משחקי היום 26.7

משחקי היום 26.7

5 משחקים משוחקים בשעה מוקדמת. הפייראטס ניצחו מוקדם יותר את המטס 8-4 . וויט סוקס ביתרון נגד דטרויט (שידור ישיר ב-FOX) . אני עוקב אחרי המשחק של רדס-ברוורס . אנחנו עכשיו מתחילים את הבוטום 10 ושיוויון 5 . שתי הקבוצות השתמשו ב-4 רליפרים עד עכשיו .. למה זה משמח אותי ? כי מחר אנחנו מתחילים סדרה של 3 נגד הרדס ומילווקי יוצאים ל-3 נגד הקרדינלס . דבר אחד בטוח , לאף אחת מהקבוצות לא יהיה קל נגד השניה . הקרדינלס אולי הפסידו לנו את הסדרה (עם אפשרות לסוויפ) אבל הם עדיין קבוצה עם שחקנים שיכולים לשים נקודות על הלוח וגם הרדס היו בקצב טוב לאחרונה . אין לי בעיה שמילווקי ינצחו היום כל עוד המשחק ימשך כמה שיותר . אני צריך שהבולפן שלהם יהיה עייף לקראת המשחקים הקשים באמת נגד המטס , פיליס ...

ווק אוף סינגל לחביאר וולנטיין

בוטום 10 -- לידאוף סינגל לאדם דאן (1 מ-4 הערב) . קאפינגר פלייס אאוט. אנקרנסיון סינגלס , דאן מתקדם לבסיס שלישי. וולנטיין עם סינגל מחזיר את דאן וזה 6-5 רדס . לא יאמן ! הרדס מנצחים 3-1 את הסדרה ועכשיו אנחנו רחוקים רק 1.5 ממילווקי . W : בורטון (2-1) . L : קורדרו (0-4) . עוד משחק הסתיים - בולטימור מנצחת 10-7 את טמפה ביי .

קרי ווד בריא להגיש היום

הוא אמור להגיש בק טו בק היום ומחר . המשחק היום של פאוריה יתחיל בשעה 2 (שעון ישראל) . עדכונים בהמשך . זה המבחן האמיתי של ווד . אני מאחל לו בהצלחה ומקווה שהוא יצליח לעמוד בלחץ . כרגע לא משנה לי איך הוא יגיש העיקר שיראה שהוא יכול להגיש יום אחרי יום . אם הוא לא יצליח , אני לא רואה אותו חוזר למיג'ורס , גם לא בעונה הבאה . הנרי בלנקו גם אמור לקחת חלק במשחק . עוד לא פורסמו הליינאפים ולכן אני לא יודע אם הוא פותח , אבל גם אם לא הוא יעלה כ-PH . Go Cubs ! הלכתי לשחק ב-MVP . להתראות מאוחר יותר.

ו0 בעמודת ההפסדים../images/Emo3.gif

סה"כ אותו מספר הפסדים רק שהם שיחקו 3 משחקים יותר וניצחו את כולם.

מני עם פ-צ-צ-ה לסנטר

481 פיט, 486 בקריירה שלו. הHR השלישי הכי ארוך בהיסטוריה של ג'ייקובס פילד.

השוואה בין מני לאיירוד

לירון , מי לדעתך מהשניים יגיע ראשון לנאמר ... 525 הומראנים ? אם היו באים אליך ונותנים לך מיליון דולר ואומרים לך שאתה --חייב-- להמר על מני ואם אתה לא זוכה זה לא משנה כי זה לא הכסף שלך , היית מהמר ?

איירוד יגיע קודם.

למני אין סיכוי... מסתבר שט'ומי חבט בג'ייקובס פילד פעם אחד 511 פיט ומארק מגוויר בעצמו עם 485 פיט שני ברשימה. משום מה חשבתי שלמני יש לפחות אחד מ2 הHR האחרים...

LADodger

New member
אם תרשו לי "להתערב"

אז אני הולך על איירוד. הרי הוא מתקדם בקצב הרבה יותר מהיר ממני (לא ממני, אלא מ-MENNY...), והוא גם ביתרון של 13 HRs. אבל לא הבנתי את השאלה שלך על ההימור, הרי אם אתה חייב להמר אבל אתה לא יכול להפסיד אז מה הבעייה להמר ומקסימום תפסיד אבל לא כסף שלך?

