משחקי היום

LADodger

New member
משחקי היום

נתחיל במה שכבר נגמר - הקאבס עם ניצחון ענק: 12-1 על ה"ג'איינטס". במשחק מעניין נוסף: הרד עם יתרון 5-3 באמצע האינינג ה-15 מול אטלנטה. ועכשיו לדודג'רס - 3-ראן הום-ראן של אנדרה אית'ייר ועוד סולו של גונזו השלימו מהפך ועכשיו 5-4 לנו באמצע השביעי.

LADodger

New member
ברוקסטון איזה שור!!!

2 K על בורל ועל נונייז, ואנחנו במרחק 3 OUTS של סאמי מניצחון. ובמשחק באטלנטה - הרדס ניצחו 5-4 אחרי 15. הברייבס עוד הצליחו להשיג ראן ולהיות על בסיסים 1-2, אבל דייויס ה-PH קיבל K.

LADodger

New member
אוקיי, סאמי עולה לסגור את זה

ראמון מרטינז עם LINE OUT על בסיסים מלאים, והיתרון נשאר על ראן אחד עם סאמי על הגבעה. בהצלחה.

LADodger

New member
ניצחנו!!!! + מהלך מוזר.... + מקסים תהנה מחר!!

עם 1 OUT ורץ בראשון, מארטין מסמן לסאמי לעשות PITCH OUT כי הוא יודע שהרץ הולך לגנוב את הבסיס השני. סאמי לא מבין כנראה, ונותן פיץ' ישר (כמעט) לביצים של ה-UMPIRE..... מארטין לא מספיק להגיע לפני שהרץ מגיע לשני. ול-UMPIRE שלום (הוא הספיק לסמן "סטרייק" לפני שהתקפל....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ולבסוף סאמי משיג את ה-SAVE אחרי FLY OUT ו-GROUND OUT. תוצאה סופית: 5-4 דודג'רס. RBI מארטין, 3 RBI אית'ייר (HR), ו-RBI גונזו (סולו HR). בפילדלפיה - הומר מס' 25 לראיין האווארד (אחרי 2 HR אתמול). הפיצ'רים - צ'אד בילי עם IP 5, 7 H, 4 ER, 4 K, 4 BB. משחק בינוני מאוד, למרות שזאת פילדלפיה. נראה הוא שבר שיא אישי עם 113 PITCHES! מהצד השני - קנדריק (שדומה לבילי מבחינת הגיל והכישרון) עם IP 5.1, 7 H, 5 ER, 3 K, 0 BB. אבל נגד הדודג'רס - זה לא מספיק טוב. אולי נגד הקארדס.... סיכום הסדרה - אני מרוצה. גם אם זה לא סוויפ, עדיין ניצחנו את הסדרה נגד התקפה אימתנית של הפיליז. ומה שחשוב זה הניצחון בסדרה ושבראד פני בכושר ולא צולל ישר על ההתחלה של המחצית השנייה של העונה. הסדרה הבאה - בבית מול המטס ל-4 משחקים. וזה המקום לומר למקסים שיהיה במשחק הראשון (לואו נגד גלאווין) - בהצלחה ותהנה!! התחזית שלי - ספליט. לואו ייקח את גלאווין, וגם פני את סוסה, אבל בומבקו יפסיד לפרז והנדריקסון יפסי לאל-דוקה (ראנדי וולף - תחזור כבר לרוטציה!!!). לטס גו דודג'רס לטס גו!!!

למה זאמברנו זרק רק 5?

בכל מקרה החליף אותו גאלגר עם 4 אינינגים וקיבל סייב. משחק גדול היה בין הרדס והברייבס...אחרי שלקחו יתרון בטופ 11 עם 3-2 לרדס הברייבס וצ'יפר מהר עשו סינגל ודאבל שהשוו את המשחק ב3-3. צ'יפר אז גנב את הבסיס שלישי עם 0 אאוטס, בדרך הבטוחה לראן כי גם האואטפילד וגם האינפילד אין. אנדרו עושה ליינאאוט לסנטר ואז מוחלט על IBB. שחקנים בקורנרס ו1 אאוט. המנג'ר של הרדס מחליט להכניס את פריל מהOF להיות אינפילדר חמישי. זה סוג של עובד כשהחובט הבא חובט ליינר שפיליפס ה2B קופץ תופס וזורק ל3B כדי לעשות DP לצ'יפר. אחרי IBB להאטיברג ב15 במיוחד כדי לפגוש את אותו פיליפס עם הבסיסים מלאים ו2 אאוטס, הוא מחזיר עם 2 ראן סינגל והפעם אטלנטה יכלו לשים רק ראן אחד בבוטום, כשהפיצ'ר קייל דיוויס מסיים את המשחק עם K כי נאלץ לחבוט...

