משהו שקרה לי אתמול....

ספר ריק

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif אני לגמרי מסכים עם פיני.

איזו תחושה אתה נותן, טיףטף, לגולש שחוכך בדעתו האם לפרוק מהלב ולשתף אותנו בסיפור כלשהו, אם הוא עלול להתקל בתגובות המביעות ספקנות בנוגע לאמינות דבריו? כאן זה לא בית משפט, וכאן לא אתה ולא אני יודעים מי דובר אמת ומי לא, ולא ראוי שנתיימר לקבוע זאת. לא מאמין לסיפור? שמור זאת לעצמך בבטן...

טיףטף2

New member
אני לא מאמין שזה סיפור בדוי

אני בטוח

ספר ריק

New member
אז זהו-שזה לא מעניין אותנו.

מה דעתך לגבי אמיתות הסיפור. אם כל גולש בפורום היה מתחיל לספר לכולנו אילו מהעובדות והסיפורים המוצגים בפורום אינם נראים לו כאמיתיים-לא היינו מסיימים. אין לי מושג כיצד אתה מתיימר לקבוע שהדבר לא ארע (הוא לא סיפר שהוא פגש חייזר, אחרי הכל. ותאמין או לא-סיפורים פיקנטיים מתרחשים בחיים, ותאמין לי שאני יכול לספר לפחות סיפור אחד בפורום שלהרבה ייראה כמצוץ מן האצבע), אבל גם אחרי ששפטת והכרעת בכליך התמוהים-אין זה אומר שרצוננו לשמוע זאת. אתה רק גורם לגולשים לחשוש מלשתף.

motek60

New member
לא מתאים אחי...

א: לא מתאים אחי התגובות האלו...לא חושב שזה אמיתי , וזה לגיטימי (אני עד עכשיו לא מאמין שזה קרה לי)...אז אל תגיב... ב:מתי בפעם האחרונה המצאתי משהו ..... ג:אני ממש ממש לא אוחצ'ה....ואם עוד פעם אחת תגיד את זה אבקש שישעו אותך מפה ... שמור על כבוד ודרך ארץ!!!

frankie246

New member
טיפטיףףףףף די כבר!!!

למה אתה מפנה את כולם נגדך????? אתה לא רואה שאתה רק גורם פה עצבים לאנשים עם ההתעקשות שלך? מה המטרה שלך בלהגיב בצורה כזאת? (אני בטוח שיש פה משהו מאחורי התגובה שלך, ואתה מגלגל אותי מצחוק איך שאתה מרתיח פה את כולם
) אני לא רוצה לתפוס פה אף צד בויכוח, אבל תחשוב על זה שמישהו היה מגיב לך ככה אחרי שאתה תופס אומץ ופורק פה משהו שיושב לך חזק בלב ומכניס אותך לאמוק של בלבלות.

טיףטף2

New member
דיי משעשעת הסיטואציה

מה שמצחיק ואירוני לראות שאתם כביכול באים בטענה להרגיש את הרוחות,אך רק עושים מזה סיפור בזמן שהכותב לא מביע עניין רב מהודעתי

frankie246

New member
אני מזמין את MOTEK60 לצאת נגדך

"מותק60", העם איתך! אני לא מוכן לסבול פה אנשים שיכפישו אנשים אחרים בגלל דברים שהם כתבו!!! אתה מוזמן לסיעור מוחות עם "טיףטף2". lets begin! round 1! fight!! בתור התחלה אתה מוזמן לצאת לסיעור מוחות נגדו על ההודעה שלו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1190&msgid=151874501 בהצלחה לך! (אני יהיה המעודדת שעושה לך מסאז'ים בהפסקות
)

טיףטף2

New member
../images/Emo269.gif

העיקר שבמסרים הבהרת לי שאתה בעמדתי הכי חשוב בתכלס

frankie246

New member
חחחחח ../images/Emo250.gif

חשפת אותי פה. אני לא אוהב איך שאני מצטייר בשרשור הזה.
יש אנשים שיקראו ולא יבינו שהייתה לנו גם התכתבות סמויה עליו במסרים. תצטרך לחשוף פה את כל מה שאמרת לי במסרים שהוא שקרן וסוטה ומנצל אנשים תמימים. אה, וחשבתי שאפשר לסמוך עליך יותר. עכשיו אני כבר לא בטוח מה עוד אתה עלול לספר. נתתי בך אמון, אני מקווה שלא תאכזב אותי. הכנסת אותי למצב רוח לא טוב בכלל!

