משחקי היום 26.7

גראנד סלאם לדאנקן

6-0 קרדינלס . ב-NL אי אפשר לחזור מזה , אבל אני שמח עם הניצחון בסדרה . אני בטוח שהקרדינלס יעשו חיים קשים גם למילווקי , לכן אני לא מודאג . מארקי ביכולת זוועתית . לא אכפת לי שהוא יקבל גם 10 ראנס (באמת שלא) אבל לפחות שיראה שיש לו מה למכור . העונה הוא במאזן מושלם נגד הקרדינלס , אבל היום הוא פשוט נוראי . הפסטבול פשוט גרוע , לא מוצא את הסטרייק זון (והפעם אי אפשר להאשים את השופט) , הברייקינג בול גם גרוע . כלום לא עבד היום , אבל הכי חשוב שימשיך עוד אינינג אחד (הוא יכול מבחינת הפיצ'קאונט) כדי להחזיר קצת ביטחון להמשך הדרך . העונה עוד ארוכה. בינתיים , דילי עם סולו הומראן . 1 אאוט וזה 6-1 . ארמיס עם פליי אאוט , 2 אאוטס . יש עוד 3 אינינגים וזה רק 5 הפרש . בכל זאת , אני לא חושב שאפשר לחזור מהפרש כזה ב-NL .

גם ללואי יש חלק בהפסד

אני לא מבין איך הוא השאיר את מארקי . בייסיס לודד , אאוט אחד ופוהולס עולה לחבוט . היה צריך להוציא אותו אפילו כבר אחרי הסינגל של מולינה וה-ווק לפיצ'ר . אחר כך בא הסאק באנט של אקסטיין ו-ווק לאדמונדס . לו בכל זאת האמין במארקי ופוהולס אפילו לא חבט בכדור .. הוא כפה ראן ב-HBP . ואז הגיע הגראנד סלאם של דאנקן . לא יהיה מוגזם לומר שלו יכל לגמור את האינינג לפני הגראנד סלאם . אולי הינו מקבלים ראן אחד או שתיים , אבל אחרי הגראנד סלאם איבדנו את הסיכוי לנצח היום .

עכשיו זה ביזיון.

בילי פטריק נכנס ונותן בק טו בק סינגלס . לופר ממשיך עם סינגל מכניס ראן וזה 7-1 . ווק לפיצ'ר ?! סינגל לפיצ'ר ?! לו עשה מהלך אחד נכון , הוא הכניס את סדיינו במקום ארמיס . עדיף לשמור את אראם למשחקים החשובים יותר.

פוהולס עם טרי-ראן הומראן

תמכתי בבילי פטריק , אבל הוא חייב לרדת לטריפל - A . הומראן שלישי שהוא מקבל ב-34 AB . 1 מ-12 בסדרה לפוהולס . 10-1 קרדינלס . הייתי מכניס את איר בהמשך . הוא לא מתאים למיג'ורס , אבל זה יכול לעזור לו אם הוא יגיש 3 אינינגים טובים ברציפות.

ג'ייק פוקס רושם הופעת שדה ראשונה

משחק ב-1B ומחליף את דילי . כל שחקני הספסל נכנסים .. פאגן מחליף את סוריאנו , סדיינו מחליף את ארמיס . פטריק ממשיך עוד אינינג . אני מניח שאיר יכנס לשמיני .

פטריק מסיים את המשחק

קיבל 4 ראנס , 4 היטס ו-3 ווקס באינינג אחד . התחיל את האינינג השביעי , אבל נתן בק טו בק ווקס . אומן נכנס במקומו . המצב לא טוב מבחינתנו . פטריק לא מספיק טוב בשלב הזה של העונה , גאלאגר גם . רוקי צ'ארי חוזר מפציעה ומגיש בטריפל-A , הייתי חושב עליו כאופציה . בסה"כ יש לו ניסיון (יחסית לפטריק וגאלא) והוא הראה הרבה יכולת . הבעיה איתו היא שהוא לא יכול להגיש יום אחרי יום והוא נוטה להיפצע . הייתי חושב אולי על חואן מטאו שקיבל הזדמנות במיג'ורס בעונה שעברה . עד שגוזמן יחזור נצטרך להסתפק בזה . אני מקווה שווד גם יוכל להצטרף לקראת הפלייאוף . אני חושב שהוא יוכל להיות הפיתרון הטוב ביותר לבעיית המיד רליפר . אולי עכשיו הנדרי סוף סוף יבין שאנחנו חייבים רליפר .

הייתם מכניסים אותו כפיצ'ר../images/Emo3.gif

מה רע...10-1...משחק גמור...תכניסו שחקן לזרוק...יהיה מצחיק.

יהיה מצחיק לאוהדי הקרדינלס

לא נראה לי שאוהדי שיקאגו יאהבו מהלך כזה . חוץ מזה שלו אוהב סדר . יכל להיות מצחיק אם פוקס היה נכנס להגיש ובהתקפה הינו עושים מהפך 11-10 והוא היה מקבל את הניצחון . W ל-1B שנכנס כפיצ'ר לפני שהצליח להשיג את ה-H הראשון במיג'ורס ... ידברו על זה שנים .

קויי היל נכנס ל-RF ! ! !

מחליף את פלויד . לו-אי פיניאלה ! Are you nuts ?! but gotta love it

נו אתה רואה../images/Emo3.gif

10-1...עושים דברים משוגעים...במיוחד אם אין לך ספסל רחב או יש לך בולפן עייף
זאת לא תהיה הפעם הראשונה השנה שחובט נכנס לזרוק...הקארדס מודעים לזה טוב...ספיזיו נכנס לזרוק לא מזמן בשבילם...ועשה עבודה הרבה יותר טובה מהפיצ'רים האמיתיים...

11-1 בסיום .

מארקי : ======================== 5 IP 5 H 6 R 4 BB 1 K ב-86 פיצ'ס . 7-6 , 4.20 . ------------------------------------- תגובת היום : We're 2 games out of the division and 1/2 a game out of the wild card. This thing is over, we only have, what, 2 months left? It's hopeless, we just lost 1out of 3 to the cardinals and the reds are up next. the REDS?!! great, the reds. bye bye baby. 45,308 צופים . 'שברולט' MVP של המשחק : דרק לי . 1 מ-3 (הומראן) , RBI , ראן . הוחלף באינינג 7 .

LADodger

New member
מעקב בונדס: 0 מ-3

ב-ESPN משדרים ישיר כל AB שלו. בינתיים הוא הספיק לעשות 2 POP OUTS ועוד פליי אאוט אחד לסנטר.

LADodger

New member
לדעתי אני צריך לקבל 0 עגול

הוא לא עשה 2-4, לא סינגל, לא הום-ראן, לא K ולא BB. כלומר - 0!!

LADodger

New member
3-0 דודג'רס, ועוד עידכונים

גונזו עם פליי לדיפ סנטר שטבראז מפספס, ואחריו נומאר עם סינגל לאמצע, והתוצאה 3-0. 10-1 לקארדס על הקאבס. ווילי מו פנייה עם הום-ראן חמישי העונה ובוסטון ביתרון 12-5. בכלל לא דומה לשני המשחקים האחרונים בסידרה...

לא, זה סלאגפסט אמיתי...

12-9 עכשיו, ג'וליאן טברז זורק בפעם השנייה לראיין גרקו (אמרתי...מעולה בפעם הראשונה בסדר, ראשונה...) וחוטף 3 ראן HR. הקבוצות רק מראות שהם יודעות לגוון בין פיצ'ינג להתקפה..

למעלה