זה העניין

שאלה רטורית , אבל אני אוהב לשמוע תשובות מתחכמות . תאורטית , כל אחד היה מהמר . אתה מקבל מיליון דולר ואם אתה זוכה בהימור או מפסיד זה לא משנה כי אתה לא מפסיד ולא מרוויח .

LADodger

New member
הנה תשובה מתחכמת בשבילך

לוקח תכסף, עושה כאילו אני מהמר על מני אבל מחביא את הכסף האמיתי במקום אחר (למשל בתוך דלתות האוטו - ראיתי את זה ב-CSI MIAMI
) ואז הולך למקום בלתי-חוקי ושם את כל הכסף על איי-רוד. ובסוף אני אומר למי שהביא לי את הכסף "שיט, לא הצליח ההימור" אבל תכלס סופר את הכסף כל הדרך אל הבנק (כמובן שאני מוודא קודם שלא עוקבים אחריי, מחליף כבישים ומסלולים ומפזר את הכסף בבנקים שונים בשוויץ, הבאהאמס ואיי קיימן.)

משום מה יש לי הרגשה שכבר עשית את זה בעבר ../images/Emo3.gif

אבל נראה לך שתקבל מיליון דולר ככה חופשי ? האיש המסתורי שנתן לך את הכסף מצמיד 2 שומרי ראש כדי לודא שהכסף יגיע לתחנת ההימורים . אתה יוצא מהלימוזינה עם המזודה , שומר ראש אחד משמאלך , שומר ראש שני מימינך ........

LADodger

New member
טוב. ננסה משהו אחר:

אני משתף את שומרי הראש במזימה, מבטיח להם אחוז מסוים מההכנסות - והמעביד לא יידע מכלום. ואז עושה מה שכבר תיארתי. מקסימום אני אחטוף קצת מכות אם הם לא יסכימו. שווה תסיכון. -או- אני אומר להם שאני צריך להשתין בסימטה מאחורי תחנת ההימורים. הם לוקחים את המזוודה, ועומדים עם הגב אליי בידיים שלובות (יענו כמו שומרי ראש בסרטים) עם הפנים ליציאה מהסימטה כדי לראות אם מתקרבות סכנות. בינתיים אני מתגנב אל השומר עם המזוודה ושובר לו את המפרקת. עד שהשני מבין מה קורה אני כבר עם המזוודה בורח ללימוזינה ונוסע בשינוי מסלולים ובזהירות ממעקב לתחנה הבלתי-חוקית. בינתיים אני כמובן משיג זהות חדשה ודירה חדשה, והכל בחלק קטן מהכסף, והשאר יהיה לביזבוזים על החוף של פאלמה דה-מיורקה.

אבל

שברת לאחד מהשומרי ראש את המפרקת . אתה נותן אגרוף לשומר השני שנופל על הריצפה . לפני שאתה מצליח לברוח השומר מוציא אקדח מהכיס ויורה באוויר . אתה נעצר , אתה מסתובב לאט לאט . השומר מצלצל לאדם המסתורי ומספר לו מה קרה . המליונר מחליט לתת לך את הבחירה . אתה נכנס לתחנת ההימורים ומהמר . או אתה נכנס ללימוזינה ומגיע למחסן ריק באזור התעשייה הישן והאדם המסתורי כובל אותך באזיקים ומכה אותך בעזרת השוט תוך כדי קריאות של "דאלה טורו , דאלה . קומו אנימאל , דאלה טורו , קומו אנימאל " .

LADodger

New member
יואו, סיבכת לי את התוכנית המושלמת

אני כבר חסר כל תושייה במצב הזה. שומר הראש עצבני ואין לי סיכוי מולו, בקושי המפרקת של הראשון הצליחה להסתובב עד ששמעתי "קנאק!". אבל בעצם, תושייתי לא תמה: אני נכנס לתחנת ההימורים. הפקידה שואלת "במה אפשר לעזור?" אני אומר "מותק, אני יכול לחשוב על כמה דרכים, אבל כרגע אני רק רוצה לשים הימור." היא ישר מוקסמת, ואז כששומר הראש חושב שאני סתם עושה לה עיניים אני בעצם משדר לה במיצמוצי עיניים בשפת מורס: "תוציאי את האקדח מהמגירה ותירי באיש מאחורי". (ראיתי את זה ב"זהות בדויה", ALIAS באנגלית.) היא יורה בו, אנחנו בורחים מהתחנה ואני משתף אותה בהימור על איי-רוד, ואז שנינו נוסעים ביחד לפאלמה דה-מיורקה, לא לפני שאני מצלצל לאיש המיסתורי מהפלאפון של שומר הראש ומודיע לו ששני שומרי הראש שלו מתים ושיילך להזדיין הוא והכסף שלו. הוא מתחיל להתעצבן ולאיים עליי אבל אני טורק לו תפלאפון בפרצוף ומועך אותו עד שלא נשאר ממנו זכר. וגם הלימוזינה שלי, ואנחנו חוגגים את הניצחון בבקבוקי שמפניה בלימוזינה, בדרכנו לתחנת ההימורים ואז לשדה התעופה לטיסה לספרד.

