לא לא לא לא לא!
הם לא אמורים להבין שאני גרמתי להם לרצות להרוג את מוג´ו! כנראה שאצטרך להתחיל כבר במלאכת הטבח. ונראה לי שאני אתחיל עם פרופסור יוטוניום.... *צחוק מרושע* רגע! מה הרעש הזה? *בבלס מתפרצת לסלון של him* מה את עושה כאן? את באת להביס אותי? קודם בואי ונראה אם תוכלי להביס את רובוט העל שלי!!! him משחרר רובוט ענק, מפלצתי, מבעית, חולני, מוזר, יוצא דופן, גועלי בצורה של........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ ג´וק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולרובוט יש שליטה על כל הג´וקים בטאונסוויל!!!!!!! (him) מה תעשי עכשיו, cute little bubbles? (למקרה שמישהו לא הבין בלוסום קוראת ככה לבבלס בפרק שבבלס מנסה להוכיח שהיא חזקה, bubblevicious) בקיצור תמשיכו כבר!