משהו שעלה לי בראש...

N a V e

New member
לא להתנקש ולא כלום

אבל אין שום סיבה לשתף איתו פעולה.

שמע, אני ממש לא מהמעריצים/ות

השרופים שלו... אבל בכל זאת עושה לי טוב לראות בני נוער שפתאום שמים בחתימה שלהם "אין לי ארץ אחרת", "עם חזק לא נתקפל.." ועוד כל מיני מסרים ציונים כאלה... אם קודם ניסיתי רק להתחיל להגיד ציונ.... ליד חברות שלי הייתי מקבל מבטים מאוד לא מבינים... בכל אופן, מה זה משנה? זה פורום משינה נכון? לא פורום שנאה לסאבלימינל.... חוץ מזה שאני בכלל לא רואה את השילוב בינו לבין משינה, אז לדעתי זה לא משנה בכלל... חחח אני מרגישה חריגה...

לדעתי

דווקא יש כמה אמנים, ואני מחזיר את ברי לדיון, שמשינה כן יכולים לשתף איתם פעולה ולדעתי זה ייצא אפילו טוב. אני גם די נגד חומר חדש למשינה...סיבוב הופעות זה פשוט הרעין הכי טוב. ובקשר לנושי פז...זה יהיה לדעתי די תמים לבקש סיבוב הופעות בלי שיוזכרו קריירות הסולו של חלק מהחברים...אז אולי יש סיכוי שהוא יצטרף לשיר או שניים לא? נכון שהם יכולים לעבוד על זה בחזרות והם לא צריכים אותו אבל אולי...אין לי דיעה נחרצת לגביו. אני רק שמח שמשינה חוזרת :) אה וכן אני בהחלט מתנגד לשיתוף פעולה שלהם עם סאבלימינל :)

N a V e

New member
אוף טופיק קצר

אין קשר בין סאבלימינל לציונות הכל בלוף אחד גדול. הבן אדם הזה לא מפסיק לסתור את עצמו מבחינת הדעות שלו וכל מה שהוא יודע זה רק ליצור אווירה מסיתה ואלימה.גם בבצפר שלי וגם בבצפר אחר באיזור ארעו מקרי דקירה בזמן ההופעה שלו ושאף אחד לא יעביר ממנו את האחריות ויגיד שאין קשר.

למעלה