משחקים

man in heaven

New member
באטרקאפ - מסלול מכוניות

ובאבלס - באני !..
השאלה שלי: אילו דמויות מסדרות אחרות הופיעו בפאוורפאף ?

אוף... אני זוכר רק שניים...

מייג´ור גלורי וואן היילן... בגלל שזה בטח לא הכל אז אני לא ישאל שאלה...

Pagra Baleben

New member
אנלא בטוחה

אבל אני חושבת שזו הייתה החידה עם מיס קיין- him תלה את מיס קיין האמיתית ומיס קיין מזויפת מעל לגיגית קטנה עם כריש, והבנות היו צריכות לזהות את מיס קיין האמיתית. בסוף בלוסום מצאה פיתרון מוזר שאף אחד לא הבין, וצדקה:)

Pagra Baleben

New member
אנלא בטוחה

אבל אני חושבת שזו הייתה החידה עם מיס קיין- him תלה את מיס קיין האמיתית ומיס קיין מזויפת מעל לגיגית קטנה עם כריש, והבנות היו צריכות לזהות את מיס קיין האמיתית. בסוף בלוסום מצאה פיתרון מוזר שאף אחד לא הבין, וצדקה:) אם אני צודקת אז החידה שלי היא- בפרק שבו הבנות התחפשו לגיבורות על אחרות, מי שיכנע אותן שהן צריכות להיות עצמן ובלהבלהבלה? תהנו -LoVe- ענבל

נֵץ

New member
אני הבנתי את הפתרון.

מי שרוצה הסבר שישלח אליי במסרים, אני אשתדל להסביר. התשובה לשאלה שלך: סטיב המפלץ.

man in heaven

New member
וגם:

החבורה של טום קאט (בפרק עם המפלץ שחיפש את החתלתול שלו). קרטמן (או יותר נכון בלוסום בבגדים של קרטמן..). וזהו... גם אני לא זוכר יותר..

casperit

New member
אממ כן

וכשאני חושבת על זה טוב זה לא בדיוק דמויות אבל הרי יש את הבובות של פיקעצ´ו וג´יגלי פאף (או איך שקוראים לו). אממ לא זאת לא החידה, הנה רמז, משפט: Bubbles: I like ponies! יעל

זה מהחידה של הים בציינה טאון

שהם החליטו לא לעוף אז באטרקאפ ברכבת תחתית ובלוסום רצה אני חושב ובאבלס רכבה על פוני

מיהו בולט?

ובאיזה עוד פרק הוא הופיע? וגם לבולט יש תאום במוצר של הפאוור הפאף מהו המוצר? ובונוס למי שידע איך קוראים לו?

Pagra Baleben

New member
תשובה

באני הייתה "בת הפאוור פאף הרביעית", שהבנות יצרו היא הייתה כמו המשרתת של הבנות והן שלחו אותה להציל את העיר במקומן, אבל היא עשתה צרות... ולבסוף, היא סוף סוף הצילה את היום, אבל נהרגה מזה וואאאאאעעעעעעואואואוע:(((((((((((((((((( השאלה שלי היא: במה מוג´וג´וג´ו השתמש כדי להפוך את כל אנשי טאונסביל לכלבים ולשלוט עליהם?

Silver Fox

New member
תשובה

מוג´ו ג´וג´ו השתמש במסכה של אנוביס ובשתי אבני החן. והשאלה שלי היא: מדוע ראש העיר של סיטיסוויל כעס על בנות הפאוורפאף אחרי שעצרו את הפושעים ששדדו בנק?

casperit

New member
תשובה

כי הן שברו את הגשר של העיר שהוא הסמל של העיר וגם שווה לאטס אוף לאטס אוף לאט אוף מאני (או משהו כזה) אממ השאלה שלי אמממ מאיפה לקוח המשפט: Mojo Jojo is destroying Soho with his Robo Jojo, and that’s a big no-no! So hurry up and go-go! יעל

שני דברים

דבר ראשון ראש העיר כעס כי הגנבים גנבו 400 דולר, ובנות הפאוורפאף גרמו לנזק בשווי 1,000,000$ ! והתשובה לשאלה שלך היא שראש העיר אמר את זה בפרק שבבלס חושבת שהיא מוג´ו ג´וג´ו. והשאלה שלי היא נורא קלה אבל נשאל בכל מקרה: בפרק עם מסיבת פיג´מות, איך קראו למוג´ו ועל איזה תוכנית צחקו עם השם החדש שהיה לו? אם אף אחד לא יודע יש לי המון רמזים לתת.

דישונת

New member
השם היה מוג´ישה

אבל אני לא בטוחה אז ביינתים אני לא משרשרת שאלה!!!

למעלה