משו על ישראל!

נגב 15

New member
אממ אז באותה מידה אפשר לומר

שכל אדם בעולם הוא רוצח פוטנציאלי, אנס פוטנציאלי, וכד'... ואסור אבל באמת אסור להפגיז מסגד בגלל טרוריסט אחד שיש בו, זה נוגד את הערך העליון ביותר ערך החיים, ומבחינת צה"ל זה נוגד את הערך של טוהר הנשק ושל חיי אדם. האנשים שם לא עשו כלום וצריף לחורר את הבן זונה ימח שמו וזכרו הטרוריסט באופן נקודתי מאוד, שרק הוא ושות' יפגעו

beatman

Member
טוב נו,בלי מסגדים.

אבל ההפגנות שלהם

Drunk Bullet

New member
צביעות והסתה לרצח

לשרוף דגלים ולקרוא מוות לישראל זה איום חמור לרצח שטות גמורה וצביעות! הם לא חיים במדינה שלך, החוקים של ישראל לא חלים עליהם, מי אתה בכלל שתאסור עליהם לשרוף דגל או להביע דעות, שקוראות נגדך? הרי אתה עושה בדיוק אותו הדבר, אתה קורא לרציחתם של חפים מפשע, אם זו לא צביעות, אז מה כן? לידיעתך, בארה"ב כל אמריקאי יכול לשרוף את הדגל של ארה"ב כי אין חוק האוסר את המעשה, אז מין הסתם זאת זכותם הלגיטימית של תושבי הרשות לשרוף את דגל ישראל ולקרא למותך, בדיוק כמו שאתה קורא לרציחתם. וכל ערבי כזה הוא מחבל מתאבד פוטנציאלי ואני לא אחשוב אפילו פעם 1 אם לירות בו,אבצע זאת מייד אם כך, לא תתנגד שערבי ירצח אותך, כי מדבריך ניתן להסיק את אותו הדבר גם עליך, ולומר שאתה רוצח פוטנציאלי. גם אם המישהו הזה לא שאף בסופו של דבר לעשות פיגוע,אסור להמר אז מה אתה עושה בעולם החופשי? הרי אתה אמור להיות בכלא! אתה רוצה לרצוח ערבים חפים מפשע, אז אתה סיכון לא פחות מהם.

Drunk Bullet

New member
פציפיסט תקרא למישהו אחר

כבר הבהרתי לך בשרשור אחר, שלהבדיל מפציפיסט אין לי בעיה לירות במחבל, הבעיה היא שאצלך פציפיסט הוא כל מי שלא רוצה לירות בערבי חף מפשע.

beatman

Member
מצטער,פציפיסט למחצה

כי אתה חושב על אויבך יותר מאשר על אחיך: אתה מוכן להקריב כמה "קורבנות שלום" בשביל לא להיות "רוצח". אני לא מוכן לסבול אפילו קורבן אחד,מצידי שאני אפגע גם במי שאתה קורא להם "חפים מפשע" רק שלא יהיו פיגועים.

Drunk Bullet

New member
אם אני פציפיסט למחצה, אתה רוצח רדום

מצידי שאני אפגע גם במי שאתה קורא להם "חפים מפשע" רק שלא יהיו פיגועים אז למה להתחיל מבחוץ? אני מציע להתחיל לרצוח כל מיני גנבים ופושעים מהעם שלך שתופסים מקום בכלא וחיים על חשבונך, למה לא? תמנע פשעים בעתיד. כי אתה חושב על אויבך יותר מאשר על אחיך אצלי אין דבר כזה "אחים", בשבילי כולם שווים כל עוד הם לא פושעים. אני מדבר על חפים מפשע, בדיוק כמוך. אתה קורא לרציחתם, והם קוראים לרציחתך (ואני מדגיש שהכוונה לאלה שלא עושים שום דבר מעבר להפגנה), אין בינך לבינם שום הבדל.

beatman

Member
גנבים צריכים להיות מאחורי סורג

ובריח,אם מישהו רוצח ושולף סכינים אז זה בהחלט לגיטי לפגוע בו כי הוא מאיים על הציבור. זה מרכז הבעיה,אין לך זהות יהודית. ערבים לא שווים לנו הם אויבים(כמו שמצריים היתה אויבת וסוריה הייתה אויבת),אנחנו יהודים שרוצים לחיות בשקט בארצנו. ודאי שיש הבדל ביני לביניהם,אני לא טרוריסט ולא עושה נגדם פיגועים.אני מעדיף את חיי אחיי במקום את חיי אויביי וזה לגיטימי לגמרי במלחמה.

Drunk Bullet

New member
אתה מתעלם מהנקודה החשובה

אתה אמרת שכל מי ששורף דגל או מפגין נגד ישראל, צריך להיות מושמד ליתר בטחון כדי "לא לקחת סיכון" - אתה בעצם משמיד אנשים חפים מפשע שזכותם המלאה להפגין נגד המדינה שלך ולקרא למותך, כי אתה עושה את אותו הדבר כשאתה אומר שצריך לחסל את כולם (תקלוט כבר שאין לך שום זכות לאסור על אנשים שלא מהמדינה שלך, להפגין!). אז אני אמרתי, שאם אתה רוצה לחסל ערבים סתם כי אתה מפחד, ולא כי הם ביצעו פעולות טרור, אז תתחיל קודם בבור שלך ותתחיל לרצוח כל אסיר שיושב בכלא, סתם כדי לא לקחת סיכון. יש לך בעיה רצינית להבין, שמי שמפגין לא בהכרח טרוריסט, אחרת כבר מזמן, לפי האידאולוגיה שלך, מאות אלפי ימנים שצועקים "מוות לערבים" היו צריכים להיות מושמדים. זה מרכז הבעיה,אין לך זהות יהודית. ערבים לא שווים לנו הם אויבים קודם כל אל תגיד לי מה יש לי ומה אין. קשה לך לקלוט שאפשר להשאר עם הזהות הלאומית שלך, ועדיין לכבד כל אדם באותה הצורה בה אתה מכבד את האנשים מהעם שלך.

