משהו שקרה לי אתמול....

motek60

New member
משהו שקרה לי אתמול....

אני כותב פה רק לעיתים רחוקות מאוד .... אבל אתמול קרה לי משהו שאני מרגיש צורך לשתף אותו אתכם ... אז ככה: למי שלא מכיר אותי אני דתי בן 23 אוטוטו, ימני בדעותיי( עוד מעט תבינו למה זה חשוב )...אפילו אפשר להגיד ימני קיצוני שונא ערבים..... אתמול הלכתי לקנות בגדים בקסטרו ..(אני ימנע מלהגיד איפה מסיבות אישיות )... בקיצור נכנסתי לחנות וכמבובן שבל חנות בגדים חייב להיות איזה מוכר הומו ... אני נכנס , מחפש איזה מכנס קצר , ופתאום מבחין במוכר ההוא עם שיער קריי (חולשה שלי ) גבוה כמו שאני אוהב רזה ופרצוף שובב.... ביקשתי ממנו עזרה והוא היה מקסים ועזר לי בכל מה שביקשתי , ...תוך כדי שאני מחליף מכנסים פתאום הוא פותח לי את וילון של תא ההלבשה ואני שהייתי רק עם תחתונים צמודים נבהלתי כצת ואז היה מין מבט כזה של שנייה וחצי והוא אמר סליחה וסגר את הוילון ... יצאתי עם המכנסיים שמדדתי לבחוץ ושאלתי אותו מה דעתו הוא אמר לי שנראה לו שזה קצת גדול והוא המליץ לי לקחת מידה פחות ... מי שעבד פעם בחנות בגדים יודע שאחד הדרכים לבדוק את מידת המכנסיים לבנאדם ואת ההתאמה בינהם היא להכניס שתי אצבעות בין כפתור המכנסיים לבין הבטן התחתונה ...ובד"כ עושים את זה בשנייה כדי לא להביף את הקונה ... במקרה הנ"ל הוא דחף תאצבעות שלו כצת יותר עמוק והמסר היה ברור ... שאלתי אותו אם בא לו לשבת על קפה בארומה ...והוא אמר לי אין בעייה לשבת על קפה רק אני יותר ישמח אם זה יהיה במחסן של החנות כי אני לא רוצה לבזבז את כל ההפסקה שלי מחוץ לחנות...אמרתי לו : בסיידר אין בעייה !! הוא היה נחמד מאוד והודיע לאחמ"ש שהוא יוצא להפסקה הבוס שלו שלא שם לב מה הולך אמר לו "אין בעייה בכיף ".. ישבנו בחדר עובדים למרבה הפתעתי היו שמה שני מזרונים ..שאלתי אותו למה זה הוא אמר לי שזה לעובדים שמסדרים בלילה את הסחורה ... ישבנו כיסא ליד כיסא ופתאום אני קולט שהוא שם עליי את היד שלו , מההתחלה ידעתי שהוא בקטע אבל לא שיערתי לעצמי שזה יגיע לאיזה משהו ... לאחר שהוא הניח עליי את ידו החמימה גם אני לא טמנתי ידי בצלחת והחזרתי לו באותו מטבע .. חשבתי שזה יסתיים ככה אבל להפתעתי הוא קם והלך אל הדלת ונעל אותה .. מפה והלאה כבר אני אחסוך ממכם את התאאור הארוטי של מה שהלך שמה , רק אני יגיד לכם שבחיים לא זיינתי בתשוקה כזאת... עכשיו למה אני מפרסם את זה כאן ולא בפורום של הגייז הרגיל??? כמו שאמרתי בהתחלה אני דתי ימני וקיצוני בדעותי ותוך כדי שהוא התפשט נפלה לו לו הת.ז. , ופתאום אני קולט שם שם ערבי... עכשיו כדי לתאר את השנאה שלי לערבים צריך פוסט שלם בפני עצמו , אבל משום מה באותו רגע זה לא הזיז לי ... אחרי שסיימנו אמרתי לו :איףך קוראים לך ??והוא אמר לי : אמיר !!! פתאום נפל לי האסימון שהוא ערבי והוא בכלל בכלל לא נראה ולא נשמע כזה ו8התחילו לי סחרורות והוא חשב שאני הולך להתעלף ולא הבין למה ... כל התזה של שנאת ערבים קיבלה זעזוע רציני באותם רגעים כי הוא היה פשוט מקסים , נפלא או איך שלא תקראו לזה ... יש לציין שאני מזל תאומים שהבעייה הכי גדולה של המזל הזה שהוא תמיד מתחבר ומגיע למה שהוא בדיוק ההפך ממנו , ולא פעם ראשונה שזה קורא לי ... הוא אמר לי שהוא ערבי ולפי דעתו אין בעיה עם זה , למרות שלפי הדת שלהם זה אסור ... אני מרוב הבלבול בכלל לא הקשבתי למה שהוא אמר ופשוט יצאתי משם אחי שלום מנומס והחלפת טלפונים ... לאחר מכן יצאתי ישר לרומה הזמנתי קפה חזק מאוד (14 שקל - מושחתים ) וישבתי להירגע ... זה לא ממש עזר ועכשיו אחרי כמעט 24 שעות אני קצת יותר רגוע ומיושב בדעתי... קיצר אני בבלבלות כל היום מזה איך זיינתי ככה בחופשיות ועוד ערבי ????????????? מה דעתכם האם זה טוב / רע / לא אמור לשנות / מגעיל .. אשמח לתגובות ..

