משחקי היום

טוב סה"כ זה חודש

עד שהוא יחזור כבר יהיה אוגוסט, ואז יש לו חודש עד שעונות המיינורס נגמרות והרוסטרים מתרחבים ל40 איש בתחילת ספטמבר. הוא יסתדר. אבל קנדל היה מיותר לגמרי... לא מפתיע אותי שהרויאלס מבקשים הרבה בשביל גריינקי (לפי ESPN: Pronounced: GRAIN-key), יש לו באמת הרבה כשרון, ודי הולך לו בבולפן אם אני זוכר נכון. אבל הוא צריך להיות סטארטר...לפני מה שקרה לו שנה שעברה (לא ברור מה זה היה...בעיות נפשיות משהו) הוא נחשב לעתיד הטוב של קנזס בפיצ'ינג. פטרסון (ה2B העתידי שלכם, לא?) ופטריק (לא מכיר, אני הולך לפי מה שאתה אומר
) אולי לא היית רוצה לוותר בשבילו (אם כי זה סביר מהרויאלס לשאול...הוא נחשב לאחד הפיצ'ינג פרוספקטס היותר טובים בעבר) אבל סדיינו?! את גאלאגר אני לא ממש מכיר (אולי דווקא פרוספקט לא רע לא?) ואיזטוריס?! (למרות שזה כבר לא משנה, הוא בפייראטס
) אל תמעיט בערכו של גריינקי

גריינקי

שמעתי שהפסטבול שלו קטלני ומגיע ל-96 ועד 100 MPH . מסתבר ש-3/4 מהעונה שעברה הוא הפסיד בגלל דיכאון . את קבוצת AAA של הרויאלס הוא עזב בלי להודיע לאף אחד (
) . הוא מגיש : 4-5 4.54 ERA 1.43 WHIP בעונה שעברה שיחק רק בשלושה משחקים . ב-2005 המצב עוד יותר גרוע מהעונה : 5-17 , 5.80 . 114/53 K/BB ב-33 משחקים בהם שיחק (ובכולם פתח) . לא משהו . בקשר לקנדל , חחחח . "אבל קנדל היה מיותר לגמרי..." - למה אתה לא ה-GM שלנו ??? לפחות סקאוט ??? מנהל איצטדיון ??? סקאוט ??? כל תפקיד שיהיה לך גישה לקבוצה ולמקבלי ההחלטות שלא יודעים איזה החלטות לקבל .

זאת פשוט החלטה די ברורה

לא צריך להיות גאון כדי לא לרצות קאצ'ר שחובט כזה רע ומרוויח כל כך הרבה, ועוד יש ספק לגבי האישיות שלו... צריך להתחשב בזה שהוא זרק בקנזס...זה פשוט משהו שונה. לדעתי הוא דווקא יכול להיות אחלה (SUB 4 ERA) ברוטציה של הקאבס בעתיד.

המשחק המכריע

לרוב בסדרה של 3 משחקים כשה2 הראשונים הלכו 1 לכל קבוצה והשלישי הוא המכריע...אבל בעקרון זה נכון גם לסדרה בפלייאוף של 5 או 7 משחקים.

LADodger

New member
מטס 13 @ דודג'רס 9 (מקסים השמיע קול!)

המשחק שהבטיח את דרק לואו וטום גלאווין הגדולים סיכם רק 5 IP לשניהם ביחד... משחק חלש ביותר לדרק לואו, עם 3 IP בלבד ו-8 ER (אפס K, עשר H ו-3 BB), מה שהקפיץ את ה-ERA ב-0.5 במשחק אחד, וגם לטום גלאווין עם 2IP, 10H ו-6 ER. הדודג'רס היכו 19 HITS (לעומת 16 של המטס), מה שמהווה הכי הרבה מאז 1973, ועדיין הפסדנו. בדודג'רס - 2-ראן הומר למאט קמפ (מס' 5 תוך איזה חודש) וסולו לג'ף קנט (12). במטס - סולואים לבלטראן, דלגאדו וקסטרו. ומה שהכי גרוע - הפילדלפיה המזדיינים האלה לא הצליחו להשיג ראן אחד מול סן-דייגו, שניצחו 1-0 עם 3 HITS בלבד!! FUCK THIS SHIT. נ.ב. - מקסים, ספר משהו מהמשחק אם אתה פה...

BarcaBoy2

New member
מה זה אני רואה טוב הוויט סוקס ניצחו

פעמיים רצוף את הרד סוקס ועוד בחוץ חח

LADodger

New member
כן... קונרקו עם ה-HR השני בלבד שאוקג'ימה הרשה

עד עכשיו. RESPECT.