LADodger

New member
זה ההבדל בין הרדס והדודג'רס

עם בסיסים מלאים ו-2 OUTS, לנו יש את ראמון פאקינג מרטיז (157. AVG) שעושה LINE OUT ל-SS, ולהם יש את פיליפס עם 2-ראן סינגל.

LADodger

New member
B-Z קיבל את מכה מהכדור ביד, ולא רצו לסכן אותו

"He went only five innings, likely a precaution with such a big lead after he took a ball off his hand on Dave Roberts' leadoff groundout in the first." זה הגיוני, עם יתרון גדול וסטאטוס ה-W שהיה לו כבר אחרי 5.

זמבראנו הוא הראשון להשיג 12 ניצחונות ב-NL

וכדברי חכמים : " ! hey homs , wadda yo say ? Big Z is gonna win the freaking CY , horrale " . בקשר לפציעה - לא נורא . אם זמבראנו היה צריך הוא היה ממשיך . במצב של 9-0 וגאלגר שחייב לקבל אינינגים (גם לביטחון וגם כדי לשמור על כושר . הוא לא הגיש מאז ה-6 ביולי נגד הפייראטס וגם אז הגיש רק 1.1 וקיבל ראן ) זאת היתה ההחלטה הטובה ביותר . גאלאגר לא מתאים כרגע למיג'ורס ולו יודע את זה ומנהל את המשחק לפי זה . הוא נותן לו לזרוק 55 פיצ'ס היום עם יתרון כל כך גדול שאי אפשר להפסיד ושומר את השחקנים החשובים לסיום הסדרה מחר ואז לסדרה נגד אריזונה שתהיה לא קלה (במיוחד כשהם פוגשים את 3-5 שלנו ברוטציה) . ג'ונס תרם 2 RBI והלך 1-3 (סינגל) , 2 ווקס ו-2 ראנס . הופעה התקפית טובה מהחובט ה-7 שלך , אבל בהגנה הוא נתן ארור (3) וכמעט ושיפד את הרגליים של טריו באאוט האחרון של המשחק . קויי היל נתן משחק שיא עם 2 מ-3 (2 דאבלים) , K , BB ו - 5 RBI . התחיל את המשחק עם 7 RBI והגיע ל-12 (+ 2 הומראנים העונה) , העונה הכי טובה בקריירה שלו ! (למרות שגם לפני המשחק אתמול הוא נתן עונת קריירה) וזה מתחיל להידמות יותר למה שאנחנו רוצים בקאצ'ר . יש לו הומראן ו-6 RBI ב 3 מ-3 ב-2 המשחקים האחרונים בהם שותף (המשחק הראשון בסדרה , ואתמול המשחק השלישי בסדרה) . הוא גם מראה הרבה פאוור לאחרונה . 2 הדאבלים שלו אתמול (משחק 3) פגעו בחומה והיו מאוד קרובים להומראן מבחינת הדיסטנס שלהם . אני מתחיל לחבב אותו . אני לא בטוח שהוא הקאצ'ר הכי טוב שהקבוצה יכולה להעמיד (גם קנדל לא) , אבל הוא --בהחלט-- בקאפ קאצ'ר ראוי . גם אם יש לו תקופות שאין לו מחבט (וזה קורה גם הרבה) עדיין יש לו הגנה שחבל על הזמן . רק לראות את קנדל ובארט ואפשר להבין עד כמה קויי היל שחקן הגנה מדהים - יש לו העונה רק E אחד ורק PB אחד ב-27 משחקים . פלויד חזר מהפציעה הקלה מהסדרה נגד האסטרוס (פגע בכתף בסליידינג קאץ') וחבט 2 מ-3 (סינגל , דאבל) ו-RBI והוסיף 2 ראנס . הוא הוחלף באינינג השישי ע"י פאגן שגם הוסיף RBI מאוחר יותר , באינינג השמיני . 7 מה-RBI שלנו במשחק באו במצב של 2 אאוטס . זה עוד נתון שמראה על ההשתפרות של הקבוצה מהבחינה המנטלית . דילי וארמיס לא שיחקו . הליגה דחתה את הערעור שהגיש דרק ולכן הוא ירצה 5 משחקי הרחקה החל מאתמול , כלומר נותרו עוד 4 והוא אמור לחזור רק לפתיחת הסדרה נגד הקרדינלס . ארמיס קיבל מנוחה חשובה אחרי ששיחק הרבה מאז שחזר מהפציעה . עקב ההיעדרות , דירוסה שיחק ב-3B , פלויד ב-RF ו-וורד ב-1B . כמעט שכחתי , עוד 'מישהו' לא שיחק ... בונדס . אפילו לא עלה כ-PH . הוא אומר שהוא לא יפספס את המשחק היום .. נראה . בכל אופן , ליילי צריך לדאוג . בונדס ירה הומראן נגדו ב-2003 כשליילי עוד היה במדי אוקלנד . בונדס עם 0 מ-21 האחרונים שלו ורק AB אחד בסדרה נגדנו . ליילי (9-4 , 3.51) נגד מוריס (7-5 , 3.86) . מתחילים את המשחק עם 3.5 משחקים מאחורי מילווקי . אריזונה לניצחון . Go Cubs ! להתראות הערב (לא יודע מתי המשחקים שלכם אבל אני הולך לקבל 4 ימים ברציפות של משחקים בשעות 8 ו-9 בערב , שעון ישראל) .