המדליק22

New member
וואו...איזה סיפור..חחח

אני מכיר חלק שאומרים שהם לעולם לא ייצאו עם ערבי ואחרים שאומרים שזה בסדר אבל רק לנצל ולזרוק. אני גם ימני...לא מת על בני דודינו אבל אני יודע שגם ביניהם יש אנשים טובים....כמובן שזה לא כמו יהודי שזה טבוע בתוכו. גם אם יש יהודי שמתנהג כמו בהמה אבל זה רק בגלל שהוא מכוסה בקליפות.

גם אני ימני מאוד בדעותיי...

ולא כל כך שש על בני דודנו (לא יודע אם הייתי מסקס עם מי מהם) אבל מה אומר לך מותק... נקרתה בדרכך ההזדמנות וניצלת אותה עד תום. אכן כמו שאומר המדליק22, גם ביניהם יש אנשים טובים, אבל לצערנו הם מוסתים. אני מבין מותק שהמפגש הזה שינה אצלך דיעות לא כן? אבל אל תתלהב יתר על מידה כי אחד למיליון יכול להיות וב, עד שהוא מאבד את שפיותו. צריך להיות מאוד זהירים איתם. המדליק: אהבתי את הלימוד זכות על היהודי שמתנהג לא כראוי ואת הקליםות המכסות אותו... חשיבה נכונה ויפה. מותק, אני רק תמה איך לא פחדתם שמאן דהוא ייכנס לחדר/מחסן, כי בכל זאת מדובר בחנות ובמקום שבד"כ הומה אדם. איזה אומץ ואיזו תעוזה... בכל מקרה שמור על עצמך ואל תרבה להתרועע עם בני הדודים כי לעולם אתה לא יכול לדעת עם מי תיפול. מה גם שאתה מעיד על עצמך כבחור דתי. חפש לך בן זוג כמוך ויהיו לך חיים יפים וטובים.

המדליק22

New member
תודה רבה מצל"ג

אכן חבריי אומרים שערבי יכול להיות טוב באופן רגעי ארעי עד שלך תדע איזה פיוז יקפוץ לו...חחחחח... ה' ישמור ויציל! הלוואי והייתי חושב כך תמיד על היהודים...לא פשוט לחשוב כך שאתה רואה שחלק מתנהגים כמו עבריינים ובהמות מגעילים. =) עכשיו אני אוהב את כולם אבל זה רק עד שאגיע לחופשה בישראל ואראה אותם מול עיניי...חחחחחחח אבל מכל הלב אומר,שאני מעדיף את אחיי היהודים לעומת שאר הגויים.

