משחקי היום

../images/Emo6.gif אוהד של אוקלנד בא להגיד תודה לקאבס

על שלקחנו את קנדל : thanks for taking kendall off our hands ואוהד שלנו כבר ענה לו : No, thank you for taking Bowen of our hands אוהד אחר הוסיף : I'm sure Bowen will help you in your battle for last place in the AL West ועוד אוהד הצטרף ואמר : Thanks for paying his salary אהבתי .

לא יודע לא שמעתי כלום

אני עוד מעט פותח את השמועות של היום... כנראה שזה מישהו שזה טען קודם שגארלנד בדרך לדודג'רס לפי המקורות האמינים שלו...ועכשיו התחרט ואמר שהטרייד נכשל כי הרופאים של הדודג'רס לא אהבו את הפיזיקל...זה לא נדיר בתקופה הזאת...אנשים שממציאים דברים.

תן לי לעזור לך

http://scores.espn.go.com/mlb/attendance?sort=all_avg&year=2007&seasonType=2 בבית היאנקיז מביאים הכי הרבה אנשים, כ51,000 בערך מתוך ה55 אלף מקומות ביאנקי סטאדיום. הקאבס במקום ה7 עם קצת פחות מ40 אלף. אם מסתכלים על אחוזים (מה שיותר עוזר באצטדיונים ישנים וקטנים כמו ריגלי ופנוואי) אז בוסטון ראשונה כשהיא ממלאה 101.4% מהמקומות והקאבס מיד אחרי עם 96%. בממוצע משחקים בחוץ בוסטון מובילה עם כמעט 40 אלף, והקאבס במקום הרביעי (2 קבוצות NY ביניהם). באחוזים זה אותו הסיפור (אותם 4 מובילות). בסה"כ מביאים הקאבס 37 אלף, במקום ה6. מבחינת אחוזים הם במקום השלישי אחרי היאנקיז ובוסטון.

תודה

אז אנחנו לא עם הקהל הכי גדול , אבל בין הגדולים וזה מספיק מכובד , במיוחד שהקבוצה לא מגיעה להישגים כמו היאנקיז (כבוד גם לבוסטון ששמרו על האהדה גם במשך שנים רבות למרות הכישלונות) . אני חושב שיש עוד פרמטר שצריך לקחת בחשבון - משחקי יום ולילה . אנחנו משחקים את רוב משחקי הבית בשעה מוקדמת בגלל שאין תאורה בריגלי . לפני כל עונה חותמים הסכמים על כמה משחקי בית יהיה אפשר לארח בערב ובדרך כלל מגיעים לכ-30 בלבד , כמו העונה. קל יותר לשחקנים לשחק במשחקי ערב מאשר לקום בבוקר ולדעת שבעוד שעות ספורות מתחיל משחק (12 בצהרים ?!) . זה פוגע בכל ההכנה למשחק וזה קשה גם לאוהדים (ואני לא מדבר על משחקי יום ראשון שמשוחקים בשעה מוקדמת . כמו אתמול , יום שישי שנחשב ליום עבודה ושיחקנו ב-1:20 שעון איסטרן קואסט אם אני לא טועה . אני לא כל כך בקיא בהבדלי השעות/קביעת השעות בארה"ב) . על אף הקשיים אנחנו מביאים הרבה קהל ביחס לגודל המגרש . ואם נגיע לפלייאוף אז כולם יראו בנאשינאל טלויז'ן את המבצר שנקרא וירגלי . איך כששחקן שלנו חובט הומראן שמשווה את המשחק או מעלה אותנו ליתרון כל הקהל עושה רעש וזה נשמע כמו הקוליסיאום בתקופת הזהב של האימפריה הרומית , פשוט מדהים .

