משו על ישראל!

Drunk Bullet

New member
נורא קל לך לדבר

אני בטוח ב100% שלא היית קופץ על המטוס הראשון לישראל, אם היית חי בארה"ב בתנאים הרבה יותר טובים בהשוואה לתנאים בהם אתה חי היום. אל תתימר להוכיח שכולם טועים כל עוד אתה לא היית במצבם וניסית לחיות כמו שהם חיים.

אני לא מבינה את האנשים האלו

שהמדינה חשובה להם כמו המשפחה.. יש אבדל ענק בין משפחה למדינה!!!! אז המדינה לא חשובה לי לפחות לא זאת בניגוד למשפחה שכן חשובה לי באמת! אני לא חושבת שישראל זה מקום יחיד ליהודים.... יש לי קרובים ברוסיה ובארה"ב והם חיים נהדר שמה והם לא סבלו מהאנטישמיות!

נגב 15

New member
את לא מבינה את מה שאמרתי

עכשיו הם חיים טוב....אבל כאשר לא תהיה מדינה ולא יהי צה"ל אז מה כן יהיה? אתם חיים באשליות שבעולם המודרני הכל טוב....במדינות האלו עדיין יודעים לרצוח יהודים בדרך "הישנה והטובה" והפרימיטיבית

אני לא מאמינה שעולם נישאר כמו

לפני 60 שנה והשואה תחזור... וחוץ מזה אני לא מתכוונת עכשיו לקרוא את העתיד מה יהיה בעולם בעתיד... יכול להיות שלא יהיה מלחמה אלה דווקא סוף עולם!

SupermanZW

Well-known member
ובישראל לא רוצחים יהודים?

צא מהאשליה שלך, אין מקום בטוח בעולם, רוצחים יש בכל מקום, כשמסתכלים על התמונה הכוללת ולא רק על המצב הבטחוני אפשר להבין מדוע לאנשים שונים (ואפילו ליהודים שונים) מתאים לחיות במדינות שונות. אף אחד לא אמר שבעולם המודרני הכל טוב, אין מקום בעולם שבו הכל טוב.

לכי! תברחי! קישטה! כן כן, כמו

חתול מפוחד ורדוף היסטריה...נראה איך תגמרי שם באירופה\רוסיה הנאורות ואוהבות היהודים! [וכן, יראו בך יהודיה, גם אם את ממש לא...עניין אנטישמי כזה של כתם לכל החיים, שלושה דורות וכאלה...אני לא אתחיל ללמד אותך היסטוריה

גיליLOVE

New member
בעיקרון הדבר הנכון לעשות...

הוא יהיה לעזוב ולברוח...אבל לאן??? ברוסיה אנחנו ה-יהודים וככה גם בכול מדינה אחרת..רק פה אין אנטישמיות... אבל פה למשהוא אנחנו ה-רוסים... ד"א גמני חדשה פה.

Bastet

New member
אנטישמיות יכולה להיות שקטה

חוץ מזה, היא יכולה להוות גורם מגביל לחיים כיהודי, בסתר. מתחת לאפים של היהודים ולבצע דברים כמו דיסקרימינציה וכ"ו..

Nike07

New member
הדבר הנכון לעשות זה להישאר

ולנצח את הטרור ביחד! מי אמר לך שמחר לא יהיו פיגועים בכל מקום אחר בעולם אליו תרצי להגיע?

SupermanZW

Well-known member
איך אתה יכול להיות כל כך חד משמעי

איך אתה יכול לדעת האם מה שנכון עבורך נכון גם עבור מישהו אחר? אני מסכים עם המשפט האחרון שלך ובאמת אי אפשר לדעת האם יהיו מחר פיגועים ואם כן היכן הם יהיו, אבל בכל זאת, פיגועים אינם השיקול היחיד, ישנם שיקולים רבים שאדם לוקח בחשבון לפני ההחלטה היכן לחיות ומה שמתאים לאדם אחד לא בהכרח מתאים לאחר.

Nike07

New member
דיברתי רק על שיקול הבריחה מהטרור

שכן זה הנושא עליו אנחנו דנים.