רגע שלחתם את סוטו למיינורס?

או שאתם משחקים עם 3 קאצ'רים? ומי פינה מקום לקנדל אם כן?

סוטו ירד ל-AAA

וקנדל תפס את מקומו . כרגע אנחנו עם 2 קאצ'רים . ואיך אפשר לדבר על קאצ'רים ולא להזכיר את בלנקו . הנרי צפוי להתחיל את הריהב שלו ב-A פאוריה ב-3 עד 5 הימים הקרובים . אני מצטער להודיע לכל אוהבי בלנקו (ואני ביניהם) , אבל בלנקו לא צפוי לחזור למיג'ורס העונה . לו התראיין ואמר שהוא מאוד מרוצה מקויי היל וכולם יודעים שאת קנדל אף אחד לא יוריד למינורס .. אני לא רואה את בלנקו חוזר , אלא אם כן לו מתכנן רוטציה רחבה של 3 קאצ'רים עם קאצ'ר אחד שיש לו הגנה , בלנקו שיש לו התקפה ועוד אחד שלא מריח ולא מסריח . גם אם בלנקו כן יעלה למיג'ורס זה יכול לקרות רק במשחקים האחרונים של העונה . הוא מחלים מפריצת דיסק קשה בצוואר . כולם חשבו בהתחלה שזה לא חמור , אבל עברו מספר שבועות וראינו שההחלמה ארוכה . דמפסטר אמור לערוך הופעה שניה (ואם תהיה טובה אז גם האחרונה) ב-AAA ולאחר מכן יצטרף לקבוצה ויתחיל את הסדרה נגד הקרדינלס. ביום שני יש לנו יום מנוחה לפני תחילת הסדרה נגד הקרדינלס . דמפסטר יעבור מיידית לעמדת הקלוזר והוורי יחזור לסטאפ . גאלאגר צפוי לרדת , למרות ההופעה הלא רעה שלו אתמול . הוא פשוט לא מתאים למיג'ורס עדין ואני רואה הרבה קריאות מצד אוהדים להעביר אותו בטרייד כל עוד הוא נחשב לפיצ'ר איכותי ולנסות לקבל שחקן אחר . היו דיבורים על גרינקה מהרויאלס . אם אני לא טועה , פורסם אתמול רישמית שהרויאלס שמו אותו בטריידינג בלוק . אני אישית לא הייתי רוצה אותו , גם הרויאלס ירצו IF עתידי איכותי (אריק פטרסון או רוני סדיינו) ואולי גם עוד פיצ'ר , יכול להיות גאלאגר או אפילו פטריק (!) . אני מתנגד בכל תוקף לטרייד כזה . אסור שזה יקרה ! אתם יודעים מה , אפילו לא הייתי נותן בטרייד הזה את איזטוריס (!) . גרינקה כישרון גדול , אבל בינתיים לא הולך לו ואסור לתת שחקנים איכותיים כמו פטרסון או פטריק . בטח לא בשלב הזה של העונה כשאנחנו משחקים את הבייסבול הכי טוב בליגה .