../images/Emo6.gif

נהג הלימוזינה מתעמת איתך כדי לעצור בעדך . אין לו כלי נשק ולכן הוא חסר אונים מול האיומים שאתה מטיח בו . אתה חובט בראשו עם האקדח והוא מאבד את הכרתו . אתה נכנס ללימוזינה עם גברת האדסון . אתם פותחים בקבוקי שמפניה ומתחילים לצחקק . כמו כל מיליארדר (בדקות האחרונות המניות שלו קפצו ולכן לא עוד "מר מיליונר" ) הוא יכול לעקוב אחר מכוניתו ב-GPS המשוכלל (ראיתי את זה ב'סמולוויל ' , עונה 6 . לקס לותר מתעמת עם לאנה על כך שלקחה את מכוניתו ללא רשות ) . המליארדר המסתורי עוקב אחר נתיב הנסיעה שלך ומגיע לשדה התעופה עם המסוק כמה דקות אחריך . אוי לא ! הטיסה תצא רק בעוד שעה וחצי ואנשים חמושים רודפים אחריך .....

LADodger

New member
כן, ידעתי שתביא עוד משהו כזה ../images/Emo6.gif

אנחנו רצים במהרה לדיוטי פרי, איפה שגברת האדסון מתמצאת. היא מצליחה להרוויח לנו קצת זמן כאשר החמושים לא ראו לאיזו חנות נכנסתי ומחפשים קודם כל, באופן טבעי, בחנויות החשמל והספורט. בינתיים אנחנו מתכננים עם אחת המוכרות (נו הנשים האלה שמציעות לעזור לך בבחירת הבושם, לא בדיוק מוכרות אבל לא יודע איך לקרוא להן) שהיא תקבל 1000 דולר ותתחלף בבגדיה עם גברת האדסון. אני אומר לה שניפגש בעלייה למטוס בעוד שעה ו-20 דקות (בינתיים עברו 10, כן?) ואחרי איפור מהיר היא יוצאת מהחנות עם עגלת דיוטי פרי שמכסה את המזוודה, בינתיים החמושים לא חושדים בה בכלל והיא עוברת על פניהם. ברור שווידאנו קודם לכן שאין מתקן איתור במזוודה (חח תפסתי אותך! עכשיו אל תנסה להשתמש בזה...) אחרי משא ומתן עם המוכרת הסחטנית היא מקבלת עוד 5000 דולר תמורת החבאתי במחסן הדיוטי פרי. החמשים בינתיים מגיעים ומחפשים אבל לא מוצאים אותי בחנות, ואומרים אחד לשני: "זה היה ברור שהוא לא יהיה פה. בואו נחזור לחנויות החשמל והספורט ונחפש שוב". אני נשאר במחסן שעה וקצת, ולפני שאני יוצא אני יוצר מהומה בכניסה המזרחית של החנות, מפיל להם את כל הבשמים וכו' ורץ מסביב היישר אל היציאה המערבית. החמושים מחפשים אחרי הרעש שיצרתי, ובינתיים אני יוצא במערבית ושם ספרינט, מחתים את כל הדרכונים והכל ומצטרף אליה לעלייה למטוס, אל ספרד ופאלמה שמחכה לנו... סוף דבר הם לא יודעים לאן אני תיכננתי לטוס, ולכן לא יכולים לדעת על איזו טיסה לחפש! הזמנתי את הטיסה מהלימוזינה בשמות בדויים, ולכן נחלצנו מכל צרה!! ובגלל שהמיסתורי לא יודע לאן טסתי, הוא לא יודע לאן לשלוח אנשים! אז אני חושב שניצחתי אותך אליקו. תקבל את התבוסה כמו גבר ותיכנע!!! ושוב יצאה ידי על העליונה...