SupermanZW

Well-known member
אם כך

אז מדוע אתה חושב שאסור לעזוב בגלל הטרור? כי זה מה שהמחבלים רוצים? נניח, אבל מה אכפת לנו מה הם רוצים? אכפת לנו מה אנחנו|סדגש רוצים. כי מעבר לארץ אחרת זו בריחה? איני מסכים, בריחה הינה פעולה אינסטינקטיבית או שהיא נובעת ממניעים אמוציונאלים, מעבר מטעמים רציונאלים אינו בריחה, ואם אתה רואה מעבר לארץ אחרת כבריחה אז גם המעבר מברה"מ לישראל אמור להיחשב בריחה להגדרתך. כי זאת הארץ שלנו? לא סיבה מוצדקת לטעמי, אם המדינה לא מסוגלת להגן עלינו היא אינה ממלאת את מטרת קיומה, לכן זאת לא סיבה. אשמח אם תציג עוד סיבות ואפשרויות כדי שאוכל לבחון את כולן, אך בסופו של דבר אוכיח כי עזיבה בגלל הטרור לגיטימית בדיוק כמו עזיבה מכל סיבה אחרת או הישארות.

נגב 15

New member
אההה אבל תקשיב רגע

אם הרצון שלך גדול מהרצון שלהם (משפט שאני מסכים איתו בגזיליון האחוז) אז תישאר פה ותוכיח להם שאף אחד לא יזיז אותך מפה! ונעבור לדבר השני, המדינה הזאת מגנה עלייך מפני חזרת הנאצים, כל עוד קיימת המדינה היא תגן עלייך מרצח כל העם שלך! ואתם חיים באשלייה כל מי שחושב שאם לא תהיה מדינת ישראל לא תהיה עוד שואה, כי תהיה והעולם שוב ישתוק, ושוב ירצחו מיליונים, איפה אתם חיים!?? כמו שאף אחת מהמדינות הערביות לא רוצות את הפלסטינאים ככה גם אף מדינה בעולם לא רוצה את היהודונים! אלה שרוצים להשתלט על העולם, אלה שרוצים לגנוב את כל הקפיטליסטים אבל גם באותו זמן קומוניסטים (תלוי מי המאשים ומתי מתאים לו מה), היהודונים האלה שהם השטן בהתגלמותו, אלה שתוארו כתת אדם. והעולם ידע וכל המדינות ידעו, גם ארה"ב וגם בריטניה וגם כולם (ע"ע "עוד טיסה אחת" בהפקת ערוץ 2). וחבל לי שבתוך העם הזה יש אנשים שאין להם שום זיקה אליו, אבל ביום שבו יפגעו בהם מהסיבה היחידה שהם יהודים הם יחזרו לפה כמו גדולים, ולא יעזבו לעולם. אבל תחשבו על אותו דבר רק שאין לכם לאן לחזור, כי כולם עזבו את המדינה בגלל הטרור אז אין מי שייתגייס לצבא, יש רק פועלים תילנדים, הכושים העבריים, פלסטינאים, ועוד... יהודי שעוזב את הארץ ב99% מהמקרים טועה! המדינה הזאת ועוד איך מגנה עלייך, אנחנו רק צריכים להתאחד, ואז כאשר התאחדנו ורק אז להילחם בערבים כהוגן!

