משחקי היום 24.7

משחקי היום 24.7

(התאריך מזכיר לי את המשחק מלפני 3 שנים ביום הזה...בילי מיולר
) הוויט סוקס ניצחו 5-3 את דטרויט במשחק הראשון של הדאבל הדר שלהם. סיאטל מובילה 1-0 על טקסס בראשון שלהם. סה"כ 17 משחקים היום. מישהו רוצה לנחש את התוצאה של הטבח שיהיה בקנזס היום? סקוט "9.17 ERA" אלרטון פוגש את ההתקפה החמה של היאנקיז מול וונג. 13-2?

משהו על בונדס

סטריפ כתב בשירשור ההימורים שהאדסון לא חוטף יותר מדי הומראנים.. לפי מה ששמעתי ב-ESPN (אני לא בטוח מתי זה היה . אולי אתמול במשחק של בוסטון) הם אמרו שלבונדס יש 9 הומראנים בקריירה נגד האדסון אז כל מי שעדיין לא הימר על הומראן של בונדס כדאי לו להמר . אני מקווה להתבזות , אבל לצערי הערב זה יקרה . באריוד יפציץ עוד אחד ... נקווה שאיירוד ישתולל .

יש לו 4

את זה אפשר לגלות מהמעקב של יאהו ספורטס. אתמול נגד סמולץ היה לו 8 בקריירה (שאם אני לא טועה זה הכי הרבה שלו נגד כל פיצ'ר...יש לו 8 גם נגד עוד כמה פיצ'רים...שילינג למשל) והוא לא עשה.

כן , אז טעות שלי

מדובר בסמולץ ולא בהאדסון . מעניין מה שכתוב שם ... July 19 :Off Chicago Cubs' Will Ohman , 3-2 pitch , seventh ining , two runners on base

אתה רציני ?!

בפורום של הקאבס לא דיברו על זה ("EROR-MAN" סדיינו לא בדיוק שחקן אהוב על חלק גדול מאוהדי הקבוצה מאז העונה שעברה) ולא ראיתי שום עידכון בדף של הקאבס . קארי מאסקוט ידועה בתור עיתונאית שמדווחת אחרי שהמשחק מסתיים לא כמו בבוסטון שכולם יודעים מה קורה בקבוצה . אצלנו אפילו המיילבאג יוצא פעם בשבועיים וגם כשהוא יוצא יש שאלות לא אקטואליות ולא מעניינות .

יאפ

Ronny Cedeno-SS- Cubs Jul. 24 - 6:15 pm et Cubs recalled infielder Ronny Cedeno from Triple-A Iowa. Cedeno will probably play mostly against lefties for now, with Ryan Theriot sliding over to second. It's possible he'll take over as the Cubs' starting shortstop later this year.. Scott Moore-1B- Cubs Jul. 24 - 6:13 pm et Cubs optioned third baseman Scott Moore to Triple-A Iowa. Jake Fox keeps his spot for now. Moore went 0-for-5 in four days with the Cubs.

נשמע הגיוני

בן דוד של מנדי מור עדיין לא מתאים למיג'ורס עכשיו , גם סדיינו לא , אבל אפשר להתווכח על זה . פוקס יירד לטריפל-A כשוורד יחזור וזה יקרה רק בעוד כשבועיים .

הפרומו של ESPN על הקאבס מ-2005

חברי הפורום הותיקים אולי יזכרו שדיברתי על זה ... פעם אחת דיברתי על פרומו של ESPN שרואים בחור היספאני שלבוש בחולצה של הדוג'רס ומדבר על איך שהוא למד אנגלית דרך המשחקים של הדודג'רס וחשבתי בהתחלה שזה שחקן של הדודג'רס , אבל בסוף הסתבר שזה רק אוהד ומטרת הפורמו היתה להראות איך הבייסבול זה משחק שמביא אוהדים מתרבויות ומדינות שונות . היה עוד פרומו שהיה על הקאבס ושודר לפני משחק של הקאבס (אם אני זוכר נכון , וכנראה שלא , זה היה נגד הקרדינלס) ושאלתי אתכם אם ראיתם את הפורמו ואמרתם שלא ואמרתי שזה היה פרומו יפה . מצאתי קישור לצפייה בפרומו דרך יוטיוב כבר לפני כמה שבועות , אבל התאפקתי שלא לפרסם את הקישור . עכשיו צפיתי בזה שוב והחלטתי שזה הזמן לשאול את חברי הפורום הותיקים אם הם זוכרים את ההודעה שלי מאז . http://www.youtube.com/watch?v=2vD3DMv4I8o&mode=related&search אני מקווה למצוא מאוחר יותר את ההודעה שלי . אני חושב שהיא עדיין קיימת איפשהו בארכיון .