מאז הזריקה הראשונה שלו במייג'רס...זה האקסטרה

בייס היט השלישי שהוא מרשה השנה אם אני לא טועה.

וורד ל-DL , סקוט מור יחליף אותו.

וורד נפצע אתמול ומוגדר דיי טו דיי , אבל בגלל הפציעה של פלויד וההרחקה של דרק לי הספסל שלנו קצר ולו החליט לתת לו את המנוחה ולהעלות את מור . סקוט מור , בן 23 וחצי , חובט שמאלי . במינורס משחק בעיקר ב-3B , אבל יכול לשחק גם ב-1B . זאת לא תהיה הופעת הבכורה שלו . בעונה שעברה הוא קיבל הזדמנות לקראת סוף העונה ורשם מספרים לא רעים בכלל : 263 . אוורג' (10 מ-38) , 2 הומראנים , 5 RBI ו-317. OBP ב-16 משחקים . הוא גם הציג הגנה טובה .

ברנדון ווב

פיצ'ר איכותי באמת . אולי מאזן לא כל כך טוב העונה , אבל את שלו הוא פחות או יותר עושה ורואים שטוב לו לשחק בריגלי . יש לו מאזן של משהו כמו 5-0 ו-ERA אנדר 3 נגד הקאבס ועד עכשיו הוא משתק אותנו עם היט אחד וראן אחד אחרי 5. אם הוא היה משחק אצלנו הוא היה מגיע בקלות ל-12 ניצחונות בשלב הזה של העונה . לירון , יש לך מושג מתי הוא FA וכמה יעלה להביא אותו ?

ארמיס "קלאץ'" רמירז ! ג'ונס !

בוטום 6 -- מתחילים עם פיגור 2-1 . סוריאנו סטרייקס אאוט. טריו " " פונטנוט עם 2 אאוט סינגל . גונב לבסיס שני (גניבה שניה היום , פעמיים על ווב ! 4 בסה"כ העונה ) . ארמיס
עם 2 אאוט , RBI דאבל שהיה אמור להיות סינגל , אבל ה-RF התקשה להשתלט על הכדור . ג'ונס ... סינגל ל-LF . ג'ונס מנסה לגנוב ונתפס , אבל אני סולח לו . הסתיים האינינג 3-2 קאבס . "What the he.ll got into Jacque Jones??? I have no idea, but I love it!!! Whoo Hoo!!!!!!!!!! " מרקי יכול להגיש לפחות עוד אינינג , אולי עד השמיני . ווב גם יכול , אבל בגלל הפיגור הם יהיו חייבים לעשות חילוף וזה טוב לנו . אנחנו ממש חייבים לנצח את המשחק הזה. Go Cubs ! לפני סיום - קנדל ביזיון !

7liel7

New member
תשמע, בדיוק זיפזפתי לי בסופקאסט ומה אני רואה?

ארמיס הביא פאקינג 3 ראן שוט!!!! מאן, הוא חם אש!

הוא גם קלאץ' היטר וגם אינשורנס ראנס היטר

בוטום 8 -- מובילים 3-2 . סוריאנו עם עוד סטרייקאאוט - 0 מ-4 היום . כל עוד הוא מחייך ומפרגן לאחרים (כפי שפירגן לארמיס אחרי ההומראן) אז הכל בסדר.. זה יעבור לו. טריו סינגל פונטנוט סינגל ארמיס עם טרי-ראן בלאסט . עוד לפני שהתחלנו את האינינג אמרתי לעצמי שארמיס יעלה לחובט ויחבוט הומראן . לא ידעתי שזה יהיה טרי-ראן , חשבתי יותר על סולו הומראן , אבל צדקתי . הומראן 16 העונה לארמיס ומוסיף עוד 4 RBI היום (סה"כ 64) במשחק וחובט 2 מ-4 (סינגל , הומראן) . הוורי עולה לסיים את המשחק . מארמול החליף את מארקי באינינג השמיני במצב של 2 אאוטס והגיש רק 3 פיצ'ס כדי לסגור את האינינג.

והמשחק הסתיים . 6-2 בסיום .