טיףטף2

New member
הכל יצאמכלל שליטה.יקרי

חשבתי שאתה פשוט אומר א' במסרים ופועל ב' על גבי הפורום נפגעתי,ולכן ספרתי מה שאמרת. לא הצלחתי להבין תראש המתוחכם שלך ואני מתנצל על כך, כי כוונתי לא היתה לעשות לך מצב רוח רע,אלא להבין מדוע אתה אומר לי א' במסרים וב' על גבי הפורום,מבין תסיטואציה? חשבתי שאתה דו פרצופי וזה לחלוטין העליב אותי לאחר השיחה המרתקת של היום ואתמול!
עכשיו אחרי שהכל הובהר לי,אני מתנצל אם פגעתי בך בדרך כלשהיא לא זו היתה המטרה. אז שנחזור לימינו הטובים?

frankie246

New member
נפילה, הא? ../images/Emo13.gif

עכשיו אני יודע, פעם הבאה שאני מתאם עם מישהו מאחורי הקלעים, אני יירד איתו כל כך לעומק שהוא יצטרך ללמוד את הא'-ב' מחדש.

yenergy

New member
קשר

קודם כל מקווה שעשיתם מין בטוח... :) אהבה היא ללא גיל וללא גזע. אחד הדברים הכיפיים בלהיות הומו שמהזוגיות לא באים ילדים משותפים ביולוגיים. כך שאחד הדברים הכי בעייתיים נעלם - אין התבוללות. מנקודת מבט ביולוגית-יהודית אין שום משמעות לזוגיות הזו ולכן למה שתהיה בעיה? לרב, כמו בציבור הימני-דתי, מי שהומו בדרך כלל פתוח יותר וליברל יותר. אין ברירה. אנחנו לא יכולים לחיות בדיסוננס. כדי שנוכל לקבל את עצמנו חייבים להפוך לליברלים יותר - מה שטוב מאוד. דבר דומה קורה כמובן, בכל ציבור מסורתי שמרני. בוודאי שהערבי שמולך יהיה שונה משאר הערבים. אבל סתם ככה - כמה ערבים אתה מכיר באמת?!!! בתור מתנחל, אני יכול להבטיח לך - כמה מזעזע - שהם בני אדם בדיוק כמונו ויש להם שאיפות מאוד דומות. בתור דתי אתה יכול להבין בקלות רבה יותר את העובר עליו, למרות שברוך ה' אין סכנה לחיינו, במגזר הערבי הומו בדרך כלל לא רק שחי במנותק ממשפחתו וקרוביו, גם נמצא באמת בסכנת חיים. הסכנה האמיתית בקשר מסוג זה שהסיכוי שתוכלו לחיות ביחד מחוץ לארון הוא כנראה נמוך יותר. עוד משהו טיפה הזוי - מבחינה הלכתית משכב זכר עם גוי חמור פחות מאשר עם יהודי. בכל אופן- לך על זה. עד הסוף. אולי גם תלמד משהו - לרב הדעות שלנו אינן מבוססות על עובדות אלא על שקרים מה שיוצר סטיגמות. אין על ערבים - חרמנים רצח... :) בהצלחה!

אנרג`י דבריך נפלאים ומעניינים, אבל

/tapuzforum/images/Emo26.gifאני חולק עליך בדבר אחד (אתה מרשה לי כן... חחחח) גם הערבים חייבים בשבע מצוות בני נח, שאת מהן היא גילוי עריות והשאלה השאלת האם משכב זכר לא נכלל בעריות (שבדיוק מוזכרים בפרשת השבוע של השבת הזו, פרשת "קדושים" - יד ההשגחה) אם כן, אזיגם עם ערבי אסור משכב זכר ואם לא... לא אכנס לחדר המיטות (במקרה דנן המחסן של קסטרו /tapuzforum/images/Emo13.gif בכל אופן אשמח לשמוע עוד דעות בנושאננומה באמת אומרת ההלכה על כך (אם הרב רון יוסף בסביבה, אנא האר את עינינו)

motek60

New member
אנרג'י היקר...

נורא נהנתי לקרוא את תגובתך... באמת אני יחסית לחבריי אני הרבה יותר ליברלי בדעותיי.. לגבי חיים מחוץ לארון , אני לא מתכוון לחיות חיים כאלו אני מתכוון בע"זה להתחתן ולהקים בית... לגבי העניין ההלכתי זה באמת מוזר ושמח אם מישהו פה יסביר לי לעומק את העניין ההלכתי... נקווה לטוב..

למעלה