משחקי היום 24.7

בלוקבסטר טרייד !

קני לופטון תמורת מיץ' אטקינס . קני לופטון יצטרף מיידית לקאבס ויתפוס את עמדת ה-RF ויחבוט 5# . תודה טקסס על ההבנה . אנו מעוניינים להמשיך בהתקשרות גם בעתיד

כרגע זה בדרך ל36-0

היאנקיז עושים 4 ראנס בראשון עם אאוט אחד בלבד, בדרך הבטוחה ל108-0, אבל אלרטון עושה את הבלתי יאמן ומשיג את ה2 אאוטס ברציפות להגביל את היאנקיז ל4 ראנס בלבד.

רק 3 בשני.

מה שנותן לפי החישובים שלי 31.5-0...? ממש ביזיון שהיאנקיז הוציאו שם רק 3. הפיצ'ר של קנזס מחוץ למשחק וזה עוד יותר מטומטם. לא היה ברור שזה יקרה? היה ברור. היה צריך להשאיר את הפיצ'ר של קנזס כמה שאפשר כדי שיאכל להם כמה שיותר אינינגים, גם אם הוא נהיה הפיצ'ר הראשון אי פעם להרשות 20 ראנס. כמה זה עד כמה שאפשר...? עד שהקטע בו הMLB יכולים לתבוע אותם על התעללות. אבל השפל הכי גדול במשחק הזה היה כשהפיצ'רים של קנזס חילקו ווק ללא אחר מאשר...רובינסון קאנו. כן, ווק לקאנו הוא השפל של הפיצ'ר הזה בקריירה בטח.

Homer Simpson

New member
קאנו סיים עם 3 ווקס

בזמן האחרון הוא השתפר בתחום, או שפשוט פיצ'רים חזרו לפחד לזרוק לו סטרייקס. אגב, לפני המשחק אלרטון היה 0-3 בקריירה נגד היאנקיז.

נראה דווקא הוא זה שהבין...

בתחילת השנה פיצ'רים הבינו שהם פשוט לא צריכים לזרוק לו סטרייקס, כי הוא יחבוט בהכל. עכשיו הוא הבין שהוא צריך להפסיק לחבוט בהכל, אז הוא מצליח (שביעית מכמות הווקס שלו השנה אתמול
).

אתר

http://www.bostonrob.net/ האתר הרישמי של "בוסטון" רוב (אחד ממשתתפי הסדרה "הישרדות" ) שמגיע מבוסטון ואוהד את הרד סוקס . העונה ה-8 של הסדרה ("אול סטארס הישרדות") משודרת בישראל ב-AXN מראשון עד חמישי בשעה 15:55 . באול סטארס הישרדות משתתף בוסטון רוב .

בוסטון מנצחת את קליבלנד, 1-0

קרב סאבת'יה - דייסקיי נגמר בפיצ'ינג דול של 1-0. לטובת דייסקיי. (בוא נעזוב לרגע את העובדה שהמשחק הזה היה נגמר 8-7 אם היינו משחקים בפנוואי, 5 כדורים לפחות לקיר בLF (לפי ספירה שלי 3 של קליבלנד ו2 של בוסטון) שהיו על הקיר לפחות בפנוואי.) בוסטון השיגה את הראן ברביעי כשיוקיליס חבט סינגל לרייט (נראה כמו תפיסה של טרוט אבל זה פגע ברצפה לפני כן), מני הוסיף בלופ סינגל ועם 2 אאוטס לואל חבט פופ אפ לLF, פרנסיסקו שיחק עמוק מאוד ולא ראה את הכדור טוב כשעזב את המחבט, הוא איחר בחצי שנייה והכדור נחת סנטימטרים מהכפפה שלו. יוקיליס נכנס וזה היה הראן היחיד. 7 אינינגס, 4 היטס, 0 ראנס, 5 K ו3 BB ו100 זריקות בלבד (בדר"כ זורק יותר). לא היה במיטבו בכלל, אבל גם שהוא לא במיטבו הוא יכול, עם קצת מזל, לשתק קבוצה. אוקג'ימה זרק את השמיני, פפלבון את התשיעי. נגמר המשחק. סיסי הפסיד למרות 7 אינינגים וחוסר מזל עם הבלופ. ביטנקורט זרק את ה2 הבאים.

clevelandrocks

New member
והלילה קרמונה VS בקט

עוד מאצ'אפ מעניין. אולי ההתקפה שלנו תחליט להופיע סוף סוף.

נכון

מרגיש לי קצת כמו סדרת פלייאוף עם 2 מאצ'אפים של ה1 ו2 שלו ככה. אני השגתי את הספליט שרציתי, ודווקא ב2 משחקים היותר קשים של הסדרה...אז כל תוספת עכשיו מבקט וגאברד זה מתנה. (אם כי עכשיו אני כן מצפה לקחת אחד מה2...)

הנה הוא בא...

בונדס בניסיון ראשון. יאללה אז נלך לישון בשש ועד אז נעשה רוטציה בין בונדס-קאבס-שאר המשחקים המעניינים.

LADodger

New member
רק מדברים על ביג'יו והוא מביא GS נגדנו...

ויוסטון מנצחת 7-4 את הדודג'רס. גם ג'ף קנט עם הום-ראן.... חחחח
ייבש אותי... וסן-דייגו ואריזונה עם ניצחונות מצמצמות את הפער ל-1 ו-2.5 משחקים... אבל אחרי המשחק הבא נגד יוסטון מצפה לנו סידרה נגד הג'איינטס, כלומר - FREE WINS!

אבל רק היט אחד ולא 2 כמו שהבטחתי../images/Emo3.gif

בונא ראיתי שהוא חובט .292 .373 .494 עם 14 HR ו24 דאבלים לסקנד בייסמן זה מעולה, למה לכלכת עליו?
יש לו גם היט אחד לפחות בכל משחק החודש חוץ מאחד. איך ההגנה שלו אז...?

LADodger

New member
בסדר אבל ההגנה לא משהו

הוא כבר לא צעיר ולא זריז. יש לו למשל מהלכים פשוטים שהוא עושה קפיצות כאילו זה היה משהו מדהים חחחחחחח אבל בקשר להיטס הוא עושה GIDP או POP OUT ברגעי קלאץ' הרבה פעמים. זה משהו שלא רואים בסטטיסטיקה. כמו גונזו, שגם אצלו המספרים נראים טוב. הנה קח לינק למהלך מצחיק שלו: http://losangeles.dodgers.mlb.com/multimedia/tp_archive.jsp?c_id=la&ym=200706 זה מופיע בתאריך 2 ביולי. איך אמרו אצלנו בפורום: "He makes every simple play looks too amazing to be real!!" והדבר הכי מצחיק - איך שבטעות וין סקולי השדר האגדי שלנו קרא לו JEFF KUNT. חחחח קלאסיקה!

חח כן ההגנה

באמת גרועה. בין הגרועות הליגה. מזכיר לי את דרק ג'יטר המשפט הזה שאמרו עליו

למעלה