משחקים

את צודקת

וצחקו על התוכנית מואישה למקרה שאף אחד לא הבין. אם מישהו עוד נכנס לפורום חוץ מממני ומדישונת.

casperit

New member
תשובה

כי היא קיבלה מכה בראש מעמוד (נו לא עמוד כזה דבר...) והדבר הראשון שהיא שמעה זה את מוג´ו ג´וג´ו והיא קלטה את זה לראש שלה. השאלה: מי זה סטיב ובאיזה פרק הוא הופיע? יעל

Houndour

New member
המפלצת מהפרק בו

הבנות החליטו להיות הגיברות האהובות עליהן מהקומיקס. אהבתי את באטרקאפ- הצל או איך שהיא לא קראה לעצמה לצאת רק בליילה... סטיב התגלה כמפלצת מאוד מנומס כשהפסיק להרוס את העיר ודיבר עם הבנות שעליהן להיות עצמן בקטע שהרג אותי מצחוק.

Houndour

New member
איזה שעון יש לראש עריית טאונסוויל?

הכוונה לשעון יד כמובן. מה מצוייר בו?

casperit

New member
תשובה

ג´יגלי פאף נדמה לי. לא מכירה פוקימונים. השאלה: כמה מייק הופיעו בסדרה? יעל

Houndour

New member
זכור לי רק אחד:

הילד החדש שהגיע לגן עם החבר הדמיוני שלו

Houndour

New member
נזכרתי בעוד אחד:

השוטר השמן והעצבני שהתעצבןצעל בנות הפאוורפאף וקשר אותן והתעלל בהן.

Silver Fox

New member
ובגלל שבינתיים לא המשכתם את החידון

הנה השאלה שלי: כשבאבלס הביאה לוויתן הביתה, איזה מקום בסוף הם מצאו כדי לשים אותו בו? ואיך הן מלאו את המקום במים?

casperit

New member
תשובה

במעבדה של הפרופסור, בלאסם השתמשה באייס ברט´ כדי ליצור קרח (בעצם באטרקאפ ובבלס דחפו אותה ואז היא עשתה את זה) ואז באטרקאפ הפכה את הקרח למים עם כוח הלייזר שלה. השאלה שלי: מה היו 2 הבעיות של בבלס ואיך פתרו אחת מהן?

Silver Fox

New member
תשובה

אני חושבת... בעיה אחת - היא לא ראתה טוב והייתה זקוקה למשקפיים. בעיה שנייה - היא קיבלה מכה בראש וחשבה שהיא מוג´ו. אבל מה זאת אומרת איך פתרו אחת מהן? טוב... אז אני אבחר את הבעיה עם המשקפיים... באטרקאפ ירתה קרן לייזר והיא פגעה בעין של באבלס, וככה הראייה שלה השתפרה. והשאלה שלי: מדוע באטרקאפ ובאבלס סיפרו את בלוסום בצורה מצחיקה? מה קרה? (שימי לב: זה בלוסום, לא בלאסם!!!)

casperit

New member
תשובה + תיקון תשובה שלך

התכוונתי לשתי הבעיות שהיו בפרק אחד. שהיא לא ראתה טוב ולא שמעה טוב. אבל בסדר. תשובה: כי הן עשו לה כל מיני דברים בשיער והיא אמרה: cut it out! והן קלטו את זה לא נכון... ואני אומרת בלאסם כי ככה מבטאים באנגלית ולא אכפת לי שזה לא נכון. והשאלה שלי: מה קרה לבנות הפאוור פאף אושר רב מאוד מאוד מאוד?

Silver Fox

New member
תשובה+תיקון תשובה שלך

התשובה שלך בסדר, אבל למעשה, הן סיפרו אותה כי בטעות הן קרעו לה חלק מהשיער, אז החליטו שאם כבר אז כבר... אבל בסדר. ומה גרם לפאוורפאף גילרז אושר רב מאוד מאוד מאוד? אה... יש הרבה כאלה. טוב, אז אני חושבת שהתשובה היא: הצעצועים שהפרופסור גנב בשבילן. אבל אני לא בטוחה. ובאשר לעובדה שחשבת שאני בן, אז אני סולחת

casperit

New member
לא לזה התכוונתי

משהו שגרם להן אושר עילאי, שגרם להן להיות בהיי...

casperit

New member
רמז

הן פגעו בגלל זה במוג´ו וצעקו על ראש העיר שנורא נעלב... יעל

למעלה