גנימדס

New member
חבל לבזבז אנרגיה על שנאה

היה לי חבר טוב שיצאתי מהארון בפניו, והוא אמר לי שהוא חשב פעם שכל ההומואים רעים. עד שהיכיר הומו אחד (אני) וראה שאי אפשר לשים תגית על כולם.... אני חושב שכדאי שתלמד מזה - שערבים הם בני אדם. יש בני אדם טובים ויש בני אדם רעים ממש כמו שיש הומואים טובים והומואים רעים דתיים טובים ודתיים רעים. זה לא משנה שאתה ימני. אפשר להיות ימני בלי לשנא ערבים. כמו שאפשר להיות דתי בלי לשנא הומואים. קרה לך מקרה יפה ונדיר, גבר שאתה נמשך אליו פלרטט איתך היה לך רגע יפה, אל תהרוס אותו במחשבות על שנאה מיותרת.

avitano

New member
לא חשבתי שככה יגמר הסיפור חח

קודם כל שלום לך וברוך שובך לפורום נתחיל בהערה קטנה, אני מבקש להקפיד קצת יותר על שפת דיבור בפורום בכל זאת יש פה ציבור שזה מפריע לו אפשר לסגנן מילים בלי להשתמש במילים בוטות לגבי מה שקרה וואלה אז קרה אז הוא ערבי אני גם ימני מאוד בדעותיי... אבל אני לא שונא את כל הערבים - אתה מכליל על עיוור וזה מעשה די טיפשי ומיותר נתקלתי בערבים מקסימים ואנשים טובים ובמיוחד כשהם הומואים אל תשכח שהם באותה סירה איתנו גם אצלם זה לא קל לדעתי אתה צריך לעבוד קצת עם עצמך על למה אתה שונא ואת מי

motek60

New member
אביטנו...

דבר ראשון: אני נורא מצטער אם מישהו נפגע מסגנון הכתיבה שלי ... אני מאוד משתדל לא לכתוב מילים מיותרות /גסות ..ופעם הבאה אני יקפיד על זה יותר ... דבר שני : באמת גיליתי שכמו שיש ערבים רעים וטובים ככה גם יש יהודים רעים וטובים ... אבל לצערי ניסיון חיי הפגיש אותי יותר עם ערבים רעים מאשר עם יהודים רעים ולכן התפתחה אליי שנאה מסוימת... דבר שלישי: יש לי מזל שאני אחד שמוכן לקבל את השונה (אולי בעקבות שאני הומו ) ואין לי בעייה עם אנשים שונים ממני לגמרי ...

