היום לינסקום יעצור את מילווקי
אני לא יודע לכמה אינינגס היד שלו תספיק , אבל הוא יתן משחק מספיק טוב כדי שההתקפה החלשה של הג'ייאנטס תביא כמה ראנס ותנצח . בסטארט האחרון שלו נגדנו הוא היה מצוין ונראה שהוא פיצ'ר עתידי לא רע בכלל . עכשיו הוא סוגר 3 שאאוט אאוט אינינגס . אני לא מתכוון להישאר למשחק הזה .. מילווקי מעניינת אותי רק פעם אחד ביום כשאני בבוקר בודק את התוצאה של המשחק האחרון שלהם . אז נמשיך לדבר עליהם בהזדמנות אחרת . אנחנו הפסדנו 3-2 אבל אני לא כועס . אחרי רצף ניצחונות כזה אי אפשר לכעוס על השחקנים ולהגיד שהם לא התאמצו . לפי דעתי לו טעה בבוטום 8 כשהיה לנו את טריו בבסיס ראשון ונו אאוט ופונטנוט חבט פופ אאוט במקום לחבוט סאק באנט . זה די בייסיק פאנדמנטל , לא ? אתה בפיגור של ראן ואתה מקדם את השחקן לסקורינג פוזישן עם אאוט אחד וארמיס וג'ונס עולים לחבוט . בגלל הפופ אאוט הזה ארמיס לא קיבל זוית ראיה טובה ועל ג'ונס אי אפשר לסמוך שינצח את המשחק ו-ואלוארדה הגיש אינינג 9 כמו שצריך וקיבל את הסייב (29 מ-32 ) . מילה טובה לריצ'י היל שנתן 6 אינינגים טובים יותר על המגרש מאשר על הנייר (6 K לעומת 4 BB ) . מי שלחובתו ירשם ההפסד זה "הומראן" הוורי (5-5 וה-ERA נשאר מעל 4 ) , סולו הומראן בשמיני . משחק התקפי גרוע שלנו . אפילו אנג'ל פאגן שנתן את 2 ה-RBI היה גרוע עם 1 מ-4 (טריפל) . *אני חייב לכתוב על הטריפל של פאגן . אריק בארנס דאג שזה יהיה טריפל ! הכדור הגיע לחומה ובארנס תפס אותו וניסה לזרוק אותו אבל הכדור ברח לו מהיד וכמעט נכנס לאייבי !!! אבל הוא הצליח לתפוס את הכדור ברגע האחרון . עוד 2-3 שניות ופאגן היה עושה אינסייד דה פארק הומראן ! האינינג נגמר בלי שפאגן חזר הביתה .. קווי היל לא הצליח לעשות סאק פליי . מחר מארשל יעלה להגיש במשחק השלישי והאחרון בסדרה . מחרתיים יהיה יום חופש ואז ניפגש עם הקארדס . מארשל חייב לתת מחר 6 אינינגים לפחות . הוורי , דמפסטר (שהגיש היום באינינג התשיעי והיה טוב) , מארמול (שלא הגיש היום אבל הגיש הרבה לאחרונה) ווארטז (שהגיש היום אינינג אחד) חייבים לנוח . אני לא יודע מה לואי יודע שאנחנו לא יודעים , אבל סקוט איר שוב פעם לא משחק . הוא התחמם בבולפן אבל לא עלה לשחק . אולי יהיה טרייד בימים הקרובים ? להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !