משחקים

דישונת

New member
בבלס

תגיד שלום למר קוואקרז!!!! *מרביצה לו מכניסה לפח וזורקת מהחלון*

Silver Fox

New member
מוג´ו ג´וג´ו

מואהאהאהאה!!! הוא קשור לברווז, אה? אז זה יחליש אותו! ועכשיו, זה הזמן להוציא לפועל את התוכנית שלי, של הגדול מכולם, של הנורא, של השליט האחד והיחיד, לא שניים, אלא אחד, שזה אני, מוג´ו ג´וג´ו! מואהאהאהאה! *מוציא את המלכודת שלי החוצה ושם על החומר הדביק כמה סוכריות* הן לא יעמדו בפיתוי... ואז הן יידבקו... ואז הקרן הזאת תירה בהן... ואז... אני אשמיד סוף-כל-סוף את בנות הפאוורפאף! מואהאהאה!

Silver Fox

New member
ילדה טיפשה! ../images/Emo46.gif

אהה... ואת חושבת שאת יכולה לעמוד בזה? *מוסיף לסוכריות כמה בובות פרווה קטנות, ארנבונים ודובים חמודים* עכשיו תראי איך את נשברת! מואהאהאהאה! וד"א - במשחקי תפקידים, צריך לתת גם לרעים לנצח למשך זמן-מה. אחרת המשחק לא שווה והתפקיד מיותר. כל אחד צריך לספוג מכות.

casperit

New member
כן

אחרי שהיא שברה בטעות שן לבבלס,הפרופסור סיפר להן שאם שמים את השיניים מתחת לכרית אז פיית השיניים באה ושמה כסף:) אז היא ניסתה לשבור לבבלס עוד פעם את השיניים אבל ללא הצלחה:) אז היא החליטה לגנוב שיניים לאויבים שהיא מכסחת להם את הצורה:) וכשלא היו מספיק אויבים אז היא פשוט הלכה לכל האויבים ושברה להם את השיניים. החידה שלי: איך קוראים לחברה החדשה של הבנות ומה החיה האהובה עליה? יעל

Pagra Baleben

New member
תשובה

אני יודעת שקוראים לה רובין...ואני אנחש שהחיה האהובה עליה היא ציפור?:\

צדקתי בכלל?

אם כן אז הנה החידה שלי(ממש קלה, לא היה לי ממש כח לחשוב..): מה כל אחת מהבנות עשתה עם השיער של בלוסום?

למעלה