Nחמן

New member
תגובה מאוחרת

בכוונה תחילה בחרתי לא להגיב ישירות כדי לקרוא תחילה את התגובות האחרות. ראשית - מצטרף לדברי אופיר וכל מלה נוספת מיותרת. שנית - מסכים גם עם גמינדס ומיד ארחיב. שלישית - מבלי לפגוע בכבודך ואך ורק לכבוד הפורום הרשה לי להזכיר לך הודעה חשובה של מצל"ג, שנכתבה לפני כמה ימים בעניין תקינות הלשון. באותו עניין: בגוף ראשון יחד בעתיד הן לזכר והן לנקבה תבוא האות אל"ף לפני שורש הפועל. לכן: אני אדבר, אני אעשה, אני אקנה, אני אלבש, אני אכתוב, וכן הלאה. ומתי אומרים ידבר, יעשה, יקנה, ילבש, יכתוב וכו'? בגוף שלישי יחיד (הוא...). יש לנו שפה יקרה וייחודית וכדאי להשתמדש בה בצורה יפה ותקינה. עכשיו לדברי גמינדס. גם אני ימני. אולי גם קיצוני לדעות מסוימות. עם זאת חלילה לי מלשנוא ערבים. הייתי מאושפז השנה פעמים רבות בבתי חולים ועוד נכון לי אשפוז נוסף לצורך ניתוח. פגשתי בהם לא מעט ערבים. חלקם נחמדים יותר וחלקם פחות. אנינ חייב חהודות, שליותר מאחד הייתי מוכן לנשק את כפות הרגליים. ברוך ה' אינני נגוע בגזענות. אני מוכן להעניק זכויות לערבים, שישמרו על חוקי המדינה, אך מיותר לומר, שאת המחבלים שביניהם הייתי מוכן להעלות על האונייה הטורקית ולשלוח אותם לתוניס. כמובן לפני כן הייתי מעמיד את הרוצחים אל מול כיתת יורים ושולח אותם היישר ל"גן עדן" עם 70 הבתולות. תכל'ס יש ערבים, שהפוליטיקה מהם והלאה. כל רצונם הוא לעבוד ולהרוויח את לחמם בכבוד. לצערנו הרב עם כל הכבוד אין מנוס מלנהוג "כבדהו וחשדהו" משום שכל המחבלים שרוצחים ופוגעים ביהודים הם ערבים. משום כך לא הסכמתי עם פסיקת הבג"ץ על הצורך בשוויון בבדיקות בטחוניות. עם זאת אני מוכן להעניק תעודות מיוחדות לערבים, שעובדים במקומות עבודה מסודרים, ומוחזקים כשומרי חוק בדוקים. לגבי כל התיאור שהזכרת בהודעתך הקודמת בחרתי שלא להגיב. אינני חושב, שזה עניין לפורום מה שאתה עושה בתחום המיני. כולנו נמצאים כאן בסירה אחת ולא מעטים מאיטתנו מנסים להתמודד עם הנטייה בדרך זאת או אחרת. יתכן, שהייתה לך נפילה עקב הפיתוי מצד המוכר אבל האם על דרך זאת תהיה תפארתנו?

ספר ריק

New member
חתיכת סיפור, מותק..

בהמשך לדברים של אופיר (מנהל הפורום), אני חושב שכדאי לאמץ איזה אייקון מוסכם, שבכל פעם שמישהו ירצה לכתוב הודעה בעלת התבטאות בוטה, הוא ייסמן זאת ע"י שימוש באייקון בשורת נושא ההודעה וכל מי שרוצה להמנע מתכנים כאלה-יוכל להמנע ע"י אותו אות אזהרה. מה דעתכם?

motek60

New member
המשך הסיפור ...

חשבתם שנגמר ???????? ממש לא.. היום אני בעבודה לקראת 2 מקבל שיחת טלפון ממס לא מזוהה....על הקו כמבון היה אמיר ... אחרי החלפת נימוסים הדדית קבענו להיפגד בבית קפה בשעה שלוש וחצי לאחר שאסיים את העבודה.. לאחר שישבנו בבית הקפה איזה חצי שעה החלטתנו שנצא לאיזה הליכה ונוכל לדבר ביותר חופשיות מאשר במקום סגור עם יותר מידי עניים בסביבה.. אז ככה :הוא סיפר לי שמאתמול המחשבות לא מפסיקות לרוץ לו בראש על מה שקרה אתמול והוא לא מבין איך זה קרה לו דווקא עם "יהודי"...חח הוא סיפר לי שאם במשפחה שלו ידעו שהוא הומו ועוד הולך עם יהודי עונשו הוא מוות מיידי בלי הרבה דיבורים ... בקיצור אמרתי לו שאין לו מה לדאוג שיהיה בסדר וכו '... היה ממש כיף ומקסים דיברנו על פוליטיקה וכו' , וקיבלתי הרבה תובנות חדשות על העניין... עכשיו אני ממש מתלבט עם להמשיך את הקשר איתו .... אוףףףףף לא יודע מה לעשות...

