משחקי היום 24.7

תודה

ולילה טוב . הוורי טוב פשוט לפעמים הוא מראה מה קורה כשאתה מזדקן . יהיה בסדר . יום אחד בילי פטריק יתפוס את ה-SU וגם לנו יהיה שקט ב-8 . הוורי קרוב לעשות 1-2-3 אינינג ...

../images/Emo6.gif הוורי

כל פעם שאני רואה אותו אני נזכר במשחק שבו הוא נתן טרי-ראן הומראן והפסדנו את היתרון ואוהד של הקאבס נכנס למגרש וכמעט הגיע למאונד .. סוג של מאונד ויזיט .

פאגן !

2 תפיסות רגילות אבל חשובות עוזרות להוורי לסיים את האינינג . הולכים לאינינג ה-9 עם PH ואז סוריאנו . יש הזדמנות לקחת עוד ראן או שתיים לפני שדמפסטר נכנס להגיש לסייב . Go Cubs !

איזה שיפוט ../images/Emo6.gif

3-2 לסוריאנו והוא מסובב ומחטיא השופט קורא לסטרייק אאוט . פתאום שופט ה-3B מסמן שהם קראו TIME ובכלל צריך להיות בול רביעי למרות שהשופט בפלייט ספר 3 בולס . רון סנטו ברדיו אמר שהיו 4 בולס ואף אחד לא האמין לו (גם אני לא כי ראיתי בגיימדיי שיש רק 3 בולס) . התווכחו כמה דקות על מה ההחלטה הנכונה והחליטו שמחדשים את המשחק עם 3-2 לסוריאנו ולא K . בכל מקרה , סוריאנו סיבב לפאול ואחר כך החטיא וזה נגמר ב-K .

דילי עם אינשורנס ראן

RBI סינגל שמחזיר את טריו וזה 4-2 קאבס . ארמיס חובט אחריו בייס היט ומסיים את הערב עם 4 מ-5 (4 סינגלים) ו-RBI ומעלה את האוורג' ל-321. דמפסטר עולה להגיש לסייב .

ודמפסטר עושה את זה ! 4-3 בסיום .

עוד ניצחון של ראן אחד שהקאבס לוקחים . עד לפני חודשיים הינו במאזן שלילי במצבים האלה , אבל היום אנחנו קבוצה אחרת . דמפסטר סוגר את המשחק ב-19 פיצ'ס . זה התחיל עם סינגל של מולינה. נמשך עם פליי אאוט של טאגוצ'י . נמשך עם גראונד אאוט של אקשטיין , 2 אאוטס ושחקן בבסיס שני . PH לודוויק מחזיר את ה-PR ברנדן ראיין וזה רק 4-3 . E של סוריאנו בזריקה (משחק שלישי שלו ברציפות עם E) . אלברט פוהולס עולה לחבוט , 2 אאוטס ושחקן בבסיס ראשון . בדרך כלל המצבים של אלברט . הוא חובט גראונדר לטריו בבסיס שני וטריו לא מתבלבל ושולח לדילי והמשחק נגמר . פוהולס עם 0 מ-5 ו-4 LOB הערב . +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ W : זמבראנו , 13-7 , 3.65 . L : וולס , 4-13 , 5.57 . SV: דמפסטר (17) . המאזן של ביג Z הערב : ================== 6.1 IP 5 H 2 R 3 BB 5 K ב-117 פיצ'ס . --------------------------------------- משחק סביר לזמבראנו . לא בטוח שזה היה מספיק נגד קבוצה חזקה יותר . 'שברולט' MVP של המשחק : *********************************************************** זמבראנו וארמיס רמירז . ארמיס עם 4 מ-5 הערב - 4 סינגלים ו-RBI אחד . מחר ליילי נגד ויינוורייט . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

