משחקים

casperit

New member
בבלס

~מחכה שראש העיר יענה~ ראש העיר? ראש העיר? ~עוזרת בינתיים לבאטרקאפ להעיר את בלאסם~ בלאסםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תתעוררי!!!!!!!!!!!!!11 ~צורחת~ ~מתנשפת עמוקות~ ~מחכה שבלאסם תתעורר וראש העיר יענה~ יעל

casperit

New member
לא אני בבלס...

תהיי ראש העיר ותמשיכי מההודעה האחרונה בשרשור של המשחק, זאת יעל

casperit

New member
רשימת המשתתפים!

בלוסום-קובי גין בבלס-casperit באטרקפ-Pagra Baleben מוג´ו ג´וג´ו-Silver Fox B u b b l e s-Bullet * מיס קין הקריין הים ראש העיר פרינסס הפרופסור בוגי מן מיס.באלאם אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי

בגלל שזה נתקע אז אני אהיה him

את כל מה שאני כותב צריך לקרוא בקול הנשי שלו חוץ מהקטעים המודגשים שיהיו בקול הנמוך שלו. אווווווווווו, עוד יום חדש הגיע ואיתו עוד הזדמנות להשמיד את בנות הפאוורפאף! מה אתה חושב, מר קוואקרז? נראה לך שהיום אשמיד אותן? אולי אני אדבר עם מוג´ו ואבדוק מה הוא חושב. אני מקווה שגם היום הוא רוצה להשמיד את בנות הפאוורפאף המגעילות האלה! מה אתה חושב מר קוואקרז? אתה חושב שכדאי לי לדבר עם מוג´ו? ברור שכן. *הוא מתקשר למוג´ו* הלו? מוג´ו? רוצה להשמיד היום את בנות הפאוורפאף? כן? מצוין!!! בקרוב אני אשלוט בטאונסוויל ואח"כ בעולם כולו!!!! מה אמרת, מוג´ו? גם אתה רוצה לשלוט בטאונסוויל? ברור שאני אתן לך..... אם תהיה נחמד..... הוא מנתק לו ומחליט שהגיע הזמן לחשוב מה לעשות כדי להשמיד אותן.... הוא חושב וחושב וחושב וחושב וחושב ומגיע למסקנה שכדאי לחכות קודם להודעה הבאה!

דישונת

New member
בבלס

(בפארק קוטפת פרחים!!!) או, איזה יום יפה היום
אוי הנה חתול תקוע על העץ
אני יודעת. אוריד אותו ואקח אותו הביתה!!!

casperit

New member
הקריין

אוי לא! גם him וגם מוג´ו רוצים להשתלט על טאונסווביל! מעניין מה התוכניות שלהם... אח כואב לי הראש! אה אה אני מרגיש סחרורחת... ~להרוג את מוג´ו ג´וג´ו~ ~להרוג את מוג´ו ג´וג´ו~ יש לי הרגשה משונה.. שאני צריך להרוג את מוג´ו ג´וג´ו... אה הבנתי את הרעיון של him!!!! בעזרת כוח המחשב שלו הוא גורם לכל תושבי טאונסביל להרוג את מוג´ו כדי שהוא יהיה היחיד שישתלט על טאונסביל! oh no what are we going to do??? היי, בעצם זה לא רעיון כ"כ רע... ~להרוג את מוג´ו ג´וג´ו~ ~להרוג את מוג´ו ג´וג´ו~

לא לא לא לא לא!

הם לא אמורים להבין שאני גרמתי להם לרצות להרוג את מוג´ו! כנראה שאצטרך להתחיל כבר במלאכת הטבח. ונראה לי שאני אתחיל עם פרופסור יוטוניום.... *צחוק מרושע* רגע! מה הרעש הזה? *בבלס מתפרצת לסלון של him* מה את עושה כאן? את באת להביס אותי? קודם בואי ונראה אם תוכלי להביס את רובוט העל שלי!!! him משחרר רובוט ענק, מפלצתי, מבעית, חולני, מוזר, יוצא דופן, גועלי בצורה של........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ ג´וק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולרובוט יש שליטה על כל הג´וקים בטאונסוויל!!!!!!! (him) מה תעשי עכשיו, cute little bubbles? (למקרה שמישהו לא הבין בלוסום קוראת ככה לבבלס בפרק שבבלס מנסה להוכיח שהיא חזקה, bubblevicious) בקיצור תמשיכו כבר!

דישונת

New member
בבלס

אוף!!!! חבל שהבנות לא פה!!!! היינו עושות חתול אש, לא נורא, *יורה ברקים* אני מטפלת בו בעצמי

Pagra Baleben

New member
באטרקאפ

*נכנסת* אההההה זה him! הרשע המעצבן שאני הכי שונאת! אני רוצה לקחת אותו ולמעוך אותו ולהרביץ לו *מרביצה באוויר* לאטס גאט הים באבלס! *שמה לב לרובוט* או או...טראבלס

דישונת

New member
בבלס

למעוך?! למעוך!!! איכס מלא ג´וקים!!! *עפה* אההההההההההההההההההההההההההההההההה אמא´לה! אמא´לה! איכס! איכס! איכס!!!!!!!!!!!

Silver Fox

New member
מוג´ו ג´וג´ו

היי! him! עוף מכאן מיד! אני רוצה להשמיד את בנות הפאוורפאף! אני אני אני! *נושא את המתקן-מלכודת שלי ומעמיד אותו על הרצפה* זה תורי להשתלט על טאונסוויל ולהשמיד את בנות הפאוורפאף! כי יש בעולם הזה מקום רק לשליט אחד! והשליט הזה הוא מוג´ו ג´וג´ו! אין פה מקום לשניים, מספרו של השליט יהיה אחד, וזה יהיה אני! מוג´ו ג´וג´ו! וכשרק מוג´ו ג´וג´ו אחד, לא שניים, אלא אחד, ישוט בעולם, סוף סוף אגשים את משאלתי - ואשמיד את בנות הפאוורפאף! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו! מואהאהאהאה! *צחוק מרושע*

דישונת

New member
בבלס

מוג´ו, קוף מרושע שכמוך!!! תפסיק לברבר במוח, ותן לנו לחסל אותךולהציל את היום!!!

שקט!!!!!!

אף אחד לא יעז להגיד לי מה לעשות! מוג´ו, ניסית להשתלט על טאונסוויל מספיק םעמים, ונכשלת. עכשיו תורי. *בבלס ובאטרקאפ מחסלות את הרובוט והג´וקים בורחים* חיסלתם את הרובוט שלי, הה? עכשיו נראה איך תסדרו מול אויב בעל כוח של אל!!! *him פותח שער לשאול וכל הנשמות המתות נכנסות בו ומחזקות אותו* עכשיו אני חזק הרבה יותר, והפעם לא לקחו לי 50 שנה שתעלמו כדי להתחזק. מה תעשו עכשיו, בנות הפאוורפאף? יש רק דרך אחת לחסל אותי, והיא לפתוח את השער לשאול שוב. אבל רק אני יודע כיצד, ואת ספר הכשפים שהכישוף היה כתוב בו השמדתי. עכשיו כשאתן יודעות מה קרה כרגע, מה תעשו לי?

למעלה