משחקי היום 17.8

הנה הסבר קצר...

מקווה שתראה את זה ושלא תאבד את זה בין כל ההודעות... פניה הוחתם כשהיה בן 16 או משהו ע"י היאנקיז...אני לא זוכר בדיוק איך זה קרה אבל קרה שהוא עלה למייג'ורס כבר בגיל 20 כשברור שהוא לא מוכן לפי כל הנתונים או לפי אנשים שראו אותו. במהרה (נדמה לי שאז זה היה כבר הרדס) נדמה לי שהוא כבר בזבז את כל 3 שנות האופציה שלו בגיל 22, וכבר היה אסור להוריד אותו למיינורס בלי לשלוח אותו בוויברס איפה שהיו לוקחים אותו. אז הוא נאלץ לשבת על הספסל מגיל 22 במייג'ורס ולא להתקדם במיינורס. כל הDEVELOPMENT שלו נתקע...הוא לא למד שום סבלנות...זה הרס אותו. בבוסטון הוא לא קיבל מספיק זמן משחק. הוא נוראי כשהוא חייב לעלות כPH, הוא לא יכול פשוט לעלות ולחבוט בכל מצב, הוא צריך זמן משחק יציב. נדמה לי שיש לו נתונים הרבה יותר טובים ביום השני מתוך יומיים ששיחק ברציפות למשל. כששיחק פול טיים ב2006 נכנס לגרוב והצליח. בבוסטון הוא פשוט לא יקבל הזדמנות כזאת, והוא התבזבז פה ולא היה שימושי כPH ושחקן הגנה נוראי. אבל אין לי ספק שהוא יכול להצליח בגדול אם יקבל זמן משחק. אולי הוא יקבל את זה בנאשינלס למרות שהפארק הזה קצת מבאס לHR...אני חושב שהוא ייתן שנה גדולה בעתיד שתגרום לטרייד הזה להראות מטומטם, אבל העובדה היא שהוא אף פעם לא היה מקבל את ההזדמנות בבוסטון עם פיצוץ הOF. בהצלחה לו.

תודה על ההסבר

והעיקר שאתם לא שונאים אותו . נפרדים כידידים כמו שאומרים . גם אני מאחל לו בהצלחה (במיוחד נגד ה-NL סנטרל חוץ מהקאבס) .

הוא דווקא נראה אחלה בחור

ואני מבין שהוא רוצה לשחק איפשהו יום יום. גם אם זה בוושינגטון...כך שיהיה לו כל ההצלחה בעולם.

passanger57

New member
לאקי עוד לא התעורר - 5-1 רדסוקס

מכין את בקט להיות הראשון שיגיע בתקווה ל 16 בדרך ל CY

LADodger

New member
בואנה האיש נתן לבוסטון סייקל כבר באינינג ה-1

סינגל, 2 דאבלס, טריפל והום-ראן.... כבר כדאי שיוציאו אותו....

המשחק גמור .

עכשיו בוסטון צריכים הפסד של היאנקיז וזה יבטיח להם את המקום הראשון .
אני לא עוקב אחרי ה-AL (זה כמו כוכב אחר בשבילי) אבל אהבתי לראות את ההומראן של אורטיז . 20 העונה ובתקווה שיגיע ל-600 עד סוף הקריירה .

איזה 600?../images/Emo6.gif

הוא ב251 ובן 32 עוד מעט. הוא גם מהסוג שיתחילו לDECLINE ולהיפצע לא מעט כשהם מתבגרים...אני בספק אם הוא יגיע ל500

בעיה לא קטנה: מיראבלי נפצע

וריטק נכנס, וכנראה שיצטרך לתפוס 2 משחקים היום למרות שלא רצינו. אבל כדי שיהיה באקאפ על הספסל יש מצב שיעלה באמצע אחד הקאצ'ר בAAA כשקליי יירד...במקום אלסבורי.

זוכר מה אמרתי לך על מיראבלי ?

תראה איזה תותח הוא ! ואתם משלמים עליו גרושים ! ולגבי אורטיז לא הספקתי להגיב , תגיד למנהל האיצטדיון שישים את השיר "big popa" לאורטיז . זה כל כך מתאים לו ! ! ! אני יכול לתאר לעצמי את אורטיז שר את זה .

אל תגזים עם מיראבלי../images/Emo3.gif

הוא עדיין לא תותח...הוא בסדר לבאקאפ קאצ'ר...אבל תותח הוא לא

בשביל PTBNL...

מני מפספס זריקה באמצע וצועק בעצבים לעצמו על איך שהוא פספס את זה. לאקי לא אוהב את זה ובוהה בו במשך שניות ארוכות (מני עם הגב אליו...) זריקה הבאה פוגעת במני...

הבן אדם הכי "לאקי" היום אולי יהיה בסופו של

דבר דאסטי בראון. הקאצ'ר ההגנתי המעולה שגדל בפארם של בוסטון ומשחק כרגע בפורטלנד בAA עלול לקבל טעם ראשון (ואולי אחרון, אין לו עתיד יותר מדי מדהים) של ביג ליגס הודות לפציעה של מיראבלי, גשם שגרם ל2 משחקים היום, והעובדה שפאוטקט בכלל לא בארצות הברית...

למעלה