AeroSlash

New member
בוא'נה בן אדם, אני חייבת להגיד משהו

אני אוכלת את עצמי מקנאה בך.. הלוואי והייתי שמינית פטריוטית ממך.. ואני מדברת בשיא הרצינות עכשיו..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הרצון שלי הוא לחיות ולא רק לחיות אלא לחיות טוב, וחשוב לי שהמדינה בה אני אזרח הממלא את חובותיו האזרחיות תגן עלי ותדאג לי בעת הצורך. המדינה לא יכולה להגן עלי מחזרת הנאצים, להזכירך לולא היו הנאצים מנוצחים במלה"ע ה-2 הם היו מגיעים גם לפלסטינה המנדטורית והורגים את היהודים בה, ויותר מכך, הרבה יותר קל להשמיד עם שמרוכז במקום אחד מאשר אנשים רבים המפוזרים בכל מיני מקומות בעולם, תאר לך למשל שבתקופת מלחמת העולם השניה היו מרוכזים כל היהודים בגרמניה, סביר להניח שלא היה נשאר מהם זכר, דווקא בזכות העובדה שהם היו מפוזרים בהרבה מדינות אלה שהיו במדינות המרוחקות מגרמניה והשטחים שנכבשו ע"י הצבא הנאצי ניצלו. המדינה לא יכולה להגן עלי מרצח עם, היו עוד עמים עם מדינות שעברו רצח עם, להזכירך גם ארמניה לא הצילה את הארמנים מרצח העם שעברו (אלה ששרדו הם המעטים(. אני לא יכול לדעת האם תהיה עוד שואה או לא, איני חוזה עתידות, אך גם אם תהיה וגם אם לא, כלל לא נראה שיצראל יכולה להציל אותי ממנה, הרי אם ישראל אינה מצליחה לחסל טרור בלתי מתוחכם של עם פרימיטיבי אין לה שום סיכוי כנגד שואה שעלולה להתחולל ע"י עם מפותח ומתוחכם, ובכלל, אין שום קשר בין קיומה של מדינת ישראל להתחוללותה או אי התחוללותה של שואה בעתיד, אני רוצה להיות אופטימי ולהאמין שלא תתרחש שואה נוספת, אך להיות בטוח בכך לחלוטין לא אוכל. אני לא סומך על העולם שיציל אותי אם תהיה שוב שואה, במלחמת העולם השניה נהרגו 70000000 איש שהעולם לא הציל, בעלות הברית היו צריכות לפעול הרבה יותר מוקדם. מיליונים יכולים להירצח בישראל וגם בכל מקום אחר, אין שום הבטחה שזה לא יקרה, ואין לכך שום קשר לקיומה או חדלונה של מדינת ישראל, להזכירך, פצצת אטום אחת מהסוג המודרני יכולה למחוק לחלוטין את מדינת ישראל, פצצות האטום המודרניות בעלות עוצמה הגדולה פי מאה מזו שהיתה לפצצת האטום שנפלה על הירושימה, לכן אפשר דווקא לומר שככל שהיהודים יהיו מפוזרים על שטח רב יותר סיכויי הינצלותם יהיו גבוהים יותר. בהכללה קיצונית ניתן לומר כי אף אחת מהמדינות בעולם לא רוצה פלסטינאים וגם אף אחת לא רוצה יהודים, אך נכון לעכשיו המדינות אליהן מהגרים יהודים שומרות על זכויות כל אזרחיהן כולל היהודים והן אינן רואות ביהודים אזרחים סוג ב', ובכלל רוב המדינות בעולם מנסות היום להקטין את ההגירה אליהן, כך שנכון יהיה לומר שמרבית המהגרים אינם רצויים היום לרוב המדינות ואין אמת בטענה שרק יהודים או רק פלסטינאים אינם רצויים, ואם יהודי בעל ממון או בעל מקצוע מבוקש רוצה להגר למדינת הגירה יקבלו אותו בזרועות פתוחות למרות שהוא יהודי, ומרבית הסיכוי שאף אחד לא יבדוק בכלל האם הוא יהודי. כפי שאפשר להמציא עלילות דם על יהודים אפשר להמציא כאלה על כל קבוצת אנשים, רוב האנשים בעולם כבר לא קונים יותר את הבולשיט שבתעמולה האנטישמית ורוב האנשים בעולם אינם אנטישמים. ישראל לא מצילה יהודים וגם מדינות אחרות לא, מי שחושב שאם הוא מהגר הוא בהכרח מציל את חייו טועה וגם מי שחושב שאם הוא עולה לישראל הוא מציל את חייו טועה, אנו צריכים להיות הגיוניים ולהבין שלא משנה היכן נהיה תמיד קיימים הסיכונים שנמות מוות לא טבעי, אם כתוצאה מתאונת דרכים, תאונת עבודה, פיגוע, או סוג אחר של רצח. הגירה כשלעצמה אינה נובעת רק מסיבות בטחוניות, יש גם סיבות אחרות, ביניהן סיבות כלכליות, חברתיות, הזדמנויות, מנטליות, אקלים, חינוך, ועוד המון סיבות, כך שבאמת כל אחד צריך לבחור מקום אשר מתאים לו הכי הרבה וגם לדעת שאין מקום מושלם או מקום שיש בו רק יתרונות ומצד שני גם אין מקום שהכל בו רע או שיש בו רק חסרונות, אז כל אחד בוחר ע"פ הקריטריונים החשובים לו ביותר (וברור לי שיש קריטריונים שלא הזכרתי, אך לאנשים אחרים הם חשובים, ואיני מזלזל בחשיבותם עבורם).

למעלה