היום לינסקום יעצור את מילווקי

אני לא יודע לכמה אינינגס היד שלו תספיק , אבל הוא יתן משחק מספיק טוב כדי שההתקפה החלשה של הג'ייאנטס תביא כמה ראנס ותנצח . בסטארט האחרון שלו נגדנו הוא היה מצוין ונראה שהוא פיצ'ר עתידי לא רע בכלל . עכשיו הוא סוגר 3 שאאוט אאוט אינינגס . אני לא מתכוון להישאר למשחק הזה .. מילווקי מעניינת אותי רק פעם אחד ביום כשאני בבוקר בודק את התוצאה של המשחק האחרון שלהם . אז נמשיך לדבר עליהם בהזדמנות אחרת . אנחנו הפסדנו 3-2 אבל אני לא כועס . אחרי רצף ניצחונות כזה אי אפשר לכעוס על השחקנים ולהגיד שהם לא התאמצו . לפי דעתי לו טעה בבוטום 8 כשהיה לנו את טריו בבסיס ראשון ונו אאוט ופונטנוט חבט פופ אאוט במקום לחבוט סאק באנט . זה די בייסיק פאנדמנטל , לא ? אתה בפיגור של ראן ואתה מקדם את השחקן לסקורינג פוזישן עם אאוט אחד וארמיס וג'ונס עולים לחבוט . בגלל הפופ אאוט הזה ארמיס לא קיבל זוית ראיה טובה ועל ג'ונס אי אפשר לסמוך שינצח את המשחק ו-ואלוארדה הגיש אינינג 9 כמו שצריך וקיבל את הסייב (29 מ-32 ) . מילה טובה לריצ'י היל שנתן 6 אינינגים טובים יותר על המגרש מאשר על הנייר (6 K לעומת 4 BB ) . מי שלחובתו ירשם ההפסד זה "הומראן" הוורי (5-5 וה-ERA נשאר מעל 4 ) , סולו הומראן בשמיני . משחק התקפי גרוע שלנו . אפילו אנג'ל פאגן שנתן את 2 ה-RBI היה גרוע עם 1 מ-4 (טריפל) . *אני חייב לכתוב על הטריפל של פאגן . אריק בארנס דאג שזה יהיה טריפל ! הכדור הגיע לחומה ובארנס תפס אותו וניסה לזרוק אותו אבל הכדור ברח לו מהיד וכמעט נכנס לאייבי !!! אבל הוא הצליח לתפוס את הכדור ברגע האחרון . עוד 2-3 שניות ופאגן היה עושה אינסייד דה פארק הומראן ! האינינג נגמר בלי שפאגן חזר הביתה .. קווי היל לא הצליח לעשות סאק פליי . מחר מארשל יעלה להגיש במשחק השלישי והאחרון בסדרה . מחרתיים יהיה יום חופש ואז ניפגש עם הקארדס . מארשל חייב לתת מחר 6 אינינגים לפחות . הוורי , דמפסטר (שהגיש היום באינינג התשיעי והיה טוב) , מארמול (שלא הגיש היום אבל הגיש הרבה לאחרונה) ווארטז (שהגיש היום אינינג אחד) חייבים לנוח . אני לא יודע מה לואי יודע שאנחנו לא יודעים , אבל סקוט איר שוב פעם לא משחק . הוא התחמם בבולפן אבל לא עלה לשחק . אולי יהיה טרייד בימים הקרובים ? להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

Seen parts from the RedSox-WhiteSox game...

It was game of the week of FOX (atleast here in florida...) and that was fucking redicilus. At the 8th inning (I believe) the White Sox bullpen gave up like 6 straight walks... I felt off the couch hehe. so pathetic. I haven't seen the Pirates in a while.. man.

לא נראה לי שפספסת הרבה../images/Emo3.gif

ראית את קוקו
היחיד בקבוצה הזאת שיעדיף לחבוט את המחבט במקום לקחת ווק? (לא שאני נגד זה, אבל כשיש שחקנים על הבסיסים חלאס עם הווקס תחבטו כבר.)

למעלה