סיפור קצר

בדרך כלל אומרים "סיפור ארוך" אבל במקרה שלי זה סיפור של כמה שורות . שמעתי על המשחק בייסבול בגיל 8 אולי ... אמרתי לעצמי , זה משחק שמושך הרבה אנשים , בוא נלמד אותו . מישהו הביא לי דיסק של משחק בייסבול למחשב (ואנחנו מדברים על תחילת שנות ה-90 כשהמחשב עוד לא היה מפותח) וזה היה משחק בסגנון של המשחק בייסבול צ'אלנג' . הקבוצה הראשונה שראיתי היתה לוס אנג'לס דודג'רס ושיחקתי איתה במשחק . לא הבנתי איך משחקים ועזבתי את המשחק . אפריל 2005 : לא היה לי מה לשחק במחשב והחלטתי לנסות ללמוד משחקי ספורט חדשים. חשבתי על הוקי , אבל אז נזכרתי שכבר שיחקתי בדמו של המשחק וראיתי כמה משחקים בעבר וגם עקבתי אחרי המייטי דאקס בעונה שהם הגיעו לגמר הסטנלי והפסידו . חשבתי על פוטבול , אבל נזכרתי ששיחקתי NFL 2002 בסוני והרגשתי שזה משחק לא מעניין . אמרתי לעצמי , אתה חייב ללמוד משחק שאין לך שום מושג בו ושאיתו תתחיל מ-0 . החלטתי שאני הולך על בייסבול ! הורדתי את MVP 2005 . הייתי חבר בפורום "היאבקות WWE" כאן בתפוז אז החלטתי לערוך חיפוש ולראות אם יש פורום בייסבול וראיתי שיש. אמרתי לעצמי שהפעם אני לא מפסיק את הלמידה . אם אפסיק - זה יחשב לכישלון אישי ואני אברח למדינת אוסטרליה ושם אגדל קנגרו (לא סתם
אבל החלק הראשון של המשפט נכון) . הגעתי לכאן והחברים בפורום לימדו אותי את כל מה שאני יודע . ליצ'רלי , כל מה שאני יודע . את הודעתי הראשונה פתחתי בכותרת "שלום אני חדש כאן" . בלי יותר מדי פרטים , בלי רקע , בלי לספר מה הכוונות שלי. סיפרתי שיש לי MVP ושאני רוצה ללמוד את המשחק . שמחתי לגלות שיש עוד חברים עם המשחק . למדתי בתוך שבוע את החוקים הבסיסיים (!) . למזלי הגעתי בדיוק בפתיחת העונה . באחת התגובות , כאשר הייתי מוכן להתחיל לשחק ב-MVP , שאלתי איזה קבוצה כדאי לי לאהוד ואיך בוחרים קבוצה . אמרתי שפשוט אין לי מושג איך לבחור את הקבוצה . החברים הציעו לבחור את הקבוצה לפי המסורת שלה , הצבע , הקהל וכ'ו . נכנסתי למשחק (ואם לירון קורא את זה הוא לא יאמין) והקבוצה הראשונה שקבעתי בפרופיל היתה בוסטון (!) . למה ?. פשוט זכרתי שהם זכו באליפות כמעט היסטורית לפני כמה עונות ודיברו על זה הרבה בכלי התקשורת בארץ . אחר כך נכנסתי לפורום ועם המשך הלמידה של המשחק שאלתי אם זה נכון שיש קבוצה שלא זכתה כבר כמעט 100 שנה באליפות והם אמרו שזה נכון , שיקאגו קאבס לא זכתה כמעט 100 שנים באליפות . הזדהתי עם הכאב של אוהדי הקאבס (למרות שלא הכרתי אף אחד כזה) והחלטתי שאני חייב לעזור לקבוצה לזכות באליפות. במפורש אמרתי שבזכותי הקבוצה תזכה באליפות . בעונה הראשונה זה לא קרה והיריבה העירונית זכתה . בעונה השניה זה לא קרה והיריבה השנואה זכתה . העונה , בעונתי השלישית בלבד , אנחנו קרובים לפלייאוף. בעונה הבאה , עונתי הרביעית בלבד , אנחנו נזכה במלאות 100 שנה לאליפות הקודמת . צירוף מקרים ? לא . גורל ? כן . כמו שאומרים , קבוצה לא בוחרים - היא בוחרת אותך . או כמו שאוהדי בוסטון יגידו : אתה לא בוחר גרביים - הן בוחרות אותך . או כמו שמרטה וג'ונתן קנט (הוריו המאמצים של קלארק קנט , הלא הוא סופרמן) אמרו : אנחנו לא בחרנו אותך - אתה בחרת אותנו . - למעשה אני חייב לומר למי שלא בקיא בפרטים שלא מרתה וג'ונתן בחרו בקלארק ולא קלארק בחר במרתה וג'ונתן . ג'ור-אל , אביו הביולוגי של קלארק שלח אותו לכדור הארץ לחיק משפחת הקנט . למעשה , במהלך מסעו בכדור הארץ (בטרם קלארק או בשמו הקריפטוני "קאל - אל" נולד) ג'ור - אל פגש את אביו של ג'ונתן והוא ראה שמדובר באדם טוב ולכן החליט שאת בנו ישלח לכדור הארץ כאשר כוכב הלכת קריפטון יושמד ע"י זוד . הוא ידע שמשפחת קנט תגדל את קלארק כבנה ותאהב אותו וכך היה . בחזרה לסיפור : חזרתי למשחק ופתחתי פרופיל חדש עם שיקאגו קאבס והתחלתי ללמוד את השחקנים. השחקן הראשון שגיליתי היה לטרוי הווקינס . אחריו קוריי פיטרסון (שהתעקשתי שהוא סמל ! ) . אחר כך היו כמה פשלות כמו זה שלא הבנתי למה ה-ERA שלי נשאר על 0.00 . חשבתי שאני עושה משהו לא בסדר, שאולי אני לא משחק טוב את המשחק .