לפני כמה ימים

הוא התגבר על הפציעה כבר באול סטאר ברייק אבל לא רצו לזרוק אותו ישר למיג'ורס , לכן נתנו לו קודם כל להגיש בטריפל-A והוא היה טוב . קצת חששתי האמת מהחזרה שלו למיג'ורס , זאת כבר ההופעה השניה שלו במיג'ורס מאז הפציעה והסייב הראשון ולא הייתי בטוח אם הוא יוכל לסגור את המשחק . הוא עדיין לא נראה בשיאו , אבל זה הספיק מול הקרדינלס (מגיע לו הרבה כבוד על האאוט השלישי מול פוהולס) . דמפסטר חשוב מאוד ברוטציה של הבולפן , הוורי היה הקלוזר הזמני והגיע ל-7 סייבס שזה בכלל לא רע , אבל אנחנו מעדיפים אותו ב 7-8 ואת מארמול בשלבים מוקדמים יותר של המשחק מגיש רק אינינג אחד ולא שתיים כמו שלו ניסה לעשות . לקראת אמצע אוגוסט נראה גם גוזמן חוזר . גוזמן הוא למעשה הלונג הכי טוב שיש לנו על הנייר . מארמול בעברו היה SP ויכול להיכנס לתפקיד הזה , אבל אז הוא לא יגיש יום יום וכמו שמארמול מגיש העונה הוא חייב להגיש פעמיים בשלושה ימים . אם כבר אני מעדכן על מצב הפצועים , הנרי בלנקו עם משחק שני בפאוריה (A) ואחרי שבמשחק הראשון הלך 1 מ-1 עם RBI , במשחק השני הוא הולך עם 1 מ-2 (דאבל) . וויד מילר - אמור להגיש היום במשחק של טנסי (AA) . אפשר לומר שמילר כבר התגבר על הפציעה הטורדנית שבגללה הפסיד גם את רוב העונה שעברה (חזר רק לקראת סיום העונה והיא בינוני) . הוא מגיש טוב ומצליח לא רע , אבל אסור לשכוח שמדובר בחובטים של AA . אם אני מבין נכון את המצב (אני מצטנע , אבל תסמכו עלי שאני מבין) , מילר לא יחזור למיג'ורס , לפחות לא בזמן הקרוב ואני לא רואה את לואי מהמר עליו בפלייאוף . מילר אף פעם לא היה סופרסטאר והוא גם לא שחקן לבולפן (אפילו מחשיבים את ווד כאופציה לפניו) ואם נצטרך SP נוכל ללכת לשון גאלאגר (ברוטציה של AAA) או חואן מטאו . קרי ווד - הגיש 12 פיצ'ס אתמול באינינג החמישי בניצחון של פאוריה על פורט ווין . התחיל עם גראונדאאוט בפיצ' הראשון . ווק ב-5 פיצ'ס גראונדאאוט פליי אאוט ווד קיבל את ה- W . הוא הגיע למהירות הגשה של 91-94 MPH (פחות או יותר מה שראינו ממנו בליגת הרוקי בשבועות האחרונים) . פאוריה קאבס מנצחת 3-1 בסדרה נגד פורט ווין ומחר תארח לסדרה בת ארבעה משחקים את דייטון . ווד יגיש גם ביום חמישי ושישי . ג'ים הנדרי יגיע למשחק ביום שישי .

מילר בהחלט לא רילבר

אני זוכר אותו מ2005 עם בוסטון. הוא תמיד היה נוראי באינינג הראשון ואז השתפר מאוד איך שהמשחק התקדם. שים אותו בבולפן וזה מתכון לצרות.

כן, אבל מצד שני הוא גם לא מתאים לרוטציה

בעונה שעברה הוא איכשהו נכנס לרוטציה , אבל העונה כשיש לנו את ליילי ומארקי , אין לו שום סיכוי להיכנס לרוטציה. או שעושים לו טרייד (ואני לא רואה איזה קבוצה תיקח אותו) או שהוא פשוט גמר את הקריירה במיג'ורס . דיברתי על זה שהוא יהיה בבולפן רק משום שזאת האפשרות היחידה שלו לחזור למיג'ורס אצלנו . בכל מקרה יש לפחות 3-4 פיצ'רים שנמצאים לפניו ברשימה . הייתי נותן אותו + סדיינו בתמורה לקני לופטון . טקסס לא יסכימו , נכון ?

לא יודע

אין להם מה לעשות עם סדיינו, הם מסודרים...לגבי מילר...הוא בטח לא מזיק אבל הוא לא משהו מיוחד. אני גם לא יודע מה הם רוצים תמורתו...הם בטח יותר מעוניינים בפרוספקט נחמד.

הגענו למבוי סתום בעסקה

אנחנו לא מוותרים על פרוספקט , אבל היה נחמד לדבר איתכם . תודה לכם בכל אופן .

אז בעצם

אתה מוכן לשלוח רק זבל בטרייד, גם אם זה שחקנים איכותיים?! בשם ארגון הטקסס הריינג'רס, אני מכריז שב10 השנים הבאות לא יהיו טריידים בין טקסס ושיקגו קאבס.

סיר , מיסטר פרזדנט און דה ליין.