עוד לא . אני מחזיק קלף אחרון בכיס.

אתה מתחבא במחסן הדיוטי פרי ופתאום מגיע המנהל . הוא שואל אותך מה אתה עושה במחסן ואתה לא עונה . הוא מחליט לקרוא לאבטחה (כולם יודעים שהסקיוריטי של נמלי התעופה הוא הרבה יותר מפותח מהסקיוריטי בקניונים) . העובדת מחליטה להלשין עליך ואנשי האבטחה מגיעים . אנשי האבטחה מודיעים לך שאתה עצור לחקירה . הם מלווים אותך לחדר החקירות ובדרך אתה פוגש את האנשים שמחפשים אותך ......

LADodger

New member
נו מה איתך? חשבתי שלא חוזרים אחורה

טוב נו פעם אחרונה. ולמה שהיא תלשין? הבאתי לה 6000 דולר. היא כבר יכלה לסחוט ממני עוד כמה אלפים. לא משנה. אוקיי. HERE WE GO. אנשי האבטחה מונים ארבעה, והחמושים הם שלושה. החמושים פותחים בהתקפה עליי. הם מצליחים לפגוע בי בכתף, אבל לא פציעה קריטית. מהמטח הראשון נהרגים שני אנשי אבטחה, אבל כשהם מחזירים אש נהרג חמוש אחד. בינתיים אני ושני אנשי האבטחה לוקחים מחסה, וכך גם שני החמושים הנותרים. אני מחזיק בקושי את הדם, והחמושים צועקים "תנו לנו את אורי ולא תיפגעו!". המאבטחים מחזירים: "אתם פה זה המשטרה או אנחנו? תיכנעו או שנירה בכם!". לשמע היריות יש מהומה רבה בנמל התעופה. גברת האדסון, עדיין בתחפושת, שהתכוננה למקרה שמשהו יילך לא טוב, נמצאת בין ההמון שמחכה בצדדי שטח האש. אני מזהה אותה. אנחנו מסכמים בתנועות ידיים על תרגיל, כאשר המאבטחים עסוקים בדיבורים עם החמושים וביריות אקראיות מעל המחסה, ללא כיוון אמיתי. אחנו שומעים "קריאה אחרונה לנוסעים..." ואז זה קורה - היא צועקת "הצילו! נפגעתי מירייה! תעזרו לי..." מצד ימין של שטח האש. זה מספיק להסיח את דעתם של היורים, ואני שם ספרינט של החיים שלי לצד השני לתוך הקהל הצופה (שמאל). החמושים מזהים אותי מאוחר מדי, יורים ופוגעים בצופה מהצד במקום, וכאשר הם רצים לחפש אותי תוך כדי יריות לעברי המאבטחים מחסלים אותם. אני והאדסון בינתיים עושים את העיקוף מסביב כאשר אני נכנס מצד שמאל של הכניסה לאיזור F איפה שנמצא שער מס' 33 לעלייה למטוס, והיא באה מצד ימין של האיזור לשער 33. אנחנו עולים מהר למטוס לפני שנסגר השער. בינתיים הדימום מחמיר, אני מרגיש כאבים עזים בכתף, והצוות הרפואי במטוס מצליח להשאיר אותי בהכרה עם חוסם עורקים על הפצע עד לקבלת טיפול רפואי הולם בפאלמה.... והכל סופסוף נגמר. החגיגות האמיתיות מתחילות במושבי ה-VIP ואנחנו מזמינים את היינות והמאכלים המשובחים ביותר, על-חשבונו של האדם המיסתורי. והכל בגלל מה? בגלל פאקינג מני ואיי-רוד... סוף טוב הכל טוב!
דרך-אגב, מיהו אותו אדם מיסתורי? הפעם תחשוב על תשובה טובה מעולם הבייסבול!!

האיש המסתורי הוא לא אחר מאשר...

ג'ורג' סטיינברנר ! מצטער , זה הכי טוב שיכולתי לחשוב עליו כרגע . יש לי חסימה בגלל ההפסד לקארדס . מבחינתי אפשר להכריז The End אבל ספילברג כבר מתכנן סרט המשך .

LADodger

New member
אז תגיד לספילברג

שיפסיק לעבוד איתי בשעות כאלה. אני מוכן להשתתף בסרטים רק בשעות נורמליות, ולא אכפת לי אם הוא גר באמריקה והפרשי השעות שלו. שיזדיין.

למעלה