חח../images/Emo3.gif

כשנכנסים לMVP הקבוצה הראשונה שהוא נותן לאופציה זה בוסטון לא? כי זה יצא ב2005 אחרי עונת 2004 שבוסטון זכתה...בגלל זה גם שעושים משחק EXHIBITION הקבוצות שעולות ראשונות אלו בוסטון והקארדס מהוורלד סיריס של 2004 וגם שעושים טריידים, 2 הקבוצות שמופיעות הם בוסטון והקארדס. אתה ואני הגענו לפורום בערך באותה תקופה
השאר פה בפורום או ותיקים ממנו או הצטרפו עכשיו לא מזמן (ליאל ואורי...). הייתה איזה תקופה של שנתיים עד שהצטרפו חדשים שכותבים כל יום (כלומר אלו שלא כותבים היי אני חדש ואז נעלמים...
), אלא אם כן אני שוכח מישהו...? (מצטער
)

LADodger

New member
חחח הרגת אותי עם הסיפור על משפחת קנט

בכל מקרה, חבל שלא למדת עוד בתחילת שנות ה-90, כבר יכולת להיות מייסד הפורום במקום דינו ואיך אומרים, "להפוך את גלגלי ההיסטוריה". וגם היית אוהד דודג'רס!!
ונראה לי שהכי ותיקים פה זה הומר, אסף שניר ולורן? בכל מקרה מה קרה לכל האנשים ששמעתי שהיו פה פעם, כמו לברון-ג'יימס או בלאד? הצבא לקח את כולם או מה?

clevelandrocks

New member
קרב הקמעות: אליקו מול העז. מי ינצח?

אם תיקחו אליפות, אז אנחנו נהפוך לקבוצה שלא זכתה הכי הרבה זמן (אליפות אחרונה ב1948).

למעלה