כרגע סיימתי שיחה עם כבוד הנשיא והוא אמר לי להגיד לך שאם תכריזו רישמית על סכסוך עבודה עם השיקאגו קאבס הוא ידאג שלא תקבלו כספים . אתם תהיו כל כך עניים שלא תוכלו להפעיל קבוצה בליגת הרוקיז . אתם תהיו כל כך עניים שלא יהיה כסף לקנות אפילו כדור בייסבול לבעלים שלכם . - אר יו טרטינג מי ? - נו , איים נוט . באט איט וויל בי אה שיים איף ווי וויל אב טו סטארט אה וור , דונט יו טינק סו , מיסטר קוגן ?

חה!

הנשיא, ג'ורג' W. בוש ידאג שא-נ-ח-נ-ו לא נקבל כספים?! הנשיא בוש הבעלים לשעבר של הקבוצה שלנו (באמת
), הוא לא יפסיק להזרים לנו כספים מעולם וימשיך להזרים לנו יותר כספים מלשעבר הקבוצות.

../images/Emo2.gif

ג'ורג' בוש הבן (הידוע בשמו הלטיני "חורחה בוש " ) כבר לא בעדכם מאז מה שעשיתם לו . העפתם אותו בבושת פנים. מלבד זאת , חורחה יודע שהמצב שלו בסקרים לא טוב ולכן הוא החליט לתמוך בתושבי שיקאגו כדי להניע אותם מלהצביע להילרי . כמובן שחורחה לא ישוב לקדנציה נוספת , אבל הוא מעוניין לעזור לנבחר הרפובליקנים להשיג את הקולות . דיברנו איתו והוא אמר שאם אתם טקסס תכריזו מלחמה על הקבוצה הכי טובה בבייסבול (שיקאגו קאבס) הוא יטיל עליכם סנקציות כל כך גדולות ונוראיות שהסנקציות של אירן יראו כמו משחק ילדים . אני מבין שאתם עדיין עומדים על שלכם ולא מוכנים לדון עם הקאבס לגבי העברת שחקנים . וורי ואל , לייק דיי סיי אין בוסטון - סי יא' לייתר ! נ.ב - אנו מוכנים להפסיק את מעשי האיבה והתוקפנות בין שני המחנות בתנאי שתיתנו לנו את קני לופטון בתמורה לשחקנים שאנחנו נקבע . אנו מציעים PTBNL - תבחרו איזה שחקן שאתם רוצים מקלאס A- או R .

אוהדי קאבס

צריכים להגיד לו תודה, מסתבר שהוא ניהל את הטרייד ששלח את סמי סוסה אליכם. תנו לנו רשימה של 5 שחקנים שנוכל לבחור בPTBNL, ואם הרשימה תתקבל תהיה עסקה.

אוקיי

הלכנו לקראתכם והחלטנו לתת לכם רשימה של כוכבים עולים מ-A מתקדמים . 1. RHP -מיץ' אטקינס , 21 . נבחר פעמיים (בעונה שעברה והעונה) לאול סטאר גיים . 2006 : ---------------------------------------- 13-4 , 2.41 ב-25 משחקים (פתח בכולם) . 138.1 IP . 127/53 K/BB . העונה : ---------------------------------------- 7-6 , 2.89 ב-18 משחקים (פתח בכולם) . 106.0 IP . 84/27 K/BB . אול סטאר עתידי . יש הטוענים רוג'ר קלמנס הבא . 2. RHP - ג'ף סאמרדזיג'ה , 22 , מכלת נוטרה דאם (שיחק שם גם פוטבול בעמדת ווידרסיבר) . אחד הפיצ'ינג פרוספקט הכי טובים שלנו בדרג הזה . הסטטיסטיקה שלו לא משנה . מה שחשוב זה שהוא שחקן עתידי מצוין . אל תאמין לי , אבל פסטבול של 99 MPH , סליידר של 85 MPH , טוסימר 94 MPH ויודע גם לזרוק קנוקבול ב-60 MPH . גרייט סטאף ! מדהים ! במקום רשימה של 5 ניתן לכם רשימה של 3 ונלך לקראתכם בדילים עתידיים. 3 . טיי רייט , 22 , OF וחובט ימני . העונה : ------------------------------------ 314. , 3 הומראנים , 22 RBI , 415. OBP ב-118 AB . יש הטוענים שהוא הולך להיות סמי סוסה הבא , בלי הסטרואידים הוא יגיע לשם .

...

אני מכיר טוב מאוד את 2
שחקן הפוטבול/בייסבול שהחליט ללכת על בייסבול...וחוטף חזק במיינורס. 97 MPH פסטבול לא יעזור לך הרבה, אפילו במיינורס. אני אקח את 1-P כמובן שזה לא בחירתי...

למעלה