצמו את הביטחון

כנראה שאנחנו הולכים לספליט בין קארדס-קרו ברו

המצב ישאר 1.5 משחקים מאחורי מילווקי . גם הפאדרס הולכים לנצח אז כנראה שהיום לא נעבור אותם , אבל נקווה להפסד של אריזונה שיוריד את ההפרש מה-WC למשחק אחד בלבד . Go cubs !

השדרנים בסינסינטי אמרו שאדם דאן עם הAB האחרון

במדי הרדס . מה לעזאזל ?! על מה הם מדברים ?! יש טרייד ואם כן תגידו לי בבקשה (בבקשה !) שהוא לא עובר לקאבס !

עבודה טובה הוורי ! 1-2-3 אינינג וזה 6-0 בסיום

פיליפס פלייס אאוט . אדם דאן פופ אאוטס (0 מ-4 הערב). קפינגר גראונדס אאוט . ב-15 פיצ'ס . W : זמבראנו (14-7) L : בליילי (5-8) קאבס עם 6 ראנס ו-13 היטס . 0 E - עוצרים את רצף ה-E שנמשך 7 משחקים . -------------------------- ביג Z עם משחק אדיר : ======================= 7.1 IP 2 H 3 BB 6 K מוריד את ה-ERA ל-3.47 ב- 113 פיצ'ס . --------------------------------------- קאבס משלימים ניצחון 2-1 בסדרה . כרגע , ההפרש בינינו לבין מילווקי יורד למשחק אחד בלבד . מחר נחזור לריגלי ונארח את הפיליס . 'שברולט' MVP של המשחק : ================================ קרלוס זמבראנו . עשה את שלו בפיצ'ינג . תוסיפו לזה את התרומה ההתקפית (3 מ-4 : 3 סינגלים) ויש לכם פה |מלך| שבכל משחק מוכיח שהוא מתמודד רציני ל-NL CY . מתאים לי שפני יפשל בסטארט הבא שלו והכל יהיה בסדר .

קרדינלס במיני קאמבק ! 5-4

בוטום 5 --- 4 ראנס באינינג מחזירים אותם למשחק . בסיסים ריקים , 2 אאוטס ופוהולס עולה לחבוט . גאלרדו כבר מתקרב ל-100 פיצ'ס והוא עוד לא סיים את האינינג . זה מצוין כי הבולפן של מילווקי תמיד יודע לתת אקסטרה ראנס .

דאנקן K . גאלארדו מגיע בדיוק ל-100 פיצ'ס.

שני הפיצ'רים (גאלארדו וקיפ וולס) עם 2 BB ו-7 K אחרי 5 אינינגס . ואו , עכשיו אני רואה שגם שניהם מסיימים 5 אינינגס עם --בדיוק-- 100 פיצ'ס . אני חייב לצלם את זה ...

למעלה