WOW ! עונה חלומית ! 6 ראנס , 9 היטס . מארקי היה פשוט מצוין היום : ============================= 7.2 IP 4 H 2 R 1 BB 3 K ב-108 פיצ'ס . ------------------------------------------------ לא סטטיסטיקה כל כך מצוינת , אבל אם נסתכל על הסטראטס האחרונים שלו זה בהחלט שיפור גדול מאוד. בנוסף , כאחד שצפה במשחק אני יכול לומר שעל המגרש זה היה נראה הרבה יותר טוב , הרבה יותר משכנע , והרבה יותר "אלים" מבחינה ספורטיבית . כפי שכתבתי הנ"ל , באאוט האחרון של ה-8 מארמול נכנס להגיש 3 פיצ'ס כדי לסגור את האינינג . החלטה טובה של לו , מצד אחד מארמול הוא האיש הבטוח בבולפן , מצד שני לא לאמץ אותו ליותר מאאוט אחד - אתמול הוא שיחק ואנחנו רוצים אותו למשחק מחר . לפי התיכנון , מארמול לא אמור לשחק מחר , איר , ווארטז ואומן יעלו לפניו , אבל אם נצטרך אותו ולא תהיה ברירה הוא ישחק , הוא כשיר למחר בכל מקרה . דמפסטר חזר היום לבולפן של המיג'ורס אחרי 2 סטארטס טובים במינורס . הוא נראה טוב על המאונד - שולט בפיצ'ס , מגיע לאזור ה-88-89 MPH ולא מרגיש כאבים . נראה איך ילך לו במשחק הבא ... אני מקווה שהוא יחזור ליכולת של לפני הפציעה , כי הוא היה קלוזר מצוין . מישהו היום בפורום של הקאבס הביא את הסטטיסטיקה של מריאנו ריברה ואמר שאם דמפסטר היה מקבל כמות של 50+ הזדמנויות לסייב כמו שריברה קיבל/מקבל אז גם הוא היה מגיע לאזור ה-45+ סייבים מתוך ה-50+ . הזכרתי את ברנדון ווב , חבל לי בשבילו . אני מחבב אותו . הוא נראה פיצ'ר עם פוטנציאל לתת עונה מדהימה (CY של העונה שעברה או שאני טועה ?) והוא עוד לא בן 30 . אם מארקי יעבור בטרייד באוף סיזן הייתי רוצה את ברנדון ווב שיחליף אותו . זה לא יקרה . גם ג'ונס ממשיך לתרום . הלך היום 2 מ-4 (2 סינגלי) עם 2 RBI (סה"כ 26 העונה) . משחק שני ברציפות שההגנה של הקבוצה היריבה עושה 3 E נגדנו . אתמול אלו היו הג'ייאנטס . היום 2 של דרו (10) אחד של דאואנון (1) . נראה לי שאנחנו אחת הקבוצות עם הכי הרבה ארורים במשחקים שלנו (גם מצדנו וגם מצד הקבוצה היריבה) . ברור שבפלייאוף זה לא יקרה כל כך הרבה , אבל חייבים להודות שזה לא סתם קורה . אנחנו מפעילים לחץ עליהם וכולם יודעים שריגלי זה מבצר . הם משקשקים מפחד ומעיפים את הכדור פעם ל-CF מזריקה של הקאצ'ר , פעם זריקה של ה-RF לקאצ'ר כשזה היה אמור לנחות ב-2B , פעם זריקה של הפיצ'ר שעוברת את ה-1B , פעם זריקה ליציע ... כן , זה קורה הרבה לאחרונה . מהבחינה המנטלית אנחנו שוברים שיאים . להיות בפיגור 2-1 מול ברנדון ווב אחרי 5 אינינגים ולהפוך את התוצאה באינינג ה-6 ??? נגד ברנדון ווב ! פעם הינו פשוט מוותרים על המשחק . וכמו שאמרתי לפני כמה ימים , היום אנחנו רק מתחילים את המשחק במצב הזה... מדהים . 3 משחקים מאחורי מילווקי והלחץ עליהם , נראה מה הם יעשו היום . נראה עד כמה הם חזקים מנטלית . לפני סיום - היום היו בריגלי 41,071 צופים . יש לנו את אחד הקהלים הגדולים והתומכים בבייסבול . אני נשאר צנוע ולא אומר שיש לנו את הקהל הכי גדול במיג'ורס (ליאנקיז יותר ?) , אבל אנחנו מביאים כל משחק בממוצע 35,000 צופים וזה עוד לפני הפלייאוף . כבוד לריגלי ולאוהדים ! ************************************************************* להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

הערה על דמפסטר

הוא לא שיחק היום ! ! ! כשכתבתי שהוא היה טוב על המאונד התכוונתי ל-2 המשחקים של החזרה מהפציעה .

מה הסיפור של Garland

אוהד אחד של הקאבס פירסם שגארלנד (?) ...לא מבין מה זה אז תקראו בעצמכם : sorry one and all, I am sure I will get calleda lier, but the garland trade is off, the dodgers doctors didn't like something from his physical. this is all true, but feel free to blast away, I understand. הוא נכשל בבדיקות הרפואיות או מה ? מה הסיפור של הטרייד ? הוא היה אמור לעבור לדודג'רס ? ולמה אוהדי הקאבס קוראים למפרסם ההודעה 'שקרן' ?

למעלה