משהו שקרה לי אתמול....

בקר טוב-אור! טוב-אור שלא יגמרו

לעולם ... אני כן מאמץ את תחושתו הבטוחה של טיףטף - אני מעיז להפנות את טיףטף לכיווני לימוד של פסיכולוגיה-פסיכייטריה וכו` - עם תחושותיו וכשרונותיו וטוב ליבו תרומתו תהיה עצומה לחברה בכלל ולשונים בפרט ... מותק אוהבים אותך וטוב שלא כבשת את הפנטזיה שלך והעלת אותה כאן בפורום בלשונך, אתה לא צריך להתנצל, אדרבה הפנטזיה שלך ראויה להתייחסות ודיון. לבינתיים ורק לבינתיים אעלה שתי נקודות בסיפורך. א) האם אצל סטרייט שפוגש סטרייטית באותה סיטואטיה הם מגיעים לאותה מציאות? נקודה למחשבה-לדיון-לליבון ... ... ... ב) עד כמה שהבנתי היתה חדירה בסיפור, האם זה לא עלבון להומו בכלל ולהומו דתי בפרט להגיע לאיסורי תורה חמורים "כרת" ... מלבד הסכנות הגדולות והעצומות בחדירה מהרבה בחינות כבדות משקל - בסיפור אין סיפק בידכם לבדוק אם אתם מגיעים ליחסי מין בטוחים ... שבת שלום לכולםםם! באהבת נפש הומואית נאמנה לנצח ... ... ...

טיףטף2

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף לקבל מחמאה כזו!!! חשוב לי לציין,שאני חלילה לא בא ללגג עליו או לרמוס אותו. פשוט הפנטזיה שהוא העלה,אמנם יפה ומעניינת אך לא קשורה למציאות בכלל. מי שעבד פעם בחנות בגדים יודע שהמחסן הוא אזור פעיל כמו הקופות(כמה פעמים ראיתם חולצה שלא במידה שלכם ובקשתם מהמוכר לבדוק במחסן?למנסיון המחסן פעיל מאד.מקס' 5 דק' של שקט יכול להיות רצופים וגם ב-5 דק' אי אפשר לעשות יותר מידי כפי שכתב ההוזה היקר.)

למעלה