ווווואאאאווווו ‏.‏ ‏

איזה סיפר מדליק.‏ אתה יכול לכתוב אותו בסיפורי סקס.‏ טוב אז דבר ראשון יש מצב לקבל את המספר שלו ?‏....‏ סתאם,‏ אומר רק את דעתי בעניין,‏ קודם כל אני מאוד מקנא בך ‏‏(יותר נכון אני מקנא בערבי חחחח ‏‏) ושמח מאוד שנהנת/ם,‏ סתם ככה אני ממש ממש חושק בערבי משום מה ‏,‏ אפילו פעם ‏‏(בתקופת הירידה הרצינית שלי ‏‏) הייתי מחפש בצאט רק ערבים.‏ דיברנו לפני כמה שבועות על זה שלא אמור לשנות לנו העידה/המגזר/ארץ הלידה של הפרטנר,‏ אמור להיות סטוץ זורם ומהנה,‏ לא משנה עם הוא סיני,‏ אטיופי,‏ ערבי,‏ אמריקאי,‏ צרפתי,‏ צ`וכבקיסטני ‏‏(כתבתי נכון ?‏‏) או כל ייצור אחר הרי להומו שמחפש רק קטע מיני ולא קשר זה לא אמור לשנות.‏ שאלה דוגרית:‏ איך זה שברבה סיפורים של הומואים "פתאום" נפלה לו התעוזת זהות ? מה גורמים לזה בכוונה ? שאני ידע לגרום את זה בפעם הבאה.‏ ‏...‏ טוב אז אומר לך שוב תהנה ושיהיה בהצלחה עם כולם,‏ ערבי טוב -‏ ערבי מת,‏ אבל זה לעניין :‏ מתנחלים,‏ אינטיפאדה,‏ פיגועים,‏ גנבים,‏ רוצחים,‏ לגבי מיניות זזה אחרת.‏ שיהיה בהצלחה,‏ אוהב.‏ ‏

טיףטף2

New member
זה אחד מתוך ספר המעשיות שהוא כותב../images/Emo6.gif

frankie246

New member
אני לא מבין מה מושך בערבים...

כמו שאני לא מבין מה מושך בי, אבל אני זה סיפור אחר לגמרי. אם נגיד היה לך מישהו שנראה כמו ערבי שהולך עם כיפה ומדבר עברית, היית חושק בו? ואם היה לך מישהו שלא נראה כל כך כמו ערבי ולא כמו רוסי, (נגיד סוג מסויים של מרוקאי) שמדבר במבטא ערבי ולובש כפייה, היית חושק בו?

טיףטף2

New member
שוב פעם כתבת הודעה מהדמיונות שלך?../images/Emo6.gif

תסלח לי,אבל אותי אישית זה משעשע או שהדמיון שלך פורה או שאתה אוחצ'ה ששמים ישר לב שאתה אוהב גברים. קשה לי להאמין שמוכר יקח סיכון ו"ידחוף"תאצבעות עמוק מידי או יפתח תוילון במזיד. עשה לי טובה,סיפורי מעשיות שמור בראשך

הי הי הי .... לא לזלזל !!!

אני לא חושב שבני אדם עד כדי כך משועממים כדי להמציא סיפור כזה ... אז אל! אתה לא באמת יודע בוודאות שזו המצאה, אז אל תגיד סתם... לא חסרים מקרים כאלה והיו דברים מעולם ... אז לא להכפיש סתם !! (מצטער אם יצאתי פה סופר מטיף...)

טיףטף2

New member
שרשרתי אליך?

אני פנתי לבחור לעיל,לפעמים התגובות של אחרים,לצורך העיניין שלך,רק יכולות לגרום לויכוח. אז במקום להטיף לפעמים צריך לדעת לשתוק כי דעתך לא לוילית כרגע.

לא לא ממש לא פנית אליי ...

פשוט זה כבר היה על גבול הצורם בעין לראות אותך מלכלך פה על הבן אדם, אז כן ... לא מענין אותי אם כן פנית אליי או לא פנית אליי.... אני מביע את דעתי וזו לגמרי זכותי, ואם יש לך בעיה עם זה אז ....

למעלה