../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif
אז, כשלכולם יהיו תפקידים, נתחיל את הפרק? ויש לי משהו עצוב להגיד: ההודעות העליונות לא נפתחות לי, יש איזושהי בעיה/תקלה לכן יהיה לי קצת קשה להתעדכן בכל מה שקורה כאן... *צחוק מרושע* טאם טאם טאם...
אני, מוג´ו ג´וג´ו, עסוק כעת בתכנון תוכנית מרושעת פרי מוחי המרושע, מוג´ו ג´וג´ו, כדי להשמיד את בנות הפאוורפאף העומדות בדרכי! ולאחר שאשמיד אותן, את בנות הפאוורפאף, אני אשלוט בעולם! אני, מוג´ו ג´וג´ו, ורק אני! כי אין בעולם הזה מקום לשני שליטים! מספרו של השליט יהיה אחד, והאחד הזה יהיה אני - מוג´ו ג´וג´ו! ולאחר שאני, האחד והיחיד, מוג´ו ג´וג´ו, אשתלט על העולם, אני אהיה הקוף החזק ביותר בכל היקום! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו! אני לא חוזר על עצמי כל הזמן, אני מדבר קצר ולעניין, קצר וקולע, בלי לחזור על עצמי כל הזמן, זוהי שטות מוחלטת לחקותי, כי אני מדבר קצר ולעניין, קצר וקולע, אני לא חוזר על עצמי כל הזמן, אני אומר רק את הדברים החשובים וזהו, אני לא חוזר על עצמי!!!
אני לא מאמין... אני דחפתי את הפרופסור והוא פגע במיכל הכימיקל איקס... הנוזל שבתוכו נשפך אל תוך התבשיל שהוא הכין... וכך נוצרו בנות הפאוורפאף! אני יצרתי אותן!
(טוב באמת היה פרק כזה, לא?) חחח... אז מה דעתכם, אני צריכה להיות מוג´ו ג´וג´ו, או לא?