../images/Emo6.gif

היית צריך קודם להביא לי לראות את זה . איזה פאדיחות . עלק איירוד בדרך לקאבס במקום מאדוקס . גם איך שכתבתי את התגובות ... זה נראה מצחיק מהצד ומפדח מבחינתי . אני רק יכול לקוות שאף אחד לא יכנס לקישור והכל יהיה בסדר . תראה מה זה הגורל . בדיוק בשירשור של הדדליין שבוע לפני . איים טלינג יו , זה בלתי נתפס ! יכולתי לשאול לפני שבוע ... לפני חודש , אבל בחרתי דוקא היום . מדהים .

נכון...אבל ככה זה לכולם../images/Emo3.gif

כי פשוט ככה זה שמסתכלים על הודעות בעבר...אני מתערב שעוד שנה נסתכל על חלק מההודעות כאן (כמו למשל דאן לקאבס) ונצחק עליהם...

עכשיו ניחסת ../images/Emo3.gif

בגלל מה שאמרת עכשיו דאן ישחק בקאבס ובעוד שנה אני אראה את ההודעה שלך ורק ירגיש חרא עם עצמי ועם ה-GM הגרוע ביותר בבייסבול שמנהל את הקבצה שלי .

יותר נכון לומר ש

כמנהג המסורת , דאן יפצע בספרינג טריינינג כמו כל "סופרסטאר" אחר שהקאבס קיוו לפתח . עדיין ננצח בוורלד סירייז ו- "MVP" רמירז יזכה ב-MVP . דילי יתעצבן שהוא לא זכה וידרוש טרייד ויעבור לסן - פרנסיסקו בתמורה לזיטו שיפצע בספרינג טריינינג ואז עוד חוזה של 100 מיליון דולר הלך לפח ... והקאבס משלמים עליו.

כמובן ששנינו עדיין לא חשבנו...

איפה דאן ישחק אם זה יקרה
אלא אם כן הקאבס עוברים לAL ויש DH.

גוד פוינט../images/Emo6.gif

550. היה מביא לך את המקום הרביעי שנה שעברה בAL סנטרל. וזה לפני קליבלנד שסתם הייתה לה שנת ירידה.

המשחק שלנו יוצא לדרך

קיפ וולס (4-12 , 5.75) נגד קרלוס "ביז Z " זמבראנו (12-7 , 3.69) . זמבראנו עם 5-1 ו1.00 ומשהו ERA מאז 2005 נגד הקרדינלס (לא יודע אם הנתון הזה נכון אבל אני סומך על האוהד שכתב את זה בפורום של הקאבס) . על הנייר זה נראה טוב מבחינתנו . Go CUBS Go ! הליינאפים : Cubs Lineup: Name AB AVG HR RBI 1. A Soriano, LF - - - - 2. R Theriot, SS - - - - 3. D Lee, 1B - - - - 4. A Ramirez, 3B - - - - 5. C Floyd, RF - - - - 6. M DeRosa, 2B - - - - 7. J Jones, CF - - - - 8. J Kendall, C - - - - 9. C Zambrano, P - - - - Cardinals Lineup 1. A Kennedy, 2B .223 2 17 4 2. S Schumaker, RF .315 2 8 0 3. A Pujols, 1B .322 22 60 1 4. C Duncan, LF .294 19 55 2 5. J Edmonds, CF .235 7 24 0 6. S Rolen, 3B .264 5 42 5 7. A Miles, SS .272 0 16 0 8. Y Molina, C .249 1 15 0 9. K Wells, P .273 1 2 0

למעלה