beatman

Member
זה לא נקרא להפגין

הם יוצאים ושמחים לאחר פיגועים,קוראים מוות לישראל,לובשים חגורות נפץ,יורים ---> זוהי הסתה ואיום חמור. הנבלות שהולכות שמה הם הב*י זו*ות מגרועי אויבנו,ששיתפו פעולה עם הנ*צים ימח שמם וצריך לירות בהם ללא היסוס.

Drunk Bullet

New member
שיתפו פעולה עם הנאצים?

מצד אחד, כשאני בכוונה אומר שלפי האידאולוגיה שלך צריך לרצוח את כל הגרמנים, אתה אומר שזה לא הגרמנים של שנות המלחמה. מצד שני אין לך בעיה להגיד שהערבים הנוכחיים שיתפו פעולה עם הנאצים. ז"א, כשנוח לך, אתה צבוע. קודם כל, שוב אני אומר, שמה שאתה עושה זה גם הסתה. ותקלוט כבר, שכמו שאתה שמח כשנהרג ערבי (בלי קשר לאם הוא חף מפשע או לא, אתה הרי תשמח בכל מקרה), הם (לא כולם) שמחים כשנהרג יהודי. זאת בדיוק אותה ההתנהגות בשני הצדדים, כך שאתה לא טוב יותר מהם, במיוחד לאור "פניני החוכמה" שאתה מפזר פה, כדוגמת זו "ימח שמם וצריך לירות בהם ללא היסוס", שרק על דבר כזה אפשר להגיש נגדך תלונה על הסתה (ואם החוק קובע שמותר, זה אומר שאתה גם מסית)

beatman

Member
WTF ???

אמרתי שהם שיתפו פעולה עם הנאצים במלה"ע ה-2. באותו זמן כן היה צריך להרוג גרמנים וזה מה שבעלות הברית(קרובי משפחתי ביניהם) עשו ואני תומך בזה !! עכשיו הגרמנים אינם נאצים ולא מהווים לנו אויב,לכן אין כל אינטרס פגיעה בהם !!! אני לא שמח כשהם נהרגים אבל מרוצה מכך שנפטרנו מאויב והצלנו יהודים. שום הסתה,מי שעושה פיגועים זה מה שמגיע לו.

Drunk Bullet

New member
תפסיק לעוות דברים

נכון, אמרת שהם שיתפו פעולה עם הנאצים (מיעוט, וזאת עובדה), אמרת שעכשיו גם אין נאצים ולכן לא צריך להרוג ערבים, אבל זה לא הפריע לך להגיד שהם שיתפו פעולה עם הנאצים ולכן צריך לרצוח אותם בלי להסס - וכאן מתגלה הצביעות שלך, כי את הגרמנים שהיו הנאצים, אתה כבר לא רוצה להרוג, אבל בגלל מיעוט ערבי ששיתף איתו פעולה, דווקא כן. אז אני מציע שתתחיל להסית גם נגד הולנד, צרפת וארה"ב שנתנה מחסה לאלפי נאצים כדי שיעבדו לטובת מערב גרמניה, נגד המזרח. אני לא שמח כשהם נהרגים אבל מרוצה מכך שנפטרנו מאויב והצלנו יהודים קדימה, תן עוד "פניני חוכמה"! לפני כשנה כשמטוס שיגר טיל בעזה ורצח 14 חפים מפשע, ביניהם תינוקות, גם היית מרוצה? תינוקות בני שנה גם מפחידים אותך? הם מסיתים נגדך? מפוצצים אותך? שום הסתה,מי שעושה פיגועים זה מה שמגיע לו. עוד פעם הצביעות. נכון, מי שעושה פיגועים, מגיע לו למות. אבל הרוב המוחלט לא עושה פיגועים (כי אם זה היה הרוב, כמה מיליוני טרוריסטים כבר מזמן היו משמידים אותך וכל דבר אפשרי פה, אבל זה לא קרה), ובכל זאת אתה מסית לרציחתם. כך שבעצם, ההבדל היחיד בינך למחבל הוא שאתה עדיין לא ביצעת שום דבר.

Drunk Bullet

New member
אתה תעדיף את זה כ"טעות" קטנה,לא?

הטייס אולי לא כ"כ אשם, אבל מי ששלח אותו, בהחלט חייב להיות חסר מצפון.

beatman

Member
המטרה היתה שחאדה ימ"ש

והוא חוסל וזה מנע פיגוע וזה מה שחשוב. שההורים של הילדים הללו יקבלו יסורי מצפון שהחליטו לגור לייד טרוריסט.

Drunk Bullet

New member
אתה כנראה לא קורא חדשות..

אלה הטרוריסטים שמתחבאים באוכלוסיה אזרחית ולא האזרחים שבוחרים מקום מגורים ליד טרוריסט. 8 ילדים נהרגו אז אל תזיין את השכל על ייסורי מצפון או הקדמת תרופה למכה, כי היחיד שאמור לסבול מייסורי מצפון הוא דן חלוץ שעוד אמר אחרי רציחתם של 15 חפים מפשע, שהוא ישן טוב מאוד בלילה.

למעלה