משחקים

casperit

New member
בואו נעשה שרשור חידות

אני שואלת חידה ומי שעונה נכון שואל עוד חידה, אוקי, אז: מהו השם משפחה של פרינסס? יעל

B u b b l e s

New member
ואני באני!

חחח.......... היא מה זה מכוערת...

Silver Fox

New member
ואני מוג´ו ג´וג´ו

כי אני טובה בלחזור על עצמי! ומכיוון שאני טובה בלחזור על עצמי, אני אהיה מוג´ו ג´וג´ו! מוג´ו ג´וג´ו יהיה תפקידי! כי אני, מכיוון שאני יודעת לחזור על עצמי, אז אני יכולה לחקות אותו, אז אני אהיה מוג´ו ג´וג´ו! אני, מוג´ו ג´וג´ו, כלומר, הילדה שמחקה אותו ויש לה כישרון לכך, אתכנן תוכניות מרושעות להשמיד את בנות הפאוורפאף שמפריעות לי! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו!

B u b b l e s

New member
חחח! חיקוי מצויין.......

חחחחחחחחחחחחחחח חיקוי מצויין! מצויין חיקוי זה! החיקוי שלך מצויין! מצויין הוא החיקוי שלך! לא הולך לי! לי לא הולך! אני לא טובה בלחזור על עצמי! בלחזור על עצמיאני לא טובה......... טוב לא נורא..... חחח...

חחחחחחחחחחחחח מצוין

חיקוי מצוין נפלא הוא חיקוייך את מוג´ו ג´וג´ו נפלא את מחקה אני לא טוב בחזירה על עצמי

Silver Fox

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif

אז, כשלכולם יהיו תפקידים, נתחיל את הפרק? ויש לי משהו עצוב להגיד: ההודעות העליונות לא נפתחות לי, יש איזושהי בעיה/תקלה לכן יהיה לי קצת קשה להתעדכן בכל מה שקורה כאן... *צחוק מרושע* טאם טאם טאם...
אני, מוג´ו ג´וג´ו, עסוק כעת בתכנון תוכנית מרושעת פרי מוחי המרושע, מוג´ו ג´וג´ו, כדי להשמיד את בנות הפאוורפאף העומדות בדרכי! ולאחר שאשמיד אותן, את בנות הפאוורפאף, אני אשלוט בעולם! אני, מוג´ו ג´וג´ו, ורק אני! כי אין בעולם הזה מקום לשני שליטים! מספרו של השליט יהיה אחד, והאחד הזה יהיה אני - מוג´ו ג´וג´ו! ולאחר שאני, האחד והיחיד, מוג´ו ג´וג´ו, אשתלט על העולם, אני אהיה הקוף החזק ביותר בכל היקום! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו! אני לא חוזר על עצמי כל הזמן, אני מדבר קצר ולעניין, קצר וקולע, בלי לחזור על עצמי כל הזמן, זוהי שטות מוחלטת לחקותי, כי אני מדבר קצר ולעניין, קצר וקולע, אני לא חוזר על עצמי כל הזמן, אני אומר רק את הדברים החשובים וזהו, אני לא חוזר על עצמי!!!
אני לא מאמין... אני דחפתי את הפרופסור והוא פגע במיכל הכימיקל איקס... הנוזל שבתוכו נשפך אל תוך התבשיל שהוא הכין... וכך נוצרו בנות הפאוורפאף! אני יצרתי אותן!
(טוב באמת היה פרק כזה, לא?) חחח... אז מה דעתכם, אני צריכה להיות מוג´ו ג´וג´ו, או לא?

Pagra Baleben

New member
יאללה אנשים

תתחילו להתעורר הפורום הזה עוד יקבר בודד ועצוב אז תביאו חברים..אבל לפני זה תחיו בעצמכם בהביי ענבל

B u b b l e s

New member
אני משנה ל-Bullet

למה לא עשינו את הפרק בסוף?! וחוץ מזה שאני משנה לבאלט, הסנאית עם העיניים הצהובות!

Silver Fox

New member
בולת זה קליע באנגלית

היא ממש חמודה... אז מתי מתחילים?! מתי כל הפורום הזה יחליט להתעורר?!

Pagra Baleben

New member
לא לא לא, לא לא לא

לא לא לא לא לא אני באטר קאפ! תהיה הקריין או משו

Pagra Baleben

New member
אני אהיה הקריינית רק להתחלה

כי אתם ממש ישנונים- העיר טאוונסביללללל! ושוב כמו כל יום, צריך לקום מוקדם...לצחצח שיניים ולהתלבש... תמשיכו מכאן^___________^

casperit

New member
בבלס

אוו עוד יום נהדר מתחיל, השמש זורחת, הפרחים... פורחים והציפורים מציצות. אני רואה שבאטרקאפ ובלאסם עדין ישנות, אני אציר להן ציור לפני שהן יקומו. בהתחלה אני אקח את הורוד, ואז את הירוק, ועכשיו כחול וצהוב (ווויייייי). אויש הטלפון מצלצל, אבל בלאסם היא זו שתמיד עונה! טוב אני אענה... ה...הלו? ראש העיר?

Silver Fox

New member
מוג´ו ג´וג´ו

מוואהאהאה!!! (צחוק מרושע)
עוד יום חדש הגיע בעיר טאונסוויל, ואני רואה מהחלון את כל התושבים מאושרים ועושים פינקניק על הדשא, וכולם שמחים... לא עוד! אני לא אסבול את האושר המחליא הזה! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו, המוח, הרשע והמרושע, השליט היחיד בעולם - חשבתי סוף-סוף על תוכנית מרושעת שתשמיד את בנות הפאוורפאף! ואז, כשאשמיד את בנות הפאוורפאף, לא יהיו עוד משברים בדרכי - כשאשתלט על העולם! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו, אשמיד את בנות הפאוורפאף! ועכשיו אני הולך לבנות את המתקן המושלם שלי... רק צריך להדביק אותן למקום עם החומר הזה... ואז אני אדמה את זה למתקן שעשועים... ואז, כשהן יידבקו, אז קרן הלייזר הזאת תירה בהן ותשמיד אותן! ואז, אני, מוג´ו ג´וג´ו, הרשע מכל, אשמיד את בנות הפאוורפאף! *מעמיד את המתקן בחוץ* מואהאהאה! הנה הן מגיעות, הן מתקרבות למתקן, בעוד דקות ספורות הן יושמדו ואז אף אחד לא יעמוד בדרכי להשתלט על העולם! מואהאהאה!

Pagra Baleben

New member
באטרקאפ

*מתעוררת לאט לאט* יום חדש, דאמט! השמש הזאת הורגת אותי הייי! היום יום שבת! הולכים לפיקניק עם הפרופסור! בלללללללללוווווווסססוםםםםםם וווווווווייק אפ!

למעלה