משחקי היום 26.7

LADodger

New member
"הבוס" באמת מתאים לפרופיל

זה מזכיר לי בסיינפלד איך שתמיד ג'ורג' מדבר אליו אבל לא רואים את הפנים שלו... יש בו מן המיסתורין, הכוחנות והיכולת להקים צבא פרטי!!

שילינג בינתיים בAAA

4.2 אינינגס מושלמים עם 8 K ונראה טוב מאוד. בהופעה הראשונה הוא שם 3 אינינגס, 2 היטס ו6 K. ואיך שאני כותב הוא חוטף דאבל. הוא בהגבלה של 65 זריקות ויגיע לשם עוד כמה, כך שזה האינינג האחרון שלו. תהיה לו עוד פתיחת REHAB ב31 ביולי.

סיים את האינינג, 66 זריקות

44 לסטרייקס. 5 אינינגס, היט אחד, 8 K ו0 BB. סה"כ 8 אינינגס, 3 היטס, 14 K ו0 BB בREHAB עד עכשיו.

LADodger

New member
THE SOX OR ON FIRE. 8-1

כבר קליף לי הוחלף אחרי שלא הצליח להשיג אאוט בחמישי. אבל מייק לואל הורס עם DP, וסינגל של קריספ מעלה ל-8-1. וגם בשורות טבות מקנזס - היאנקס בפיגור מוקדם של 4-0. ומה שיותר חשוב - יוסטון שוחטים את הפאדרס, עכשיו 6-1!! בינתיים בונדס עולה. עידכונים בהמשך.

LADodger

New member
ARE*

עידכונים בוסטון 9 קליבלנד 5, BOT 5. ג'איינטס 4 אטלנטה 2, TOP 9. קנזס 4 יאנקיז 0, TOP 4. יוסטון 7 פאדרס 1, TOP 5 (סולו לביג'יו) דודג'רס 0 קולורדו 0, BOT 3.

12-5 עכשיו...

יש לציין שג'ייסון וריטק עשה את הDP כשהזכרת. מייק לואל דווקא נתן 2 ראן סינגל לפני זה. וריטק גם עושה את העבודה למרות זאת עם 2 היטס כולל 2 ראן סינגל שהגדיל יתרון 1 ל3. גאברד היה צריך לחכות הרבה ב5 ראן אינינג של בוסטון, וכשחזר לבוטום 5 איבד את הקונטרול כמו שקרה לו פעם אחת העונה בסיאטל. ג'וליאן טברז נכנס והוציא אותו מבלאגן. הוא המשיך עם שישי נקי ועכשיו זורק בשביעי. טברז נראה טוב מאוד מהבולפן, כרגיל משתק ליינאפים כשהוא פוגש אותם לראשונה, והפעם הוא לא יצטרך לפגוש אותם עוד... מני הוסיף RBI דאבל לHR שלו והוא 2 מ3 ורוצח מאז הASB. הבוטום אוף דה אורדר דווקא עושה את העבודה כשלואל, וריטק, קריספ ופניה 10 מ16. פניה (בפתיחתו האחרונה בקבוצה?) 3 מ4 עם דאבל ו3 ראן HR. סה"כ 15 היטס כקבוצה (4 אקסטרה בייס היטס = הHRים והדאבלים של מני ופניה, השאר סינגלים).

ואו . איזה מהלך של דילי

1 אאוט ואקשטיין בבסיס שלישי . פוהולס חובט ובפיצ' השלישי שולח פאול לכיוון 1B שמגיע ליציע ודילי נשען על המעקה ותופס את הכדור . אקשטיין לא מצליח להתקדם ודאנקן גראונדס אאוט כדי לסיים את האינינג . ההגנה שלנו הצילה ראן אחד בטוח . לא קורה כל יום שפוהולס לא יצליח לשים את הכדור במשחק .

LADodger

New member
בטח שיישאר ככה. לפחות מבחינת הפאדרס.

עדיין שהג'איינטס מנצחים אני לא שמח, אם כי מעדיף שזה יהיה נגד קבוצה יריבה על הפלייאוף.

מארקי בקצב של קומפליט גיים

19 פיצ'ס ב-2 אינינגים קלים . גם לופר מצליח לעצור אותנו בינתיים , אבל כולם יודעים שמתישהו יגיע האינינג עם הראנס . אני לא דואג .

נתון מעניין שמוכיח עד כמה השתפרנו

אין לי את המספרים המדויקים (מבטיח להביא אותם מאוחר יותר) אבל שמעתי את זה גם אתמול בשידור וגם קראתי על זה בפורום של הקאבס . מסתבר שיותר מחצי מה-70 ראנס האחרונים (בערך) הגיעו במצב של 2 אאוטס (!) . די מדהים . עוד נתון קבוצתי מעניין , התחלנו את העונה עם מאזן של 2-12 (W/L) במשחקים שנגמרו בראן אחד הבדל . מאז אנחנו עם 12-6 .

AB טוב של קנדל

דאבל ב-7 פיצ'ס . יש לו 2 מ-2 היום (סינגל , דאבל ) . 1 אאוט ומארקי עולה לחבוט . יש סיכוי לא רע לראן .

LADodger

New member
אליקו

בבקשה בבקשה אפשר את ה-USER שלך ל-MLB TV, הסופקאסט פשוט לא עובד בכלל ואני רוצה לראות את המשחק... אפשר בכלל להשתמש בו 2 אונליין ביחד?

אין לי ... ../images/Emo6.gif

אני צופה ב-MLB Gamemix . זה בעצם מסך מפוצל שמשדר את כל המשחקים של כל הקבוצות במיג'ורס . אין קול , יש רק תמונה , אבל האיכות טובה מאוד ואין בופורינג כמו בסופקאסט . יש גם דיליי של 10 שניות בערך מגיימדיי , אבל גם ב-mlb.tv אז לא נורא . http://www.channelsurfing.net/ תיכנס ל-MLB Gamemix ואם אתה רוצה לשמוע קול אני מציע לך להיכנס לשידור של הדודג'רס ברדיו (אל תטעה ! זה אכן הרדיו של mlb.com כפי שמוצע לרכישה באתר ) . אני לא יודע אם בקישור למשחק משדרים השדרנים של הדודג'רס . יש קבוצות שהקישור משדר את תחנת הרדיו של הקבוצה היריבה. לדוגמא : אם משדרים את בוסטון-יאנקיז אז יש מצב שהקישור יהיה לתחנת הרדיו או של בוסטון או של היאנקיז וזה לא קשור למשחקי הבית . בקישורים למשחקים של הקאבס אפשר להאזין תמיד לתחנת הרדיו של הקאבס גם במשחקי חוץ וגם במשחקי בית . זה קשור למה שמנהל האתר שם.

אני מציע לכולם לשים את האתר הזה במועדפים

לפעמים כשה-mlb.tv לא עובד האתר הזה יכול להיות שימושי . השידורים עובדים חלק ותמיד אפשר להאזין למשחק ברדיו (אני אישית מעדיף את המשחק ברדיו בכל מקרה ) . האתר הזה משדר גם ענפי ספורט אחרים וגם את NBC , CNN ועוד ערוצים .

LADodger

New member
תודה, כבר יש לי את האתר הזה במועדפים

פשוט לא ידעתי על ה-MIX הזה, טוב שאמרת! תודה.

למעלה